HWSW F1 bajnokság II. 2006-os bajnoki szezon
Elküldve: 2006. 12. 06. 20:36
Egyébként az 1-es fokozat részről jut eszembe. Rfactor topicbanban senki sem adott választ rá.
Mi a megoldás arra, hogy 1-es fokozatbatéve ne csúsztassa a kuplungot a gép menet közben a pályán?
Mert elinduláskor még azt mondom rendben van, de 2-esből 1-be téve már gáz, főleg versenytempóban.
Mi a megoldás arra, hogy 1-es fokozatbatéve ne csúsztassa a kuplungot a gép menet közben a pályán?
Mert elinduláskor még azt mondom rendben van, de 2-esből 1-be téve már gáz, főleg versenytempóban.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector
Elküldve: 2006. 12. 06. 20:40
Idézet: GI - Dátum: 2006. dec. 6., szerda - 18:49
Első körben lélektanilag felőrőljük a ferrarisokat, hogy a végén ráébredjenek önnön pondrói mivoltukra. A napot is elfogják átkozni, amikor elsőnek láttak életükben ferrarit. :Đ
Egyébként meg nemtom mit vártok 2007-ben, mikoris a 2006-os autókkal versenyeztek. Lehet, hogy a ferrari a legerősebb volt az idei szezonban, de hát olyan "tehetségekkel", mint suhamer a gyengébb kocsival rendelkező alonsot sem sikerült elverni, pedig még a fia is besegített nekik pár dologgal.
Szóval ha sumaher egy gyorsabb kocsival kevésnek bizonyult az ellenfeleknél, akkor ti miért bizonyulnátok gyorsabbnak? Aztán meg hát a ugye mivel a nagy vörös isten, suhamer.. szóval még többre tartjátok magatoknál is. Ha neki nem ment, mert kiégett és egy harmatgyenge tehetségtelen lúzer, mert a legerősebb, legjobb autóval is elbukott a fia segítségével.. akkor nektek hogyan mehetne? Mégis mit vártok?
Porbaalázás lessz a vége. Lelkileg felörlődtök, kilátástalan lesz a helyzetetek, kétségbeesésetekben forma1-et sem akartok majd látni. Végetek.
Mit röhögnék, ha a 2007-es szezonban csont nélkül megnyerné a ferrari a vb címet. Akkor senki sem mosná le suhamerröl és társairól, hogy hát bizony ők egy visszahúzó erőr jelentettek a csapatnál
Egyébként meg nemtom mit vártok 2007-ben, mikoris a 2006-os autókkal versenyeztek. Lehet, hogy a ferrari a legerősebb volt az idei szezonban, de hát olyan "tehetségekkel", mint suhamer a gyengébb kocsival rendelkező alonsot sem sikerült elverni, pedig még a fia is besegített nekik pár dologgal.
Szóval ha sumaher egy gyorsabb kocsival kevésnek bizonyult az ellenfeleknél, akkor ti miért bizonyulnátok gyorsabbnak? Aztán meg hát a ugye mivel a nagy vörös isten, suhamer.. szóval még többre tartjátok magatoknál is. Ha neki nem ment, mert kiégett és egy harmatgyenge tehetségtelen lúzer, mert a legerősebb, legjobb autóval is elbukott a fia segítségével.. akkor nektek hogyan mehetne? Mégis mit vártok?
Porbaalázás lessz a vége. Lelkileg felörlődtök, kilátástalan lesz a helyzetetek, kétségbeesésetekben forma1-et sem akartok majd látni. Végetek.
Mit röhögnék, ha a 2007-es szezonban csont nélkül megnyerné a ferrari a vb címet. Akkor senki sem mosná le suhamerröl és társairól, hogy hát bizony ők egy visszahúzó erőr jelentettek a csapatnál
Fogsz te még könyörögni, hogy csak 2 kört kapj egy futamon, és ne hármat!
Elküldve: 2006. 12. 06. 20:41
Kérdés, még mindíg ugyanazt a f1ch használjuk mint az idei szezonban?
Elküldve: 2006. 12. 06. 20:43
Idézet: Rudi - Dátum: 2006. dec. 6., szerda - 20:35
Nah miután ki lettünk okosítva, hogy piski eddig átrakott minket a palánkon és így nyomott le mindenkit :Đ :Đ, nem akarna-e valaki ellőni egy szervertet? Megjáratnám a V10-est picit 
Nem akarok én senkit sem bántani
Én csak egy lelkes érdeklődő vagyok. És piski elött is le a kalappal, ő legalább írt valamit a hwswf1 kedvéért.
Amúgy lehetne tényleg valami szerver.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
Elküldve: 2006. 12. 06. 20:47
Idézet: Snekov - Dátum: 2006. dec. 6., szerda - 20:40
Á, ez kizárt. Akkor inkább az első körömnél rádhúznám az autót. Ferrariszurkolók úgyis hozzávannak szokva az érzéshez :Đ
Elküldve: 2006. 12. 06. 20:47
Idézet: Snekov - Dátum: 2006. dec. 6., szerda - 20:46
Melyik pálya legyen?
spa
Elküldve: 2006. 12. 06. 20:50
Idézet: GI - Dátum: 2006. dec. 6., szerda - 21:47
spa
Nem csípem spát, de lásd kivel van dolgod!
82.131.156.86
hwswf1
Elküldve: 2006. 12. 06. 21:05
no miafákkvan? nem találom újra a szervert.
Elküldve: 2006. 12. 06. 21:05
Sorry freez volt ujraindultam!
Indítom ujra a servert remélem második nekifutásra jobb lesz!
