Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 12:41
Nem értem. Éppen arról szólt idáig a fáma, hogy minden egyes megnézésnél újra töltsem le, mert mostantól az a trendi, és aki elteszi későbbre az micsoda lúzerség már. Szerintem éppen az az erőforráspocsékolás, ha minden egyes alkalommal sávszélt pazarlok a letöltésre.
Idézet
Tulajdonjogot szerzek a médiumra, amin az adott zene/film van. Használati jogot a rajta lévő műre. Természetes, hogy nem lesznek szerzői jogaim azért mert megvettem. Viszont amikor akarom, úgy ahogy én akarom, azon az eszközön, amin akarom, és ott ahol én akarom lejátszhassam, ez a minimális elvárás amit én támasztok.
Szerk: +1 még azt is elvárom, hogy kereskedelmi célon kívül, bármire használhassam a tartalmat. Ebbe belértve azt is, hogy másolatot készítsek róla saját célra.
Idézet
Ha egy film itthon a polcon van, az miért más tollával ékeskedés? Az nekem nem opció, hogy egy online az ő kénye kedvük szerint kialakított lejátszóban bármikor megnézhetem azt amiért fizettem. És akkor jönnek a rendszerhibák az online szolgáltatásban. Éppen tegnap szerettem volna megnézni néhány videóklippet yahoo music-on, de szart működni. "we are experiencing technical difficulties, please try again later" Egyetlen szerencse, hogy ez még ingyenes. De hasonló szolgáltatásért én nem fogok fizetni egy büdös fillért sem, mert az ugyanúgy elromolhat. Meg éppen nincs netkapcsolat, vagy éppen rendszert frissítenek, vagy bármi. Én csak akkor vagyok nyugodt, ha amit megvettem az itt van a dvd-n, vagy vinyón, és akkor nézhetem meg, amikor akarom mindennemű online kapcsolat nélkül azzal a lejátszóval, ami nekem tetszik.
Szerkesztette: Mumia 2005. 11. 01. 14:53 -kor