UPC chello: bővítések és korlátozások V. Tech FAQ: http://ctf.antiszoc.hu/
Elküldve: 2006. 04. 04. 09:24
újpesten az utóbbi pár napban kezd kissé darabossá válni a háló, napi 2 szakadás szokott lenni... modemreset, utána megy. vagy nem, mint az előbb, most csak úgy 5 perccel később tudtam visszakapcsolódni...
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt
Elküldve: 2006. 04. 04. 09:58
Mi volt a gond tegnap a kábel TV-vel? Mert az RTL meg a HírTV-t csak darabosan lehetett nézni. Percenként megjelent egy szürke képernyő és se kép, se hang nem volt...
Kicsit kezd má' elegem lenni, hogy mindig van valami, vagy a telefon, vagy a chello most meg a TV...
Kicsit kezd má' elegem lenni, hogy mindig van valami, vagy a telefon, vagy a chello most meg a TV...
Elküldve: 2006. 04. 04. 10:44
Idézet: Warton - Dátum: 2006. ápr. 4., kedd - 9:58
Mi volt a gond tegnap a kábel TV-vel? Mert az RTL meg a HírTV-t csak darabosan lehetett nézni. Percenként megjelent egy szürke képernyő és se kép, se hang nem volt...

Megnyugtattál. Kezdtem aggódni, hogy nálam van valami gáz.
És nem is első eset volt.
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.
Elküldve: 2006. 04. 04. 18:08
Valami központi UPC gond lehet, mert nálam és 2 másik UPC-s ismerősömnél is van ez a hiba.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.
Elküldve: 2006. 04. 04. 23:28
Itt Szombathelyen az elmúlt napokban naponta többször a netforgalom megáll egy jó fél vagy akár 1 percre és utána mintha mi sem törént volna megy tovább. Na most én online gamelek és mind a hang + mind a játék szétszakad. Más szombathelyi chellos ismerősömnél is ugyanez a jelenség! Hab a tortára, hogy:
Ugyanez a jelenség Debrecenben is.
Ugyanez a jelenség Debrecenben is.
Elküldve: 2006. 04. 05. 07:23
Hali!
Van egy chello előfizetésem, most fog lejárni a hűségszerződésem, azon gondolkodtam, hogy ha meghosszabbítom és a upc-től kérem a kábel tv-t is akkor kapok-e valami kedvezményt, tud ez ügyben valaki infot?
Írtam már kb. 1 hete az ügyfélszolgálatnak meg az értékesítésnek is de ezek a ******* persze válaszra se méltatnak megint...
Megint a rohadt nagy ügyfélközpontuság....
Van egy chello előfizetésem, most fog lejárni a hűségszerződésem, azon gondolkodtam, hogy ha meghosszabbítom és a upc-től kérem a kábel tv-t is akkor kapok-e valami kedvezményt, tud ez ügyben valaki infot?
Írtam már kb. 1 hete az ügyfélszolgálatnak meg az értékesítésnek is de ezek a ******* persze válaszra se méltatnak megint...
Megint a rohadt nagy ügyfélközpontuság....
A karcmester! - MENTSD MEG ADATAIDAT! - Karcos, sérült CD, DVD lemez javítása akár 1 napos határidővel!
"Nem csupán a saját agyamat használom, hanem az összes kölcsönvehetőt is"
"Dolgozó, adófizető állampolgár vagyok. Én mikor leszek Hungarikum?"
"Nem csupán a saját agyamat használom, hanem az összes kölcsönvehetőt is"
"Dolgozó, adófizető állampolgár vagyok. Én mikor leszek Hungarikum?"
Elküldve: 2006. 04. 05. 07:48
Idézet: Warton - Dátum: 2006. ápr. 4., kedd - 8:58

Hogy ne csak a UPC-t szidjátok: A T-Com optikai hálózatában volt a hiba, ezért szakadoztak a csatornák...
Elküldve: 2006. 04. 05. 08:41
PPéter - CDGRAB.HU (volt BURN.HU)

Súgó
A téma zárva.