HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista IV avagy Longhorn

#511 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 18. 12:34

Szerintem pedig jó lenne lezárni, mert nem túl izgalmas, hogy egymást utáljuk ahelyett, hogy valami értelmesről beszélnénk. És nem, nem kérek választ erre a hozzászólásra. Köszi :)
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

#512 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 12:36

Idézet: Basic - Dátum: 2006. nov. 18., szombat - 12:29

:offtopic:  :mad: te ugye késztetést érzel hogy mindenbe beledugjadd az orrod? ez egy téma volt, amihez persze újfent értelmesen nem tudsz hszelni, így természetesen maradsz a tőled megszokott álltalános off-nál. ez tényleg: :omg:

nem is te lennel ha nem biralnad az embereket :D
macbook air 2014

#513 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 11. 18. 12:40

:o na egy kis ON: mi, akik május 31 ig használjuk a hivatalosan beszerzett RC1-es Vistánkat, az hogy a végleges megjelent-fog az nekünk jó? esetleg lesznek windows updatek hozzá? :think:

#514 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 12:51

[quote name='Basic' date='2006. nov. 18., szombat - 10:06'] [/QUOTE]
:offtopic: jó elvagy te itt magadba  :omg:  mi már nem is írunk inkább, már teljesen szénné offolod a topicot a buzis BSA-val.  :mad: [/quote]
Leslie Power neked nincs erkölcsi alapod hogy kritizálj, mellesleg te folytatod, és nem tisztaoffolás volt, hanem válasz.

#515 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 12:53

ClearType-hoz van finomhangoló szoftver MS-nél, szóval állítgassatok. :D
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#516 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 12:57

Idézet

GoodSpeed,2006. nov. 18., szombat - 12:51] :offtopic: jó elvagy te itt magadba  :omg:  mi már nem is írunk inkább, már teljesen szénné offolod a topicot a buzis BSA-val.  :mad:
Leslie Power neked nincs erkölcsi alapod hogy kritizálj, mellesleg te folytatod, és nem tisztaoffolás volt, hanem válasz.

:offtopic: privibe akartam válaszolni, de meggondoltam magam: a lesliepower-t soha senki nem tudta bebizonyítani, pedig kivizsgálták, de mineggy. nem is lehetett volna, mert nem igaz.
ha már személyeskedünk: sok embert ismerek, akik azt mutatják kívülre hogy milyen tisztességesek, meg minden, közben sunyi, hazug, álszent emberek.
kiváncsi lennék te mennyi jogtiszta programot használ, úgy igaziból.  :mad:

ha tudnám a pontos címed, te lennél az első akit felnyomnék a hőn imádott bsádnál... tudod: aki másnak vermet ás, maga esik bele...

Szerkesztette: Basic 2006. 11. 18. 13:03 -kor

#517 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 12:59

Idézet: Basic - Dátum: 2006. nov. 18., szombat - 13:57

Idézet: Basic - Dátum: 2006. nov. 18., szombat - 13:57

:offtopic: privibe akartam válaszolni, de meggondoltam magam: a lesliepower-t soha senki nem tudta bebizonyítani, pedig kivizsgálták, de mineggy. nem is lehetett volna, mert nem igaz.
ha már személyeskedünk: sok embert ismerek, akik azt mutatják kívülre hogy milyen tisztességesek, meg minden, közben sunyi, hazug, álszent emberek.
kiváncsi lennék te mennyi jogtiszta programot használ, úgy igaziból.  :mad:

Velem mellé fogtál... ugyanis nekem minden szoftveremről számla van,  csöpögj bele a dlágaszááágok topicba, és nézd meg mennyit vásároltam, ott van a számla is pl a windowblindsemrről , az iconpackagerről, a wincustomize subscriptionról, melyet mind a MasterCardommal vettem, és ez csak pár a felsoroltak közzül, most pedig fejezd be az offolást Leslie Power. Olvass vissza Gyorgy_ms, is Leslie Powernek hív, és mindenki úgy hív, amúgy nem tudom ki z a Leslie Power, de jó firma lehet, ha az egész fórum ismeri és negatív személynek tartja, szóval ha valaki venné a fáradtságot és leírná, hogy mit követett el, megköszönném ;)

Szerkesztette: GoodSpeed 2006. 11. 18. 13:04 -kor

#518 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 13:04

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. nov. 18., szombat - 12:59

Velem mellé fogtál... ugyanis nekem minden szoftveremről számla van,  csöpögj bele a dlágaszááágok topicba, és nézd meg mennyit vásároltam, ott van a számla is pl a windowblindsemrről , az iconpackagerről, a wincustomize subscriptionról, melyet mind a MasterCardommal vettem, és ez csak pár a felsoroltak közzül, most pedig fejezd be az offolást Leslie Power. Olvass vissza Gyorgy_ms, is Leslie Powernek hív, és mindenki úgy hív, amúgy nem tudom ki z a Leslie Power, de jó firma lehet, ha az egész fórum ismeri és negatív személynek tartja, szóval ha valaki venné a fáradtságot és leírná, hogy mit követett el, megköszönném ;)

:mad: gyuri meg is kapta a maga százalékát érte...

