HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft

#2161 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 10. 11:41

:D
1 órája hívott egy hölgy a PCDome-tól, hogy pénteken mehetek a WOWért 12 körül, de hétfőn is akár. Még szép, hogy ott leszek pénteken 12.00kor. :D

Én most rendeltem először játékot, de azt hiszem ha lesz még ilyen, akkor szintén a PCDome-ban fogom megtenni, küldtek emilt időben, fel is hívtak, nem vettek fel kamuban rendelést.  :up:

Azt hiszem, mindenképp priest leszek, méghozzá a gyógyítós fajta, bár még lehet, hogy belekukkantok a sötét oldalba is. :)

Szerk: azért nem 576-ban rendeltem, mert bármelyik boltjukba is mentem be, mindenhol csak néztek rám bambán, hogy ők aztán nem tudják mikor lesz WOW, majd valamikor március-április táján. OK, akkor köszi...

Szerkesztette: Grillo 2005. 02. 10. 11:42 -kor

KomposztWC

#2162 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 11:50

Idézet: Yv@n - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 11:36

Nekem is szóltak hogy mehetek érte :)

Nekem még hivatalosan nem telefonált a PC dome, remélem ma megejtik.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#2163 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 11:58

Idézet: emphyteuta - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 11:12

Én csak hevenyészve kukkantottam bele az open bétába (thx Etele), lett két 13. szintű karim, épp csak belekóstoltam, bőven van mit tanulni (én az olyan szintű ismeretre gondolok, amikor a leesett zöld hellfored plate-ről egyből tudod, h Naj's Light Plate :D). Azt sem tudom pl, h a general chat csatornába hogyan lehet beledumálni. Egy csomószor nyomatták az infót, h itt-ott támad egy alliance játékos (mocskok beálltak az ork kezdő közelébe kempelni, és a 2. - 3. szintű játékosokat gyakták...), de én nem tudtam válaszolni. Ilyen és hasonló apróságok hiányoznak a boldogságomhoz. Éppen ezért minden fejlődési tippet (mire tegyek, mennyit, hogyan lesz egy hellen életképes MF sorcim... :D) szívesen veszek.

EmPhY

Tanóra: :)
A különböző csatornákba úgy lehet beírni hogy amikor belépsz egy régióba kiírja a chat hogy changed to ... felsorolás ... Az első a general a 2-es a localdefense stb nos ha a localdefensbe akarsz írni beírod a mondandód elé hogy /2 és mögé már a texted kerül. vagy pl ha valakinek meg akarsz mutatni egy tárgyat anélkül hogy odamennél hozzá akkor kinyitod az inventoryt elindítod a chatet (enter ugye) és miközben nyomod a shiftet rákattintasz a tárgyra esetleg még valami üzenetet hozzáteszel és további enterrel elküldöd. ( http://kecsopp.srv.h...0605_234224.htm )  Így ha a másik játékos rákattint a tárgy nevére kap egy kis ablakot amiben megnézheti a tárgy összes tulajdonságát. De ugyanígy pl questek címeit is gyorsan be lehet írni a chatbe. Megnyitod a quest logot és shifttel ugyanúgy mint az itemnél rákattintasz. Duplakattra automatice futás van. ALT+Z-re leveszi a kezelőfelületet (jó kis képeket lehet így csinálni). Ha valaki suttog neked akkor az R megnyomásával adhatsz neki azonnali választ. Tanóra vége :) mert több nem jut eszembe :p

Illetve még a szintkülönbségre annyit: Szerintem nem akkora nagy baj ha vannak a guilden belül 10-es 20-as ... 50-es karik egyaránt mert nem 5-en leszünk benne az már most kirajzolódott ugye. Sőt az is látszik hogy nem 1 warrior priest mage lesz és ez így a tökéletes hisz ki kell hogy egyenlítse magát egy 5-ös csapat. Nos ha van 2 warrior és mind a 2 level 10-es akkor lehet hogy baj van mert nem lesz ki védje a castereket. És nagyon sok helyen nem lehet raidbe menni hanem csak max 5-en. Előnye hogy a nagyobb karik tudnak segíteni a kínos helyeken a kisebbeknek. Továbbá +-3 level szintkülönbség se játszik akkora szerepet a questezésben mert valami olyan questje mindenkinek van ami a másiknak is (ha nincs akkor meg megosztja). Ha jól emléxem a nokipöriubisali HWSW-sguild 15 tagolt számolt a végére. Nos ha megszakadunk se tudunk egyszerre menni 5-nél többen. Tisztán él bennem az élmény amikor The Barrens déli részén az emberek kis bástyáját ráztuk horda formára nagyon szépen, erre felbukkant egy másik csapat, és az orrunk előtt vágta le azt az NPC-t amiért előtte végigvertük az erődítményt... hát mindannyiunk egész biztos hogy tücsköt bogarat hordott a másik csapatra magában :D  :respect:  És mit hoz a véletlen (eleinte fel se tűnt a nagy harc közepette) kik voltak azok? Természetesen a guild másik fele :D  Egy várakozós pillanatban csak azt látom, hogy olyan furcsán magyaros neve van cukorfalatnak… :D ... majd rövid szóváltás, találka megbeszélése :D (akkor még nem volt meg a guild utána sikerült összehozni) Raidekre persze lehet több mint 5-en menni de az meg valahol 45+-tól van ha jól tudom (de lehet hogy még feljebb)

