HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson K750 II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (12 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson K750 II.

#1 Felhasználó inaktív   czaki 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 07. 13:47

Az előző rész folytatása. :)
Caution: objects in mirror are closer than they appear.

#2 Felhasználó inaktív   smiro 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 07. 15:45

Hála Istennek :respect:  Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Hogy tudom megnézni, hogy melyik szoftver fut a telefonomon? Másfél éve vettem, szerintem nem a legújabb, a kollégám egy hónapos kütyüjén más a menü. Ahogy elnézem, world clock nekem nincs is rajta. Hogyan tudom frissíteni szoftvert? Próbáltam visszaolvasni, több százat is, egy helyen ahol leírta valaki a billentyű kombinációt, számomra érthetetlen jelek jelentek meg. Előre is köszi, az új oldalt is.

#3 Felhasználó inaktív   Ladis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 16:18

Idézet: smiro - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 14:45

Hála Istennek :respect:  Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Hogy tudom megnézni, hogy melyik szoftver fut a telefonomon? Másfél éve vettem, szerintem nem a legújabb, a kollégám egy hónapos kütyüjén más a menü. Ahogy elnézem, world clock nekem nincs is rajta. Hogyan tudom frissíteni szoftvert? Próbáltam visszaolvasni, több százat is, egy helyen ahol leírta valaki a billentyű kombinációt, számomra érthetetlen jelek jelentek meg. Előre is köszi, az új oldalt is.

joy jobbra: >
joy balra:  <
csillag gomb: *
kettős kereszt:  #

Na ezek kombinációja a következő:

>*<<*<*<

Ne törődj, hogy a gombnyomásra mi jelenik meg, mert a soroazat végén bedobja amit kell.  :Đ
2 ember nem tudja tolerálni a másikkal szemben az ellenérzéseit. Az egyiket taplónak hívják, a másikat orvosi esetnek. Választhatsz melyik a jobb!

Új erőmű! AMD Phenom II X4 940 BE @3600 MHz, Asus M4A79 Deluxe, 2x2Giga OCZ Reaper DDR2-1150, Gigabyte 9800GT OC-512H (133 MHz Pciexpress).

#4 Felhasználó inaktív   smiro 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 17:39

Idézet: Ladis - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 16:18

joy jobbra:   >
joy balra:     <
csillag gomb:   *
kettős kereszt:  #

>*<<*<*<

Ne törődj, hogy a gombnyomásra mi jelenik meg, mert a soroazat végén bedobja amit kell.  :Đ

Hú de ciki, nem tudtam, hogy a joy jelzések azok. De legalább beismerem :respect:  Azt mondanom sem kell, hogy nagyon köszönöm! R1CA021 Ezt tudom valahonnan frissíteni a DB-re?

#5 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 21:03

Idézet: smiro - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 17:39

Hú de ciki, nem tudtam, hogy a joy jelzések azok. De legalább beismerem :respect:  Azt mondanom sem kell, hogy nagyon köszönöm! R1CA021 Ezt tudom valahonnan frissíteni a DB-re?

Otthon, házilag nem hiszem, ha jól tudom, a SEUS is csak az utolsó előttit, a CA-t teszi fel.
Persze van megoldás, meg kell kérned valakit, aki box-szal is és a szükséges FW-vel is rendelkezik.
Némi apróért felrakja szerintem...

Biztos, egészen biztos, hogy a World Clock része az alap FW-nek???

Mellesleg akárhogy is van, ha hiányzik a CA-ból, akkor csak azért lehet, mert kitörölted (vagy valaki más).
Gondolkoztál már ma?

#6 Felhasználó inaktív   Shyciii 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 10:40

Idézet: Ladis - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 17:18

>*<<*<*<

Nah nekem erre semmit sem csinál a mobilom.

#7 Felhasználó inaktív   smiro 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 17:11

Idézet: *Macika* - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 21:03

Otthon, házilag nem hiszem, ha jól tudom, a SEUS is csak az utolsó előttit, a CA-t teszi fel.
Persze van megoldás, meg kell kérned valakit, aki box-szal is és a szükséges FW-vel is rendelkezik.
Némi apróért felrakja szerintem...

Biztos, egészen biztos, hogy a World Clock része az alap FW-nek???

Mellesleg akárhogy is van, ha hiányzik a CA-ból, akkor csak azért lehet, mert kitörölted (vagy valaki más).

"Mellesleg akárhogy is van, ha hiányzik a CA-ból, akkor csak azért lehet, mert kitörölted (vagy valaki más)."

