HWSW Informatikai Kerekasztal: A PC-s játékok kora leáldozott - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A PC-s játékok kora leáldozott A cikkel kapcsolatos hozzászólások

#2101 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 18. 11:53

Idézet: Warton - Dátum: 2007. dec. 18., kedd - 10:13

Mondhatjuk így is, de abból elég jól le lehet szűrni, hogy melyik a jó játék, hogy pl melyik van legtovább itt a Gameware-ben az első oldalon. Általában a CS:Source, Battlefield meg a Wow és az éppen aktuálisan kijött új játék. Minden egyéb lesüllyed a második oldalra. Ezek 2-3 éves játékok. Az újabb játékoktopicjai pedig szépen lassan lesüllyednek és az enyészet martalékává válnak. Ezért mondom, hogy mostanában egyetlen jó játék sem jött ki.

Nem kéne a hülyeségeid eröltetni mint tényt.  :rolleyes:
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2102 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 12:02

Idézet: max-pain - Dátum: 2007. dec. 18., kedd - 12:41

Meg annyi, hogy a pocsek amcsi PC eladasok valoszinuleg nem ervenyesek ilyen mertekben Europara. Szerintem a Crysis messze jobban szerepelt az EU-ban...

Múltkor írtak valahol erről :think:

UT3PC és a Crysis usában botrányos eladásokat produkált. A Crysisból Európában pedig külön a sima és a ce is benne volt a top10ben.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#2103 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 12:39

Idézet: Warton - Dátum: 2007. dec. 18., kedd - 10:04

Most én ne tudom, hogy ez most ok, vagy okozat, de PC-re 2006 óta összesen 2 db jó játék jelent meg. Az egyik a Medieval 2 Total War, a másik a CoD4. Az összes többi játéknak volt valami fogfájása: hangulat hiánya, optimalizálatlanság stb.

Ugye ezt nem gondolod komolyan...
OK hogy fanatikus szinten szereted a COD sorozatot, de hát ez azért már túlzás, mondhatnám ökörség. :rolleyes:
Kép

#2104 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 12:42

Warton szerintem menekülj :D

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#2105 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 12:50

Egyébként ez a téma hogy, konzol vs PC kicsit gáz, relációjelet nem lehet tenni. A minap szereztem be 1 x360at és tetszik. DE FPS el multiban még mindig PC-n játszok, azért mert kontrollerrel 1 agónia FPS-ezni. Az egyjátékos módokhoz, ok megszokható, de profi multihoz hát hogy mondjam.....kevés. Illetve akad azért jópár program ami irányítását tekintve sokkal élvezetesebb PC-n(pl: stranglehold)
Jó dolog a konzol de  szegényebbnek érezném  magam ha  kimaradt volna a STALKER és a Crysis.
Kép

#2106 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 13:07

Nekem +witcher. Idén a legjobb játék, amivel játszottam :)

#2107 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 13:25

Idézet: Samott - Dátum: 2007. dec. 18., kedd - 10:42

Csak peldakent megneztem, az egyik magyar torrent oldalon 8000 letoltesnel tart a legnepszerubb riliz belole...

Samott

Erről van szó. Nem a pc halott mint játékplatform, hanem lassan rövidebb idő letölteni egy játékot mint a boltba elmenni érte. A sok kis gyökérarc meg torrentezik ezerrel, azt hiszi hogy jól jár pedig maga alatt vágja a fát.

#2108 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 13:28

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2007. dec. 18., kedd - 13:25

Erről van szó. Nem a pc halott mint játékplatform, hanem lassan rövidebb idő letölteni egy játékot mint a boltba elmenni érte. A sok kis gyökérarc meg torrentezik ezerrel, azt hiszi hogy jól jár pedig maga alatt vágja a fát.

Már ne is haragudj, de milyen alapon vannak nálunk ilyen árak mikor a fizetésünk 5-öd annyi? Ezen nem kellene elgondolkodni a nagy fikázás közepette?
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2109 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 13:36

Idézet: Valdy - Dátum: 2007. dec. 18., kedd - 14:28

Már ne is haragudj, de milyen alapon vannak nálunk ilyen árak mikor a fizetésünk 5-öd annyi? Ezen nem kellene elgondolkodni a nagy fikázás közepette?

Igen, csak a kiadók meg meghatároznak egy global árat és azt számolják át. Ha itt olcsóbb lenne, akkor meg a németeknél menne a hiszti, hogy itt miért olcsóbb és ők nem vennének semmit. Így mi kisebb veszteség vagyunk...

