Idézet: emphyteuta - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 11:12
Én csak hevenyészve kukkantottam bele az open bétába (thx Etele), lett két 13. szintű karim, épp csak belekóstoltam, bőven van mit tanulni (én az olyan szintű ismeretre gondolok, amikor a leesett zöld hellfored plate-ről egyből tudod, h Naj's Light Plate

). Azt sem tudom pl, h a general chat csatornába hogyan lehet beledumálni. Egy csomószor nyomatták az infót, h itt-ott támad egy alliance játékos (mocskok beálltak az ork kezdő közelébe kempelni, és a 2. - 3. szintű játékosokat gyakták...), de én nem tudtam válaszolni. Ilyen és hasonló apróságok hiányoznak a boldogságomhoz. Éppen ezért minden fejlődési tippet (mire tegyek, mennyit, hogyan lesz egy hellen életképes MF sorcim...

) szívesen veszek.
EmPhY
Tanóra:

A különböző csatornákba úgy lehet beírni hogy amikor belépsz egy régióba kiírja a chat hogy changed to ... felsorolás ... Az első a general a 2-es a localdefense stb nos ha a localdefensbe akarsz írni beírod a mondandód elé hogy /2 és mögé már a texted kerül. vagy pl ha valakinek meg akarsz mutatni egy tárgyat anélkül hogy odamennél hozzá akkor kinyitod az inventoryt elindítod a chatet (enter ugye) és miközben nyomod a shiftet rákattintasz a tárgyra esetleg még valami üzenetet hozzáteszel és további enterrel elküldöd. (
http://kecsopp.srv.h...0605_234224.htm ) Így ha a másik játékos rákattint a tárgy nevére kap egy kis ablakot amiben megnézheti a tárgy összes tulajdonságát. De ugyanígy pl questek címeit is gyorsan be lehet írni a chatbe. Megnyitod a quest logot és shifttel ugyanúgy mint az itemnél rákattintasz. Duplakattra automatice futás van. ALT+Z-re leveszi a kezelőfelületet (jó kis képeket lehet így csinálni). Ha valaki suttog neked akkor az R megnyomásával adhatsz neki azonnali választ. Tanóra vége

mert több nem jut eszembe
Illetve még a szintkülönbségre annyit: Szerintem nem akkora nagy baj ha vannak a guilden belül 10-es 20-as ... 50-es karik egyaránt mert nem 5-en leszünk benne az már most kirajzolódott ugye. Sőt az is látszik hogy nem 1 warrior priest mage lesz és ez így a tökéletes hisz ki kell hogy egyenlítse magát egy 5-ös csapat. Nos ha van 2 warrior és mind a 2 level 10-es akkor lehet hogy baj van mert nem lesz ki védje a castereket. És nagyon sok helyen nem lehet raidbe menni hanem csak max 5-en. Előnye hogy a nagyobb karik tudnak segíteni a kínos helyeken a kisebbeknek. Továbbá +-3 level szintkülönbség se játszik akkora szerepet a questezésben mert valami olyan questje mindenkinek van ami a másiknak is (ha nincs akkor meg megosztja). Ha jól emléxem a nokipöriubisali HWSW-sguild 15 tagolt számolt a végére. Nos ha megszakadunk se tudunk egyszerre menni 5-nél többen. Tisztán él bennem az élmény amikor The Barrens déli részén az emberek kis bástyáját ráztuk horda formára nagyon szépen, erre felbukkant egy másik csapat, és az orrunk előtt vágta le azt az NPC-t amiért előtte végigvertük az erődítményt... hát mindannyiunk egész biztos hogy tücsköt bogarat hordott a másik csapatra magában

És mit hoz a véletlen (eleinte fel se tűnt a nagy harc közepette) kik voltak azok? Természetesen a guild másik fele

Egy várakozós pillanatban csak azt látom, hogy olyan furcsán magyaros neve van cukorfalatnak…

... majd rövid szóváltás, találka megbeszélése

(akkor még nem volt meg a guild utána sikerült összehozni) Raidekre persze lehet több mint 5-en menni de az meg valahol 45+-tól van ha jól tudom (de lehet hogy még feljebb)
Szerkesztette: Kecsöpp 2005. 02. 10. 12:18 -kor