HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (32 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak IV. Értékeld a témát: -----

#451 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 02. 17. 21:22

Idézet: FakeJack - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 12:21

Hiába próbáljátok csűrni-csavarni. Nem lesz árpádsávos zászló árusítás a HWSW Bolhán. Ennyi.

És Árpád kockás? :omg:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#452 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 02. 17. 22:07

Idézet: Warton - Dátum: 2008. febr. 17., vasárnap - 21:22

Warton, erre itt most semmi szükség..
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#453 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 17. 22:25

Mert? Itt mindenki épp nekiugrott a másik torkának most legalább röhögnek egy jót a Fábry poénján.

#454 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 17. 22:56

:offtopic:

Engem nem zavar, van (volt) horvát ága a családomnak.

#455 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 17. 22:59

csak ha a lobogó zászlón is sima marad a címer ;)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#456 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 09:50

de hogy lehet kockas? háá nem négyzetrácsos?
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#457 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 15:42

Nem olyan mókás, mint az Árpád háromszöges lobogó, piti hétköznapi probléma:
Ezt a topikot miért kellett zárni ilyen agresszív hangnemben? Elég lett volna a címet kijavítni (control csak 1 L) és áttenni a tuning-moddingba.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#458 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 15:49

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2008. febr. 18., hétfő - 15:42

Nem olyan mókás, mint az Árpád háromszöges lobogó, piti hétköznapi probléma:
Ezt a topikot miért kellett zárni ilyen agresszív hangnemben? Elég lett volna a címet kijavítni (control csak 1 L) és áttenni a tuning-moddingba.

Szerintem a hangnem inkább lényegretörő, mint aggresszív. A topicnyitó pedig minimális olvasgatással több topicot is talált volna a megfelelő szekciókban. Ha VKP áthelyezi a topicot, az új helyén is zárult volna valószínűleg, mert ismételt témafelvetés. VKP helyesen járt el.

#459 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 02. 18. 22:13

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. febr. 17., vasárnap - 14:41

Tőled, mint öreg bolhástól és harcore vásárlótól-eladótól (gyk. még szinte soha semmit nem vettél és nem adtál el a Bolhán), ez a szöveg elég hiteltelen.

Azzal, hogy a Bolhán árusított termékek lényegében egészét lopott, rabolt, sikkasztott, csalt árucikknek tituláltad, a Bolhás arcok nagy részét tolvajnak, csalónak, bűnözőnek nevezted. Gratulálok, így tovább.

Kedves Laci bátyám!

Kérlek most hagyd abba ezt a stílust, mielőtt olyat mondasz, amit magad is megbánsz később! (Vagy én találok egy fáradt pillanatomban úgy reagálni minderre.)

Ez amolyan "védjük a mundér becsületét mindenáron, minden eszközzel, mégha nincs is igazunk, akkor is" dolog?

Amit az első bekezdésben írtál... Miért lennék hiteltelen attól, hogy nem sűrűn vásároltam a Bolhapiac-on?
Lehet, hogy te nem tudod, de az utóbbi években a "Bolhapiac" fórumrészt látogattam a HWSW-n a legtöbbet a "Sziget" mellett. (Azt kétség kívül elismerem, hogy mióta megújult, nem látogatom, leszámítva a legutóbbi időszakot, amikor használt videokártyát akartam magamnak venni, és ott is körülnéztem.)
Nem kell ahhoz rendszeresen vásárolni, vagy eladni, hogy az ember tudja ki mit kínál eladásra, ki mit keres megvásárlásra. Ahhoz elég olvasni rendszeresen. Ahogyan én is tettem.

"Nehéz megállapítani", "ugyan ki ellenőrzi", stb...

Ugyan már emberek! Az összes nagykerből vásárolt, magánszemély által fél ÁFÁ-val, ÁFA nélkül, számla nélkül, 1 hét garival, "nálam garival" továbbadott cucc minimum az adócsalás bűncselekményének számít. Az összes hardverrel foglalkozó internetes fórum apróhirdetéses kereskedelemre "felkészített" fórumrésze zömmel ilyen adás-vételekkel van tele. 

Ehhez már tényleg csak "jéghegy csúcsaként" jönnek az olyan dolgok, mint a már említett egészségügyben használatos segédeszközök nagy tételben való árusítása (magánszemély ilyenhez törvényesen nem juthat hozzá), alkoholos italok nagy tételben való árusítása, márkás (?) ruha negyed áron árusítása "boltfelszámolás" címén éveken keresztül, és még sorolhatnám.

