HWSW Informatikai Kerekasztal: RapidShare autómata letöltő - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (7 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

RapidShare autómata letöltő FREE USER-eknek Értékeld a témát: -----

#101 Felhasználó inaktív   MrPamacs 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 22. 17:43

Idézet: csapdani - Dátum: 2009. márc. 19., csütörtök - 14:30

RapidDownload

Nekem bejött.

Kép

Azt nem értem hogy pl a linuxos topikba is belinkelnéd a windows h milyen fa**a?

#102 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 22. 19:40

A topic nem feltétlenül csak MrPamacs progijáról kell hogy szóljon szerintem.

#103 Felhasználó inaktív   MrPamacs 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 22. 22:27

Idézet: Warton - Dátum: 2009. márc. 22., vasárnap - 19:40

A topic nem feltétlenül csak MrPamacs progijáról kell hogy szóljon szerintem.

Igen csak ezt én nyitottam külön ennek a proginak! Photoshopos topikba sem dobálózunk paintes progival,nem?
A topik címe volt régen a progi neve.

Szerkesztette: MrPamacs 2009. 03. 22. 22:27 -kor

#104 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 18. 22:26

Köszi a progit! Jól müxik.
A szolgáltatót vagy a routert nem zavarja az álandó kapcsolat bontás/újracsatlakozás? (diginetem van és smc vbr7004 routerem)

Szerkesztette: mexel 2009. 04. 18. 22:27 -kor

#105 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 18. 22:49

Idézet: mexel - Dátum: 2009. ápr. 18., szombat - 22:26

Köszi a progit! Jól müxik.
A szolgáltatót vagy a routert nem zavarja az álandó kapcsolat bontás/újracsatlakozás? (diginetem van és smc vbr7004 routerem)

A routerek nagy része támogatja, hogy inaktivitásnál azonnal lebontson és kérésre újra csatlakozzon.
Csak éppen ezt nem szokás kihasználni, mert úgysem perc alapon fizetünk.

#106 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 27. 12:06

Mostanában sorban megfekszik az RSL. A v2.65 és a v3.02 is.

Idézet

RSL.exe
A(z) RSL.exe hibát észlelt, ezért leáll. A
kellemetlenségekért elnézését kérjük.

Az adatok, melyekkel éppen dolgozott, valószínűleg elvesztek.

Tájékoztassa a Microsoftot a problémáról.
A hibabejelentés elküldésével segítheti munkánkat. A jelentésben közölt
adatokat bizalmasan és név nélkül kezeljük.

A hibabejelentésben szereplő adatok megtekintéséhez kattintson ide.

[Hibajelentés küldése] [Mégse]

Idézet

A hiba paraméterei
AppName: rsl.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: kernel32.dll
ModVer: 5.1.2600.5512 Offset: 00012aeb
A jelentés részletei:
bla-bla...
...
[Bezárás]

XP Prof HUN SP3 és Belkin 54g router. Próbáltam már megadni neki a router típusát és adatait, de azt a variációt is, hogy letöltések között ne bontson kapcsolatot. Skint is lekapcsoltam. Tűzfal nincs (XP tűzfala is kikapcsolva, csak a router belső tűzfala megy), vírusirtó (NOD32) lekapcsolva. De a hiba mindig előjön. Még akkor is, ha nem dolgozik az RSL, csak áll üresen. Ezért azt hiszem, hogy a hiba nem a kapcsolattal van. Egy meghatározott idő után csak úgy előjön a hiba. Ez az időköz állandó, kb. 1 perc.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#107 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2009. 05. 27. 12:47

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. máj. 27., szerda - 12:06

Mostanában sorban megfekszik az RSL. A v2.65 és a v3.02 is.

XP Prof HUN SP3 és Belkin 54g router.

cseréld le inkább azt a rútert. tavaly valamikor én is cseréltem a jó öreg smc-t, körbenéztem, a belkint sok helyen köpködték. zyxel lett, azt meg én köpködöm... :D
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#108 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 27. 13:47

Idézet: avman - Dátum: 2009. máj. 27., szerda - 13:47

cseréld le inkább azt a rútert. tavaly valamikor én is cseréltem a jó öreg smc-t, körbenéztem, a belkint sok helyen köpködték. zyxel lett, azt meg én köpködöm... :D

Ezek a routerek már csak ilyenek. Ezt a Belkint nem én választottam. Vegülis semmi gond nem volt vele, azt leszámítva, hogy hülyült pár napot, de két apró beállítást eszközölve (kapcsolatbontás kikapcsolása, és TCP&UDP portforward beállítása) nincs vele azóta sem semmi baj.

Közben a RSL frissített a 3.03-as verzióra. De a hiba továbbra is fennáll és nem függ össze a letöltéssel. Akkor is előjön, ha nem dolgozik az RSL, csak üresen áll.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#109 Felhasználó inaktív   Chico 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 17:39

Egyre jobb a program, mind kinézetre, mind funkcionálisan. Gratulálok, csak így tovább!  :respect:

Van egy kis gondom. Elindítok egy letöltést és mindig megáll 35%-nál, majd elkezd visszaszámolni 15 perctől. Ha a Rapidshare oldaláról indítom el a letöltést, akkor semmi gond nincs. Szerintetek mi lehet a probléma?

Szerkesztette: Chico 2009. 06. 18. 17:40 -kor

Egységben az erő.

#110 Felhasználó inaktív   Chico 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 19. 14:17

Sikerült megoldanom az XP TCP/IP Repair nevű programmal.
Egységben az erő.

#111 Felhasználó inaktív   Kiss Évica 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 06. 20:47

Sziasztok! Segítsetek légyszíves! Letöltöttem, a 3.5-ös verziót, és semmit nem csinál. A kolléganőmnek mindent letölt , amit én szeretnék nekem meg nem
vALAMI NINCS JÓL BEÁLLÍTVA?? Mindig azt írja No Found, de mindenre,, ő meg tölti le szépen,, hát nem értem. Még egyet sem tudtam leszedni...

Légyszíves segítsen valaki. Köszi  :mad:

#112 Felhasználó inaktív   Chico 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 07. 16:36

Nekem be volt kapcsolva az automatikus frissítés. Tegnap elkezdett frissíteni 3,06-ra és nem akart megállni. Addig frissített, amíg ki nem lőttem a feladatkezelőben.  :confused:
Egységben az erő.

#113 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 12. 13:46

Támogatni hogyan lehet? Régebben ahol kellett nyomogattam a hirdetéseket, de most egyet se látok az oldalon ahol eddig, néha maga az oldal is elszáll...
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#114 Felhasználó inaktív   attilav 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 15:48

Nem lehetne opensource ? Mondjuk BSD vagy GPL vagy akár vmi egyedi licenc alatt ?
Ugyan nem értek a programozáshoz de biztos lennének páran akik szivesen beszállnának a fejlesztésbe, pláne ha a Hup-on meg hasonló helyeken fel lenne dobva a dolog. Meg talán lenne linux solaris bsd verzió is.

Szerkesztette: attilav 2010. 01. 02. 15:54 -kor

Abit IC7, Kingmax MPXD42F-D8KT4B 400Mhz 2x1GB,
Pioneer 112D, Prescott 2.8, Leadtek A6200TD,
Samsung 160GB 8MB HD160JJ S-ATA NIDEC motor,
WD5002ABYS-01B1B0 S-ATA 500 GB, Hannsg HI221DP 22" LCD,
Intel Pro/100S

#115 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 03. 22:27

Szeretnél itt hírdetni? -- hirdetni rövid "i".
Autómata -- automata rövid "o".

Program felületén és persze a topik címében is.

105.000 letöltött program verzió ...

1. Ne dőlj be a külföldről beszivárgott baromságnak, magyarban soha nem használunk pontot az ezres helyiértékeknél, hanem szóközt lehet használni: 105 000.
2. Mondat végén, a pontok előtt soha nincs szóköz...
3. Programverzió egy szó.

Persze, ilyenkor divat visszadumálni, hogy mit akarsz Lőrincze és hasonlók, de azért egy program nem ugyanaz, mint egy fórum. Fórumon megengedhető az elütés, programnál nem annyira, mert inkább lejárató, a készítőre nézve.

Tehát remélem, nem fogsz agresszívkodni, pláne hibák után kutatni az én írásomban, nyilván én sem vagyok hibátlan, megköszönni esetleg lehet...

#116 Felhasználó inaktív   MrPamacs 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 06. 10:10

Idézet: Signal - Dátum: 2010. jan. 3., vasárnap - 22:27

Szeretnél itt hírdetni? -- hirdetni rövid "i".
Autómata -- automata rövid "o".

Program felületén és persze a topik címében is.

105.000 letöltött program verzió ...

1. Ne dőlj be a külföldről beszivárgott baromságnak, magyarban soha nem használunk pontot az ezres helyiértékeknél, hanem szóközt lehet használni: 105 000.
2. Mondat végén, a pontok előtt soha nincs szóköz...
3. Programverzió egy szó.

Persze, ilyenkor divat visszadumálni, hogy mit akarsz Lőrincze és hasonlók, de azért egy program nem ugyanaz, mint egy fórum. Fórumon megengedhető az elütés, programnál nem annyira, mert inkább lejárató, a készítőre nézve.

Tehát remélem, nem fogsz agresszívkodni, pláne hibák után kutatni az én írásomban, nyilván én sem vagyok hibátlan, megköszönni esetleg lehet...

Pfff. Ez igen!

Bocs nem magyar tanár vagyok hanem programozó.

Programban miért nem lehet elütni? Nem értelek. Az egy dolog h felhívod a figyelmem az esetleges helyesírási hibákra, de h ilyen lenézően... majd ha produkálsz egy hasonló ~25000 soros programot, EGYEDÜL, és nem lesz benne hiba akkor gyere és ugass.

Mellesleg: fórumon a Firefoxnak van automatikus helyesírás javítás,  programnyelvekben nincs, főleg amiben írom... tehát fórumon az elütés jóval "lejáratóbb" ,ahogy te fogalmaztál.

Azt bezzeg nem vetted észre hogy logikai hibák vannak a programban.... vajon miért?

Am akkor írj a Miscrosoftnak is, mert a Windows és Officeban is vannak "elütési" hibák..

Lol ez a post.

Szerkesztette: MrPamacs 2010. 03. 06. 10:14 -kor

#117 Felhasználó inaktív   MrPamacs 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 06. 10:16

Megjelent a 3.15-ös verzió!

A régiekhez képest pár újdonság:
-9 oldalt kezel már a program, melyekről párhuzamosan tud tölteni.
-Hotfile-nál Captcha kezelés támogatása!

A program honlapja még mindig:
www.rs-letolto.fw.hu

#118 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 06. 11:14

MediaFire-hez van ilyesmid?
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#119 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 07. 13:45

Idézet: MrPamacs - Dátum: 2010. márc. 6., szombat - 11:10

Lol ez a post.

A válasz nem kevésbé.

Tehát, elütöd "véletlenül", utána naponta veri kifelé a szemed, de azért nem tűnik fel... na ne fárassz már...

Idézet: Signal

Ezt azért írtam oda külön, mert az eddigi megnyilvánulásaid "érdekes" stílusából (ami valljuk be, nekem nem igazán nyerte el a tetszésemet) sejteni lehetett, hogy vissza fogsz ugatni. Nyilván igazam is lett.

Amellett azért bíztam is benne, hátha képes leszel feldolgozni az észrevételeket és hosszabb távon előnyödre válik, ezért is egyszerűbb lett volna megköszönni. Másrészt, ahogy észrevettem, a fórumokon ilyenkor általában nagyobbat nő az az ember, aki visszadumálás helyett egyszerűen csak megköszöni. Volt itt már olyan, újonc fórumozó, aki még elnézést is kért, amikor a többiek figyelmeztették. Rövidre zárva ezzel minden további, felesleges szájtépést, egyben szimpátiát is kiváltva.

Bár, nem feltétlenül azért írtam, hogy Neked segítsek, küldetéstudatom sem szokott lenni. Talán egyszerűen csak utálom látni itt a topik címében is "autómatát", hosszú Ó-val. Téged nem zavar, ez azért sejtet valamit.

Idézet

Mellesleg: fórumon a Firefoxnak van automatikus helyesírás javítás,  programnyelvekben nincs, főleg amiben írom... tehát fórumon az elütés jóval "lejáratóbb" ,ahogy te fogalmaztál.

Érdekes logika, ha már a böngésző pirossal aláhúzta, akkor esetleg szándékosan lehetne hibásan elküldeni. Olyat meg ki csinál? Elvileg senki, gyakorlatilag tényleg hülyének kell lenni hozzá.

Fórumon az elütés számomra annyit jelent, hogy nem használok helyesírás-ellenőrzőt (nem létkérdés, én még könyveken nőttem fel, nem a monitor előtt), viszont emiatt előfordulhat elütés, amin átsiklik a szem. Firefoxot csak pár hónapja használok, nyilván teljesen más okból, ennek mellékesen ez az előnye is megvan, hogy ilyen dolgokat kiküszöböl. Persze, nem mindent tud jól ez sem.

Idézet

Bocs nem magyar tanár vagyok hanem programozó.

Én ismerek Tőled idősebb és szerintem sokkal tapasztaltabb programozót, aki a végtelenségig igényes, ilyen téren is. Nála ilyen durva hibák elképzelhetetlenek, mert inkább elásná magát, szégyellné a programját, saját kezét letörné, meg ilyenek. "Nem magyartanár vagyok" és hasonló, nagyon "szellemes" visszavágó kizárt lenne. Én sem vagyok magyartanár egyébként. Még csak magyar tanár sem vagyok (ha érzed a különbséget).

#120 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 07. 13:53

Egyébként csak én veszem észre, hogy egyre inkább kevesebb a rapidos link? (Nyilván az újabb dolgokról beszélek, a régiek maradtak.) Szépen térnek át máshova az emberek. Amit nem is csodálok, hiszen jó pár hónapja nekem iszonyat lassan jön bármi is, nem beszélve arról, hogy sokat kell a free slotra is várni.
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

Téma megosztása:

• (7 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó