HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (179 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások V. Tech FAQ: http://ctf.antiszoc.hu/ Értékeld a témát: -----

#2901 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 15. 08:49

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. febr. 15., szerda - 0:33

A telefon kb egy hónapja sz@r, nem lehet faxolni.
Az ügyfélszolgálat elismeri, de senki nem javítja!

NSd-t pedig azért tiltották el, mert az UPC belső szabályzatának első pontja az, hogy az ügyfél hülye, és soha nem lehet igaza.
NSD nem így állt hozzá, és ezt a b*zi k*cs*g főnökei nem tűrhették. Ennyi.

No meg NSD sokszor mondta, hogy hegesztés van, amit az ÜFSZ nem ismert el soha. "Nem tudok központi hibáról" ugye ismerős?  :reklamacio:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2902 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 15. 09:02

Az a szomorú, hogy az alapján, amit régebben NSD írt a hivatali útról, valóban nem is tudtak róla. Mert ugye ők azt mondhatják, ami a UPC hivatalos álláspontja, és ha a honlapon nem jelezték a karbantartást, akkor az ÜFSZ sem tudott (sem nyilatkozhatott) róla. Egy IT cégnél igazán megoldhatnánk, hogy a bürokráciai út ne tartson napokig/hetekig.

#2903 Felhasználó inaktív   chhoward 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 15. 19:39

Ennyit ért a nagy upc-s intézkedés.
Ebből a fórumból, amelyik vezette a témakört, sikerült csinálni egy sokadrangú topicot.
A régi fórumozók lassan nem  szólnak hozzá, bár szerintem, olvassák, mint én is. Csak.....
A nagy és csodálatos lehetőségek hazájában (chello), pedig mindenki  viseli a terheket. Az ügyfélszolgálat az egyenlő a két nagy 00- val.  Rendesen dübörög a gazdaság, magasról sz@rják le, azt akiből élnek.
Komolyan mondom az egyik nagy szolgáltatótól hányok, a másik meg  hasmarsra késztet.
Szóval televan a hótaposóm. :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:

#2904 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 15. 20:12

Idézet: chhoward - Dátum: 2006. febr. 15., szerda - 19:39

Ebből a fórumból, amelyik vezette a témakört, sikerült csinálni egy sokadrangú topicot.
A régi fórumozók lassan nem  szólnak hozzá, bár szerintem, olvassák, mint én is. Csak.....
A nagy és csodálatos lehetőségek hazájában (chello), pedig mindenki  viseli a terheket. Az ügyfélszolgálat az egyenlő a két nagy 00- val.  Rendesen dübörög a gazdaság, magasról sz@rják le, azt akiből élnek.
Komolyan mondom az egyik nagy szolgáltatótól hányok, a másik meg  hasmarsra késztet.

Ott a pont, felesleges hozzászólni.

Olvasni én is rendszeresen olvasom. Eddig azért volt érdemes ide írni, mert (fél)hivatalos forrásból tudtunk a probléma okairól és (esetleges) megoldásairól. Találgatni viszont magamtól is tudok, csakúgy ahogy a többiek, hiszen megerősítést/cáfolatot sajnos már úgysem kaphatunk.
Papesz

#2905 Felhasználó inaktív   K75 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 16. 12:41

Idézet: Papesz - Dátum: 2006. febr. 15., szerda - 20:12

Ott a pont, felesleges hozzászólni.

Olvasni én is rendszeresen olvasom. Eddig azért volt érdemes ide írni, mert (fél)hivatalos forrásból tudtunk a probléma okairól és (esetleges) megoldásairól. Találgatni viszont magamtól is tudok, csakúgy ahogy a többiek, hiszen megerősítést/cáfolatot sajnos már úgysem kaphatunk.

Most szóltam be, mert nem igazán volt ok a net. Megnéztem a config-oldalt az SNR érték általában 34-35 dB volt eddig, most, mikor néztem 16...

A DPL szint pedig -9  -4 helyett... Elég érdekes.

Mikor kérdeztem a bejelentkező technikust ezekről, kissé flegma hangnemben válaszolt, és közölte az RX érték kicsit éltér a normálistól, de ezzel semmi gond. :confused:

Hát nem tudom.