El kell döntenetek, hogy az mehet-e továbbra is a Bolhapiac-on, ami eddig, vagy tényleg "gatyába rázzátok".
Én őszintén remélem, hogy az utóbbi mellett döntötök, s a Bolhapiac az eredeti elképzelés szerinti szerepét fogja betölteni a jövőben, s a legcsekélyebb mértékben sem fog otthont adni az ügyeskedőknek, adócsalóknak, tolvajoknak.
(A - jogtiszta - nagykereskedelem kérdése más tészta. Annak kívánatos/nem kívánatos voltáról nyilván a tulajdonos dönt, de engedélyezése esetén viszont tényleg törölni kell a szabályzat 5. pontját, mert félrevezető, és felesleges.)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#460 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 22:20

Idézet: Piftuka - Dátum: 2008. febr. 18., hétfő - 22:13

El kell döntenetek, hogy az mehet-e továbbra is a Bolhapiac-on, ami eddig, vagy tényleg "gatyába rázzátok".
Én őszintén remélem, hogy az utóbbi mellett döntötök, s a Bolhapiac az eredeti elképzelés szerinti szerepét fogja betölteni a jövőben, s a legcsekélyebb mértékben sem fog otthont adni az ügyeskedőknek, adócsalóknak, tolvajoknak.
(A - jogtiszta - nagykereskedelem kérdése más tészta. Annak kívánatos/nem kívánatos voltáról nyilván a tulajdonos dönt, de engedélyezése esetén viszont tényleg törölni kell a szabályzat 5. pontját, mert félrevezető, és felesleges.)

Hanyadszor mondjuk még el (egyébként ez az ötödik :)), hogy ez megkezdődött, anélkül, hogy még valaki ecsetelné a szükségességét? Nem lesz könnyű, nem lesz gyors (elég bonyolult kérdéskör ez), de megvan az elhatározás.

#461 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 22:29

szeretnék egyszer egy 1-2 soros hozzászólást látni Piftukától.
Amúgy Drummasternek e téren igaza volt,  más olvasgatni és más adni-venni rendszeresen.
Az üvegzseb program itt sem kivitelezhető. Semmiféle illegális tevékenységet nem támogatnak, amiről ordított hogy az, egyből ment rá a lakat. Ennyit tudnak tenni jelenleg, kiderül még mit.  :respect:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#462 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 22:41

Idézet

mióta megújult, nem látogatom

Ha nem látogatod, akkor mi francot érdekel, hogy ki mit csinál a bolhán? :think:  :omg:

Ez az illegális portéka vs van-számla nincs számla vonal, meg egyszerűen röhejes. :Đ  :eek:

Remélem akitől a hwsw-n vásárolok, nem lesz gond, egyébként így is elég fos már az itteni bolha. Bár a mailcíme megvan, szóval egyáltalán nem izgat a dolog.

Szerkesztette: Lauda 2008. 02. 18. 22:41 -kor

A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#463 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 22:41

Nem vagyunk APEH vagy VPOP, sem Police, ezt is hangsulyoztam mar parszor. Amelyik topikrol uvolt, hogy illegalis vagy ahol ki tudom huzni az eladobol, hogy mi a tenyallas, ott egybol repul a lakat (mino kepzavar). A zavarosban halaszokkal egyelore nem tudok/tudunk mit kezdeni, de lehet, hogy ez is valtozni fog.

#464 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 22:43

Miért kell ezt egyébként bolygatni? :)
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#465 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 22:54

Idézet: FakeJack - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 10:37

Jó a duma, ismerjük. A horogkereszt sem önkényiralmi jelkép, hanem egy ősi szimbólum. És?
Ameddig én házigazda vagyok a Bolhán, egészen biztos, hogy nem fog senki semmilyen tárgyat árusítani a Bolhán, ami bármilyen szinten is összekapcsolható szélsőséges, önkényuralmi rendszerekkel. Punktum.

Pedig úgy meghirdettem volna néhány rekesz Heineken sört.  :D
Esetleg licitet indtíthatnék egy eredeti amsterdami étteremből származó söröskorsóra, a fenti mintázattal.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#466 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 23:08

Kedves Laci bátyám!

No comment a hozzászólásodra, úgy látom, mostanában csak erre futja tőled. Sajnálom ezt, talán neked kéne azt az önvizsgálatot megtartanod, amit nekem javasoltál régebben. Én megtettem anno.

