HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#712 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 12. 11:43

Ha valaki esetleg még mindig nem játszott a játékkal, álljon itt egy kis ízelítő (vagy nevezzük inkább emlékeztetőnek, hiszen ezekről a dolgokról már sok szó esett itt korábban :)) a Painkiller küldetéseiről. Az "agyatlan hentelés"-en túl vannak a játékban ügyességi részek, és a szürkeállományt is gyakran meg kell tornáztatni. Persze nem igazi puzzle-ökkel hátráltatnak minket, csak olyan feladatokat kapunk, ami azért illik a játék profiljához ...de erről majd később.

Ahhoz, hogy a 'main quest'-et teljesítsük, és megismerjük a teljes történetet (PK's True Story), a játékot Trauma fokozaton kell játszanunk. Azonban ennek a nehézségi szintnek az elérésig rögös út vezet, nem beszélve arról, hogy fel sem lennénk készülve rá, ha egyből ezzel kellene kezdeni. Minden pályán lehetőség van egy kártyalap megszerzésére a 'Black Tarot'-nak nevezett pakliból, de a lapot nem egy ládában fogjuk megtalálni. Mi kell ahhoz, hogy egy pályán megkapjuk a kártyát? Valamilyen előre meghatározott feltétel szerint kell végigmenni. A feltétel megtudható a pályák kiválasztására szolgáló Map-ról, vagy leolvasható a scoreboard-ról (TAB gommbal lehet előhívni menet közben). Ezek sorrendben a következők:

Chapter I.

1. Cemetery - Finish the level (menj végig a pályán)
2. Atrium Complex - Destroy all objects (törj össze mindent)
3. Catacombs - Kill all monsters (ölj meg mindenkit)
4. Cathedral - Find at least 500 golds (szedj össze legalább 500 aranyat)
5. Enclave - Kill Necrogiant in less than 2:00 (2 percen belül öld meg az óriást)

Chapter II.

1. Prison - Finish the level using only non-explosive weapons (nem használhatsz robbanó lövedéket)
2. Opera House - Collect at least 100 souls (gyűjts legalább 100 lelket)
3. Asylum - Finish the level using only Painkiller weapon (csak az alapfegyvert használhatod)
4. Snowy Bridge - Find every secret place (találj meg minden titkos helyet)
5. Town - Finish the level using stakes only (csak a karóvetőt használhatod)
6. Swamp - Kill Swamp Thing in less than 4:00 (4 percen belül öld meg az izét)

Chapter III.

1. Train Station - Don't collect a single soul (nem gyűjthetsz egyetlen lelket sem)
2. Abandoned Factory - Kill at least 30 enemies in Demon Morph mode (ölj meg 30 ellenfelet démonállapotban)
3. Military Base - Kill all monsters (ölj meg mindenkit)
4. Ruins - Kill Guardian in less than 1:20 (öld meg a szörnyet 1:20 alatt)

Chapter IV.

1. Castle - Find every Holy Item (találd meg az összes ereklyét)
2. The Palace - Finish the level without any armor (pajzs nélkül menj végig)
3. Babel - Find all ammo (találd meg az összes lőszert)
4. Forest - Finish the level without using the Black Tarot (nem használhatod a kártyákat)
5. Tower - Kill Alastor in less than 5:00 (5 percen belül öld meg Alastort)

Chapter V.

1. City On Water - Finde every secret place (találd meg a titkos helyeket)
2. Docks - Morph in demon at least 3 times (legalább háromszor változz át)
3. Old Monastery - Keep HP above 50 (az életerőd ne csökkenjen 50 alá)
4. Hell - Kill Lucifer (öld meg Lüszit)

Minden megszerzett kártya egy-egy újabb időleges vagy állandó "külcsi"-t (mifelénk így nevezik különleges képességet :D) jelent, amik sok helyen megkönnyítik a feladatok megoldását, illetve egyáltalán a pálya sikeres befejezését.

folyt. köv. (igény szerint :))

#713 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 13:04

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. jan. 12., szerda - 11:43

....a játékot Trauma fokozaton kell játszanunk. Azonban ennek a nehézségi szintnek az elérésig rögös út vezet, nem beszélve arról, hogy fel sem lennénk készülve rá, ha egyből ezzel kellene kezdeni.

hát az a helyzet, hogy én nightmare-en csak az első 5 pályát csináltam meg, most pedig traumában az asylum-nál járok.
2 dolog unlockolhatta nálam a trauma szintet:
- feltettem a booh-ot és aktív volt. (én csak ezt tapasztaltam, mert pont booh install után kezdtem újra)
- a hugom kijátszotta nightmare-en, és emiatt lett aktív :)

mondjuk még a második verzió sem elképzelhetetlen. a Train Station-ön tuti járt már, azt láttam. :D

Idézet

folyt. köv. (igény szerint :))

nekem van rá igényem :)

#714 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 13:52

most csak úgy eszembe jutott, hogy "agyatlan hentelés" :)

nálam általában abból állt régebben a pálya, hogy a kártyakritériumra figyelve megöltem mindenkit, majd a végső pentagramma előtt szépen leültem gondolkodni egy-egy secret megkeresésén/megoldásán.

komolyan megnézném azt az embert, aki az alap PK secretjeit egymaga megtalálja... mégha csak a három kötelező pályán, a várban, hídon és velencében is...  :rolleyes: (a várban ugyan a holykat kell megtalálni, de ez lényegében azonos a secretekkel :) )

az agyatlan hent után jön a játék ügyeskedős része. ha megvan a secret, meg kell szerezni, és ez általában a húzósabbaknál már egy külön történet... :D

Szerkesztette: DOOMER 2005. 01. 12. 13:53 -kor

#715 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 12. 16:24

...a voice from the darkness.....