Szerkesztette: Kecsöpp 2005. 02. 10. 12:18 -kor

World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#2164 Felhasználó inaktív   emphyteuta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 12:13

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 12:58

Tanóra: :) [...]

kösz az infot, ha eszedbe jut még, szívesen veszem... ;)

EmPhY
A pokoli operátor

WoW: Lelkész - Human Priest - Arathor PvE

#2165 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 10. 12:18

Erre a találkozóra emlékszem, bár én csak néztem, hogyan szivatjátok egymást, nagy poén volt, mikor kiderült, hogy ki is a másik csapat. :D

Volt olyan is, hogy ketten mentünk Cukorfalattal, mikor csatlakozni akart hozzánk egy srác. Nagynehezen engedtünk a nyomásnak, bevettük, de a köcsög mindent felszedett előlünk, anyáztunk rendesen. Aztán mikor már azon gondolkodtunk, ogy kidobjuk, akkor derült ki, hogy Rokhant ismerjük, hisz mindhármn azonos szinten lakunk a koliban, meg együtt kezdtük a játékot, csak a nevét nem tudtuk... :D 

Ja: a thottbot-ot tessék használni szorgalmasan, ha megakadsz egy questnél, akkor jól jön, nekem is segített.

Szerkesztette: Grillo 2005. 02. 10. 12:19 -kor

KomposztWC

#2166 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 12:36

Idézet: emphyteuta - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 12:13

kösz az infot, ha eszedbe jut még, szívesen veszem... ;)

EmPhY

Ezért is fogom átolvasni a kézikönyvet részletesen mert tuti van benne 1-2 jó infó...

#2167 Felhasználó inaktív   emphyteuta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 12:44

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 13:36

Ezért is fogom átolvasni a kézikönyvet részletesen mert tuti van benne 1-2 jó infó...

Van egy Gamespot által készített 15 megás Pdf guide a WoW ról, majd hétfőn (addig n/a vagyok) feltolom ftp re, oszt lehet okosodni.... :)

EmPhY
A pokoli operátor

WoW: Lelkész - Human Priest - Arathor PvE

#2168 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 12:55

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 11:58

Tanóra: :)

Inkább lvl 50 fölött és ott is csak néhány quest, pl onyxia. Csak azokban a küldikben lehet raidet használni, melyeknél fel van tüntetve, hogy raid.

Kezdem nagyon várni, hogy meglegyen végre a game... mondjuk a hétvégém kicsit zsufi lesz... nem is baj, nem szabad szerintem annyit gamelni mint a beták alatt, úgy ráunnánk a játékra, hogy csak na... bazzeg én is volt, hogy 13-14 órákat gameltem és akkor had ne mondjam, hogy Kecsöppék mennyit...
Végleges úgyis addig tart amig akarjuk, szal szerintem nem kéne túlzásokba vinni. :)

#2169 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 12:58

Idézet: Grillo - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 12:18

Erre a találkozóra emlékszem, bár én csak néztem, hogyan szivatjátok egymást, nagy poén volt, mikor kiderült, hogy ki is a másik csapat. :D

Volt olyan is, hogy ketten mentünk Cukorfalattal, mikor csatlakozni akart hozzánk egy srác. Nagynehezen engedtünk a nyomásnak, bevettük, de a köcsög mindent felszedett előlünk, anyáztunk rendesen. Aztán mikor már azon gondolkodtunk, ogy kidobjuk, akkor derült ki, hogy Rokhant ismerjük, hisz mindhármn azonos szinten lakunk a koliban, meg együtt kezdtük a játékot, csak a nevét nem tudtuk... :D 

Ja: a thottbot-ot tessék használni szorgalmasan, ha megakadsz egy questnél, akkor jól jön, nekem is segített.

Én allakhazaam-ot használtam, de ott sok q-ról nincs rendes leírás, csak az, hogy ki adja, meg mi a dialogus...

#2170 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 02. 10. 13:01

Idézet: Bird_of_Prey - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 9:23

A HCG Levlistán meg kisebb fajta flame alakult ki, mert valamelyik gyerek megszerezte az előrendelők e-mail címét, és végig spammolta a Levlist-et :D

Asdam, szerintem majd te is megkapod, láttam a mail címed a listában :)

Nem tudom mikorra lesz, WoW de szerintem nem mostanában :(

Én kovács balázzsal flamelek, és nagyon feldühített. Valamelyik barom ha olyan mail szolgáltatót használ (külföldi) ahonnan vhogy a spammer kiszűri a maileket, akkor reszeltek ennek a címnek is. Csak idő kérdése, mikor önti el a spam a címet.

adatvédelmi tv. megsértése egyértelműen...

Írtam nekik is, hogy nem Hc.Gamer, hanem Hc.Lamer :D
chill,
aDoayen

#2171 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 13:12

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 11:58

Ha valaki suttog neked akkor az R megnyomásával adhatsz neki azonnali választ.

Raidekre persze lehet több mint 5-en menni de az meg valahol 45+-tól van ha jól tudom (de lehet hogy még feljebb)

Ezer kösz ezért a suttogásért, sose értettem más hogy gépelhet ilyen gyorsan :D
Hogyhogy csak lvl45-től lehet menni raidre? Én a béta alatt rengetegszer jártam Auberdine környékén. Mondjuk olyan sok értelme nem volt, mert mindig volt vki marha aki kihívta a lvl50es sentiket és akkor kicsit vissza kellett vonulni...de azért mindig jó móka volt allikat verni.

#2172 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 13:25

Idézet: Orgi - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 13:12

Hogyhogy csak lvl45-től lehet menni raidre? Én a béta alatt rengetegszer jártam Auberdine környékén. Mondjuk olyan sok értelme nem volt, mert mindig volt vki marha aki kihívta a lvl50es sentiket és akkor kicsit vissza kellett vonulni...de azért mindig jó móka volt allikat verni.

A raid-et most  agame beépített raid funkciója szerint értjük, csak akkor van értelme, ha van egy raid q-d valahova, különbes se xp, se rendes loot, se q teljesítés se semmi...
Amire Te gondolsz az a raid, általános értelme, inkább rohamnak hívnám...

#2173 Felhasználó inaktív   Bird_of_Prey 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 13:25

Idézet: Nevl - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 11:55

Kezdem nagyon várni, hogy meglegyen végre a game... mondjuk a hétvégém kicsit zsufi lesz... nem is baj, nem szabad szerintem annyit gamelni mint a beták alatt, úgy ráunnánk a játékra, hogy csak na... bazzeg én is volt, hogy 13-14 órákat gameltem és akkor had ne mondjam, hogy Kecsöppék mennyit...
Végleges úgyis addig tart amig akarjuk, szal szerintem nem kéne túlzásokba vinni. :)

Én is így leszek vele, az hogy most egy hét alatt kellett felturbozni a mindenkinek a karakterét szerintem nem olyan jó móka mint az hogy most aztán lehet mókázni rendesen WoW-ban :)

Én legalábbis nem a tápolásra szeretnék, menni, hanem tényleg eltölteni együtt az időt sok röhögéssel, meg köröm rágásokkal raid-ek alatt.

Élvezni kell amit megveszünk, nem idegeskedni meg tápolni miatta.

Én legalábbis így szeretnék hozzáállni :)

Remélem nem lesz senkiből pro-addict, akit ki sem lehet robbantani gép elől  :(

Tessék mással is foglalkozni :Đ

#2174 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 13:36

Idézet: Bird_of_Prey - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 12:25

Én is így leszek vele, az hogy most egy hét alatt kellett felturbozni a mindenkinek a karakterét szerintem nem olyan jó móka mint az hogy most aztán lehet mókázni rendesen WoW-ban :)

Én legalábbis nem a tápolásra szeretnék, menni, hanem tényleg eltölteni együtt az időt sok röhögéssel, meg köröm rágásokkal raid-ek alatt.

Élvezni kell amit megveszünk, nem idegeskedni meg tápolni miatta.

Én legalábbis így szeretnék hozzáállni :)

Tessék mással is foglalkozni :Đ

jó látod ;)

csak eccerűen jáccani kell és élvezni a gémet, és ahoz hogy élvezd nem kell lvl60-an lenned, mert alacsony szintű kariknak is ugyanolan jó és fílinges a WoW világa mint bármelyik karinak

#2175 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 13:38

Idézet: Bird_of_Prey - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 13:25

Hát én már most az vagyok (és még el se kezdődött) de a hétfőn kezdődő suli úgyis elveszi a napom nagy részét... :) :(

Szerkesztette: Kecsöpp 2005. 02. 10. 13:39 -kor

#2176 Felhasználó inaktív   Bird_of_Prey 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 14:08

Amugy ezt azért mondom, mert nagyon addiktív a játék, kurvára be lehet élni magunkat :)

Amikor már együtt álmodsz, a játékkal, meg hazafele sétálás közben azon gondolkodom, mikre fogok gyúrni, meg milyen questeket fogok felvenni. Akkor mondhatjuk rá.

Emiatt veszélyes, WoW a mi drogunk :D

Szerkesztette: Bird_of_Prey 2005. 02. 10. 14:09 -kor

#2177 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 14:12

Idézet: Bird_of_Prey - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 14:08

Amugy ezt azért mondom, mert nagyon addiktív a játék, kurvára be lehet élni magunkat :)

Amikor már együtt álmodsz, a játékkal, meg hazafele sétálás közben azon gondolkodom, mikre fogok gyúrni, meg milyen questeket fogok felvenni. Akkor mondhatjuk rá.

Emiatt veszélyes, WoW a mi drogunk :D

Nem tom, azért álmodni még nem álmodtam vele... :) Az már tényleg kicsit sok lenne... :)

Arra is kíváncsi lennék, hogy ble fognak e vinni ilyen jó kis judgement dayeket a game-be, lesz e olyan, hogy ismét megjelenik a massive infernal Stormwind és Ironforge kapujában... elég komoly lenne... lvl 60-nál odamennénk és bezúznánk az arcát! :)

Kellett volna lvl 1 raidet szervezni az infeernal ellen... asszem 30 ember fér egy raid-be, + összecsődíteni minden játékost, odamenni és halálra gyakni... 120 ... 1 ellen :D

#2178 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 02. 10. 14:26

Idézet: Nevl - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 15:12

Nem tom, azért álmodni még nem álmodtam vele... :) Az már tényleg kicsit sok lenne... :)

Arra is kíváncsi lennék, hogy ble fognak e vinni ilyen jó kis judgement dayeket a game-be, lesz e olyan, hogy ismét megjelenik a massive infernal Stormwind és Ironforge kapujában... elég komoly lenne... lvl 60-nál odamennénk és bezúznánk az arcát! :)

Kellett volna lvl 1 raidet szervezni az infeernal ellen... asszem 30 ember fér egy raid-be, + összecsődíteni minden játékost, odamenni és halálra gyakni... 120 ... 1 ellen :D

Egyébként énis a wow-al álmodtam, amikor vége lett a betának :D
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#2179 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 15:04

Idézet: Orgi - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 14:12

Amire meg én jöttem rá:  (Okítsuk egymást :D )
Ha valaki suttog / beszél, akkor a nevén egy duplaklikk és már súgod is :)

A Progi meg engem is érdekel (a dumcsizós :) )... NE maca baritonnal :nevet2:

Amikor karit generáltam kaptam egy kis "háttérinfót" a fajról (Pl: Ork -> Extra képzettség alapból a baltákhoz)... Hol lehet ezeket megnézni?

Szerk:
Megtaláltam... asszem Hupikék törpike leszek :D

És találtam egy ilyet is:
http://www.worldofwar.net/realmstatus/

Szerkesztette: BaluC 2005. 02. 10. 15:17 -kor

WoW: Arathor (PvE)
Zsebibaba   (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Captainb     (Lvl 62) - Human Female Paladin - Skinning, Mining
Csámpás     (Lvl 60) - Drenai Male Warrior - Mining, BS
Twisting Nether (PvP)
Süti             (Lvl 70) - Human Female Paladin - Mining, Skinning
Nyanya       (lvl 68) - Human Femail Mage

#2180 Felhasználó inaktív   Slaider 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 15:36

Most tulajdonképpen mire is jó ez a suttogás, mert én spec nem használtam 1ik béta alatt sem ?
Ha vitt vki Huntert magasabbb szinten (min lvl 20) az irhatna nekem pár tippet hogy mire érdemes figyelni, pl.:
-gyúrásnál / cuccok felvételélnél Agility v stamina, stb..
-milyen fegyvert érdemes használnom (bár ahogy nézem majd mindenki2kezes kardot használ kaszttól függetlenül) , vki írta h Polearm fegyverek valók hunternak, erről vélemény ?
AMD2500+ ABITNF7V2.0 Samsung2x512MB 400Mhz GeCUBE9550XT 2xMaxtor80GB LGCD-R/RW/DVD IIyama 19"LS902UT  DTK400W

NightladyLvL 70 NE Hunti <Rise Legacy><Arathor>
Ladynight LvL 62 Human Lock <Arathor>
ÉjszívLvL 70 NE Hunti <Hunicum><Kilrogg>
Qetz LvL 70 Dwarf Pap <Hunicum><Kilrogg>

Téma megosztása:

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110