Idézet: Moby - Dátum: 2005. jan. 26., szerda - 19:55
Ez a bajom a mac háztartással, mindíg is ez volt. Ha valami nem megy objektivitással az majd megy erővel, izzadságszaggal. Ha felmerül egy probléma vagy annak lehetősége, abban a pillanatban el van utaztatva a kérdés jó messze, namost ez a világon nem vezet sehova. Ha már itt tartunk hagy kérdezzek bele: nézted már te ezt minin, vagy csak vaktában lövöldözöl (az, hogy dual G5-n mi és hogy történik ilyen esetben az momentán hidegen hagy)? Érint ez mást is az exposén kívül, és ha igen milyen alkalmazásokat, és mennyiben?
Komolyan arról akarsz meggyőzni engem, hogy neked valaha kellett arra várnod, hogy helyre billenjen a szinkronitás, vagy ez akadályozott a munkában? Nem szép, ez tiszta sor, node ez érdekel a legkévésbe, akárcsak az exposé esetében(ill ott sem kizárólag az exposé érdekes).
Jussunk már el arra a szintre, hogy ha felmerül egy probléma ne legyen már konzekvensen ott a válaszban a windows, nem érdekel, nem ez a kérdés, nem hat meg a hype, ez nekem egy eszköz, vagy szerszám ha így jobban tetszik, pont ugyanúgy mint a másik.
Kezdem azzal, hogy Sokat dolgozom Windows-on, es ha nem tunt volna fel nem Win-t akartam fikazni, hanem arra reagaltam, hogy a Mini-n hu de milyen szar lesz ez, meg az, mert keves a video memoria, meg hogy az expose'-t nem lehet majd hasznalni.
Erre mertem azt irni, hogy de lehet, es hogy annyira lehet, hogy max annyira lesz zavaro, mint win alatt az ablak huzogatasanak a latvanya. Na most teged meg sokakat nem zavar. Engem se. Eppen ezert az expose sem lesz zavaro.
Es nem a Dual G5-bol indulok ki, lattam mar eleg 32MB-os videokarival szerelt Mac-en expose-t (Regi titanium PB, iBook-ok, regebbi G4 tornyok). Ez igy mar nem vaktaban lovoldozes ugye? Es nem izzadsagszaggal meg erovel akarok valamit mondani, csak annyira le lett huzva amini, hogy meg az expose' sem fog menni rajta. Ismetlem ezert mertem azt irni, hogy fog, csak Windowsosan fogja mozgatni az ablakokat (+vsync).
Nem fog out of memory-kat kiirni, ez mar nem OS9.
Es nem kell belemagyarazni a Flame-elest, azt itt nem en gerjesztem.
Az alkalmazasok kozul pl a Motion fel sem fog ra menni, mert gyenge hozza a videokartya. Meg lehet hackelni, de realtime-ban nem fog tudni csinalni semmit pedig ez a lenyeg.
A jatekok ertelemszeruen gyengen mennek majd rajta, hacsak nem 1024-ben jatszunk, es nem a legdurvabb 3d-s jatekokkal.
Minden mas alkalmazasnal a winyo lesz a gyenge keresztmetszet, ha kifogyunk a memoriabol.
Nem akarlak meggyozni semmirol, hacsak nem arrol amirol irtam, hogy menni fog az expose' a Mini-n.
Soha nem kellet varnom, hogy a szinkronitas helyrebillenjen Win alatt. Es soha nem zavara a munkaban (csupan azt jegyeztem meg hogy vsync-el szebben mozognak az ablakok, de ennek semmi koze a munkahoz, sot talan meg szubjektiv is).
A valaszomban azert szerepelt a windows, (konyorgom ertsetek mar meg) mert aki nem ismeri aMac-et, es azt hallja hogy a Mini-n ez meg ez meg mukodni sem fog, annak viszonyitaskeppen meg mertem emliteni, hogy de mukodni fog, csak ugy fog mozogni az ablak mint Win alatt. Most ekkora nagy baj, hogy megemlitettem a Windows-t? Es ha mar megemlitettem, nem vilagosabban lathato mire gondolok? Aki nem latott meg Mac-et, az most el tudja kepzelni, hogy "hat tok jo, akkor ezekszerint mukodni fog!!!"
Ezert mertem megemliteni a windows-t. De aszittem, hogy itt olyan szinten megy a tarsalgas, hogy ettol nem pattan ki a flame... de megis:(