UPC chello: bővítések és korlátozások V. Tech FAQ: http://ctf.antiszoc.hu/
Elküldve: 2006. 03. 29. 18:32
Hardware Version: 1
MIB Version: II
GUI Version: 1.0
nekem ez van a motorolla modem helpjenel
es eddig a 3 honap alatt 2-3x fagyott ki!
kopp kopp kopp
webmester: hivd fel az ugyfelszolgalatot, kb 19-20 ora kozott siman bekerulsz es lerestelik a kododat, sztem a szemelyesnel ezerszer jobb megoldas
Elküldve: 2006. 03. 29. 19:08
Hardware Version: 3
MIB Version: II
GUI Version: 1.0
VxWorks Version: 5.4
Még egyszer sem fagyott, kb. három éve van meg.
Elküldve: 2006. 03. 29. 19:49
irtam supportnak mailt, azt mondjak azert fagy a modem mert vszin hogy tap... haver is igy volt, kicsereltek. Ha bemennek a modemmel, elmondom mizu, kicserleik ott helybe? vagy en nem nyulhatok hozza? csak szakik intezhetik?
(regi motorola modem, egy eve, miota migracio volt)
Elküldve: 2006. 03. 29. 20:01
(Jellemzo, hogy se az ugyfelszolgalaton nem szoltak nekem februarban amikor szerzodtem, se a MEOSZ nem kuldott semmi tajekoztatot
A nemletezo hajamat befonom, ha van ilyen kedvezmeny es nekem nem szoltak, nem vettem eszre
Elküldve: 2006. 03. 29. 20:45
Koppány: Én is csak véletlenül tudtam meg ezt. Hívd a 1221-et és az üfszösöktől érdeklődj.
Elküldve: 2006. 03. 29. 21:16
Elküldve: 2006. 03. 29. 21:29
de nem mind1?
Elküldve: 2006. 03. 29. 22:23
kicsit idegesito, eppen fel kellene toltenem a munkam!
Elküldve: 2006. 03. 29. 22:34
Idézet: KekszNET - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 22:29
de nem mind1?
Kéne egy új IP, agyon használtam a mostanit.
Elküldve: 2006. 03. 29. 23:50
Idézet: pauz - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 21:48
szerk.: jah chello light azert csak ennyi:)
No comment.. nagyon jófej vagy.. látom torrent fut.. letöltés mint a veszett ugy megy az upload meg teljesen lefogva.. elég egészségtelen hozzáállás.
Üdv
Elküldve: 2006. 03. 30. 07:26
Idézet: Xero - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 0:50
Üdv
lehet eppen a 3D Mark 2006 probaverziojat szedi!
egyebkent nem mind1 ki mire hasznalja a netet?
en tegnap fel akartam tolteni 4,1GB kepet a honlapomra (termeszetesen becsomagolva, h ne kepenkent kezdje ujra), es mellette meg szedtem volna a koncertvideokat havertol, hogy atdolgozzam oket (szinten a honlapom miatt), a kovetkezo tortent:
winscp -vel szedtem a videokat, johetett volna akar 300-val is
ultrafxp v. total commanderrel toltottem fel ftp-n a kepeket, de lekorlatoztam 50-re
amint elindult a feltoltes az scp letoltes lement 50-60-ra es BWMeter grafikon is ugy nezett ki hogy addig ment a letoltes fullon, majd visszaesett a feltoltes sebessegere...
ekkor adtam a winscp-nek a feladatkezeloben normal feletti prioritast, de ez nem hasznalt!
ha leallitottam a feltoltest, akkor ment rendesen!
ez miert lehet?
aztan lefekudtem aludni es kb 20 perc mulva meghalt a net, ahogy tegnap este kb 6x
(szoval semmit nem tudtam melozni a honlapomon -- es most meg bent vagyok melohelyen)
reggel annyiban valtoztattam a dolgot, hogy scp-vel toltom fel a kepeket (itt be sem tudom korlatozni, mert nincs olyan funkcio a programban - azaz akar full savot is hasznalhat, ÉS nem tudom egybol oda tolteni, hanem egy masik serverre kell, ahol van scp jogom -- a honlapomhoz csak ftp), ami nem annyira jo, mert nem tud annyit mint UltraFXP, de most nem befolyasolja a feltoltes a letoltesemet (amennyit meg tudtam figyelni az alatt az 5 perc alatt mig el nem indultam melozni), ez mitol van? Vmi UPC gubanc? Az ftp protokol szarabb, vagy mi?
es IGEN, szoktam mast is csinalni a savommal, de ez most eppen munka lett volna!
es azert idegesit...
es NEM, nem szoktam mac address-t cserelni es hasonlok...
