Idézet: snakekiller - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 11:05
Amúgy mégis mik azok a méregdrága kieg.-ek amiket évente meg kéne venni? Billentyűzet+egér oszt kész; és nem évente, hanem egyszer, lehetőleg rögtön a konzol megvétele után.
Méregdrága kiegek a szoftverek, és a háttértár ahogy így elnézem. De szerintem nem fog itt megállni a dolog, biztos kitalálnak még dolgokat, amivel lehet csapolni a consumidjotokat. Épp most írod, az előfizetés. Minden előfizetéses lesz, fingani nem tudsz majd a méregdrága gépeddel ilyen olyan szolgáltatás előfizetése nélkül.
Idézet
És mégis miből töltenél le 200, vagy akárcsak 100 gigát? Mint Samott írta, előfizetésés rendszerbe mennek majd a dolgok, ha hallgatni akarsz valamit, download, ki az mp3 játékosra oszt csuhajja. 20 giga szvsz bőségesen elég lesz.
Hát ha neked a letöltés az mp3-nál megáll, lelked rajta. Nekem az mp3 minőségileg is túl alacsony. Most is xxx giga letöltésem van, és nem warez. Nekem a jövő a netes filmletöltés, ahhoz bizony kell a tárhely, és teljesen jogtiszta.
Idézet
A konzolok vsz csak a multimédiás, internetes alkalmazásokat fogják helyettesíteni. Videoeditálás, modellezés, programzás, grafika marad pc-n ofkorsz, az ilyesmikkel foglalkozó emberekről senki nem gondolja, hogy majd áttérnek konzolra.
Viszont ezek az emberek akkor kénytelenek lesznek egy csúcs pc-t és egy konzolt is tartani legalább, ami dupla költség. Ez a szemétség a javából, ez a fő baja mindenkinek, aki itt a konzolok egyeduralma ellen szól.
Idézet
és kiszámolja, hogy az átportálásnak nagyobb a költsége, mint esetleg a bevétel, szent nyugalmmal le fogja szarni, hogy pc-re fejlesszen, mndjuk autószimulátort, sportjátékot, vagy GTA-t.
Nem kérlek, már akkor is lezárják, ha simán nyereséges lehetne, de azt látják, hogy ha azzal a fejlesztőcsapattal egy újabb nyomi konzoljátékot fejlesztetnek, akkor annak nagyobb haszna lehet.
BTW szimulátor konzolon halott ötlet, ott csak árkád vagy félárkád játékok lehetnek sikeresek.