Én inkább azt nem értem, hogy egy ea játék miért 12k, amikor minden 50 dolcsis játék 10. Hogy mi tartsuk fent a magyar részleget? Akkor szüntessék meg és adják annyiért, mint a többi :D

Egyébként szerintem az online disztribúció ki fogja nyírni a dobozos cuccokat. Egyszerűen semmi értelme, kattintok 2t, kitöltök egy formot, még 1 katt, thank you for purchasing blablabla, letölt játszik end of story... Nem várok 3 meg 4 hetet, hogy a nyamvadt magyar kiadó csinál rá feliratot (tele helyesírási hibával persze) és kiadja egy sz*ros dvdtokban, ff büdös tintával nyomott manuallal. Amikor kibontottam a bioshockot, azt hittem a játék indítása előtt sokkot kapok (ez de sz*r volt, bocsi :D ).

#2110 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 13:48

Idézet: BoGab - Dátum: 2007. dec. 18., kedd - 13:36

Igen, csak a kiadók meg meghatároznak egy global árat és azt számolják át. Ha itt olcsóbb lenne, akkor meg a németeknél menne a hiszti, hogy itt miért olcsóbb és ők nem vennének semmit. Így mi kisebb veszteség vagyunk...

Én inkább azt nem értem, hogy egy ea játék miért 12k, amikor minden 50 dolcsis játék 10. Hogy mi tartsuk fent a magyar részleget? Akkor szüntessék meg és adják annyiért, mint a többi :D

Egyébként szerintem az online disztribúció ki fogja nyírni a dobozos cuccokat. Egyszerűen semmi értelme, kattintok 2t, kitöltök egy formot, még 1 katt, thank you for purchasing blablabla, letölt játszik end of story... Nem várok 3 meg 4 hetet, hogy a nyamvadt magyar kiadó csinál rá feliratot (tele helyesírási hibával persze) és kiadja egy sz*ros dvdtokban, ff büdös tintával nyomott manuallal. Amikor kibontottam a bioshockot, azt hittem a játék indítása előtt sokkot kapok (ez de sz*r volt, bocsi :D ).

Hát baromi jól hangzik a globál ár, de kitörölhetem vele a seggem ha a fizetésem nem globális :D
Magyarra fordítva, nem értem miért akadnak ki ennyire a warezon, mikor ugyan az árak nálunk eu-s szinten vannak, viszont a fizetések nem. Ez alapján teljesen normális a warez ilyen mértéke. Majd ha annyit keresünk (lesz ilyen?) mint máshol, akkor lehet panaszkodni hogy bezzeg a sok kis köcsög warezhuszár, de addig csak mértékkel.

#2111 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 13:57

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2007. dec. 18., kedd - 12:39

Ugye ezt nem gondolod komolyan...
OK hogy fanatikus szinten szereted a COD sorozatot, de hát ez azért már túlzás, mondhatnám ökörség. :rolleyes:

Ezt halál komolyan mondtam, na jó lehet, hogy egy kicsit túloztam, de nem voltam messze az igazságtól. Én is játszottam millióegy játékkal, de 2-3 hét után mindegyiknek uninstall lett a sorsa. Annyi tucatjáték jelenik meg mint a rossebb, de nagy részük középszerű vagy pedig gagyi.  Nem is csoda, hogy döglődik a PC játék piac, amikor egy játékot egy-két nap alatt meg lehet csinálni. És akkor erre még rárakódik a warez. Jóhogy a Valdy-félék nem veszik meg a játékokat. Ebből egyetlen kiútként a multiplayert látom. Persze ott is megjelennek a crackelt szerverek, de azokat meg lehetne szüntetni, csak hát az meg nem érdeke a szerver szolgáltatónak, ezért ők sincsenek azon, hogy a szervereket kifehérítsék.

#2112 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 14:01

Idézet: Warton - Dátum: 2007. dec. 18., kedd - 13:57

Ezt halál komolyan mondtam, na jó lehet, hogy egy kicsit túloztam, de nem voltam messze az igazságtól. Én is játszottam millióegy játékkal, de 2-3 hét után mindegyiknek uninstall lett a sorsa. Annyi tucatjáték jelenik meg mint a rossebb, de nagy részük középszerű vagy pedig gagyi.  Nem is csoda, hogy döglődik a PC játék piac, amikor egy játékot egy-két nap alatt meg lehet csinálni. És akkor erre még rárakódik a warez. Jóhogy a Valdy-félék nem veszik meg a játékokat. Ebből egyetlen kiútként a multiplayert látom. Persze ott is megjelennek a crackelt szerverek, de azokat meg lehetne szüntetni, csak hát az meg nem érdeke a szerver szolgáltatónak, ezért ők sincsenek azon, hogy a szervereket kifehérítsék.

