HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X

#1951 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 26. 22:31

Idézet: n.drews - Dátum: 2005. jan. 26., szerda - 18:48

Ezek milyen effektek? :)

http://www.apple.com...ime/qtv/mwsf05/

nezd vegig a Keynote kozvetitest, es latni fogod amikor Steve apu a dashboardra nyitogatja meg a Widgeteket, amikor megnyilik egy kis widget, hullamok keletkeznek korulotte. Jol nez ki :)

#1952 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 26. 22:34

Idézet: zZsOlTi - Dátum: 2005. jan. 26., szerda - 18:49

Mar majdnem jo :) De mondjuk ugyanez a kep JPG-ben nem 1,5MB, hanem 250K :) Ennel a multkori PDF-ed  kisebb volt file meretre :)

Persze persze, le lehet tomoriteni 50 k-ra is, csak ronda lesz, es nincs idom ilyesmire, foleg a szelessav koraban :) Ezen kivul utalom az agyontomoritett kepeket :)

#1953 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 26. 23:04

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. jan. 26., szerda - 22:34

Persze persze, le lehet tomoriteni 50 k-ra is, csak ronda lesz, es nincs idom ilyesmire, foleg a szelessav koraban :) Ezen kivul utalom az agyontomoritett kepeket :)

A 250K-s JPG meg a 1,5MB-os PNG-d kozott nincs nagy kulonbseg, HQ JPG-rol beszeltem :) Ha csunyara tomorited, akkor 100K. De te tudod, en csak kotexem :)
-ZsOlTi-

#1954 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 02:10

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. jan. 26., szerda - 18:19

Hehe, ez a windows ablakos moka mindig felkerul a teritekre, tudnam kit erdekel, hogy hogyan animalodnak az ablakok. Aki dolgozik a geppel, az rogton ki is kapcsolja ezeket a hulyesegeket...

Krinyo

pontosan. szegeny OSX usereknek azé' kell ez az egész exposé őrület, mert az OSX nem ismeri a virtual desktop fogalmát. KDE-ben ottvan alapból a 4 desktop de elmehetsz akár 16-ig. Szépen téma szerint felpakolod az appjaidat a desktopjaidra aztán váltogatsz, ennyi. Nincs ez a desperate küszködés, hogy hova a rákba is tettem az ablakom. ekkor kezdünk exposéval bámulászni, vagy vindóz esetben idegesen nyomkorászni a taskbaron, amin már ott figyel 10-12 izé és jó ha az ikonok látszanak  még...
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1955 Felhasználó inaktív   n.drews 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 08:57

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. jan. 27., csütörtök - 2:10

pontosan. szegeny OSX usereknek azé' kell ez az egész exposé őrület, mert az OSX nem ismeri a virtual desktop fogalmát. KDE-ben ottvan alapból a 4 desktop de elmehetsz akár 16-ig. Szépen téma szerint felpakolod az appjaidat a desktopjaidra aztán váltogatsz, ennyi. Nincs ez a desperate küszködés, hogy hova a rákba is tettem az ablakom. ekkor kezdünk exposéval bámulászni, vagy vindóz esetben idegesen nyomkorászni a taskbaron, amin már ott figyel 10-12 izé és jó ha az ikonok látszanak  még...

Hmm. Mikor bent jártam HAndrásnál, a G5-ön határozottan úgy tünt, hogy VAN virtual desktop... szépen lehetett váltogatni az akárhány desktop között...
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek  tovább.

#1956 Felhasználó inaktív   Macc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 09:53

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. jan. 26., szerda - 18:17

Hagyjuk már a flame-et. Te sem mostanában láttál win-t.

Otthon van egy Mac, es egy PC. A Munkahelyemen PC-vel (XP) dolgozom, szoval igencsak mostanaban lattam PC-t:) Nem tudom mi a flame abban, hogy ha windows alatt megfogsz egy ablakot es az rezegve koveti az egeret??? Javitsal ki ha nem ugy van? Es a vertical sync??? ha huzod win alatt az ablakot az fuggolegesen nem torik meg? Ne beszeljunk mar flame-rol legyszives ez igy van. Es ezzel senkinek semmi baja, csak meg mertem jegyezni...
PowerMac G5 Dual 1.8GHz 2GB RAM/ ATI Radeon 9800pro + Mac mini 1.42GHz 1GB RAM/ Combo - artfolio.hu

#1957 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 10:14

Idézet: Macc - Dátum: 2005. jan. 27., csütörtök - 9:53

Nem tudom mi a flame abban, hogy ha windows alatt megfogsz egy ablakot es az rezegve koveti az egeret???

