Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. febr. 18., hétfő - 23:08
No comment a hozzászólásodra, úgy látom, mostanában csak erre futja tőled. Sajnálom ezt, talán neked kéne azt az önvizsgálatot megtartanod, amit nekem javasoltál régebben. Én megtettem anno.
Látom, nem sikerült csiszolnod a stílusodon, pedig jó lenne!
Először is mi az, hogy "mostanában"? Vagy "ezer éve" nem írtam ebbe a témába. Meg hogy "erre futja"... Mire? Hogy leírtam a véleményemet, amire például te képtelen vagy normális, emberi stílusban reagálni? (Carmaged-nek sikerült.)
Az önvizsgálatot ne nekem ajánlgasd, hanem inkább arra gondolj, hogy nem is oly' régen egy házigazdának levelet írtál, amiért az úgy beszélt a fórumtagokkal, mintha a seggéből rángatta volna ki őket, s téged mennyire bosszantott, hogy ő a mindezt elítélő leveledre egy A4-es méretű, röhögős szmájlival válaszolt.
Hát kérlek, most te töltöd be az ő szerepét.
Idézet
Vagy ötször kértük, hogy legyetek türelemmel, dolgozunk a dolgon, nem kell találgatni és prekoncepciókat gyártani, de azért te jössz és pofozod a szart továbbra is.
Az a helyzet, hogy az "ötször kérést" olvastam, csakhogy a hozzászólásom, s az arra érkezett gyalázatos stílusú reagálásod még a kérések előtt születtek, s én mindarra reagáltam. Sajnos akkor jutottam a gép elé amikor, így az "ötszöri kérés" után tudtam leírni a válaszomat a korábbi dolgokra.
(Mint például most is.)
De talán az még nincs tiltva a HWSW-n, hogy valaki pár nap késéssel reagáljon egy-egy hozzászólásra.
Idézet
Nem leszünk kész holnapra, sem holnaputánra, nehéz és bonyolult dolog ez. Azzal nem haladunk jobban, ha minden nap valaki lötyögteti, de építő jellegű javaslatokkal nem tud előállni. Tőled is azt kérem, hogy ha nincs javaslatod, inkább olvasgass, de ne feszítsd a húrt, azzal nem segítesz. Ha van használható ötleted, javaslatod, szívesen vesszük.
Hogy bonyolult, s hogy készül, azt megértettem elsőre is.
De hallod, ha neked az nem építő kritika, hogy "ne történjen szelektív moderáció", ill. hogy "amíg jobb megoldás nincs, töröljétek a Fórumszabályzat 5. pontját", akkor nem tudom, mi az.