Vedd már észre, hogy ez a te saját véleményed, egyrészt kurvára senkit nem érdekel (legfőképp azért mert tömény hülyeség), másrészt azért, mert te azt hiszed még nem lesz igaz.
Megveszem a játékokat, ha lemennek normális árszintre (2-3ezer ft).

#2113 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 14:05

Idézet: Valdy - Dátum: 2007. dec. 18., kedd - 14:28

Jogunk van lopni ha kevés a pénzünk? Nem hinném.

(abba nem menjünk bele hogy a jogosulatlan szoftverhasználat lopás vagy sem)

#2114 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 14:05

Neked mi bajod van? :think:

#2115 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 14:08

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2007. dec. 18., kedd - 14:05

Jogunk van lopni ha kevés a pénzünk? Nem hinném.

(abba nem menjünk bele hogy a jogosulatlan szoftverhasználat lopás vagy sem)

mondtam én valahol, hogy a warezhez joga van akárkinek is? :) én csak azt mondtam nem kell csodálkozni rajta.

#2116 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 14:09

Idézet: Warton - Dátum: 2007. dec. 18., kedd - 14:05

Neked mi bajod van? :think:

Nekem? semmi, mondjuk azt, bal lábbal keltem fel, és nem bírtam jókedvűen elmenni a hülyeségeid mellett :) ennyi.

#2117 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 14:13

De akkor mond meg mi a hülyeség benne, hadd tanuljak én is egy kicsit. Talán ez építőbb lenne mint lehülyézni. Nem?! Na mindegy biztos én vagyok fordítva bekötve.

Tessék, mondjál 10 olyan játékot az elmúlt két évből amire azt mondod, hogy húúú, ezt tíz év múlva is elő fogom venni!

#2118 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 14:17

Idézet: Warton - Dátum: 2007. dec. 18., kedd - 14:13

De akkor mond meg mi a hülyeség benne, hadd tanuljak én is egy kicsit. Talán ez építőbb lenne mint lehülyézni. Nem?! Na mindegy biztos én vagyok fordítva bekötve.

Tessék, mondjál 10 olyan játékot az elmúlt két évből amire azt mondod, hogy húúú, ezt tíz év múlva is elő fogom venni!

Mi benne a hülyeség? Mondok egy példát:
Csak 2 jó kaja létezik a világon, a pizza és az aranygaluska, pedig sokfélét ettem már, a de a többi az íztelen fos.
Ezt így leírtam mint tényt, de ettől még igaz lesz? Nem.

Neked a jó játék=elöveszem tíz év múlva is? Színvak-e vagy?

#2119 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 14:26

Idézet: Valdy - Dátum: 2007. dec. 18., kedd - 14:48

Hát baromi jól hangzik a globál ár, de kitörölhetem vele a seggem ha a fizetésem nem globális :D
Magyarra fordítva, nem értem miért akadnak ki ennyire a warezon, mikor ugyan az árak nálunk eu-s szinten vannak, viszont a fizetések nem. Ez alapján teljesen normális a warez ilyen mértéke. Majd ha annyit keresünk (lesz ilyen?) mint máshol, akkor lehet panaszkodni hogy bezzeg a sok kis köcsög warezhuszár, de addig csak mértékkel.

Értem, hogy mit akarsz mondani :D

De erre írtam, hogy ha választani kell, hogy elvesztenek minket vagy az eu többi részét, akkor fejlehajtva kikulloghatunk. Az orosz piac már más tészta.

A fő gond, hogy ez nem csak itt megy, hanem olyan országokban is, ahol elméletileg nagyobb a 'jólét' és megvehetné.

#2120 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 14:32

Ez sztem ennyire nem egyszerű, mert nem lehet tudni, hogy milyen technológia lesz 10 év múlva. Sztem inkább úgy kéne feltenni a kérdést, hogy az elmúlt két évben melyik volt az a játék amelyik annyira bejött, hogy a koránkelés, iskola, meló ellenére is hajnalig toltad.
Kép

Xfire profil

LordRolee

Téma megosztása:

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108