HWSW Informatikai Kerekasztal: új nForce2 chipset driver - tapasztalatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (146 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

új nForce2 chipset driver - tapasztalatok Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   Deo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 05. 21. 21:00

Miután felraktam érezhetően javult a vinyósebesség ,csökkent a CPU terhelés (12%).
Érdekes nem vettem észre hogy hangosabb lenne .
Ellenberger nem használom az alaplapi soundstormot, és a sok hallott probléma miatt valószínűleg nem is fogom :).
A64 3200+ (0450) 2700Mhz/MSI K8N Diamond/2GB A-Data 600/2*MSI 7800GTX256/2*74GB WD Raptor/Enermax EG-701AX SLI/Creative X-Fi Elite pro/CM Stacker

#42 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 22. 05:40

idézet:
Ezt írta PodMAN:
...[/quote]

A honlapokon olvasottak alapján IMHO a Soundstorm csak egy fantázianeve az ilyen audiónak. A hozzászólásomból kimaradt a ;) , vagy a :D , illetve a :cool: , tetszés szerint. A "rare" - hátsó sugárzóra gondoltam.

Hy

bigsee
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#43 Felhasználó inaktív   TGeRi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 22. 05:53

ok. Na. Igy vizsgaidőszakban gépelni sem tud az emeber. Naná hogy nem ritka hanem hátsó. Büntiből leirom 3x:
rear rear rear

#44 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 22. 06:19

Jól van, na, csak vicc vóóóóót... :cool:

Hy

bigsee
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#45 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 22. 07:41

idézet:
Ezt írta Evil1:
na bassza szajba a jo edes anyjat az nvidia.Vissza akartam rakni a 2.03 as nf2 drivert.Uninstallalom az ujat, ujraindul a winfos majd ratolom a regit es szepen nem indul tobbet a winfos mert nem talal egy filet es nem is sikeralt megszuperalni.win reinstall lett majd az elso dolgom egybol a system rol egy backup.jo lenne ha az nvidia osszekapna magat es kiadna egy olyan driver ami vegre normalis es nem kell ulyrarakni a winfost egy szaros update miatt. :([/quote]

Én is vissza akartam rakni a régit XP alatt, de szép kék képernyővel ellszált telepítés alatt. Még jó hogy újraindítás után vissza tudtam nyomni az újat...
k s

#46 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 22. 08:21

idézet:
Ezt írta KZKZKZ:

Én is vissza akartam rakni a régit XP alatt, de szép kék képernyővel ellszált telepítés alatt. Még jó hogy újraindítás után vissza tudtam nyomni az újat...
[/quote]

en elobb uninstallaltam az ujat, reboot,fel a regi,reboot es utanna behalt, szoval en nem csak felulcsapattam az ujat a regivel.De mar leszarom mert lementettem a winfost ugyhogy innentol par perc egy uj win install.Johet akarmilyen gane nvidia driver :)
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#47 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 22. 08:33

idézet:
Ezt írta Evil1:

en elobb uninstallaltam az ujat, reboot,fel a regi,reboot es utanna behalt, szoval en nem csak felulcsapattam az ujat a regivel.De mar leszarom mert lementettem a winfost ugyhogy innentol par perc egy uj win install.Johet akarmilyen gane nvidia driver :)
[/quote]

mivel mentetted le? tud particiót menteni?
k s

#48 Felhasználó inaktív   jordan6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 22. 08:50

norton ghost? ;)
üdv: jordan6
"A pénz nem boldogít. De a hiánya sem"

#49 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 22. 09:05

idézet:
Ezt írta KZKZKZ:

mivel mentetted le? tud particiót menteni?
[/quote]

PQDI, az op. rendszerek,windows insatt nelkul topic ban van rola szo, nekem is homaly volt,de muszaly ha ilyen gane driverek vannak.Ja es csak particiot tud menteni.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#50 Felhasználó inaktív   jordan6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 22. 09:06

miért is nem jó a ghost? ;)

#51 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 22. 09:13

idézet:
Ezt írta Deo:
Miután felraktam érezhetően javult a vinyósebesség ,csökkent a CPU terhelés (12%).
Érdekes nem vettem észre hogy hangosabb lenne .
Ellenberger nem használom az alaplapi soundstormot, és a sok hallott probléma miatt valószínűleg nem is fogom :).
[/quote]

Többszörösen próbálj meg odafigyelni a leírtakra... :rolleyes:
1. Normál használat esetén nem lesz hangosabb a vinyód, csak gép restartnál tök feleslegesen és qrva HANGOSAN leparkolja a fejeket, majd a POST képernyőnél egyenként újra felpörgeti őket. Ez nem normális dolog és a vinyónak sem tesz jót.
2. A Soundstormmal (vagy nvidia APU-val) nincs gond, csak a control panelje hülyül meg (nem teljesen), ha sokat baccogatja, állítgatja az ember (nem tud visszakapcsolni 6 hangszóróra, csak 4-re meg 2-re).