Thx a választ. Az tuti, hogy nem én voltam a tettes.  :confused: A SE honlapján olvastam a talán a "trükköknél", hogy a Szervező-Alkalmazások mappában kellene lennie a world clocknak, hát sem ott, sem más helyen :think: nincs. Amikor vettem a telcsit, volt olyan hiba jelenség, hogy a SIM-ről átmásolt számok után lefagyott üzenet törléskor a telefonom. Akkor egy hónapig szervízben volt, majd az eladó srác jött rá, hogy a SIM-en lehetett valami rossz bejegyzés, ami átmásoláskor átíródott. Most mindent azon hagytam, így nem fagy. Tehát a szervízben barkácsolhatták el :confused: Ott nem jöttek rá a hiba okára.

A kollégám egy hónapos mobilját néztem meg ma, neki is ugyan az a FW van fenn, mint nekem, pedig én 2005. szeptemberében vettem. Emiatt most neki fáj a feje, hogy mit sóztak rá.

#8 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 17:27

a teló képes szöveges fileokat kezelni és ehhez keresési funkciója is van?
esetleg megoldható egy progival vagy vmi?
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#9 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 17:37

Idézet

Pet írta
Akkor szájbarágósan:
Fényképezni akarok vkit kerettel(ez olyan képeffekt, börtönrács stb.) de ez a valaki tölem 2méterre van, rá zoomolok, hogy az illetönek csak a feje legyen a képben.Minden ok. Exponálok. Az elkészölt képen pedig a zoom nélküli embert látom a keretben, nem csak a fejét.
A teló 640x480-ban van, mert max felbontásban nem lehet zoomolni már ennél a soft-nál.
Igy már remélem érthetö.

Üdv.

Hali, én kipróbáltam, nálam ha keretet használok a telefon automatán átkapcsol 640*480-as felbontásba. Bár az én telefonom zoomol 1632-es felbontásban is (R1D szoftver). Amúgy hogy érted, hogy "már ennél a szoftnál nem lehet zoomolni?" Nekem is pannon van, és R1D, ami az R1C-nél szerintem újabb, s simán engedi a zoomot max. felbontásban is.

Szóval rázoomoltam a témára, exponáltam, és tökéletes lett, ugyanazt mentette, mint amit láttam.

Szerkesztette: Kory 2007. 01. 08. 17:42 -kor

#10 Felhasználó inaktív   pet 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 20:41

Idézet: Kory - Dátum: 2007. jan. 8., hétfő - 16:37

Hali, én kipróbáltam, nálam ha keretet használok a telefon automatán átkapcsol 640*480-as felbontásba. Bár az én telefonom zoomol 1632-es felbontásban is (R1D szoftver). Amúgy hogy érted, hogy "már ennél a szoftnál nem lehet zoomolni?" Nekem is pannon van, és R1D, ami az R1C-nél szerintem újabb, s simán engedi a zoomot max. felbontásban is.

Szóval rázoomoltam a témára, exponáltam, és tökéletes lett, ugyanazt mentette, mint amit láttam.

Sima fényképezésnél,ha felrakom max felbontásra akkor nincs zoom, pedig a haver régebbi softverü K750-énél van.Erröl olvastam is, hogy letiltották.De ez nem zavar. Ki is irja a teló, hogy nem használható a nagyitás ennél a felbontásnál.(1632xvalami)
Ha felrakom max felbontásra és kiválasztok egy keretet akkor tényleg visszaáll 640x480-ra. De továbbra is a kép nagyitás nélkül készül el hiába nagyitottam.  :think:
K750 Firmwares und Firmware-Changelog: Link

Nem tudom mi ez a soft hiba telómnál,még csak 2hónapos.

Üdv.

#11 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 09. 10:31

Idézet: pet - Dátum: 2007. jan. 8., hétfő - 20:41

Sima fényképezésnél,ha felrakom max felbontásra akkor nincs zoom, pedig a haver régebbi softverü K750-énél van.Erröl olvastam is, hogy letiltották.De ez nem zavar. Ki is irja a teló, hogy nem használható a nagyitás ennél a felbontásnál.(1632xvalami)
Ha felrakom max felbontásra és kiválasztok egy keretet akkor tényleg visszaáll 640x480-ra. De továbbra is a kép nagyitás nélkül készül el hiába nagyitottam.  :think:
K750 Firmwares und Firmware-Changelog: Link

Nem tudom mi ez a soft hiba telómnál,még csak 2hónapos.

Üdv.

Szerintem próbáld meg frissíteni a legújabb R1D változatra az SE Update Service segítségével + a kábellel.

Bár nagy valószínűséggel ha 2 hónapos a telefonod, akkor az már újabb hardver-revíziós mint az enyém.

Szerkesztette: Kory 2007. 01. 09. 10:32 -kor

#12 Felhasználó inaktív   Ladis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 09. 12:34

Idézet: FragMaster - Dátum: 2007. jan. 8., hétfő - 16:27

a teló képes szöveges fileokat kezelni és ehhez keresési funkciója is van?
esetleg megoldható egy progival vagy vmi?

lehet rajta wordot használni...
2 ember nem tudja tolerálni a másikkal szemben az ellenérzéseit. Az egyiket taplónak hívják, a másikat orvosi esetnek. Választhatsz melyik a jobb!

