Idézet: xillo - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 11:02
Probléma!
Tegnap este 3x kék képernyőt kaptam a win xp-ben (sp2-es), állandóan újraindult. Nem foglalkoztam vele gondoltam majd megjavul. Ma reggel már nem indul az oprendszer.
A gond ott van hogy bootol rendesen, a BIOS-ban semmi abnormális, állandóan újraindul a Bootolás után amikor tölt a windows, megpróbáltam újratelepíteni de nem engedi. Az oprendszer telepítésénél amikor azt kéri hogy "a win xp friss páldányának telepítéséhez nyomja meg az enter billentyűt", kék képernyőt kapok vissza majd újraindul.
Ha valakinek ötlete lenne akkor megköszönöm.
Probléma!
Tegnap este 3x kék képernyőt kaptam a win xp-ben (sp2-es), állandóan újraindult. Nem foglalkoztam vele gondoltam majd megjavul. Ma reggel már nem indul az oprendszer.
A gond ott van hogy bootol rendesen, a BIOS-ban semmi abnormális, állandóan újraindul a Bootolás után amikor tölt a windows, megpróbáltam újratelepíteni de nem engedi. Az oprendszer telepítésénél amikor azt kéri hogy "a win xp friss páldányának telepítéséhez nyomja meg az enter billentyűt", kék képernyőt kapok vissza majd újraindul.
Ha valakinek ötlete lenne akkor megköszönöm.
Lehet hogy kicsit kevés volt az info még írok hozzá:
Memoriacsere már volt, több winchesterrel lett próbálva - egyikre sem enged oprendszert telepíteni, BIOS-ban a proci és memo beállítások normálisak, és ha javítókonzolon való javítást akarok akkor is kék képernyő.
A gép : abit nf7-s, barton 2,8G amd athlon, maxtor sata 80G, 2x256 ddr - másik ddr memóval próbáltam már, valamint sp2-es windows
alaplaphibára gyanakszom (remélem nem az. )
a kék kápernyőn a szokásos 0x00000 akármennyi hibakóddal, és azt mondja hogy a memoriák beállításait kapcsoljam ki (as pl: memo árnyékolás stb...)