Nem tudom mirol beszelsz... Win2k + Dell GX270 (P4 2.8 + i865 + 1GB Ram)... rancigalom az ablakokat, de semmi zavarot nem latok.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1958 Felhasználó inaktív   Macc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 10:15

Idézet: Moby - Dátum: 2005. jan. 26., szerda - 19:55

Ez a bajom a mac háztartással, mindíg is ez volt. Ha valami nem megy objektivitással az majd megy erővel, izzadságszaggal. Ha felmerül egy probléma vagy annak lehetősége, abban a pillanatban el van utaztatva a kérdés jó messze, namost ez a világon nem vezet sehova. Ha már itt tartunk hagy kérdezzek bele: nézted már te ezt minin, vagy csak vaktában lövöldözöl (az, hogy dual G5-n mi és hogy történik ilyen esetben az momentán hidegen hagy)? Érint ez mást is az exposén kívül, és ha igen milyen alkalmazásokat, és mennyiben?

Komolyan arról akarsz meggyőzni engem, hogy neked valaha kellett arra várnod, hogy helyre billenjen a szinkronitás, vagy ez akadályozott a munkában? Nem szép, ez tiszta sor, node ez érdekel a legkévésbe, akárcsak az exposé esetében(ill ott sem kizárólag az exposé érdekes).
Jussunk már el arra a szintre, hogy ha felmerül egy probléma ne legyen már konzekvensen ott a válaszban a windows, nem érdekel, nem ez a kérdés, nem hat meg a hype, ez nekem egy eszköz, vagy szerszám ha így jobban tetszik, pont ugyanúgy mint a másik.

Kezdem azzal, hogy Sokat dolgozom Windows-on, es ha nem tunt volna fel nem Win-t akartam fikazni, hanem arra reagaltam, hogy a Mini-n hu de milyen szar lesz ez, meg az, mert keves a video memoria, meg hogy az expose'-t nem lehet majd hasznalni.

Erre mertem azt irni, hogy de lehet, es hogy annyira lehet, hogy max annyira lesz zavaro, mint win alatt az ablak huzogatasanak a latvanya. Na most teged meg sokakat nem zavar. Engem se. Eppen ezert az expose sem lesz zavaro.

Es nem a Dual G5-bol indulok ki, lattam mar eleg 32MB-os videokarival szerelt Mac-en expose-t (Regi titanium PB, iBook-ok, regebbi G4 tornyok). Ez igy mar nem vaktaban lovoldozes ugye? Es nem izzadsagszaggal meg erovel akarok valamit mondani, csak annyira le lett huzva amini, hogy meg az expose' sem fog menni rajta. Ismetlem ezert mertem azt irni, hogy fog, csak Windowsosan fogja mozgatni az ablakokat (+vsync).

Nem fog out of memory-kat kiirni, ez mar nem OS9.

Es nem kell belemagyarazni a Flame-elest, azt itt nem en gerjesztem.

Az alkalmazasok kozul pl a Motion fel sem fog ra menni, mert gyenge hozza a videokartya. Meg lehet hackelni, de realtime-ban nem fog tudni csinalni semmit pedig ez a lenyeg.
A jatekok ertelemszeruen gyengen mennek majd rajta, hacsak nem 1024-ben jatszunk, es nem a legdurvabb 3d-s jatekokkal.
Minden mas alkalmazasnal a winyo lesz a gyenge keresztmetszet, ha kifogyunk a memoriabol.

Nem akarlak meggyozni semmirol, hacsak nem arrol amirol irtam, hogy menni fog az expose' a Mini-n.
Soha nem kellet varnom, hogy a szinkronitas helyrebillenjen Win alatt. Es soha nem zavara a munkaban (csupan azt jegyeztem meg hogy vsync-el szebben mozognak az ablakok, de ennek semmi koze a munkahoz, sot talan meg szubjektiv is).

A valaszomban azert szerepelt a windows, (konyorgom ertsetek mar meg) mert aki nem ismeri aMac-et, es azt hallja hogy a Mini-n ez meg ez meg mukodni sem fog, annak viszonyitaskeppen meg mertem emliteni, hogy de mukodni fog, csak ugy fog mozogni az ablak mint Win alatt. Most ekkora nagy baj, hogy megemlitettem a Windows-t? Es ha mar megemlitettem, nem vilagosabban lathato mire gondolok? Aki nem latott meg Mac-et, az most el tudja kepzelni, hogy "hat tok jo, akkor ezekszerint mukodni fog!!!"

Ezert mertem megemliteni a windows-t. De aszittem, hogy itt olyan szinten megy a tarsalgas, hogy ettol nem pattan ki a flame... de megis:(
PowerMac G5 Dual 1.8GHz 2GB RAM/ ATI Radeon 9800pro + Mac mini 1.42GHz 1GB RAM/ Combo - artfolio.hu

#1959 Felhasználó inaktív   Macc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 10:22

Idézet: Samott - Dátum: 2005. jan. 27., csütörtök - 11:14

Nem tudom mirol beszelsz... Win2k + Dell GX270 (P4 2.8 + i865 + 1GB Ram)... rancigalom az ablakokat, de semmi zavarot nem latok.

Samott

Ha lattal volna OS X-et tudnad mirol beszelek. Amugy nem mondtam hogy zavaro. En is egy 2.8GHz P4 elott ulok eppen, 1GB RAM-mal)

#1960 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 11:02

Idézet: Macc - Dátum: 2005. jan. 27., csütörtök - 10:22

Ha lattal volna OS X-et tudnad mirol beszelek. Amugy nem mondtam hogy zavaro. En is egy 2.8GHz P4 elott ulok eppen, 1GB RAM-mal)

Majd megnezem az OSX-et... :) Sajnos eddig csak a regi OS volt a kezeim kozt... az ritka hasznalhatatlan valami volt... kezdve az egygombos, gorgonelkuli egerrel folytatva az iszonyu lassusagaval (ez valszeg a gep hibaja volt: tobb memoria kellett volna bele)... es hat a latvanyvilaga is a win95 idejere emlekeztetett. Az OSX-rol szepeket irtak az Anandtech-en... es mivel jatszani mar vettem egy xbox-ot, a mac mini eleg lenne a napi teendokre. Persze mindenkeppen megnezem, kiprobalom mielott beruhazok ra...

Ami egy kicsit visszatart, az a mac-es tarsadalom stilusa... olvasgatom a beszeljukmac forumat, nem kicsit ellenszenves nehany ember felsobrendusegi erzese (ami szerintem tobb mint megalapozatlan - vegulis csak mert kiadott egy csomo penzt egy ilyen cuccra o meg attol nem lett szebb/nagyobb/okosabb) es az ahogy ennek hangot ad... persze vannak ott szimpatikus arcok is, de valahogy... ize... szoval fura tarsasag. Meg hat ez is elhangzott ott: "ezzel a géppel újabb, PC-n szocializálódott, a Mac gyermekbetegségeivel szemben kevésbé elnéző júzerek fogják higítani a Mac tábort" - megis mire gondolt?

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1961 Felhasználó inaktív   n.drews 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 11:19

Idézet: Samott - Dátum: 2005. jan. 27., csütörtök - 11:02

Ami egy kicsit visszatart, az a mac-es tarsadalom stilusa... olvasgatom a beszeljukmac forumat, nem kicsit ellenszenves nehany ember felsobrendusegi erzese (ami szerintem tobb mint megalapozatlan - vegulis csak mert kiadott egy csomo penzt egy ilyen cuccra o meg attol nem lett szebb/nagyobb/okosabb) es az ahogy ennek hangot ad... persze vannak ott szimpatikus arcok is, de valahogy... ize... szoval fura tarsasag.

Miért, a "PC-s társadalom"-ban nincsenek ilyen emberek? Mindenütt találni ellenszenves emberkéket, ez szgépes platformtól, sőt születéstől, bőrszíntől, hajszíntől, stb. :)  független dolog... EZért még vehetsz Mac-et :)
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek  tovább.

#1962 Felhasználó inaktív   Macc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 11:27

Idézet: Samott - Dátum: 2005. jan. 27., csütörtök - 12:02

Majd megnezem az OSX-et... :) Sajnos eddig csak a regi OS volt a kezeim kozt... az ritka hasznalhatatlan valami volt... kezdve az egygombos, gorgonelkuli egerrel folytatva az iszonyu lassusagaval (ez valszeg a gep hibaja volt: tobb memoria kellett volna bele)... es hat a latvanyvilaga is a win95 idejere emlekeztetett. Az OSX-rol szepeket irtak az Anandtech-en... es mivel jatszani mar vettem egy xbox-ot, a mac mini eleg lenne a napi teendokre. Persze mindenkeppen megnezem, kiprobalom mielott beruhazok ra...

Ami egy kicsit visszatart, az a mac-es tarsadalom stilusa... olvasgatom a beszeljukmac forumat, nem kicsit ellenszenves nehany ember felsobrendusegi erzese (ami szerintem tobb mint megalapozatlan - vegulis csak mert kiadott egy csomo penzt egy ilyen cuccra o meg attol nem lett szebb/nagyobb/okosabb) es az ahogy ennek hangot ad... persze vannak ott szimpatikus arcok is, de valahogy... ize... szoval fura tarsasag. Meg hat ez is elhangzott ott: "ezzel a géppel újabb, PC-n szocializálódott, a Mac gyermekbetegségeivel szemben kevésbé elnéző júzerek fogják higítani a Mac tábort" - megis mire gondolt?

Samott

Bocs, ha esetleg en is antipatikusnak tuntem volna, de kicsit bosszantott hogy belem magyaraztak a flamelest, holott abszolut nem annak szantam. En nem erzem magamat felsobb rendunek mert Mac-em van, es szerintem mas sem, csupan arrol van szo, hogy a Mac-esek kozott rengetegen windows-rol valtottak, es legtobben azert mert nem szerettek, nem tetszett nekik. Veletlenul sem a flame-elesbol, de megjegyzem, hogy en sem szeretem a win-t, de nem akarom leszarozni, mer nyilvan ez egy szubjektiv velemeny.

Szoval ami kivulalloknak felsobbrendusegnek hat, az nyilvan az ahogy ezek az emberek egymas kozott egyetertesben fikazzak a windows-t. De most kerdezem en: Ha osszejon 100 ember, akik mind utalnak valamit, egymas kozott, masok erzeseit nem sertve, nem fikazhatnak valamit? Ellenben 1-2 uj BM-es forumtaggal, en nem megyek windows-os forumokra lehuzni azt.

Szerintem a Mac-esek nem egyfajta emberekbol allnak, sot amennyire sok fele ember van, az mind megtalalhato a mac-esek kozott. Nem azert lesz valakinek nagy a szaja mert Mac-es, hanem mert neki mindig nagy szaja volt.

En szemely szerint orulok, hogy kivancsi vagy az OSX-re (az OS9 miatt nem valtottam korabban en sem Mac-re, oszinten en a Panther-be szerettem bele, azota hataroztam el hogy veszek egy Mac-et, es nehezen de osszeszedtem ra a let, amit meg most is kohogok)

A higulos megjegyzes-t en a kovetkezokeppen ertelmezem: Most itt van ez a Mac mini, ami valoban az uj Mac-ek alja, es ezt ha tul sok PC-s veszi, foleg olyanok akiknek van egy bika pc-juk, akkor aradni fognak a fikahegyek, hogy milyen szar a Mac... Mert a Mini valoban nem egy eromu.

A Mac-es kozossegnek megvan az az elonyos oldala, hogy nagyon segitokeszek egymassal, es ez talan az alacsony letszambol adodik. A BM-en is szinte mindenki mindenkit ismer valamilyen szinten. Amikor meg Windows-om volt csak, es esetleg valami segitsegre volt szuksegem (szerencsere ritkan mivel azert benne vagyok a szamtech temaban programozoi szinten kb 16 eve), hajtottak mar el par forumrol, hogy (a kb 50e hsz-ban) mar volt errol szo, de nem is ezzel volt a baj, hanem a stilussal. Es isten orizzen hogy altalanositsak, csak a sajat tapasztalataimbol probalok mazsolazni, hogy ki-mit elt mar at itt-ott.

Egyszoval nagyon szubjektiv kinek mi jon be jobban, viszont egy Mac-es kozossegben tobbnyire azonos az az allaspont, hogy OS X a nyero (a Mac-esek szerint!!!!!), es en is sokkal tobbre tartom mint a windows-t (Szubjektiv, sajat velemeny!!!!!)

Szoval ne a Mac-es tarsasag stilusa tartson vissza, hanem gyujtsed a sajat tapasztalataidat, es lehet csalodni fogsz, es meg kevesbe erted meg a Mac-esek velemenyet, de az is lehet, hogy be fog jonni, es akkor meg nagyon sokmindenben egyet fogsz veluk erteni...

Szerkesztette: Macc 2005. 01. 27. 11:31 -kor

#1963 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 11:31

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. jan. 27., csütörtök - 1:10

http://wsmanager.sou...screenshots.php

Hogyne lenne mar virtual desktop OS X ala :) Raadasul itt 3Dben csavarodik mozog at a kovetkezo desktopra, megnezegetheted a videokat.

Mondjuk en nem nagyon hasznalom a virtual desktopot, mert sose tudom hol vannak azok az ablakok amik kellenek. Tigerben nagyon jo lesz a Dashboard, egy gombnyomasra feljon majd egy fullos iroda mindenfele olyan cuccal amit surun hasznalok, szamologep address book, ical, idojaras, szotar, stb.

#1964 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 12:15

Kene egy kis help PC-s emberektol. Csinalunk egy eleg atfogo tesztet, real world tesztekkel osszehasonlitva egy csomo gepet, kene meg par PC-s eredmeny is.

Winyo teszt:
500 megas file duplikalasa ugyanazon a winyon masodpercben.

Quicktime teszt:

Osszecsaptam egy 75 megas DV file-t, le lehet tolteni, es egy exportot csinalni rajta.

Mondom, hogyan kene:
megynyitni a videot, stop play. File-Export itt kivalasztani, hogy Movie to Quicktime Movie, aztan Option - Settings - Apple Pixlet Video a legodrdulo menubol, Best Quality, minden mas defaulton, aztan Ok, es export valamilyen filenevvel. Itt egy screenshot, igy meg egyszerubb:

settings screenshot

teszt dv file letoltese

Ha mindent jol csinaltatok, akkor a kesz videonak 81 mega korul kell lennie.

text replace:

Az alabbi text fileban az osszes "o" betu kicserelese "i" re. tehat:
find: o
replace i

text file letoltese

Lehetoleg ne Wordben, mert az kilatastalan mig megcsinalja. Wordpad vagy valami legegyszerubb texteditor amihez a user elsokent nyul ilyen feladat eseten.

linux alol igy is lehet:
time sed s/o/i/ teszt_txt.txt > kicserelt.txt

Lesz meg par ilyen hasonlo teszt, elore is koszi a helpet. Sokszor kerdezik ez vagy az a Mac minek felel meg, igy legalabb lesz egy jopar szep grafikon amivel ezt meg lehet majd nezni.

#1965 Felhasználó inaktív   Moby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 13:08

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. jan. 27., csütörtök - 12:15

Quicktime teszt:

Osszecsaptam egy 75 megas DV file-t, le lehet tolteni, es egy exportot csinalni rajta.

Mondom, hogyan kene:
megynyitni a videot, stop play. File-Export itt kivalasztani, hogy Movie to Quicktime Movie, aztan Option - Settings - Apple Pixlet Video a legodrdulo menubol, Best Quality, minden mas defaulton, aztan Ok, es export valamilyen filenevvel. Itt egy screenshot, igy meg egyszerubb:

settings screenshot

teszt dv file letoltese

Ha mindent jol csinaltatok, akkor a kesz videonak 81 mega korul kell lennie.

András ezzel egy gond lesz: lehet hogy nemjól, de úgytudom a pixlet codec panther sajátosság, nemtudom hogyan fogják ezt windozban előállítani.  Ami viszont biztos az az, hogy az én QT-m nemtudja.

#1966 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 13:13

Idézet: Moby - Dátum: 2005. jan. 27., csütörtök - 13:08

András ezzel egy gond lesz: lehet hogy nemjól, de úgytudom a pixlet codec panther sajátosság, nemtudom hogyan fogják ezt windozban előállítani.  Ami viszont biztos az az, hogy az én QT-m nemtudja.

Nem lenne egyszerubb divx-et kesziteni? A QT nagyon hazai palya a Mac-nek...

Samott

#1967 Felhasználó inaktív   Moby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 13:16

Idézet: Samott - Dátum: 2005. jan. 27., csütörtök - 13:13

Samott

Az meg a winnek hazai pálya, nincs baj a QT-vel, itt csak a kodekkel lesz gond.
Text replacenél is hamár 3rd party sw-k mennek, célszerű lenne keresztplatform dolgokkal előálni, az ok hogy word nem pálya (tényleg nem, pearpc alatt előbb elkészül vele a textedit...), de pl. OO mehetne.

#1968 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 13:19

Idézet: Moby - Dátum: 2005. jan. 27., csütörtök - 12:08

Sorenson 3 van nektek? Best quality 720*486 29.97 fps

Szerkesztette: H.Andras 2005. 01. 27. 13:34 -kor

#1969 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 13:20

Idézet: Moby - Dátum: 2005. jan. 27., csütörtök - 13:16

Az meg a winnek hazai pálya...

Azonos verzioszamu (5.2.1) van mindket platformra... raadasul a QT-t az Apple fejleszti, tobb mint hazaipalya... ;)

Samott

#1970 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 13:21

Idézet: Samott - Dátum: 2005. jan. 27., csütörtök - 12:13

Samott

Lesz majd Divix is ugyanebbol a videobol, csak meg ki kell talalni a beallitasokat, hogy kb ugyanaz a minoseg legyen.

Téma megosztása:

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.