Crysis (DX10-es játék)
Elküldve: 2006. 06. 12. 19:10
Most nem azért, de Dx10, Fizikai proc, ...stb... A legjobb a MOHAA, mert ha lelőttem valalkit a lépcsőn, akkor némileg el lehetett alá bújni. Mert bizony már a második világháborúban feltalálták az antigravitációs halottakat. Elég volt csak a vállokkal támaszkodni egy lépcsőfokon!
:D:D:D :Đ:Đ
Az ügyvédem nélkül nem írok alá semmit....
Elküldve: 2006. 06. 13. 10:00
Én ezt nem vágom!!
Miért van az, hogy a Crysis videókat (VIDEO! csak olyan 1-1,5 fps-sel játsza le a gépem. DE csak azokat! Sőt az xBox-osokat is normál sebességgel, csak a PC-set nem! Főleg, hogy amikor legelőször letöltöttem, normálisan lejátszotta!
Elküldve: 2006. 06. 13. 10:05
ennek a játéknak már a videói is szaggatnak, akkora gép kell hozzá bááze , teccikérteni?
:Đ
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2006. 06. 14. 10:16
Lehet, hogy a géppel van baj? Mert a COD3 VIDEO-t is ugyanúgy diavetíti. Érdekes... minden mást rendesen játszik le..! :confused:
Aki még nem tette, feltétlenül próbálja ki, hogy lanpartyzik, és a játék nem mehet 5fps fölé. Ha már mindent úntok, nagyon jó móka!
Aki még nem tette, feltétlenül próbálja ki, hogy lanpartyzik, és a játék nem mehet 5fps fölé. Ha már mindent úntok, nagyon jó móka!
Elküldve: 2006. 06. 18. 21:44
Megnézve a Crysis videokat, és összehasonlítva mondjuk a PPU-s Cell Factorral.... meg kell mondjam, ilyne teljesítmény/ár mellett halottnak tűnik a Physics kártya.!
Elküldve: 2006. 06. 19. 11:00
Idézet: Cancer - Dátum: 2006. jún. 19., hétfő - 11:50
valminfó?
Éhes vagyok.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2006. 06. 19. 11:55
Idézet: Cancer - Dátum: 2006. jún. 13., kedd - 11:00
Én ezt nem vágom!!
Miért van az, hogy a Crysis videókat (VIDEO! csak olyan 1-1,5 fps-sel játsza le a gépem. DE csak azokat! Sőt az xBox-osokat is normál sebességgel, csak a PC-set nem! Főleg, hogy amikor legelőször letöltöttem, normálisan lejátszotta!

Milyen felbontású videóról van szó? hdtv-s felbontásúnál (720 felett) már igen durva proci kellhet, ha nincs olyan videokártyád és lejátszód ami hardveresen gyorsíthatná a dolgokat.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2006. 06. 19. 13:15
Idézet: Valdy - Dátum: 2006. jún. 19., hétfő - 12:55
Milyen felbontású videóról van szó? hdtv-s felbontásúnál (720 felett) már igen durva proci kellhet, ha nincs olyan videokártyád és lejátszód ami hardveresen gyorsíthatná a dolgokat.
A CoD3 videó asszem az volt, de abból már láttam úgyis másikat... a crysis viszont nem. Ráadásul mondom, hogy legelőször teljesen normálisan lejátszotta... De mind1 is... inkább megyek farcry-ozni.
Elküldve: 2006. 06. 19. 18:10
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Elküldve: 2006. 06. 19. 22:41
GOD mód! 
A játék, határozottan tetszik! Mondjuk szerintem az első is jó(volt)! Még úgy is, hogy majdnem medium beállításokon átszottam végig!
A játék, határozottan tetszik! Mondjuk szerintem az első is jó(volt)! Még úgy is, hogy majdnem medium beállításokon átszottam végig!
Elküldve: 2006. 06. 20. 07:11
Idézet: Necros - Dátum: 2006. jún. 19., hétfő - 19:10
[MOVIE] Crysis - BÜNTET MOST IS - Ezt talán már láttátok. 
Besz*rás
Elküldve: 2006. 06. 20. 07:15
ez meg nagyreszben dx9c... csak 1 -2 effekt ami dx10et kivan meg.
JóSebesség
Elküldve: 2006. 06. 20. 07:20
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. jún. 20., kedd - 7:15
Ez teljesen DX9, mivel még nincs se végleges DX10, se DX10 VGA kártya készen.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
Twittegylet
Elküldve: 2006. 06. 20. 07:37
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. jún. 20., kedd - 8:15
Na ne má...Akkor miért nem csináltak eddig közel se ilyeneket? Attól, hogy a boltban nem lehet kapni dx10-es vga-t, attól már tesztelhetik sztem
Elküldve: 2006. 06. 20. 07:40
Idézet: =Oli= - Dátum: 2006. jún. 20., kedd - 7:37
Na ne má...Akkor miért nem csináltak eddig közel se ilyeneket? Attól, hogy a boltban nem lehet kapni dx10-es vga-t, attól már tesztelhetik sztem
, de úgyse lesz igazam 
Most volt nemrég Tape Out, amiből belső teszt darabol lesznek, amennyiben működnek is. Nem hiszem, hogy játék fejlesztő cégeknek dobálnák az ilyen ES-ket, de hátha.
Twittegylet
Twittegylet
Elküldve: 2006. 06. 20. 07:56
Hát csak azért gondoltam(nem nagyon nézegettem a topicot, csak a képeket
), az elején volt egy techdemo-féle(
), amiben az volt, hogymilyen faxa a Dx10-es felhő, hogy minden falevél mozog, ahogy szétdől az épület, stb...most meg azt mondjátok, hogy ez mind dx9... :confused:
Elküldve: 2006. 06. 20. 08:01
Idézet: =Oli= - Dátum: 2006. jún. 20., kedd - 7:56
Hát csak azért gondoltam(nem nagyon nézegettem a topicot, csak a képeket
), az elején volt egy techdemo-féle(
), amiben az volt, hogymilyen faxa a Dx10-es felhő, hogy minden falevél mozog, ahogy szétdől az épület, stb...most meg azt mondjátok, hogy ez mind dx9... :confused:
Meg lehet csinálni DX9-el is, csak azzal lassabb.
Twittegylet
Twittegylet
Elküldve: 2006. 06. 20. 09:58
Elküldve: 2006. 06. 20. 10:05
Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. jún. 20., kedd - 9:01
Meg lehet csinálni DX9-el is, csak azzal lassabb.
Biztos vagy benne? Nem arról szól egy aktuális dx verzió, hogy új effektek, stb, amit az előző nem tud megjeleníteni(mert nem ismeri)?

Súgó
A téma zárva.