Klassz lett a lista, Peti!  :up:

Az "agyatlan hentelésről" nekem is eszembe jutott pár dolog... Elsősorban a felületesség és a felületes megítélés, bár ezt Peti már kifejtette. Viszont..ha jól megnézzük, néhány szint kivételével az első két fejezet tényleg extrém könnyű, kifejezetten az első. Észrevettem, hogy nagyon sok játékos az első fejezettel már abba is hagyja a PK-t..talán ez nem véletlen. Azonban aki eljut már legalább a második vagy netán a harmadik fejezetig, az már általában nem hagyja abba... Szóval véleményem szerint nagyon sokan csupán az első fejezet alapján mondanak véleményt. S tulajdonképpen valóban: ott még lehet akár "ész nélkül hentelni" is (habár..azért ez sem igaz teljesen)..emlékszem, amikor Traumán elkezdtem, egyáltalán nem használtam kártyákat az első fejezetben, bár lehet, hogy a NecroGiant már kivétel volt, de leginkább csak kényelmi szempontból. A lényeg, hogy később folyamatosan nehezedik a játék..megnézem magamnak azt is, aki a 3. fejezetben a gránátot lődöző Maso Commanderek meg a könnygázt dobáló Zombie Soldier-ök között csak úgy hentel kedvére, akár már Nightmare-en is (ahogy Doomer mondta)... ;) Nagyon kellemetlen, amikor egy darab nyavalyás gránát miatt lehet visszatölteni az egészet..ráadásul pl. a rakétavetővel nekünk is vigyázni kell, hiszen nem lehet túl közelről belelőni a tömegbe, mert akkor mi is erősen megsérülünk... Továbbá nem igazán lehet virtuózkodni úgy, hogy nem ismerjük jól a MegaHealth-ek meg az aranypajzsok helyeit, amik viszont többnyire Secret-helyeken vannak... Azt is megnézem egyébként, aki Nightmare-en a részeg disznó ámde szívós és a gyors mozgás mellett gyorsan is tüzelő dokkmunkások, meg a rakétavetővel és tizesével-huszasával jövő fickók között "csak úgy hentel" (hát milyen kellemetlen pl. odakint a Lumbágón, nem...?), s persze a Skullokról se feledkezzünk meg... Odahaza mindig szoktuk mondani a TR-rel kapcsolatban is, hogy nem szabad egy játékot sem megítélni még egy teljes végigjátszás alapján sem..aki legalább két-háromszor megcsinálja (de magától, segítség nélkül), az már talán valamennyire hiteles tényeket tud mondani róla, de addig legfeljebb szubjektív véleményt (azt meg bárki tud)... Természetesen ez csak olyan esetekre vonatkozik, amikor valakinek azért tényleg tetszik az adott játék, mert ha valakit nem érint meg, akkor nincs mit tenni és felesleges erőltetni (hacsak nem mazochista az illető)... :)

Azonban viszatérve még az első fejezethez... Emlékszem, egyszer BoGab mondta ebben a topicban, nagyon találóan, hogy már az első fejezet harmadik szintjére úgy belejönnek a játékosok az "agyatlan hentelésbe", hogy teljesen elfelejtenek gondolkodni: persze, a "Catacombs" végén lévő "mofóról" van szó, akivel kapcsolatban rengetegszer kértek már segítséget itt is, nagyon sokan..pedig rá lehetett jönni, annak idején én is rájöttem (igaz, hogy először fél óráig "henteltem" én is mindennel)... Szóval esetleg vicces a helyzet, ha esetleg olyan játékostól jön az "agyatlan hentelés" című kritika, aki amúgy még azt a "mofót" sem tudta meggyőzni... A másik ilyen példa Lucifer..az első néhány végigjátszásban én is csak "agyatlanul henteltem" ott, és nem tudtam megmagyarázni, hogy végül is, mitől sikerült megfektetnem (mindenesetre pár menet után megtette, hogy eldőlt). Mégis, ismerek olyan játékost, akinek sosem sikerült (Insomnia-fokozat), és végül feladta..most akkor nem mindenki tud "agyatlanul hentelni", avagy azt is tudni kell?! :D Persze később én is rájöttem, hogy mi a "konkrét algoritmus" Lucifer ellen... További példákat lehetne még hozni a BOOH-ből: a Panzer Spider a "Pentagon"-ban nagyon aranyos, de ugyanígy, rengeteget "rinyálnak" pl. odakint King Alastor miatt is... :)

Doomer nagyon mond valamit a Secretekkel: egyszerűen hihetetlen, hogy miféle ötleteket és kreativitást igényel némelyik!  :up: Kapásból pl. a "City On Water" legelső titka... És a Készítőkre jellemző, hogy sosem segítenek, szinte semmivel sem. S valóban, némelyik eléréséhez komoly kitartás szükséges..volt, amelyikkel talán még másfél órát is szenvedtem, mire sikerült odajutnom hozzá (ott van pl. a "Forest" titka: könnyű lenne QuickSave-ekkel, de ha nincs mentési lehetőség és minduntalan nem sikerül, mert túl sok helyen lehet elszúrni?)...

Különben mondtam már, hogy a játék szintezése mennyire jó? Én DayDream-en kezdtem el annak idején, de amikor láttam végét, és megtudtam, hogy van egy másik is, elhatároztam, hogy kioldom a kártyákat és megcsinálom a Traumát is. Insomnián kaptam egy plusz szintet, plusz kioldottam 22 kártyát. A Nightmare még több gyakorlatot igényelt (először teljesen megrökönyödtem, mikor megláttam, hogy nem állítja vissza a HP-t a CheckPointoknál), és még egy újabb szinttel és kártyával jutalmazott. S mire elértem a Traumát, már volt akkora rutinom, hogy ne fájjon annyira, még az ottani bónusz, a "Forest" sem (pár visszatöltés után meglett a kártyája is)... Itt meg kell jegyeznem, hogy a DayDream-végigjátszásom után kíváncsiságból letöltöttem Ampee Trauma-Final mentését, és megnéztem a "Forest"-et: kb. 30 másodperc alatt kinyírtak, szinte meg sem tudtam mozdulni..ezután betöltöttem talán az "Abandoned Factory"-t, de ott sem bírtam kb. 2 percnél tovább..úgy kicsináltak, hogy ihaj, szó sem lehetett "agyatlan hentelésről", még távolról sem. Akkor egy kicsit elment az önbizalmam, de azért mégis belevágtam, és mire elértem a Traumát, már a sokkal erősebb/tapasztaltabb énemnek kellett szembenéznie vele...