Elküldve: 2006. 03. 30. 10:59
Az lehetseges, hogy az UPC kevesebb forgalmat mer mint amennyi valojaban atfolyik? A Netlimiterem szerint mar 8 GB fele jarok (24-en kotottek be a Chello-t) viszont a kezeles.chello.hu csak 2 GB-ot mutat. :o Masik chello-s geprol biztosan nem forgalmaztam. Ilyenkor elofordulhat hogy javitjak a korabbi napok mar legeneralt ertekeit, vagy nyugodtan hagyatkozhatok arra amit a grafikonjuk mutat?
koszi
Elküldve: 2006. 03. 30. 11:04
Idézet: enrico - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 11:37
Detto. Azóta külföld 2-300 fölött pinglik.
Elküldve: 2006. 03. 30. 11:17
Idézet: Xero - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 0:50
Üdv
itt alberletben csak az szedem ami epp nagyon kell, chello lighttal szted hova uppoljak vissza?
mivel csak azt szedem ami nagyon kell, nem DVD, nem is volt csak 1 leecher, es nem volt visszafog az up, kivolt eresztve mind a 16k, de ha csak ennyi kellett neki:D
amugy meg eleg sokat seedelek:) gigabites nettel, szoval panasz nem lehet
nekem van panaszom, hogy ahol ez megy, csak passive vagyok, es nem aktiv:)
peace
Elküldve: 2006. 03. 30. 11:52
--- catv-*catv.broadband.hu ping statistics ---
224 packets transmitted, 0 packets received, 100% packet loss
Igy sosem megy fel a munkam a gepre, eddig felment 730 MB
Elküldve: 2006. 03. 30. 19:36
keresgéltem a problémámra választ itt a forumban is, de nem igazán találtam, vagy csak elkerülte a figyelmemet.ha valaki már megírta akkor legyenszíves írja meg mégeccer.
a probléma következő:
március 21-ig be sem volt kapcsolva a gépen (a modem sem). mikor először bekapcsoltam érdekes módon jöttek a 80%-90%-os levelek és korlátozták a sebességet, mert a forgalmam 9 giga volt. (5 giga a szerződés).
vajon hogyan fordulhatott elő ekkora forgalom úgy, hogy áram alatt sem volt a gép,tehát nem is neteztem. ill mit tudok tenni, azon kívül, hogy megvárom a köv hónapot.
köszi a válaszokat.
Elküldve: 2006. 03. 30. 19:58
Idézet: Ketyere1978 - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 19:36
keresgéltem a problémámra választ itt a forumban is, de nem igazán találtam, vagy csak elkerülte a figyelmemet.ha valaki már megírta akkor legyenszíves írja meg mégeccer.
a probléma következő:
március 21-ig be sem volt kapcsolva a gépen (a modem sem). mikor először bekapcsoltam érdekes módon jöttek a 80%-90%-os levelek és korlátozták a sebességet, mert a forgalmam 9 giga volt. (5 giga a szerződés).
vajon hogyan fordulhatott elő ekkora forgalom úgy, hogy áram alatt sem volt a gép,tehát nem is neteztem. ill mit tudok tenni, azon kívül, hogy megvárom a köv hónapot.
köszi a válaszokat.
Elképzelhető, hogy a mérő rendszer hibázott. Ha tényleg nem volt bekapcsolva a géped, akkor kb 0 körüli forgalomnak kell lennie az adott időszakban. Ha felhívod a 1221-et, akkor ezt szerintem meg fogják neked tudni nézni. (Ha az első védvonal azt mondja, hogy nem tudja megmondani, akkor kérj technikus kollégát!
Ha tényleg nem volt semmi forgalom, és még a közelében sem vagy az 5Gnek, akkor azt is lehet kérni, hogy oldják fel az esetleges korlátozást (ami szerintem ebben a hónapban már úgyis megtörtént/nik hamar, tehát nem érdekes)
Ha végképp nem érted mi történik, és üf-fel sem tudod elintézni, akkor javaslom, hogy írj egy MAC addresst NSD-címszóval!

Súgó
A téma zárva.