HWSW Informatikai Kerekasztal: Hova tunt a forum szinvonala? IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hova tunt a forum szinvonala? IV. Értékeld a témát: -----

#101 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 23. 08:59

Idézet: freeone - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 8:47

A sziget meglehetősen különbözik az általam említett társalgó nevű szekciótól. A fő különbség, hogy a szigeten meglehetősen sok, rendkívül érdekes topic van, amelyben érdemi hsz-ek vannak.

Egyébként meg teljesen mindegy, kikapcsolva úgysem lesz, mert van olyan hg, aki 30k-t bukna ezzel hsz számban.. :rolleyes:  :D

Nem ritkán érdemibb társalgás folyik a Társalgó egy-egy témájában, mint akár bármelyik szakmai topicban. Mert párszor már előfordult az alábbi szöveg, hogy "Inkább itt (Társalgó xy topic) kérdezek tőletek, mert a szakmai részen a múltkor sem segített senki." Na, erről ennyit szerintem.

Nem hinném, hogy bármelyik házigazdát érdekelné, hogy hány hozzászólása van.

#102 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 09:01

Egyébként meg teljesen mindegy, kikapcsolva úgysem lesz, mert van olyan hg, aki 30k-t bukna ezzel hsz számban.. :rolleyes:  :D

Igen, ez egy színvonalas hozzászólás.  :rolleyes:

A te kedvedért megkérem Krinyot, hogy írja át nullára.  :respect:
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#103 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 11:34

A sziget meglehetősen különbözik az általam említett társalgó nevű szekciótól. A fő különbség, hogy a szigeten meglehetősen sok, rendkívül érdekes topic van, amelyben érdemi hsz-ek vannak.

ebben igazad van, szigeten sok komoly topic van. akkor mexavaztuk a társalgó ideiglenes pihenését.... :D
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#104 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 11:35

Idézet: qnadam - Dátum: 2005. nov. 22., kedd - 11:50

a fenti részleglezárásokhoz annyit tennék hozzá, hogy szerintem meg a gameware részleget kéne bezárni, mert ott sokat kell moderálni. a moderálás pedig állítólag erőforrásigényes.

ezzel az erővel... :p

hát a gameware az it kedves barátom, a milyen fotót csináltam reggel az ablakomból mert ilyen kedvem volt
szerü topic már kevésbé....ezzel az erővel  :p

#105 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 11:46

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 11:35

hát a gameware az it kedves barátom, a milyen fotót csináltam reggel az ablakomból mert ilyen kedvem volt
szerü topic már kevésbé....ezzel az erővel  :p

A gameware mitől IT? :think:

#106 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 11:47

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 11:34

ebben igazad van, szigeten sok komoly topic van. akkor mexavaztuk a társalgó ideiglenes pihenését.... :D

Akkor te is jó sok hozzászólást buknál... ;)

#107 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 11. 23. 12:10

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 11:34

:omg: Ilyenkor sajnálom, hogy nincsen "OVI" táblát tartó szmájli a fórumon! :)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#108 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 12:18

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 11:47

Akkor te is jó sok hozzászólást buknál... ;)

mostanában már nem igazán..... :rolleyes:
1ébként meg kit érdekel hány hsz van? ha erre gyúrnék egésznap szólánc meg eszembe jutós topic meg smileyzás dumapartyba....de vhogy mégsem ezt csinálom :rolleyes:

1 szó mint száz, akinek az inge az felveszi és eldönti hogy korlátozunk fórumot vagy bővitünk. vagy szopunk tovább.

gameware mióta nem it? elvégre szgépen játszik az ember.... :rolleyes:

#109 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 12:19

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 12:10

:omg: Ilyenkor sajnálom, hogy nincsen "OVI" táblát tartó szmájli a fórumon! :)

ott volt a smiley ember.... ki ne szúrja már a szemed.... :omg:  :cool:

#110 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 12:26

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 12:18

1ébként meg kit érdekel hány hsz van? ha erre gyúrnék egésznap szólánc meg eszembe jutós topic meg smileyzás dumapartyba....de vhogy mégsem ezt csinálom :rolleyes:

1 szó mint száz, akinek az inge az felveszi és eldönti hogy korlátozunk fórumot vagy bővitünk. vagy szopunk tovább.