#52 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 22. 09:16

idézet:
Ezt írta jordan6:
miért is nem jó a ghost? ;)[/quote]

mittom en, valami nem koser vele es aszondta valki hogy hiaba allitom vissza a particiot nem fog bebutolni. :)

#53 Felhasználó inaktív   jordan6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 22. 09:20

idézet:
Ezt írta Evil1:

mittom en, valami nem koser vele es aszondta valki hogy hiaba allitom vissza a particiot nem fog bebutolni. :)
[/quote]

szvsz ez hülyeség...
kb. száz gépet telepítettem már norton ghost segítségével!

#54 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 22. 09:37

idézet:
Ezt írta jordan6:

szvsz ez hülyeség...
kb. száz gépet telepítettem már norton ghost segítségével!
[/quote]

winxp+ntfs filrendszer?

#55 Felhasználó inaktív   jordan6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 22. 10:05

pontosan! ;)

#56 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 22. 10:24

idézet:
Ezt írta jordan6:
pontosan! ;)[/quote]

mindegy, mar a drive imaget hasznalom.

#57 Felhasználó inaktív   jordan6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 22. 10:31

ok...
biztos jó az is, de a ghost többet tud...
de amire neked kell arra elég... ;)

#58 Felhasználó inaktív   byr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 22. 15:34

Hi!

Én is felnyomtam a legújabb nforce drivert (meg cseréltem az alaplapom is KT333-ról NForce2-re), és ami feltűnt, hogy az NForce2-vel legalább 2x hangosabb a vinyóm, és olyan hangokat ad, mintha épp most szarná össze magát... Ez fura volt a VIA után... Ez normális?

A másik, hogy nekem is lenyomja a vinyót rebootnál, viszont ez engem a következő okok miatt nem zavar:
1. mivel WinXP-t használok, ezért reboot az oprendszer hibájából kb. 3-4 havonta 1x van, amit el lehet viselni... (közben szokott még lenni driverfrissítés miatt 1-2, de nem jellemző, és nem nagyon szoktam cserélgetni a drivereket, mert minek...)
2. lekapcsolásnál úgyszintén nem zavar, mivelhogy szép is lenne, ha le sem nyomná a vinyót :) 1ébként annó a 286-os időkben volt egy park parancs, amit kikapcsolás előtt le kellett futtatni és parkolta a HDD-t... Szvsz ilyesmit csinálhat most a driver

Üdv: byr
I am Sorry! What's your name?

Konfig:
AMD Athlon 64 3200+, ASUS A8N-SLI Deluxe, 2x512MB DDR 400Mhz (PQI), 2x WD 74Gb SATA HDD RAID0, ASUS NV6600GT 128Mb

#59 Felhasználó inaktív   TGeRi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 22. 17:14

Hi! Hát szrencsére mostmár én is keveset vagyok de mindig jön valaki rekkel, vagy apám szerel és lelövi kicsit áramot, vagy olyan progit telepitek aminek kell a reboot... De nekem akkor sem szimpatikus ez a vinyólelövés. Ezért maradtam is a 2.01nél...

#60 Felhasználó inaktív   CAC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 22. 17:20

Visszatérve egy kicsit a SoundStormhoz ... érdemes felnézni az Abit honlapjára, [url="http://"http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/english/pt_main_back.jsp?pPRODUCT_TYPE=MotherBoard&pMODEL_NAME=NF7"]http://www.abit.com....pMODEL_NAME=NF7[/url]
mert ott igenis hangoztaják, hogy a mezei NF7-esben is van SS. Ha Amcsilandban lennénk ebből már kártérítési per lenne ... vagy dezinformálási per ... vagy valami. :D
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétfőn!
-----------------------------------------------------------
Eladó cuccok:
2db bontatlan Samsung 3D-s szemüveg
Cooler Master Wavemaster full alu ház
Bolti (csak kipróbálva volt!!) VTX3D 6870

Téma megosztása:

• (146 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4