Szerk: Jé... Most nézem telefonálás után SNR szint: 34 dB...

??? :think:

Szerkesztette: K75 2006. 02. 16. 12:47 -kor

#2906 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 16. 20:40

50 000-en használják a UPC telefonszolgáltatását

http://www.sg.hu/cikk.php?cid=42764

"Várhatóan egy hónapon belül egy újabb kiegészítő szolgáltatást is elindít a UPC, melynek segítségével egyszeri beruházás nélkül bárki vezetéknélküli (Wifi) internethálózatot alakíthat ki az otthonában. A lakáson belül teljes szabadságot engedő, akár több számítógép egyszerű csatlakoztatását lehetővé tevő Netgear vezetéknélküli eszközöket a szolgáltató biztosítja, a helyszínen telepíti és minden szükséges beállítást elvégez, továbbá teljes körű országos támogatást is nyújt a használatukhoz. "

#2907 Felhasználó inaktív   HJM 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 06:17

Idézet: shabba - Dátum: 2006. febr. 16., csütörtök - 20:40

"Várhatóan egy hónapon belül egy újabb kiegészítő szolgáltatást is elindít a UPC, melynek segítségével egyszeri beruházás nélkül bárki vezetéknélküli (Wifi) internethálózatot alakíthat ki az otthonában. A lakáson belül teljes szabadságot engedő, akár több számítógép egyszerű csatlakoztatását lehetővé tevő Netgear vezetéknélküli eszközöket a szolgáltató biztosítja, a helyszínen telepíti és minden szükséges beállítást elvégez, továbbá teljes körű országos támogatást is nyújt a használatukhoz. "

Jó, jó....
De faxot küldeni/fogadni, MODEM-t használni még mindíg nem lehet...
:reklamacio:

#2908 Felhasználó inaktív   KekszNET 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 07:02

Idézet: shabba - Dátum: 2006. febr. 16., csütörtök - 21:40

..., továbbá teljes körű országos támogatást is nyújt a használatukhoz.

ezt mindenki el tudja kepzelni...

mennyire jo lesz nekik, marmint akik igenybe fogjak venni

es azoknak akik ingyen hasznaljak majd a szomszedok netkapcsolatat :D :)
::: <a href='http://www.keksz.net' target='_blank'>www.keksz.net</a>

#2909 Felhasználó inaktív   Öcsisajt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 07:29

Idézet: chhoward - Dátum: 2006. febr. 15., szerda - 19:39

nezem en is ;)
erdekes amugy ez a hsz toled, bennem meg nagyon el, hogy regen azert rendesen vedted a szolgaltatot  :Đ
CHELLO! Mert megérdemlem... | Consolefreak!!! :Đ | A Lossless ereje  legyen veletek :Đ |

#2910 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 07:38

Idézet: shabba - Dátum: 2006. febr. 16., csütörtök - 21:40

Ide ugyan nem hozza be a upc a szutyk wlanján. Marad a motorola modem, ezt szeretem, megszoktam, enyimé. Nem cserélheti ki, csak ha azt ígéri, hogy közben ad hozzá neteszgépet is, ami wlanos, egyébbként jó a madzag.

#2911 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 08:08

Ezt a hozzászólást nem értem, ez egy lehetőség, nem kényszer :D Ha nem akarod a wlan szutykot, nem fogják az ukránokat kiküldeni, ohgy velük is beszéld meg. :)

#2912 Felhasználó inaktív   enrico 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 09:55

Idézet: KekszNET - Dátum: 2006. febr. 17., péntek - 7:02

es azoknak akik ingyen hasznaljak majd a szomszedok netkapcsolatat :D :)

Főleg :) Hányan lesznek lekorlátozva... Hehhe  :D

#2913 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 11:27

Idézet: debaj - Dátum: 2006. febr. 17., péntek - 9:08

Ezt a hozzászólást nem értem, ez egy lehetőség, nem kényszer :D Ha nem akarod a wlan szutykot, nem fogják az ukránokat kiküldeni, ohgy velük is beszéld meg. :)

Ez a UPC... Ez van, ezt kell szeretni! Nem az van ám, ami a usernek kell...

#2914 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 11:32

Idézet: PaLa - Dátum: 2006. febr. 17., péntek - 11:27

Ez a UPC... Ez van, ezt kell szeretni! Nem az van ám, ami a usernek kell...

:bolond:

nem értem, mi a bajod. van egy lehetőség, hogy csinálnak neked wlan hálót, ha az neked kell. ha nem kell, akkor nem csinálnak. mi ezzel a probléma? :confused:

Szerkesztette: qnadam 2006. 02. 17. 11:34 -kor

de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#2915 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 11:46

Idézet: qnadam - Dátum: 2006. febr. 17., péntek - 12:32

:bolond:

nem értem, mi a bajod. van egy lehetőség, hogy csinálnak neked wlan hálót, ha az neked kell. ha nem kell, akkor nem csinálnak. mi ezzel a probléma? :confused:

Az, hogy én attól félek, hogy ez nem lesz opcionális egy idő után.

De persze amennyiben routert adnak, és nem veszik el a modemet, nincs ellenvetésem, csak adják ide, kérdés, hogy ilyen áron, tehát nem szeretném leszólni a kezdeményezést, csak eddig ezek az akciók befulladtak mindig :(.

szerk.: 2. mondat

szerk.: írni se tudok

Szerkesztette: PaLa 2006. 02. 17. 11:51 -kor

#2916 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 11:54

Ja, ez olyan, mint a telefon. Nekem nincs UPC telefonom, wlanom se lesz, de UPC Direct műholdvevőm se. Még senki sem járt nálam, hogy márpedig LESZ, és kész.

Bevezetnek egy új szolgáltatást, és egyből úgy véled, hogy ez támadás a felhasználói jogaid ellen. Kezdődő üldözési mánia, vagy mifene? :think:

#2917 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 11:57

Idézet: debaj - Dátum: 2006. febr. 17., péntek - 12:54

Ja, ez olyan, mint a telefon. Nekem nincs UPC telefonom, wlanom se lesz, de UPC Direct műholdvevőm se. Még senki sem járt nálam, hogy márpedig LESZ, és kész.

Bevezetnek egy új szolgáltatást, és egyből úgy véled, hogy ez támadás a felhasználói jogaid ellen. Kezdődő üldözési mánia, vagy mifene? :think:

Sajnos a UPC-nél esetenként üldözési mániám lesz, ha arra gondolok, hogy másokat is képes elüldözni, holott neki jó dolgokat csinál, de a témát nem ragozom tovább, mert már kismilliószor ki lett tárgyalva.

Egyébbként mikor tervezi ezt bevezetni?

#2918 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 12:02

Idézet: PaLa - Dátum: 2006. febr. 17., péntek - 11:46

Az, hogy én attól félek, hogy ez nem lesz opcionális egy idő után.

De persze amennyiben routert adnak, és nem veszik el a modemet, nincs ellenvetésem, csak adják ide, kérdés, hogy ilyen áron, tehát nem szeretném leszólni a kezdeményezést, csak eddig ezek az akciók befulladtak mindig :(.

szerk.: 2. mondat

szerk.: írni se tudok

egyrészt a router nem helyettesíti a modemet, másrészt ha modemmel egybegyógyított wlan routerre cserélik a meglevő modemet, akkor sem kötelező használni a wlan részét.

#2919 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 12:07

Idézet: qnadam - Dátum: 2006. febr. 17., péntek - 13:02

egyrészt a router nem helyettesíti a modemet, másrészt ha modemmel egybegyógyított wlan routerre cserélik a meglevő modemet, akkor sem kötelező használni a wlan részét.

Spec arra vagyok kíváncsi, hogy inkább a modemtől függetlenül acces pointnak jó lesz-e még :)

#2920 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 12:59

szerintem ez egy szimpla akciós routerbérleti lehetőség lesz, nem hiszem, hogy bármi különlegeset adnának :)

Téma megosztása:

• (179 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Utolsó »