És számítógépen is csetel, ilyen erővel... :p

Viccet félretéve, ez a kapcsoljuk ki nem megoldás...
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#111 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 12:28

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 12:18

Nahát érdekes, ez az inge-nem inge dolog mindíg akkor kerül elő, mikor valaki durván általánosítva a Társalgó népes közönségének a kétharmadát fölösleges koloncnak titulálja. :think:

Ahhm... Akkor az Xbox, PS, Nintendo, stb. is IT :omg:... Nem érdemes ebbe belemenni, ugyanis a gameware elsősorban magáról az adott játékról szól (nem feltétlenül mint egy szoftver, inkább mint sztori, játszhatóság, stbstb) és csak másodsorban az esetleges hw/sw háttérről, aminek jó részét a hc gamerek is az egyéb szakmai szekciókban tárgyalják ki (videokártyák, stb) :).

#112 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 12:36

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 8:59

Nem ritkán érdemibb társalgás folyik a Társalgó egy-egy témájában, mint akár bármelyik szakmai topicban. Mert párszor már előfordult az alábbi szöveg, hogy "Inkább itt (Társalgó xy topic) kérdezek tőletek, mert a szakmai részen a múltkor sem segített senki." Na, erről ennyit szerintem.

Ezt szerintem nem érdemként kellene felhozni...

#113 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 12:38

Idézet: Lulu64 - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 9:01

Igen, ez egy színvonalas hozzászólás.  :rolleyes:

A te kedvedért megkérem Krinyot, hogy írja át nullára.  :respect:

Észre kell venni a szmájlit a végén...

Komolyra fordítva: tudom nem illik emlegetni konkurens oldalakat, de az egyiken már kikapcsolták a bolha hw-es részét, illetve pontosan hogy nem kikapcsolták, hanem átszervezték. Így drasztikusan kevesebb hsz-t generál, mégis tud működni. Ha nem is szeretitek őket, el kell ismerni, hogy tul.képpen az ötletük nem rossz. :think:

szerk.: ugye jól tudom, hogy a bolha takarítása szokott nálatok a motoron segíteni néha-néha?

Szerkesztette: freeone 2005. 11. 23. 12:40 -kor

A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#114 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 13:03

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 12:36

Ezt szerintem nem érdemként kellene felhozni...

Nem érdemként, hanem tényként említettem. :)

#115 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 13:17

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. nov. 22., kedd - 16:57

de hogy itt irogass a magas lóról meg gyökérkedj az már nem elfogadható.... :mad2:

Hova tunt a forum szinvonala?

Erdekes, hogy Te magad is sokat jartal a Szigetbe es a Tarsalgoba es most a megszuntetesuk mellett kardoskodsz meglehetosen gyenge ervekkel.  Egyes emberek kikapcsolodni jarnak ide (pl en). Gondolom tapasztaltad, hogy nehany tarsasag idonkent osszejar serezni vagy narancslevezni, baratsagok alakultak ki, nehany esetben ennel tobb is. Az hogy te nem tudtal  beilleszkedni pl a dumapartyba, az nem a mi bajunk, hanem a te stilusodnak volt koszonheto, amit jo nehany topikban egy-egy halk kotoszo kisereteben olvashattunk.  (Gondolom a modok jutalmaztak par warninggal is.)

Ugy gondolom, hogy nem nagyon tudtal gyokeret ereszteni, ezert inkabb elojossz egy ilyen ervvel, hogy ki kell kapcsolni a nem ITvel foglalkozo reszeket.  Fogadd oszinte gratulaciomat ezert az otletert, de mast ne varjal.
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#116 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 13:18

Idézet

Hova tunt a forum szinvonala? IV.

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. nov. 22., kedd - 16:57

... irogass a magas lóról meg gyökérkedj...

Hogy ontopic legyek, a fórum témájában feltett kérdést nem a fórum felépítésében, hanem a fórumozók viselkedésében kell keresni. A Társalgó több kisebb társaság gyűjtőhelye. Ezek a társaságok elég képlékenyek, mindig jönnek új emberek, mindig vannak, akik már nem maradnak, máshol keresik a szórakozást. Habár ezek a társaságok mindig nyitottak, mégis vannak, akik nem tudnak beilleszkedni, akárhogy is próbálunk segíteni. Ők ezután vagy máshol keresik a helyüket, vagy, ha nagyon nem találják azt, megpróbálják bomlasztani a kialakult társaságokat. Küzdeni kár az ilyenek ellen, még ha "észérvekkel" próbálkoznak, akkor is kibukik az ártó szándék, nehéz eltitkolni. Nincs mit tennünk, mint egy jót mosolyogni az egészen. ;)

Szerkesztette: Tigger 2005. 11. 23. 13:19 -kor

#117 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 14:13

nagyot derültem mindkettőtök "pakoljuk ki a szennyest hátha..." hozzászólásán... :D

pedig pont ti ketten is tudtatok arról, hogy én kihez fűződő kapcsolatom miatt irogattam sokat oda egy időben...ez a kapcsolat ma már nem él, és én sem irogatok oda azota mióta már az nincs, Ő is tudta hogy szinte csak ezért irogatok oda.... érdekes, akivel ott összebarátkoztam, azzal msnen azóta is sokat beszélgetek, de lehet ez egyikötökre sem vonatkozik?! huh nem is értem.... ha meg nem tetszik amit írok, akkor a fájó igazság benne van az aláírásomban. :cool:  :hello:

ha meg nem kezdenétek el személyeskedni, akár még ki is sülhetne vmi abból hogy mivel lehetne kiküszöbölni a fórummotor állandó akadozását...érdekes, aki nem csak a  nem it-s részébe ír, az még nem akadt fent ezen az elismerem, elég szubjektív ötletemen, nem is értem miért.... :rolleyes:

#118 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 14:17

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 12:28

Nahát érdekes, ez az inge-nem inge dolog mindíg akkor kerül elő, mikor valaki durván általánosítva a Társalgó népes közönségének a kétharmadát fölösleges koloncnak titulálja. :think:

Ahhm... Akkor az Xbox, PS, Nintendo, stb. is IT :omg:... Nem érdemes ebbe belemenni, ugyanis a gameware elsősorban magáról az adott játékról szól (nem feltétlenül mint egy szoftver, inkább mint sztori, játszhatóság, stbstb) és csak másodsorban az esetleges hw/sw háttérről, aminek jó részét a hc gamerek is az egyéb szakmai szekciókban tárgyalják ki (videokártyák, stb) :).

persze ez igaz, de a számítógépes játékokról van  olyan eszmecsere, ami nem feltétlen a technikai háttér, megvalósítás stb-vel kapcsolatos, az is vhol it mert a játékot mi máshoz kapcsolnád követlenül?
azt meg hogy sokan kizárólag csetnek használják a fórumot, akkor ezzel a nézettel azt hova sorolod vajh? :think:

jól elmarakodunk itt többen de ebből nem nagyon fog kisülni semmi azaz érzésem, elvégre aki döntéshozó annak kell mérlegelni a felhozott érveket.. :rolleyes:

#119 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 14:25

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 14:13

ha meg nem kezdenétek el személyeskedni, akár még ki is sülhetne vmi abból hogy mivel lehetne kiküszöbölni a fórummotor állandó akadozását...érdekes, aki nem csak a  nem it-s részébe ír, az még nem akadt fent ezen az elismerem, elég szubjektív ötletemen, nem is értem miért.... :rolleyes:

Csak nem vetted észre. ;) Én azért írok a szakmai részbe is, sőt, nagyonsokáig leginkább csak oda írtam, de én ,,fennakadtam'' rajta, mert ez egyszerűen nem megoldás. Ilyen alapon akkor egyszerűen /etc/init.d/apache stop, azt köszönjük szépen, nincsen gond...
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#120 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 14:30

Idézet: kroozo - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 14:25

Csak nem vetted észre. ;) Én azért írok a szakmai részbe is, sőt, nagyonsokáig leginkább csak oda írtam, de én ,,fennakadtam'' rajta, mert ez egyszerűen nem megoldás. Ilyen alapon akkor egyszerűen /etc/init.d/apache stop, azt köszönjük szépen, nincsen gond...

akkor mondj egy jó megoldást a fórummotor érdekében ;)

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.