Említette Peti a másik topicban a "komor túlvilági hangulatot" - ez egy nagyon érdekes dolog szerintem... Először azt gondoltam, hogy "á, hiszen egy csomó helyszínre nem is jellemző ez"..holott valójában tényleg mindenütt ott van, csak nem mindenhol hat egyformán. Az első fejezet horrorisztikus, míg a második inkább erősen darkos és nyomaszó..sőt, a "Town"-on én határozottan érzem az indulatos gyűlöletet, a negatív érzelmeket... Ehhez képest azonban pl. a harmadik fejezet, és még számos későbbi helyszín maga a gyönyörűség..egyfajta fantasztikus felfedező utazás egy túlvilági álomvilágban. A "Train Station", "The Palace", "Babel"..mint egy álom, annyira szép és hangulatos. Nem beszélve pl. a "City On Water"-ről..ott van a szomorú túlvilági Ambient-melódia benne, és emellé párosul egy szeles de amúgy csendes reggel (időnként némi harangkongással), és én szeretem elnézegetni ahogyan a nap besüt a sötét sikátorok közé és "megszínezi" a falakat..de ugyanígy a végtelen tengert. Mint valami szürreális álom, olyan az a hely, annyira szép és annyira nem evilági...

És annyira tele van érzésekkel... S nemcsak maguk a helyszínek..úgy érzem, hogy rengetegszer Daniel érzéseit is visszatükrözik a zenék. Feltűnt pár dolog ezzel kapcsolatban. Például a "Cathedral" (közel az első fejezet végéhez) egyik Ambientje szólal meg a második fejezet előtti videóban. Aztán a harmadik fejezet előtt pont a "Train Station" Ambientje szólal meg, már előrevetítve a hangulatot. De a negyedik és ötödik a legjobb..ott érzem leginkább Daniel lelkét... A negyedik fejezet előtt Daniel Sammaellel (akinek neve egyébként mégis elhangzik a játékban!) vitatkozik..elege van már ebből az egész mocskos és szentségtelen harcból (amibe tulajdonképpen belekényszerült), hogy igazságtalanul ítélték meg odafent, elege van abból, hogy senkit nem érdekel, hogy min kell keresztülmennie..szeretne már kiszállni, vagy inkább akkor már eredetileg is küldték volna le a Pokolba, ahol már nincs helye sem reménynek sem szerelemnek. Daniel lelke háborog itt, tele van indulattal, érezni, hogy tényleg nincs hite már, és nagyon csalódott..és a zene, ami az FMV után a "Castle"-ön újra megszólal, híven tükrözi ezt..mintha még mindig a vita járna a fejében... A "City On Water"-ön ugyanúgy éreztem valami hasonlót: Daniel a Pokolt és a végső leszámolást választotta, ám Sammael figyelmeztette, hogy nincs visszaút onnan. Nem tudom, de a zene valahogy sugall dolgokat ott: "elindultam a végzetem felé, de lehet, hogy sosem látom már Catherine-t, de a fenébe is, meg kell állítanom Lucifert örökre, magam és talán mások miatt is"... Az Ambient ezért is ennyire szomorú, szinte már elkeseredett, de mégis nyugalmas és felemel..ahogy a továbbiak is, az ötödik fejezetben... És amikor bekapcsol a fight-music, szinte érezni, hogy Daniel már belejött a hentelésbe..tényleg korrumpálták kicsit az elméjét a démon-lelkek... :)

No, egyelőre elég a szövegelésből... Miért írtam megint ennyit (belekapva mindenfélébe)? Nem a másik topicra akartam rákontrázni..viszont úgy gondolom, hogy még alig beszélgettünk a játék olyan szépségeiről, amihez nemcsak vagy nem annyira "openmindedness" kell, hanem inkább egyfajta érzékenység...

SYS "No sin is too great to be forgiven."

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 01. 12. 17:22 -kor

#716 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 20:09

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. jan. 12., szerda - 16:24

Klassz lett a lista, Peti!  :up:
...

:up:

én időhiány miatt hagytam abba anno az első fejezetnél. most is amiatt álltam meg sajna traumán, igaz, kicsit tovább jutottam.

az agyatlan hentelés egy bizonyos fokig igaz, de ennek a leszólásával sem értek egyet. nekem egyik kedvencem volt a legagyatlanabb-hentelősebb játék, a Serious Sam. nulla AI, csak futnak feléd. de hangulata van! mikor a hatalmas térre kilépsz, elindult a zene, és elözönlötték az enemik az egészet. és olyan feeling lett, hogy....

nade vissza a PK-ra.
én agyatlan hentelőset vártam, és nagyon bejött az első 1-2 pálya alapján. felinstall. villany lekapcs.
indít. intro  :up: . töltés. bejön a vörös töltőképernyő, elsötétedik minden  :up:
és aztán szolíd kezdés után beindult a hent. a zene elindult és jöttek ezerrel a kis baltás enemik.
nagyon állat volt!

de azután valóban nem csak a hent ment. én általában figyelek a részeletekre is. itt is próbáltam az elejétől úgy menni, hogy secreteket találjak meg, és egyáltalán: ne rohanjak át úgy a játékon, hogy lemaradtam a feléről.

egyszerűen nekem bejönnek a hentek, a környezet, a zene, a feeling. minden!
a nehézségi szintekről nem tudok nyilatkozni. nightmare-en kezdtem (általában midnen lövöldözőset vhol a közép fokozat felett kezdem el). ott nem okozott különösebb problémát. és eddig a trauma sem (bár én meg itt azon lepődtem meg, hogy nincsenek lelkek, amik visszanyomják a hp-t :D mellesleg sztem ezt kár volt belőle kivenni, így kicsit veszít a feelingből. max nem kellett volna, hogy felnyomják a hp-t), kivéve a necro-t, de ott is az idő volt kritikus, nem az ellen.
de persze ez semmit nem jelent, gondolom lesznek még "szebb" részek... legyenek is!!!
:D

ps: secretekben nem vagyok otthon. csak "magamtól" játszok, mindenféle help nélkül.
eddig emlékeim szerint pályánként max a felét találom meg...