87.97.19.108
hwswf1
Indítom ujra a servert remélem második nekifutásra jobb lesz!
87.97.19.108
hwswf1
Szerkesztette: Snekov 2006. 12. 06. 21:07 -kor
Elküldve: 2006. 12. 06. 21:11
Idézet: Snekov - Dátum: 2006. dec. 6., szerda - 20:41
Kérdés, még mindíg ugyanazt a f1ch használjuk mint az idei szezonban?
Mivel még nincs RH2006, ezért azt használjuk, de ha megjelenik, akkor teszt lesz, és utána eldöntjük. Szerintem.
(A csapatnál meg nem nézik jó szemmel hogy inteles géped van :Đ )
WoT nick: Atti77
Elküldve: 2006. 12. 06. 21:19
Idézet: Snekov - Dátum: 2006. dec. 6., szerda - 20:40
Idézet: Snekov - Dátum: 2006. dec. 6., szerda - 20:46
Melyik pálya legyen?
Fasza, hogy akkor gyűlik a nép, mikor én aludni akarok...
Idézet: GI - Dátum: 2006. dec. 6., szerda - 20:43
Nem akarok én senkit sem bántani 
Én csak egy lelkes érdeklődő vagyok. És piski elött is le a kalappal, ő legalább írt valamit a hwswf1 kedvéért.
Egyébként Piski nem csak leírta a dolgokat, meg nem csak vezetni tudja, de össze is rakja a jobbnál jobb setupokat. És az így összerakott setupokkal megy jókat és fordul be minden kanyarban sokkal goyrsabban mint mi.
Csak ezért írtam.
Amúgy pedig a leírásra lezárásképp csak annyit reagálnék még 1x, hogy a megfogalmazás valóban nem pontos, de ahogy én értem úgy igaz.
Kétféle látásmód van: az egyik a stabilitás a másik az instabilitás oldaláról közelíti meg a dolgot.
Ha vmi nehéz, jobban tapad, tapadási állapotból nehezebb kimozdítani, persze a többletsúly meg többlet erőt is okoz, ami a kimozdítást segítheti. ha pedig megszűnt a tapadás, akkor a súlyos rész lendülete miatt méginkább instabil lesz...
Ez a két nézet szvsz, és a leírásban a stabil helyzetből van megközelítve a dolog. Kanyarban pedig a kimeneti és a bejárati ív kritikus (konstans sebességgel vett kanyar középső szakasza (már ha van ilyen) nem igazán), ebből is inkább a bejárati, mert ott a fékezéssel problémásabb a stabilitás megtartása, (Kijáraton kb. csak a gázt kell megfelelően nyomni.).
Szóval sztem a bejárati ív erőhatásaira van kihegyezve a dolog, és ott is tapadási határig.
Elküldve: 2006. 12. 06. 21:23
p*csaba gondolom megint elhalt a server.
Rudi neked milyen neted van? Alkalmas server indításra?
Elküldve: 2006. 12. 06. 21:23
Idézet: Snekov - Dátum: 2006. dec. 6., szerda - 21:05
Sorry freez volt ujraindultam!
asszem megint :Đ
Elküldve: 2006. 12. 06. 21:25
Úgy látszik ez ma nem jön össze, megint totális kiakadás volt!
Holnap nyilván new win! Sorry srácok!
Holnap nyilván new win! Sorry srácok!
Elküldve: 2006. 12. 06. 21:26
Idézet: vipisrac - Dátum: 2006. dec. 6., szerda - 21:19
Ez a két nézet szvsz, és a leírásban a stabil helyzetből van
nem kötekedni akarok, de mondj már nekem olyan helyzetet, amikor egy orrnehéz autó túlkormányzott. És olyat, amikor egy farnehéz allulkormányzott.
Most a stabilizátor állása és az aerodinamika legyen konstans. Csak a súlypont vándorlás hatására lennék kiváncsi.
Nem vitatni akarom a tehetségét a dolgokhoz ,mert biztos megy neki. Nem ismerem.
Sőt akár mindenféle műszaki ismeretek nélkül is van aki jól betuja lőni a setupokat, ezzel nem célozni akartam.
De vagy elírás, vagy pedig nincs teljesen képben, hogy mit takar az allúlkormányzott és túlkormányzott fogalom. Ez biztos.
Elküldve: 2006. 12. 06. 21:28
Idézet: GI - Dátum: 2006. dec. 6., szerda - 21:23
p*csaba gondolom megint elhalt a server.
tűzfalam miatt bibis nekem szervert nyitni
Atti, vipi, ha már erre kolbászoltok, nincs kedvetek tanulni picit? :Đ :Đ
Elküldve: 2006. 12. 06. 21:29
Csak olyan szélső helyzetet tudok egyébként elképzelni, amikor valami fos futóműbeállítás miatt az eleje elpattog a francba, majd ha oda súlyt helyezel, akkor stabilizálod a fos futóbeállítást.
Egyébként asszem értem mire akarsz/akart gondolni. De ezt nem allul és túlkormányzottságnak hívják.
Egyébként asszem értem mire akarsz/akart gondolni. De ezt nem allul és túlkormányzottságnak hívják.
Elküldve: 2006. 12. 06. 21:33
Idézet: vipisrac - Dátum: 2006. dec. 6., szerda - 21:19
Fasza, hogy akkor gyűlik a nép, mikor én aludni akarok...
Én még melóhelyen ülök
De holnap... meg aludni fogok
Szólok hogy nyissanak új topicot
WoT nick: Atti77

Súgó
A téma zárva.