Új erőmű! AMD Phenom II X4 940 BE @3600 MHz, Asus M4A79 Deluxe, 2x2Giga OCZ Reaper DDR2-1150, Gigabyte 9800GT OC-512H (133 MHz Pciexpress).

#13 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 09. 16:24

Idézet: Ladis - Dátum: 2007. jan. 9., kedd - 12:34

lehet rajta wordot használni...

köszi a választ
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#14 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 10. 10:10

A következő problémám van:
750i-s telefont egy Sony-e hcb-100-as bt kihangosítóval kéne összehozni.
A telefon csak nagynéha ismeri fel a kihangosítót, akkor is csak úgy ha rákeresek.
Ha társítva van vele, akkor sem működik a kettő együtt.
Ha valami csoda folytán kapcsolódnak, akkor is szétkapcsol a telefon.
Ha összekapcsolva marad, akkor ha kikapcsolom a kihangosítót vagy elemegyek tőle messze, akkor nagyon sokáig nem bontja a kapcsolatot vele a telefon, nem lehet vele telefonálni.
Ha bekapcsolom a kihangosítót akkor meg nem kapcsolódnak.
A kihangosítót kipróbáltam egy nokia és egy másik telefonnal valamint a pda-mmal is és azokkal tökéltesen működik, úgy ahogy kell.
Most vagy valamit nagyon rosszul állítok a telefonban, bár ezt nagyon elrontani nem lehet, vagy a telefon szar...
Ötletek?
Tanácsok?

#15 Felhasználó inaktív   Ladis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 16:31

Idézet: pjotr007 - Dátum: 2007. jan. 10., szerda - 9:10

A következő problémám van:
750i-s telefont egy Sony-e hcb-100-as bt kihangosítóval kéne összehozni.
A telefon csak nagynéha ismeri fel a kihangosítót, akkor is csak úgy ha rákeresek.
Ha társítva van vele, akkor sem működik a kettő együtt.
Ha valami csoda folytán kapcsolódnak, akkor is szétkapcsol a telefon.
Ha összekapcsolva marad, akkor ha kikapcsolom a kihangosítót vagy elemegyek tőle messze, akkor nagyon sokáig nem bontja a kapcsolatot vele a telefon, nem lehet vele telefonálni.
Ha bekapcsolom a kihangosítót akkor meg nem kapcsolódnak.
A kihangosítót kipróbáltam egy nokia és egy másik telefonnal valamint a pda-mmal is és azokkal tökéltesen működik, úgy ahogy kell.
Most vagy valamit nagyon rosszul állítok a telefonban, bár ezt nagyon elrontani nem lehet, vagy a telefon szar...
Ötletek?
Tanácsok?

Telefon láthatósága be van kapcsolva???

#16 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 13. 12:53

Persze be van kapcsolva, most frissítettem a szoftvert rajta, ez sem segített.
Megy a pannonhoz szervízbe játszanak vele ők.

#17 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 18. 17:13

na szereztem egy ilyen picurt :)
akksijával hogy lehetek a legkíméletesebb?
elsőnek fogyasszam ki teljesen, vagy nyugodtan töltsek rá?
bejáratott akksival hogy lehetek a legkíméletesebb?

#18 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 18. 17:22

Idézet: FragMaster - Dátum: 2007. jan. 18., csütörtök - 18:13

na szereztem egy ilyen picurt :)
akksijával hogy lehetek a legkíméletesebb?
elsőnek fogyasszam ki teljesen, vagy nyugodtan töltsek rá?
bejáratott akksival hogy lehetek a legkíméletesebb?

Optimálisan 1~4% körül érdemes újratölteni, biztonságosabb kikapcsolt állapotban. Néha megörül készenlétben, néha pont fordítva van. :omg: Például leválasztottam, és folytatódik a töltési jelző, pedig nincs rácsatlakozva. :bolond: Azért inkább maradok kikapcsolt állapotban töltésnél.

Van valami gyógyír a joystick-ra, például szigetelést? Néha a por miatt nem nagyon rendesen működik. Csak a tompa ütésssel tudtam így tisztítva a joystick-ot.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#19 Felhasználó inaktív   mikike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 18. 17:31

Mennyiért vetted? Én is akarok! (A használttól félek.)

Joy: Állítólag az új(abb) (2006.II.Q+) változatokban a Joy kapott egy gumiharangot, ami megvédi. Ha szervízbe viszed, beteszik.
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=2...=asc&start=4200
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

#20 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 18. 17:51

köszi a gyors választ :respect:

mikike: 38k-ért vettem 2év minusz 1hét garival :)

Téma megosztása:

• (12 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó