HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (179 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások V. Tech FAQ: http://ctf.antiszoc.hu/ Értékeld a témát: -----

#2891 Felhasználó inaktív   CorsairS 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 13. 21:50

Idézet: repattila - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 22:37

Mivel az aszfben az upc magyarorszag halozatat emlitik, amin belul nem szamit, igy szerintem a monortelesekkel is meres nelkul lehet linuxisokat cserelgetni :)

Nem a linuxiso töltögetés miatt kérdezem, hanem más miatt, de jo lenne ha nem számitana bele :)

#2892 Felhasználó inaktív   HarryDEC 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 09:09

Sziasztok!
Lecserélték a Motorola modememet WebStar-ra. ez alapból fekvő modem, de az oldalán látok valami alkalkamosságot ami oldaltámasz befogadására alkalmas lenne. A webstar honlapján állítva van, de a dobozában nem volt semmmi kütyü ami erre szolgálna. Valakinek van ilyen moedeme, és volt a dobozban valami ilyesmi?

#2893 Felhasználó inaktív   Krityu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 10:44

Idézet: HarryDEC - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 10:09

Sziasztok!
Lecserélték a Motorola modememet WebStar-ra. ez alapból fekvő modem, de az oldalán látok valami alkalkamosságot ami oldaltámasz befogadására alkalmas lenne. A webstar honlapján állítva van, de a dobozában nem volt semmmi kütyü ami erre szolgálna. Valakinek van ilyen moedeme, és volt a dobozban valami ilyesmi?

Az egyik oldalán van egy címke, na nem azon az oldalon, hanem a másik oldalán el tudsz fordítani egy kis talpat, és akkor az az oldala lesz az alja.

#2894 Felhasználó inaktív   HJM 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 10:47

UPC telefon...
Lassan egy hónapja nem lehet faxot küldeni/fogadni...
:( :think:
ÜFSZ:
Tudnak a hibáról, "központi hiba van", de fogalmuk sincs, hogy mikorra várható a hiba elhárítása...
:reklamacio:

#2895 Felhasználó inaktív   HarryDEC 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 11:03

Idézet: Krityu - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 11:44

Az egyik oldalán van egy címke, na nem azon az oldalon, hanem a másik oldalán el tudsz fordítani egy kis talpat, és akkor az az oldala lesz az alja.

Köszi, tudom béna, vagyok, de közben megtaláltam én is :)

#2896 Felhasználó inaktív   -=nfs=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 11:08

skacok én megint szakadozok 10 percenként és csak a modem, meg router restart segít. tapasztalt mostanában vki ilyent rajtam kívül?

#2897 Felhasználó inaktív   -=nfs=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 11:13

Idézet: K75 - Dátum: 2006. febr. 12., vasárnap - 13:06

Nem az itteni szorgalmas fórumozókat akarom minősiteni, de se NSD, se PCK... Nélkülük a fórum valóban halvány.

valahol érthető a cég is ha belegondolsz. és ez annak a pár hülyének köszönhető, aki bement, vagy betelefonált üfsz-re, és ott NSD-re hivatkozott, adva az informáltat, hogy márpedig ő belső forrásból tudja, hogy ez és ez a baj. Van egy két cég szerintem kis hazánkban, aki ezért nem csak enyje-benyjét adott volna, még ha abban egyet is értünk, hogy ez nem kis mérvű korlátoltságra vall.

Szerintem sokkal korrektebb lenne, ha elismernék a hibákat. Jó multkorában sz@r volt a tellefon, pl-ul. Bármit hívtam, csak foglalt volt a jelzés. Még a saját mobilom is foglaltat jelzett, pedig itt volt előttem az asztalomon :) Felhívtam az üfsz-t, kb 30.-ra sikerült kicsengetnem :) ahol az autómata bemondta, hogy a telefonnal pillanatnyilag problémák vann, ezért letettem, mert tudtam, hogy tudnak róla és próbálják javítani. Sokszor mehetne ez szerintem a net esetében is így.

Szerkesztette: -=nfs=- 2006. 02. 14. 11:18 -kor

#2898 Felhasználó inaktív   enrico 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 11:19

Idézet: -=nfs=- - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 11:08

skacok én megint szakadozok 10 percenként és csak a modem, meg router restart segít. tapasztalt mostanában vki ilyent rajtam kívül?

Hát tegnap olyan du. 2 körül ez volt nálam is. Aztán nem tudom mikor javult meg. Ma de. egyenlőre jó. De várjuk ki a 2 órát.

#2899 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 11:30

Idézet: -=nfs=- - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 11:13

Sokszor mehetne ez szerintem a net esetében is így.

Központi nethibakor is szokott géphang szónokolni, bár nem mindig.

#2900 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 15. 00:33

A telefon kb egy hónapja sz@r, nem lehet faxolni.
Az ügyfélszolgálat elismeri, de senki nem javítja!

NSd-t pedig azért tiltották el, mert az UPC belső szabályzatának első pontja az, hogy az ügyfél hülye, és soha nem lehet igaza.
NSD nem így állt hozzá, és ezt a b*zi k*cs*g főnökei nem tűrhették. Ennyi.

#2901 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 15. 08:49

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. febr. 15., szerda - 0:33

A telefon kb egy hónapja sz@r, nem lehet faxolni.
Az ügyfélszolgálat elismeri, de senki nem javítja!

NSd-t pedig azért tiltották el, mert az UPC belső szabályzatának első pontja az, hogy az ügyfél hülye, és soha nem lehet igaza.
NSD nem így állt hozzá, és ezt a b*zi k*cs*g főnökei nem tűrhették. Ennyi.

No meg NSD sokszor mondta, hogy hegesztés van, amit az ÜFSZ nem ismert el soha. "Nem tudok központi hibáról" ugye ismerős?  :reklamacio:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2902 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 15. 09:02

Az a szomorú, hogy az alapján, amit régebben NSD írt a hivatali útról, valóban nem is tudtak róla. Mert ugye ők azt mondhatják, ami a UPC hivatalos álláspontja, és ha a honlapon nem jelezték a karbantartást, akkor az ÜFSZ sem tudott (sem nyilatkozhatott) róla. Egy IT cégnél igazán megoldhatnánk, hogy a bürokráciai út ne tartson napokig/hetekig.

#2903 Felhasználó inaktív   chhoward 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 15. 19:39

Ennyit ért a nagy upc-s intézkedés.
Ebből a fórumból, amelyik vezette a témakört, sikerült csinálni egy sokadrangú topicot.
A régi fórumozók lassan nem  szólnak hozzá, bár szerintem, olvassák, mint én is. Csak.....
A nagy és csodálatos lehetőségek hazájában (chello), pedig mindenki  viseli a terheket. Az ügyfélszolgálat az egyenlő a két nagy 00- val.  Rendesen dübörög a gazdaság, magasról sz@rják le, azt akiből élnek.
Komolyan mondom az egyik nagy szolgáltatótól hányok, a másik meg  hasmarsra késztet.
Szóval televan a hótaposóm. :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:

#2904 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 15. 20:12

Idézet: chhoward - Dátum: 2006. febr. 15., szerda - 19:39

Ebből a fórumból, amelyik vezette a témakört, sikerült csinálni egy sokadrangú topicot.
A régi fórumozók lassan nem  szólnak hozzá, bár szerintem, olvassák, mint én is. Csak.....
A nagy és csodálatos lehetőségek hazájában (chello), pedig mindenki  viseli a terheket. Az ügyfélszolgálat az egyenlő a két nagy 00- val.  Rendesen dübörög a gazdaság, magasról sz@rják le, azt akiből élnek.
Komolyan mondom az egyik nagy szolgáltatótól hányok, a másik meg  hasmarsra késztet.

Ott a pont, felesleges hozzászólni.

Olvasni én is rendszeresen olvasom. Eddig azért volt érdemes ide írni, mert (fél)hivatalos forrásból tudtunk a probléma okairól és (esetleges) megoldásairól. Találgatni viszont magamtól is tudok, csakúgy ahogy a többiek, hiszen megerősítést/cáfolatot sajnos már úgysem kaphatunk.
Papesz

#2905 Felhasználó inaktív   K75 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 16. 12:41

Idézet: Papesz - Dátum: 2006. febr. 15., szerda - 20:12

Ott a pont, felesleges hozzászólni.

Olvasni én is rendszeresen olvasom. Eddig azért volt érdemes ide írni, mert (fél)hivatalos forrásból tudtunk a probléma okairól és (esetleges) megoldásairól. Találgatni viszont magamtól is tudok, csakúgy ahogy a többiek, hiszen megerősítést/cáfolatot sajnos már úgysem kaphatunk.

Most szóltam be, mert nem igazán volt ok a net. Megnéztem a config-oldalt az SNR érték általában 34-35 dB volt eddig, most, mikor néztem 16...

A DPL szint pedig -9  -4 helyett... Elég érdekes.

Mikor kérdeztem a bejelentkező technikust ezekről, kissé flegma hangnemben válaszolt, és közölte az RX érték kicsit éltér a normálistól, de ezzel semmi gond. :confused:

Hát nem tudom.

Szerk: Jé... Most nézem telefonálás után SNR szint: 34 dB...

??? :think:

Szerkesztette: K75 2006. 02. 16. 12:47 -kor

#2906 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 16. 20:40

50 000-en használják a UPC telefonszolgáltatását

http://www.sg.hu/cikk.php?cid=42764

"Várhatóan egy hónapon belül egy újabb kiegészítő szolgáltatást is elindít a UPC, melynek segítségével egyszeri beruházás nélkül bárki vezetéknélküli (Wifi) internethálózatot alakíthat ki az otthonában. A lakáson belül teljes szabadságot engedő, akár több számítógép egyszerű csatlakoztatását lehetővé tevő Netgear vezetéknélküli eszközöket a szolgáltató biztosítja, a helyszínen telepíti és minden szükséges beállítást elvégez, továbbá teljes körű országos támogatást is nyújt a használatukhoz. "

#2907 Felhasználó inaktív   HJM 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 06:17

Idézet: shabba - Dátum: 2006. febr. 16., csütörtök - 20:40

"Várhatóan egy hónapon belül egy újabb kiegészítő szolgáltatást is elindít a UPC, melynek segítségével egyszeri beruházás nélkül bárki vezetéknélküli (Wifi) internethálózatot alakíthat ki az otthonában. A lakáson belül teljes szabadságot engedő, akár több számítógép egyszerű csatlakoztatását lehetővé tevő Netgear vezetéknélküli eszközöket a szolgáltató biztosítja, a helyszínen telepíti és minden szükséges beállítást elvégez, továbbá teljes körű országos támogatást is nyújt a használatukhoz. "

Jó, jó....
De faxot küldeni/fogadni, MODEM-t használni még mindíg nem lehet...
:reklamacio:

#2908 Felhasználó inaktív   KekszNET 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 07:02

Idézet: shabba - Dátum: 2006. febr. 16., csütörtök - 21:40

..., továbbá teljes körű országos támogatást is nyújt a használatukhoz.

ezt mindenki el tudja kepzelni...

mennyire jo lesz nekik, marmint akik igenybe fogjak venni

es azoknak akik ingyen hasznaljak majd a szomszedok netkapcsolatat :D :)
::: <a href='http://www.keksz.net' target='_blank'>www.keksz.net</a>

#2909 Felhasználó inaktív   Öcsisajt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 07:29

Idézet: chhoward - Dátum: 2006. febr. 15., szerda - 19:39

nezem en is ;)
erdekes amugy ez a hsz toled, bennem meg nagyon el, hogy regen azert rendesen vedted a szolgaltatot  :Đ
CHELLO! Mert megérdemlem... | Consolefreak!!! :Đ | A Lossless ereje  legyen veletek :Đ |

#2910 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 07:38

Idézet: shabba - Dátum: 2006. febr. 16., csütörtök - 21:40

Ide ugyan nem hozza be a upc a szutyk wlanján. Marad a motorola modem, ezt szeretem, megszoktam, enyimé. Nem cserélheti ki, csak ha azt ígéri, hogy közben ad hozzá neteszgépet is, ami wlanos, egyébbként jó a madzag.

Téma megosztása:

• (179 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.