Vagy ötször kértük, hogy legyetek türelemmel, dolgozunk a dolgon, nem kell találgatni és prekoncepciókat gyártani, de azért te jössz és pofozod a szart továbbra is. Nem leszünk kész holnapra, sem holnaputánra, nehéz és bonyolult dolog ez. Azzal nem haladunk jobban, ha minden nap valaki lötyögteti, de építő jellegű javaslatokkal nem tud előállni. Tőled is azt kérem, hogy ha nincs javaslatod, inkább olvasgass, de ne feszítsd a húrt, azzal nem segítesz. Ha van használható ötleted, javaslatod, szívesen vesszük.

#467 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 23:10

Idézet: csozsi - Dátum: 2008. febr. 18., hétfő - 22:54

Pedig úgy meghirdettem volna néhány rekesz Heineken sört.  :D

Hogyé' adod? :D

#468 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 02. 20. 23:50

Idézet: MarKinG - Dátum: 2008. febr. 18., hétfő - 22:29

szeretnék egyszer egy 1-2 soros hozzászólást látni Piftukától.

Tessék: Nem kötelezt téged senki arra, hogy elolvasd mindazt, amit írok. Ugord át legközelebb, ha a nevemet látod egy hozzászólás előtt!

#469 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 02. 21. 00:16

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. febr. 18., hétfő - 23:08

No comment a hozzászólásodra, úgy látom, mostanában csak erre futja tőled. Sajnálom ezt, talán neked kéne azt az önvizsgálatot megtartanod, amit nekem javasoltál régebben. Én megtettem anno.

Látom, nem sikerült csiszolnod a stílusodon, pedig jó lenne!

Először is mi az, hogy "mostanában"? Vagy "ezer éve" nem írtam ebbe a témába. Meg hogy "erre futja"... Mire? Hogy leírtam a véleményemet, amire például te képtelen vagy normális, emberi stílusban reagálni? (Carmaged-nek sikerült.)

Az önvizsgálatot ne nekem ajánlgasd, hanem inkább arra gondolj, hogy nem is oly' régen egy házigazdának levelet írtál, amiért az úgy beszélt a fórumtagokkal, mintha a seggéből rángatta volna ki őket, s téged mennyire bosszantott, hogy ő a mindezt elítélő leveledre egy A4-es méretű, röhögős szmájlival válaszolt.

Hát kérlek, most te töltöd be az ő szerepét.

Idézet

Vagy ötször kértük, hogy legyetek türelemmel, dolgozunk a dolgon, nem kell találgatni és prekoncepciókat gyártani, de azért te jössz és pofozod a szart továbbra is.

Az a helyzet, hogy az "ötször kérést" olvastam, csakhogy a hozzászólásom, s az arra érkezett gyalázatos stílusú reagálásod még a kérések előtt születtek, s én mindarra reagáltam. Sajnos akkor jutottam a gép elé amikor, így az "ötszöri kérés" után tudtam leírni a válaszomat a korábbi dolgokra.
(Mint például most is.)

De talán az még nincs tiltva a HWSW-n, hogy valaki pár nap késéssel reagáljon egy-egy hozzászólásra.

Idézet

Nem leszünk kész holnapra, sem holnaputánra, nehéz és bonyolult dolog ez. Azzal nem haladunk jobban, ha minden nap valaki lötyögteti, de építő jellegű javaslatokkal nem tud előállni. Tőled is azt kérem, hogy ha nincs javaslatod, inkább olvasgass, de ne feszítsd a húrt, azzal nem segítesz. Ha van használható ötleted, javaslatod, szívesen vesszük.

Hogy bonyolult, s hogy készül, azt megértettem elsőre is.

De hallod, ha neked az nem építő kritika, hogy "ne történjen szelektív moderáció", ill. hogy "amíg jobb megoldás nincs, töröljétek a Fórumszabályzat 5. pontját", akkor nem tudom, mi az.

#470 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 02. 21. 00:49

Piftu, tedd át ezt apárbeszédet privátba, légyszíves.
Annyit hozzátennék azért, hogy az utolsó mondatod valóban lehet javaslat, építőjellegű, de az előtte kelt féloldalnyi szöveg az meg nem tűnik annak és ennek fényében az az utolsó mondat is inkább hat fricskának, semmint javaslatnak.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

Téma megosztása:

• (32 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.