Jo kis game ez ne hagyjatok ki.
Nekem abszolut nem gta feeeling jon le, teljesen mas az egesz.
Eleve itt mi vagyunk a torveny.
A varos oriasi nagy, es "kellemes". Lehet szaguldozni autopalyan vagy a gettokba maszkalni.
Mindig torenik valami bunteny - neha tul surun is - de valtozatosak, attol fuggoen dinamikusan, hogy epp merra jarunk.
Az autos uldozesek meg kicsit konnyebbek mert ugy vettem eszre ha nem megyunk egybol utanuk akkor a kovetkezo sarkon bevarnak

Valamint a kocsik sokkal jobban birjak a strapat mint mondjuk a gtakban.
Bunyozas - Lovoldozes - Uldozes - Verseny.
Valamint tobb interaktivitas az utca emberevel.
Mindenkit meg lehet bilincselni at lehet motozni, van hogy megdjak magukat ha felmutatod a jelvenyed, van hogy figyelmezteto lovesre, de az is elofordul, hogy kirangatnak vkit egy kovcsibol es elkotik a verdajat aztan azzal menkulnek. Aztan ha nagyon leamortizalod akkor kiszall vagy megadja magat vagy keres masik verdat - volt hogy 20 percen at uldoztem egy urget - es nem volt "unalmas" egy cseppet sem, meg amit fentebb irtam, hogy bevar a karnyarnal - tehat egy elkurt kanyar miatt nem lesz vege az uldozesnek.
Aztan van egy ilen JO/ROSSZ pontozasi rendszer is.
Pl ha minden konfliktust fegyveres uton rendezel, akkor negativ zsaru lesze, persze neha nincs mas ut, mert hiaba rugdosod ha 20m-rol tuzel rad.
Aztan van pl a becsuszo szereles, kirugod labat pofara esik

- csak azt nem ertem ilyenkor miert nem tudja raadni a bilincset.
van jopar bug is de miert ne lenne...
Hasonloan mint a gtakban van garazs - itt lehet menteni - viszon csak sajat verdaink vannak, akarmilyennel nem lehet beallni. Viszon eltulajdonitott verdaval versenyezni azt igen - fura
Van autoszerelo ha gallyra ment a verda, van "cellovolde", eddzoterem (kickbox) - kombokat lehet alkalmazni - van max payne vetodes

- eleg sok kezelo billyentyu is van - megkulonboztet normal, kuzdo, fegyveres, autos modokat.
A kocsinal valtoztathato a kamera allas, azonban belso nezet nincs.
A hazakba sajnos nem lehet bemenni, a grafika nem a legszebb, de en ugy velem a GTA3 sem volt szebb csak eppen szinesebb. Viszont a terep sokkal nagyobb. Csomo helyen le lehet bontani a keritest, a deszka lapokat, a tuzcsapokat, a kukakat, meg ha egy beton utelzaronak utkozunk az is megrped, nem beszelve a kocsirol ami szinten szethullik.
Nincs nagy gepigenye, sztem regebbi masinakon is vigan fut. Annak ellenere, hogy bazi nagy a terep nem all le toltogetni.
Neha csak setalgatok es figyelem az esemenyeket - sok nyugtunk nincs mert mindig lesz vmi korulottunk. Pl egy gyorshajtot uldoz egy kollega es az orom elott meszelnek el.
Ami elsore nem tetszett az a "kamera kezeles". Fal mellett alok neha beragad, el kell indulni egy iranyba ha korbe akarok nezni. A hazakba "bemegy" a kamera, ekozben meg semmit nem latni...ez nagyon gaz.
Nem talaltam az iranyitasban a joyt.
Az jarmuveket random pakolassza ki mint a gta3ban. Elnezek egy iranyba jon egy auto, beulok egy verdaba utana akarok menni es mar nicns ott...
Nem talaltam Replay funkciót, pedig neha jokat lehetne kacagni a tortenteket.
Fohosunk meg kozbe allandoan vagja pofakat, mikor kialltam az ut kozepere es majdnem elutotte egy auto elegge ledermedt az arckifejezese
Valamint van ujja az embereknek, amiket kulon tudnak mozgatni is
Az ai nem tul okos, neha felhajtanak a jardara es beszorulnak valamibe akkor ugy 5x nekimennek

meg ha eloleny is az a vmi - aztan elkezdenek random forogni es mas iranyba probalkozni.
Meger egy miset - megha olyan konzolos is de szorakoztato
A kocsi iranyitasa turheto, bar ha lassan megy nem akar fordulni, ha gyors akkor meg kicsit rangatos de azert elmegy, van kezifek, duda, meg szirena is, - kocsibol termeszetesen ki lehet lodozni
Szerkesztette: Engar 2004. 05. 24. 10:14 -kor