#717 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 22:20

offtopic itt, de a serious sam +SE a másik nagy kedvencem :D ott is gyönyörűek a pályák, a táj, tele van poénokkal és lehet írtani ezerrel... a második rész uccsó pályáján 1000+ ellenféllel kellett végeznem... :)

mellesleg először alig akartam elhinni hogy traumán nicnsenek lelkek. mégis, hogy a francba lehet akkor megcsinálni ha nincs +hp?!

és mégis, könnyen... :Đ

#718 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 22:45

Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. jan. 12., szerda - 22:20

offtopic itt, de a serious sam +SE a másik nagy kedvencem :D ott is gyönyörűek a pályák, a táj, tele van poénokkal és lehet írtani ezerrel... a második rész uccsó pályáján 1000+ ellenféllel kellett végeznem... :)

mellesleg először alig akartam elhinni hogy traumán nicnsenek lelkek. mégis, hogy a francba lehet akkor megcsinálni ha nincs +hp?!

és mégis, könnyen... :Đ

uccsó offtopic :D

Serious Sam SE-ben egyszer mentem coop módban neten.
húbakker. beálltam a gépfegyverrel egy folyosóra. ránehezedtem a bal égergombra és irtás.
amíg ki nem fogyott. aztán lángszóró. és csak jöttek, csak jöttek.... :D
félelmetes nagy hent volt.

nomeg kint nyílt téren. nem láttam még ilyet:
100enemi szaladgál és közben 7-8 elmebeteg írtja őket. repülnek összevissza a nagy golyók az ágyúból, repülnek a rakéták, 20-30-an szaladgálnak égve félig felgyújtott fák között...

kb ennyi volt :D

#719 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 12. 22:52

Számomra érdekes volt még a Trauma után újra a "lelkes fokozatokon" játszani: ugyanis már nem érdekeltek, nem ugrálgattam úgy utánuk, mint korábban... :D Mostanában mindig bent van a "Soul Catcher", lustaságból, meg a démon-mód miatt... Amúgy én is szólnék az "agyatlan hent" mellett is: pont az volt az egyik érv, ami miatt a TR mellett hosszabb távon is érdekelni tudott a PK..pont mert annyira homlokegyenest más... :D

Amúgy van egy kis poén, amit nem bírok megállni, hogy ne linkeljek be ide: képzeljétek el, hogy még a Világ legnagyobb TR-es Fórumán, a TRC-Fórumon is van már egy PK-topic ("Topic for PainKiller!"), s ha rajtam múlik, nem is fog mostanában lesüllyedni. De szerencsére nem csak rajtam múlik..játszanak is páran, ill. talán később még csatlakoznak mások is (érdekes olvasgatni a véleményeiket és az élményeiket)... :) Szóval ott is lehet nyomulni...  :smoker:

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 01. 12. 22:56 -kor

#720 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 23:40

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. jan. 12., szerda - 22:52

Számomra érdekes volt még a Trauma után újra a "lelkes fokozatokon" játszani: ugyanis már nem érdekeltek, nem ugrálgattam úgy utánuk, mint korábban... :D Mostanában mindig bent van a "Soul Catcher", lustaságból, meg a démon-mód miatt... Amúgy én is szólnék az "agyatlan hent" mellett is: pont az volt az egyik érv, ami miatt a TR mellett hosszabb távon is érdekelni tudott a PK..pont mert annyira homlokegyenest más... :D

Amúgy van egy kis poén, amit nem bírok megállni, hogy ne linkeljek be ide: képzeljétek el, hogy még a Világ legnagyobb TR-es Fórumán, a TRC-Fórumon is van már egy PK-topic ("Topic for PainKiller!"), s ha rajtam múlik, nem is fog mostanában lesüllyedni. De szerencsére nem csak rajtam múlik..játszanak is páran, ill. talán később még csatlakoznak mások is (érdekes olvasgatni a véleményeiket és az élményeiket)... :) Szóval ott is lehet nyomulni...  :smoker:

csak nincs vége az offnak :)
tr aod-dal nyomultál?
én ősszel játszottam végig. na ott fordított volt a helyzet. első ránézésre full béna volt
aztán a játék alatt nagyon összeállt. baromi jó game.
előzőekből talán az 1-2-őt nyomtam végig, 3-at félig, 4-5-be csak belekezdtem...

#721 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 13. 00:06

LOL, offtopic rulez... :D

Hát gondolhatod, hogy mindegyikkel nyomultam egy párszor... :D Viszont nekem is teljesen hasonlóak voltak a tapasztalataim, mint Neked: a TRAOD elsőre egy kínszenvedés volt nekem, hiába vagyok Fan... Másodikra HC-ben (medik nélkül) már sokkal élvezetesebb volt, míg harmadikra "no scratch"-ben (sérülés nélkül) volt a legjobb... :) De sajnos a végigjátszási faktor zéró, össze sem hasonlítható mondjuk a PK-éval..ennek ellenére még biztos végigjátszom jópárszor... ;)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 01. 13. 00:12 -kor

#722 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 14. 07:53

Idézet: vipisrac - Dátum: 2005. jan. 12., szerda - 13:04

nekem van rá igényem :)

Na itt a folytatás.

Ahogy korábban írtam, maga a kártyagyűjtögetés nem öncélú dolog, hanem a játék folytatásának egy szükséges feltétele. A BooH telepítése úgy tűnik, megkavarja a dolgokat, de az eredeti verzióban a Trauma fokozat csak 23 kártya megszerzése után válik elérhetővé. Ebből 22-t össze tudunk gyűjteni Insomnián, és +1-et Nightmare-en a Prison pályán (C2L1), avagy mindet Nightmare-en, vagy össze-vissza... erre nincs kikötés - kinek mihez van gusztusa ;). A 24. kártya a kizárólag Trauma fokozaton hozzáférhető Forest pálya teljesítésének a jutalma (igazi húsdaráló :D). Ezután még folytatódik a játék, de készüljetek fel valami egészen rendkívüli dologra... ;)

A kártyák két csoportra oszthatók: Gold és Silver. Az ezüstkártyák az egész pálya folyamán kifejtik hatásukat, azonban az aranykártyákat külön aktiválni kell (alapértelmezésben az 'E' gombbal, de lehet hogy mégsem - nézzétek meg a billentyűzetkiosztásnál: Options / Contorls), továbbá csak korlátozott alkalommal (1-2-3)... legalább is egy ideig :p. Amint már Sys többször is utalt rá, érdemes összehasonlítani a kártya megszerzéséhez kiszabott feltételt a jutalmul kapott képességgel :). Na elég a rizsából, következzenek a kártyák:

Az első fejezet kártyái

1. Cemetery : Endurance [Gold] - Take only half of the damage (ellenfeleid felényit sebeznek rajtad)
2. Atrium Complex : Haste [Gold] - The world moves 2x slower (minden esemény a felére lassul, miközben te megőrzöd a sebességed)
3. Catacombs : Soul Keeper [Silver] - Souls last longer (a lélekbuborékok később enyésznek el)
4. Cathedral : Time Bonus [Gold] - Golden Cards last 10 seconds longer (az aranykártyák hatása 10 mp-cel tovább tart  - elvileg, mert nálam nem)
5. Enclave : Blessing [Silver] - Increase the Inital Health to 150 (életerőd 150-ről indul - és fel is töltődhetsz 150-ig... szvsz bug)

A második fejezet kártyái

1. Prison : Replenish [Silver] - Double the ammo in ammo boxes (a lőszercsomagok tartalma megduplázódik)
2. Opera House : Speed [Gold] - Move faster (hirtelen sietős lesz a dolgod)
3. Asylum : Fury [Gold] - Deliver 2x more damage (kétszeres sebzés minden fegyverrel - klasszikus Double-Damage)
4. Snowy Bridge : Dark Soul [Silver] - Morph into demon form at every 50 souls (már 50 lélek begyűjtése után démonná válhatsz)
5. Town : Double Haste [Gold] - The world moves 4x slower (a világ négyedére lassul körülötted)
6. Swamp : Dexterity [Gold] - Weapons reload 2x faster (a fegyverek kétszer olyan gyorsan tüzelnek)

A harmadik fejezet kártyái

1. Train Station : Soul Catcher [Silver] - Leech souls from a distance (a lelkeket vonzani fogod messziről is (kb. 6-8 méterről))
2. Abandoned Factory : Forgiveness [Silver] - You can use Golden Cards 2x per level (pályánként kétszer használhatod az aranykártyákat)
3. Military Base : Greed [Silver] - Double the amount of hidden wealth (minden arany és ereklye a kétszeresét éri - csak statisztikában, a pénzt sajnos nem kapod meg)
4. Ruins : Iron Will [Gold] - Enemies can't hurt you (sebezhetetlenség, "God mode", "Invulnerability" vagy ahogy tetszik :))

A negyedik fejezet kártyái

1. Castle : Rage [Gold] - Deliver 4x more damage (négyszeres tűzerő, "Quad-Damage")
2. The Palace : Vitality [Silver] - Increase base health capacity to 150 (a sima Health-ekkel 150-es HP-ig gyógyulhatsz, illetve Insomnián 150-re regenerálódsz)
3. Babel : Double Time Bonus [Gold] - Golden Cards last 20 seconds longer (az aranykártyák hatása 20 seccel meghosszabbodik)
4. Forest : Divine Intervention [Silver] - All Cards can be placed for free (többé nem kerül pénzbe a kártyacsere)
5. Tower : Triple Haste [Gold] - The world moves 8x slower (totál belassul minden: Speed-del való együtt használata tökéletes bullettime effekt - te lehetsz Neo a Mátrixból, vagy Gabriel (Jet Li) a 'The One'-ból :D)

Az ötödik fejezet kártyái

1. City on Water : Last Breath [Silver] - Health regeneration when you're dying (egyetlen alkalommal visszakapsz 33 HP-t, ha netán meghalnál)
2. Docks : Confusion [Gold] - Confuse enemies (gőzöm sincs mire jó, soha nem használtam :))
3. Old Monastery : Soul Redeemer [Silver] - Souls provide more health (a lelkek kétszeresen tápolnak)
4. Hell : Mercy [Silver] - You can use Golden Cards 3x per level (háromszor használhatod az aranykártyákat)

("Öregek" ;) szóljatok, ha valamit rosszul írtam!)

És egy kicsit elkalandozva. Rendkívül érdekes egyedi húzás volt a Black Tarot kártyák alkalmazása. Próbáltam összefüggést találni a Nagy Arkánum lapjaival, de még csak a lapok száma sem egyezik meg (24 vs. 22), mindenesetre az ötlet dicséretet érdemel. A Tarot-ról (ejtsd: taró) csak pár mondatot írnék, mert egyrészt nem tartozik szorosan a tárgyhoz, másrészt az ismereteim is eléggé hiányosak. Annyi bizonyos, hogy a középkorban már használták, de az eredete valószínűleg az ősi Egyiptomig és a Kabbaláig nyúlik vissza. A Nagy Arkánum a Tarot alapvető 22 lapja (erre írtam feljebb, hogy nem egyezik a szám), bár a Crowley-féle tarot-ban 24 lap található (három Mágus). Többek közt ennek az elcsökevényesedett formája cigány-tarot, amivel a vénasszonyok jósolnak a vásárokon. A Tarot bővített változata további 56 lapot jelent (4*14), ezek a Kis Arkánum lapjai. A Tarot nem tévesztendő össze a Tarokk nevű, ultihoz hasonló, bonyolult társas kártyajátékkal, bár a közös eredet vitathatatlan. A francia kártya és a magyar kártya is innen származtatható, csak ezekből már hiányzik jónéhány lap.

Akit bővebben érdekel a téma, biztosan talál elég infót a neten, illetve érdemes körülnéznie ezotériával foglalkozó könyvesboltokban (pl. Édesvíz kiadó üzletei).

szerk.: apróságok

Szerkesztette: peti2mtag 2005. 01. 14. 07:57 -kor

#723 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 14. 08:59

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. jan. 14., péntek - 7:53

2. Docks : Confusion [Gold] - Confuse enemies (gőzöm sincs mire jó, soha nem használtam :))

Pedig egyszerű, Peti, és mindenképpen próbáld ki egyszer, mert jó móka (bár ennél több haszna nemigen van): az ellenfelek összezavarodnak és egymás ellen fordulnak. Amúgy általánosságban igaz, hogy ha egy ellenfél találatot kap egy másiktól, akkor ellene fordul - ezt már tudjuk. Na, ezzel a kártyával még csak indokot sem keres, hanem megteszi a kedvünkért... ;) És a vicc az, hogy talán pont a "Docks"-on lehet a leghasznosabb ez a kártya: pl. ha jól emlékszem, a második CheckPoint utáni "bújkálós" résznél..addig is nem Danielt támadják a szemét dokkmunkások, és a rakétás fickók is könnyen leszedhetők így... Én is még csak egyszer, a "Snowy Bridge" csúszós részén próbáltam ki ezt a kártyát (pont a legelső Trauma-végigjátszásomkor): az a hátránya, hogy az ellenfelek nem sebeznek egymáson valami sokat (így mégis Neked kell kicsinálnod őket), és Time Bonus nélkül nagyon rövidnek hat az egész...

Köszi a Tarot-infót!  :up:  Legalább tanulunk is valamit a PK miatt... :)

Hmm, még valami: nemrég volt egy "DC Feedback" interjú, amit a PKEuro Oldalon olvashattok. Kitérnek benne pl. arra is, hogy a következő patch verziószáma 1.6.1-es lesz (néhány napja tesztelési fázisban volt). Persze kit érdekelnek a verziószámok (gondolom azért valami nagyobb javítás lesz)? :p Az számít, hogy mennyit javít ki a millióegy hibából... :D

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 01. 14. 09:04 -kor

#724 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 14. 09:10

Idézet

5. Enclave : Blessing [Silver] - Increase the Inital Health to 150 (életerőd 150-ről indul - és fel is töltődhetsz 150-ig... szvsz bug)

Idézet

2. The Palace : Vitality [Silver] - Increase base health capacity to 150 (a sima Health-ekkel 150-es HP-ig gyógyulhatsz, illetve Insomnián 150-re regenerálódsz)

:think: a blessing valóban bugos de ha jól emléxem annyiban, hogy ugyan 150-ről indulsz, de nem tudod arra visszatölteni, a vitalityt meg igen. nekem legalábbis valami rémlik, korábban ezt beszéltük hogy a blessing hibás.

Idézet

3. Military Base : Greed [Silver] - Double the amount of hidden wealth (minden arany és ereklye a kétszeresét éri - csak statisztikában, a pénzt sajnos nem kapod meg)

ezt is furcsállom, mert nekem megadta a kétszeres pénzt, csak nem emléxem ez melyik patch alatt volt már. lehet hogy mostmár nem adja meg.

Idézet

2. Docks : Confusion [Gold] - Confuse enemies (gőzöm sincs mire jó, soha nem használtam )

az ellenfelek megállnak és nem csinálnak semmit :)

továbbá:

az aranykártyák alapból 20 mp-ig hatnak (legalábbis én ennyit mértem :) ), illetve azonos tulajdonságot adó kártyák hatása NEM adódik össze, csak a legerősebb tulajdonságot kapod meg. tehát:

Haste - Double Haste - Triple Haste (csak 8x lassítás)
Rage - Fury (csak 4x-es sebzés)
Blessing - Vitality (csak 150 hp)
Time Bonus - Double Time Bonus (csak +20 mp)
Forgiveness - Mercy (csak 3x-os kártyahasználat)

#725 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 14. 09:12

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. jan. 14., péntek - 8:59

az ellenfelek összezavarodnak és egymás ellen fordulnak.

:think:  :think: na ezt megint nem értem. ponta dockson próbáltam ki és megállt mindenki, nem támadták egymást...

#726 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 14. 09:16

Doomer, akkor LOL... Nem értem én sem, további tesztelést igényel. A "Snowy Bridge"-en nálam egymásnak estek, erre emlékszem. Lehet, hogy a patchek során valamikor ebbe is belenyúltak (újabb feketepont, ha így van)...?  :think: De legalább egyformán járt az agyunk: tényleg, ha valahol, hát a "Docks"-on van értelme kipróbálni...  :up: Update: gyorsan ránéztem Kalme PK-oldalára, és a Tarot Guide-jában Ő is azt mondja, hogy egymást támadják az ellenfelek a kártya hatására. Ki kell próbálgatni több helyen is...

Pénz-téma... Hát, sajnos nekem sem adja meg. A BOOH-ben is használtam Greed-et (csinos összesített Statisztika), de ott sem adta meg...  :( Mondjuk már az 5 csillag óta ez abszolút mértékben hidegen hagy, de azér' mégis, javíthatnák egyszer... ;)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 01. 14. 09:23 -kor

#727 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 15. 00:08

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. jan. 13., csütörtök - 0:06

LOL, offtopic rulez... :D

Hát gondolhatod, hogy mindegyikkel nyomultam egy párszor... :D Viszont nekem is teljesen hasonlóak voltak a tapasztalataim, mint Neked: a TRAOD elsőre egy kínszenvedés volt nekem, hiába vagyok Fan... Másodikra HC-ben (medik nélkül) már sokkal élvezetesebb volt, míg harmadikra "no scratch"-ben (sérülés nélkül) volt a legjobb... :) De sajnos a végigjátszási faktor zéró, össze sem hasonlítható mondjuk a PK-éval..ennek ellenére még biztos végigjátszom jópárszor... ;)

