Idézet: Valdy - Dátum: 2007. dec. 18., kedd - 14:28
Már ne is haragudj, de milyen alapon vannak nálunk ilyen árak mikor a fizetésünk 5-öd annyi? Ezen nem kellene elgondolkodni a nagy fikázás közepette?
Igen, csak a kiadók meg meghatároznak egy global árat és azt számolják át. Ha itt olcsóbb lenne, akkor meg a németeknél menne a hiszti, hogy itt miért olcsóbb és ők nem vennének semmit. Így mi kisebb veszteség vagyunk...
Én inkább azt nem értem, hogy egy ea játék miért 12k, amikor minden 50 dolcsis játék 10. Hogy mi tartsuk fent a magyar részleget? Akkor szüntessék meg és adják annyiért, mint a többi
Egyébként szerintem az online disztribúció ki fogja nyírni a dobozos cuccokat. Egyszerűen semmi értelme, kattintok 2t, kitöltök egy formot, még 1 katt, thank you for purchasing blablabla, letölt játszik end of story... Nem várok 3 meg 4 hetet, hogy a nyamvadt magyar kiadó csinál rá feliratot (tele helyesírási hibával persze) és kiadja egy sz*ros dvdtokban, ff büdös tintával nyomott manuallal. Amikor kibontottam a bioshockot, azt hittem a játék indítása előtt sokkot kapok (ez de sz*r volt, bocsi

).
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!