Nekem eddig egyértelműen az xp jött be a legjobban. Mind stabilitás, mind pedig tudás szempontjából. Eddig bőven ezzel van (volt) a legkevesebb problémám. Szinte elenyésző...
Amiket előtte haszáltam:
Win2000: Ha viszagondolok, igazából ezzel sem volt semmi bajom (persze csak sp4-el. Anélkül förtelem:) ) Sokkal stabilabb, és használhatóbb volt mint a 9x alapú társai. Na azért vanank hülyeségei, de nem vészes.
Me: Na ezt a rendszert csak mazohistáknak ajánlom. Komolyan mondom szinte nem volt olyan nap hogy ne haljon be legalább 1x valamiért. Kékhalálok tömkelege, etc.

Volt olyan hogy a friss (!!) installt tönkrevágta 1 vga driver (azt a divert használtam előtte is). Szal enyhén szólva nem voltam vele
megelégedve 
Win98: Nc. A Me-nél valamivel stabilabb, de nekem ezzel is csak a gondjaim voltak anno (mielőtt valaki megkérdi, nem szoktam midnen szeméttel telepakolni.

)
Aztán a suliba anno dos meg w95....
Majd elfelejtettem.
Most ismerjkedek a
Vistával: Megmondom őszintén kellemeset csalódtam bent. A megjelenést megelőző rémhírek teljesen elriasztottak tőle. (nem lesz opengl support, nem futnak alatta a dx9-es gamek, óriási vasigény, etc..)
Aztán kiderült hogy ez mind baromság..

Igazából azzal egyetértek hogy (egy 1xü user számára) semmi tudásbeli újdonságot nem hozott az xp óta.
Viszont szerintem mindenképp kezelhetőbb, és átgondoltabb az egész. Egyedül a memóriahasználatával nem vagyok kibékülve, amúgy tetszik eddig.
Szerkesztette: M@Xtreme 2007. 01. 17. 07:11 -kor