ááá!
megtaláltam a topic végét! :)

akkor nem gyengén nyomod a TR-t...
én csak az első részeknél voltam "fan", aztán elmúlt...

off vége

#728 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 15. 15:57

Némi fáziskésésben vagyok a válaszokkal, úgyhogy csapongó leszek cseppet. :)

Korábban nem rendelkeztem semmilyen előzetes információval a Painkillerről, nem játszottam a demóval meg ilyenek. Egyszer véletlenül a kezembe akadt, és azonnal levett a lábamról. Nálam fontos az első benyomás (bár ez néha tévesnek bizonyul)... na ez most a Painkiller esetén "telibe talált". Elindult az intró azzal a zenével... azzal a zenével, amit később az 'Atrium Complex'-ben újra meghallottam. Aztán megtörtént a baleset, majd jött a katedrálisban az a nyúlánk fickó (valóban a nevén szólítja őt Daniel az egyik fejezet végén), akiről akkor még csak annyit gondoltam, hogy biztos fontos szereplő lehet (talán angyal?), mert a megtisztulásról meg ilyenekről hadovál, és az Úrra egyes szám harmadik személyben hivatkozik. Elsőre nem igazán értettem semmit, csupán csodálkoztam, hogy a hirtelen váltás engem (mármint Danielt) szemmel láthatóan egyáltalán nem visel meg. Később persze világossá vált, hogy az események nem közvetlenül a baleset után játszódnak, hanem Daniel már csaknem harminc éve küzd itt a "túlélésért", de odafentről "kiszúrták" őt valami miatt. Következett az a rész, amikor Daneil ökölbe szorítja a kezét és beúszik valami mélységesen szomorú dallam. Komolyan megborzongtam tőle, és ettől a szövegre is jobban kezdtem figyelni. Sammael kb. ekkor ért a "Your time has come. Take it or leave it!" mondathoz, miközben újra felcsendült ugyanaz a szólam. Ha évek múlva visszagondolok a Painkillerre, tuti hogy ez lesz az első dolog, ami eszembe jut.

A 'Cemetery' tökéletes kezdetnek bizonyult ahhoz, hogy a játék hosszú-hosszú időre magához láncoljon. Kb. olyasmit éltem át, mint '94-ben, amikor először játszottam a DOOM első (shareware) epizódjával. Akkor kezdődött az FPS-korszakom... és azóta is tart ...LOL. (Igaz, előtte már végigjátszottam a Wolfenstein3D-t, de a nácik lelövésében semmi érdekes nem volt.) Szóval tetszett a sötétség, a helyszín, a zene, a szörnyek és az a bizarr fegyver (a Pain), amihez hasonlót soha azelőtt nem láttam még, és a zöld izék, amik az elesettek után maradtak hátra, és az izzó pentagramma alakú checkpointok, és még egy csomó apró részlet. Aztán amikor először változtam démonná... hát fekvesz*rás :D. Az ellenfelek hullá(mo)kban érkező támadása valóban emlékeztet a Serious Sam-re, de a hasonlóság nagyjából itt véget is ér. Én Insomnián kezdtem, de már az elejétől fogva úgy játszottam, hogy megszerezzek minden kártyát. Nem is vágtam neki az újabb pályának mindaddig, míg nem teljesítettem a megadott kritériumot, így az első "végigjátszás" nálam jó sokáig tartott. Ekkor a folytatásra még csak az motivált, hogy kíváncsi voltam a lockolt pályákra is, ezért nekivágtam Nightmare fokozaton. A negyedik fejezet végén persze rádöbbentem, hogy van még egy pálya, amit csak Traumán játszva fogok meglátni, így mentem tovább... Mindezzel együtt a Painkiller megmaradt volna egy "nagyon jó FPS"-nek, ha nem alakulnak úgy a dolgok, ahogy alakulnak. Akkor minden összeállt egy képpé, "megvilágosodtam" :). Úgy éreztem, az élményemet meg kell osztanom mindenkivel, és annó le is írtam ide. Sys, neked hálával tartozom, hogy kézen fogtál minket és továbbvezettél a sötétségben. :respect:

Megértem, amit a 'City on Water' hangulatáról írsz: a verőfényes reggel, a békésen hullámzó tenger... hirtelen meg is feledkeztem volna róla hol vagyok, ha nem tudtam volna pontosan hogy hol vagyok. És pont ez az ellentét adja a "komor túlvilági" hangulatot, de igazad van, a "szürreális álom" sokkal találóbb kifejezés. A zene tényleg nagyon szép, melankolikus és szomorú... bár inkább őszi, alkonyati zene, vagy inkább a katasztrófa előtti csend zenéje. A Terminátor első részének vége jut eszembe, amikor a fényképezős mexikói kiskölök figyelmezteti Sarah-t a vihar közeledtére: "Viene la tormenta!", a távolból pedig látszanak a tornyosuló sötétszürke felhők. Aztán következik a 'Docks', az utolsó nagyobb próbatétel a "végső" harc előtt, végül a pokol kapuja, az 'Old Monastery'. Azon a pályán mindig megállok hosszabb időre, lehevedere... leherevede... lepihenek a dombtetőn a fűben, kinyitok egy üveg jófajta bort, és csak hallgatom a zenét ;). Bevallom, nagyon tetszik ez a fajta gótikus hangzás, a női kórussal és a harangozással. De a többi pályán is (szinte kényelmetlenül érzem maga, hogy nem írok egyesével mindegyikről valami jót) a "hentelések" közti szünetekben csak sétálok, bámészkodok és fülelek, néha próbálom beleképzelni magam a helyzetbe, és átélni Daniel érzéseit, de különösebben meg sem kell erőltetnem magam, annyira atmoszférikusak a zenék, annyira magától értetődő az egész.