#519 Felhasználó inaktív   warynski 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 18. 13:32

FlowM@an írta pár hozzászólással korábban, hogy az Aero felület 64 MB grafikus memóriával is működik, ha felbontás nem nagyobb 1280x1024-nél. Na, most nekem 64 MB a videokártya memória, a felbontás 1280x1024, viszont csak 512 MB RAM van a gépben. Ha mondjuk ezt kibővitem 1 GB RAM-ra, akkor az Aeronak mennie kellene?
Üdv Warynski

#520 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 13:36

Idézet: warynski - Dátum: 2006. nov. 18., szombat - 13:32

FlowM@an írta pár hozzászólással korábban, hogy az Aero felület 64 MB grafikus memóriával is működik, ha felbontás nem nagyobb 1280x1024-nél. Na, most nekem 64 MB a videokártya memória, a felbontás 1280x1024, viszont csak 512 MB RAM van a gépben. Ha mondjuk ezt kibővitem 1 GB RAM-ra, akkor az Aeronak mennie kellene?

Kézzel bekapcsoalható (egy kis szerkesztgetés után) ha alapból nem támógatná a kártyád. Tudtommal nem rendszer memória függő hanem a videókártya.
A számítógépnek lelke van by BON
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#521 Felhasználó inaktív   VINIKOR 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 14:17

A vista miatt kell frissíteni a VGA driverét? Sehol nem találom ezt az NVidia menüt: Link.
Szolgálati közlemény:                                Konfig leírasa a Profilban található

#522 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 14:47

Idézet: Basic - Dátum: 2006. nov. 18., szombat - 14:04

:mad: gyuri meg is kapta a maga százalékát érte...

Akkor mégjobban kedvelhet téged...

#523 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 15:05

Közben láttam működni Glass-t 32megás VGA-val is.  :Đ
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#524 Felhasználó inaktív   VINIKOR 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 16:35

RTM-ben hogy lehetne elővarázsolni ezt a NVidia menüt: link?
A ForceWare 97.19 Vista RTM Build-et próbáltátok: link?

Szerkesztette: VINIKOR 2006. 11. 18. 16:55 -kor

Szolgálati közlemény:                                Konfig leírasa a Profilban található

#525 Felhasználó inaktív   Dr.Fantastikus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 16:39

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. nov. 18., szombat - 12:59

... most pedig fejezd be az offolást Leslie Power.

Olvass vissza Gyorgy_ms, is Leslie Powernek hív, és mindenki úgy hív, amúgy nem tudom ki z a Leslie Power, de jó firma lehet, ha az egész fórum ismeri és negatív személynek tartja,

szóval ha valaki venné a fáradtságot és leírná, hogy mit követett el, megköszönném ;)

Hat igen.

AZ egy kifelyezhetetlenul szemtelen alak volt. Ezert mindenki ruhelte !!! :reklamacio:

Arra en is gyanakszom hogy meg mindig koztunk van ... :down:  :down:  :down:

- - - Ja, azt hiszem jol tippeltel ! soot, igencsak el is talaltad. ... :D

Szerkesztette: Dr.Fantastikus 2006. 11. 18. 16:51 -kor

System: Windows 8 -on- INTEL 3930K.  ASUS P9X79_DeLuxe___sound with__Xonar-PHOEBUS__Lg 27'' LED.

#526 Felhasználó inaktív   vinike 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 18. 16:50

Látom ez a kis vakarcs még mindig itt van, nyitottam neki egy topicot itt, hogy ott írja le mindeki a véleményét róla: PETICIÓ BASIC BANNOLÁSÁRA

#527 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 16:54

Windows Vista Beta2-höz kaptam kulcsot a Microsofttól.
Ezzel az RC2 5744 még ment (ultimate key).
Most azonban ha jól értem az RTM-ként kihozott build 6000 nem eszi meg ezt.
(próbáltam, már a bootnál elakadok a kulcs hiba miatt)

Kérdésem:
Melyik az a build, amit ezzel a kulccsal még kipróbálhatok?
(ma próbáltam ismét kulcsot kérni, de azt az üzit kaptam, hogy már minden lehetséges key-t elküldtek nekem).

????????????????????????
????????????????????????
Melyik build tölthető le ma beta testerként?

(Hogyan lehet a notimon fent lévő Vista-t frissíteni a legfrisebb verzióra? Ugyebár a frissítéskor is kulcsot akar, így amit hivatalosan tőlük kaptam (és amivel valóban lehetett aktiválni az 5744-es buildet a notimon) a beta2-höz az ugye nem jó a friss buildre.)

Lehet hogy zavaros voltam. Lényeg:
"Windows Vista RC1
Köszönjük, hogy érdeklődik a Microsoft Windows Vista Customer Preview Program iránt.

Ön megkapta a programban elérhető összes termékazonosító kulcsot. Kérjük ellenőrizze beérkező üzeneteit, beleértve a szűrt vagy tömegesen érkező levelek postaládáját is, és keressen a service@microsoft.com címről érkezett üzenet. A termékkulcsot ebben az üzenetben kapja meg. "
"

Persze üzenetet egy szálat se kaptam...

Szerkesztette: FőDudu 2006. 11. 18. 17:07 -kor

#528 Felhasználó inaktív   Dr.Fantastikus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 16:59

Idézet: FőDudu - Dátum: 2006. nov. 18., szombat - 16:54

...

Kérdésem:
(ma próbáltam ismét kulcsot kérni, de azt az üzit kaptam, hogy már minden lehetséges key-t elküldtek nekem).

????????????????????????
????????????????????????

(Hogyan lehet a notimon fent lévő Vista-t frissíteni a legfrisebb verzióra? Ugyebár a frissítéskor is kulcsot akar, így amit hivatalosan tőlük kaptam (és amivel valóban lehetett aktiválni az 5744-es buildet a notimon) a beta2-höz az ugye nem jó a friss buildre.)

Lehet hogy zavaro voltam. Lényeg: mivel be vagy regisztrálva teszterként, per pillanat mi az a build amit elérhetek warezolás és crackelés nélkül?

Ha megvan neked a 6000-es RTM Build, kiprobalhatod 30 napig megy ugy hogy a telepiteskor nem adsz meg semmilyen kulcsot , es valasztod a lista-bol az Ultimate-t telepiteni.

A 30 nap alatt ra ersz activalni. :)
System: Windows 8 -on- INTEL 3930K.  ASUS P9X79_DeLuxe___sound with__Xonar-PHOEBUS__Lg 27'' LED.

#529 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 17:00

Idézet: FőDudu - Dátum: 2006. nov. 18., szombat - 16:54

Windows Vista Beta2-höz kaptam kulcsot a Microsofttól.
Ezzel az RC2 5744 még ment (ultimate key).
Most azonban ha jól értem az RTM-ként kihozott build 6000 nem eszi meg ezt.

Kérdésem:

????????????????????????
????????????????????????

Lehet hogy zavaro voltam. Lényeg: mivel be vagy regisztrálva teszterként, per pillanat mi az a build amit elérhetek warezolás és crackelés nélkül?

Ha eléred a connect oldalt akkor ott megleled a választ. Ha nem akkor az amit használsz (amúgy is)
A számítógépnek lelke van by BON
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#530 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 17:02

Idézet: FleetCommand - Dátum: 2006. nov. 18., szombat - 8:41

Fura ez a ClearType, mert én is ugyanezt tapasztaltam, annak ellenére, hogy elvileg pontosan szépnek kellene látnom a betűket, ha engedélyezve van. Megjegyzés: nekem a ClearType kikapcsolása után az RC1-nél újra kellett indítanom a gépet, úgyhogy Charles neked is lehet, hogy kell majd restartolnod.

Ja, hogy pont ki kell kapcsolni?  :eek:  Azt hittem, hogy be kell...  :Đ Holnap ejtem meg a próbát. De érdekes, hogy másnál is van. Ha nem a monitor a ludas, és valóban miért lenne, hisz egy PnP monitorként is jól megy 1280*1024-ben, akkor inkább a driver, vagy ez a beállítása.

Viszont épp ezért már úgy gondolom, hogy mint olyannak, hogy monitor driver, nem nagyon van / lesz jelentősége? Vagy maximum a színséma miatt... Elvileg túlvezérelni nem lehet a PnP-ként beállított TFT-t se, hacsak nem értessz hozzá :) vagy direkt.

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

Téma megosztása:

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.