Hát itt lenne megint egy kellemes kis téma, amit kéretik legalább valamelyest nem elpoénkodni.
Lényeg a lényeg: bizonyára kevesen tudják, hogy én bizony eléggé vékonyka vagyok, szal jópár éven keresztül a 178 centis testmagasságomhoz csöppni 53 kilóm társult, ami mindennek mondható, csak éppen jónak nem. Nah, amióta itt vagyok a koliban, sikerült magamat feltornáznom 60 fölé (62-63), bár ebbõl szerintem már fogytam is valamennyit. Ezért kérem a tanácsaitokat, ötleteiteket: Hogyan tudnék még (jó)pár kilót felszedni? Mert ahogy magamra nézek, szerintem egy 10 kiló még simán elférne. Pláne, hogy én nem pocakos akarok lenni, szal nem zsírpárna kellene, hanem a cucc éehetõleg egyenletesen oszoljon el. Hja, tudom, vannak érdekes kérdéseim...
Mert fogyni olyan értelemben könnyebb, hogy azzal jópár újság, cikk, könyv, mûsor foglalkozik... de mi van az ellentettjével...?
Amúgy sajna nagyon nehezek hízok meg (mint ez asszem látható), egyrészt genetikai okok miatt (ezt is örököltem jó apámtól, másrészt pedig az eléggé stresszes, rohanós életvitelem miatt...
Szal, akinek van valami jó ötlete, ne kíméljen... jah, és elõre is kösz.
[ 2002. november 20.: NeverGone, kinek nem fáznak a tökei szerkesztette a hozzászólást ]

Súgó
A téma zárva.