Idézet: Mumia - Dátum: 2005. okt. 31., hétfő - 23:43
De nem értem a konzol éltetőit, meg a mellette kardoskodókat. Azt mondják a PC azért van halálra ítélve, mert mindenre jó, nem pedig egy dologra van kihegyezve. DE itt éppen azt bizonygatják, hogy a konzol is jó mindenre, amire az átlagember használja a számítógépét. Nade akkor mi a különbség? Ahogy én látom, semmi azon kívül, hogy a konzolhoz minden kiegészítő drágább, kezdve a programoktól az utolsó darab hardverig. Na meg az, hogy azt a nappaliba kell tenni, a PC-t meg a sötétzárkába, mert fúúj az randa.
analfagamma. annyira szeretem azt, amikor valaki eltér az alapvetéstől, bedob egy bárgyú hülyeséget amit beállít a vitapartner véleményének - és aztán diadalmasan megcáfol.
a) senki sem mondja, hogya PC halálra van ítélve. a pc újra az lesz ami eredetileg volt: üzleti munkaeszköz, amivel normális ember pénzt keres. ezt profiltisztulásnak hívják.
b) a gaming és multimédia szempontjából, mivel átlegemberekről van szó javarészt, egy újfajta enteretainment-home computer jön létre a mai konzol ecosystemen.
(b)-t statisztikai adatok támasztják alá, meg az, hogy usákföldön a konzolok után a legkelendőbb cikk a HTPC. A konyózolszektor magába olvasztja a HTPC funkciókat.
De ha olyan jó, akkor csak follyon tovább a patakvér, szegény pcért...