Ha már itt tartunk... Sok szó esett már a grafikai beállításokról, de az audióról kevesebb. Egy gyors körkérdés: ki milyen hangerőn hallgatja a zenéket egymáshoz képest? Mondom a saját példámat, aztán mindjárt világos lesz:
Battle: 25%
Ambient: 100%
Sound: 50%
Ez lényegében hűen tükrözi a preferenciámat, de közrejátszik az is, hogy kicsit túlnyom a basszus, amitől a holtak, akarom mondani a szomszédok is felébrednek :). Egyébként ez nem csak a PK-ben van így, a többi játékban is ugyanezt a fontossági sorrendet tartom szem előtt. Megfelelő háttérzene nélkül el sem tudnék képzelni egy játékot (a legtöbb jónak ígérkező game itt bukik el a szememben... fülemben, bocs).

Elfelejtettem, mit akartam még írni erről, inkább máshol folytatom. El lehetne vitatkozni azon, hogy tényleg azért találták ki ezt a nem mindennapi sztorit, hogy ne legyen zavaró a pályák közti hatalmas stílusbeli / időbeli / térbeli eltérés - amolyan "csináljunk egy state-of-the-art fps-techdemót, aztán hegesszünk hozzá történetet módra", mint néhány konkurens esetében (címeket nem mondok ;)) -, vagy megvolt a remek alapkoncepció, amihez mindvégig tartották magukat, és eköré építették fel a játék elemeit. Szerintem itt mindenképpen a másodikról van szó, hiszen az egész annyira egyben van az átvezető jelenetekkel, a zenékkel, a kártyákkal, meg mindennel együtt, hogy én már el sem hiszem, hogy a mai hígf*s kínálatban ilyen játék születhetett. Van benne valami "ártatlanság" is, kicsit mintha mentesebb volna profitorientált szemlélettől, nem a tömegigény kielégítésnek vetettek alá mindent. Ezt sajnos a BooH-ről már nem tudom egyértelműen kijelenteni, igaz azt még nem játszottam végig, és a két rész sztorijának összefüggéseivel kapcsolatban is sok homályos folt akad még (de erről majd a BooH topikban egy másik alkalommal, miután Traumán is végeztem mindenkivel.) Kicsit hasonlít a helyzet A Hegylakó filmre és az idióta folytatásokra (bár azért nem annyira tragikus ;)). Szóval az első rész minden szempontból kerek volt és teljesen lezárult. Biztosan emlékeztek rá: küzdöttek a halhatatlanok ("There can be only One!") valamiféle jutalomért, úgy hogy egymás fejét levagdosták, megfosztva ezzel az örökléttől. És az egyetlen túlélőnek az lett a jutalma, hogy halandó lehetett és együtt megöregedhetett a szeretett nővel. És aztán tíz vagy mittomén hány évvel később megint előbukkantak a halhatatlanok valahonnét (egy idegen bolygóról, LOL), még Ramirez is előkerült, de szerencsére többre nem emlékszem belőle. A harmadik rész meg már egy az egyben sületlenség volt :bolond: , meg mostmár offolok ezerrel.... :p

Huh... elfáradtam.

#729 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 15. 17:07

Idézet: vipisrac - Dátum: 2005. jan. 12., szerda - 20:09

nekem egyik kedvencem volt a legagyatlanabb-hentelősebb játék, a Serious Sam. nulla AI, csak futnak feléd. de hangulata van! mikor a hatalmas térre kilépsz, elindult a zene, és elözönlötték az enemik az egészet. és olyan feeling lett, hogy..

Tényleg kézenfekvő a hasonlóság a Serious Sam AI-mentes szörnyinváziójához, de a Painkillerben az ellenfelek nemcsak jönnek és sebeznek rajtad a maguk módján, hanem egymással is interakcióba lépnek. (Jóvanna, azért, ez még nem nevezhető AI-nek, inkább egyfajta "ösztönös" viselkedésnek.) Legjobb példa a 'Skull'-ok trükkje, amikor a 'Hell Biker'-eket maguk elé emelik pajzsként, de egy sor hasonló dolgot meg lehet figyelni a többieknél is. Ha lesz időm, készítek is egy "bestiárium"-ot a kézikönyv mintájára, amiben leírom a legfontosabb tudnivalókat.

A SS-ekben nekem szintén a zene, ami legjobban bejött (kedvencem a SS:SE-ben a 'Teotihuacan' zenéje és a 'Corridor of Death' a vége felé, valamint a 'Serpent Yards' is bejön), de kifejezetten rühelltem a rengeteg fegyvert. A PK-beli öt darab is több, mint elegendő. :cool:

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. jan. 12., szerda - 22:52

(...) De szerencsére nem csak rajtam múlik..játszanak is páran, ill. talán később még csatlakoznak mások is (érdekes olvasgatni a véleményeiket és az élményeiket)... :) Szóval ott is lehet nyomulni...  :smoker:

Kérlek, add át üdvözletemet a TRC fórumozóinak, és mutasd meg ezt nekik:
>> Cemetery vége <<
>> (ugyanaz) <<
>> (ugyanaz) <<
(Valamelyik linknek működnie kell... k*cs*g freeweb. :mad: )

Ez az első felvételem az Trauma-NoCards-NoScratch küldetésről. Nem egy nagy csoda, de mivel akkor készült, amikor még korlátozott FRAPS-ot használtam, az egésznek bele kellett férnie 30 másodpercbe. Bár szerintem Kalme ezt is megcsinálná fele ennyi idő alatt, mert én túl sok lőszert pazaroltam némelyikre :D. Nemsokára lesz egy NCNS klipem a (vágó)hídról is :). Olvastam odakint, hogy megemlíted nekik Varus hasonló témájú videóját. Ős is "no scratch" ment végig azon a részen?

#730 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 15. 18:08

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. jan. 15., szombat - 17:07

Tényleg kézenfekvő a hasonlóság a Serious Sam AI-mentes szörnyinváziójához, de a Painkillerben...

írtam is, hogy nem egyenlő a kettő, csak a várakozások alapján hittem annak...
(és ha ez jön be, az se lett volna nagy baj :D)

#731 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 15. 21:58

http://doomer.uw.hu/000.zip

a szokásos  :D  thx.

damn swamp :Đ

Szerkesztette: DOOMER 2005. 01. 15. 21:59 -kor

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +