új nForce2 chipset driver - tapasztalatok
Elküldve: 2003. 05. 20. 09:50
[url="http://"https://www.hwsw.hu/hir.php3?id=21229"]:: A legújabb hivatalos nForce driverek ::[/url]
Elküldve: 2003. 05. 20. 12:39
A régivel jó volt.
Viszont Radlight,ZoomPlayer jó ott szólnak :confused:
Elküldve: 2003. 05. 20. 14:16

Elküldve: 2003. 05. 20. 14:21
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-
Elküldve: 2003. 05. 20. 14:29
Elküldve: 2003. 05. 20. 14:45
idézet:
Ezt írta Bilux:
Xp újraindításakor nektek is lelövi a wernyogót!?[/quote]
Jaja, de ez engem qrvára zavar és gondolom a vinyónak sem tesz jót... Ma este kicsit tesztelem még, aztán ha folytatja, akkor megy vissza a korábbi driver.
Elküldve: 2003. 05. 20. 14:54
Elküldve: 2003. 05. 20. 14:59
idézet:
Ezt írta fLeSs:
szerintem friss rendszerrel lenne ideális róla ítéleteket mondani , hiszen az alaplapdrivereket az oprendszer után kapsából szokás feltelepíteni... így összegányolva nem biztos , hogy helyesen müxik minden. :confused:[/quote]
Azért az elég durva lenne, ha minden drivercserénél szűz oprendszert is kéne felpakolni... Szerintem kicsit elbaxták ezt a csomagot...![]()
Elküldve: 2003. 05. 20. 15:05
idézet:
Ezt írta Rudi:
Azért az elég durva lenne, ha minden drivercserénél szűz oprendszert is kéne felpakolni... Szerintem kicsit elbaxták ezt a csomagot...[/quote]én ezért várok mindig arra , hogy több mindenből legyen új driver . most van új biosom , új nforce driver , új catalyst , új cisco driver , így már megéri új rendszert feltenni
![]()
Elküldve: 2003. 05. 20. 16:01
idézet:
Ezt irta Bilux
Xp újraindításakor nektek is lelövi a wernyogót!? [/quote]
Nagyon durva hangot ad a wincsim, úgyhogy ment is vissza a
régi driver![]()
Szvsz nem sokáig birnák a wincsik ezt az új drivert![]()
Elküldve: 2003. 05. 20. 16:24
idézet:
Ezt írta Bilux:
Engem is rohadt módon zavar ez...Nem tudom mi a szarért csinálja ezt de ,hogy értelme max. annyi ,hogy jelentősen lecsökkenti a winyó élettartamát ez ecccer biztos...
Elküldve: 2003. 05. 20. 16:33
idézet:
Ezt írta Rudi:
Azért az elég durva lenne, ha minden drivercserénél szűz oprendszert is kéne felpakolni... Szerintem kicsit elbaxták ezt a csomagot...[/quote]
Multkor szivtam azzal, hogy felraktam a WindowsUpdate fele uj SoundStorm drivert (asszem ugyanaz, mint ami ebben a csomagban van), es nem tetszett, hogy nem szol hatul a winamp.
Ezutan nekialltam uninstall-ni a hagyomanyos modon, ujrainditas utan olyan szepen fejreallt az XP-m, hogy ihaj.
Safe modban lehetett csak elinditani, nForce2 driver telepit, utana DirectX9, meg Ati driverek, ennyire elszallt a hangkartya uninstalltol a WinXP![]()
Elküldve: 2003. 05. 20. 17:20
idézet:
Ezt írta Bilux:
jaja nekem is.valamint elojott egy ket grafikai bug jatek alatt ami eddig nem volt.
Elküldve: 2003. 05. 20. 17:31
idézet:
Ezt írta Bilux:
:confused: Lehet, hogy az én készülékemben van a hiba, de nem tudom, ez mi??? (tán winchester becézve?) :confused: Vki elmondaná, PLZ!
Az olvasottak alapján gondolkodom, hogy leállítom a letöltést, már izzad az R600-as.
Hy
bigsee
Elküldve: 2003. 05. 20. 17:31
"From another post of mine at AnandTech:
I tried the new drivers on a fresh install of WinXP Pro and I didn't like the SW IDE drivers at all. They seemed faster but they parked my hard drive heads when Windows was exiting/shutting down and each drive was spun up individually on boot up. Both of these events prolonged the start-up and shutdown which isn't a good step forward. Plus, the parking of the drives can't be good for them in the long run.
Needless to say, I did ANOTHER fresh install of WinXP and bypassed the install of the SW IDE drivers the second time. Everything is fine now."
I noticed this too, my hard drive keeps clicking a few times when i reboot and i don't like the way it sounds.
Could this be harmful for the drive?
Update:
This quote is from the Futuremark Forums:
"The sound you hear when you restart is ur hard drive shutting down and spinning down and back up again, its actually good for your drive as it stops data loss. as you may have noticed if you ever get a blue screen of death in windows xp your hard drive does the same thing, its to prevent losing data of any kind, im glad they've put it in, its very useful. maintains your hard drives integrity."
anyatok!Ki a franc kerte ezt?Szerintem nem tesz jot egy vinyonak ha leall es utanna felporog megint es raadasul engem roppantul zavar!Aszem repul vissza a regi kevesbe szar nf2 driver.
Ehhez kepest a via 4in1 ek kiforrott cuccok voltak.
Elküldve: 2003. 05. 20. 17:34

Hy
bigsee
Elküldve: 2003. 05. 20. 18:36
idézet:
Ezt írta bigsee:
:confused: Lehet, hogy az én készülékemben van a hiba, de nem tudom, ez mi??? (tán winchester becézve?) :confused: Vki elmondaná, PLZ!
Az olvasottak alapján gondolkodom, hogy leállítom a letöltést, már izzad az R600-as.
Hy
bigsee[/quote]
Az az winyó vicmester sörétes stb...
Akkor már megijedtem, hogy csak nálam..![]()
De ha friss oprendszert rakok fel akkor is csinálja!? :o
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-
Elküldve: 2003. 05. 20. 22:13
Hát nemtom. Nekem fagyott az xp az új driverrel.
Kérdés: hogyan lehet elérni, h a soundstorm bekerüljön
a vezérlőpultba? Alapból nekem nem installálja, és ha
kiszedem a driverből és az INF fileon jobbkatti-install-t
nyomok, akkor megjelenik ugyan a vezpultban, de nem
lehet elinditani.
5letek?
TGeRi
Elküldve: 2003. 05. 20. 22:25