idézet:
Ezt írta DzsiAr:
Majd délután, ha hazaérek megnézem őket. Nagyon sok sörbe kerülnek egyébként[/quote]
Nekem nagyon sok sört érnek...
Stephen King
Elküldve: 2004. 01. 07. 11:54
Elküldve: 2004. 01. 07. 12:09
idézet:
Ezt írta *Iguana*:
Nekem nagyon sok sört érnek...[/quote]
És ami neked nem, az lehet, hogy nekem igen, szóval várjuk a listát...![]()
Elküldve: 2004. 01. 07. 12:12
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
És ami neked nem, az lehet, hogy nekem igen, szóval várjuk a listát...[/quote]
Nnyémáinnen!![]()
Elküldve: 2004. 01. 07. 12:25
A Sárkány szeméről jut eszembe, hogy a Carrie is megjelent Boszorkánylány címmel, gyorsan meg is vettem, azután jól pofára estem (talán belelapozhattam volna). Azután kölcsönadtam és nem kaptam vissza.
Ez itt nem a bolhapiac, de nincs esetleg valakinek fölös Világnagy Strand? Ez még a Galaktika Baráti Kör könyvei között jelent meg, kölcsönadtam és nem kaptam vissza. Noha több benne szereplő novella más novellásköteteiben benne van, a hiánya fájó pont, mivel tudomásom szerint az összes magyarul megjelent műve megvan, ennek a kivételével.
[ 2004. január 07.: Thrawn szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 07. 12:27
idézet:
Ezt írta Thrawn:
Sziasztok!
A Sárkány szeméről jut eszembe, hogy a Carrie is megjelent Boszorkánylány címmel, gyorsan meg is vettem, azután jól pofára estem (talán belelepozhattam volna). Azután kölcsönadtam és nem kaptam vissza.
Ez itt nem a boplhapiac, de nincs esetleg valakinek fölös Világnagy Strand? Ez még a Galaktika Baráti Kör könyvei között jelent meg, kölcsönadtam és nem kaptam vissza. Noha több benne szereplő novella más novellásköteteiben benne van, a hiánya fájó pont, mivel tudomásom szerint az összes magyarul megjelent műve megvan, ennek a kivételével.[/quote]
Neked legalább megvolt. Én csak kölcsönkaptam (nem tőled!
).
Elküldve: 2004. 01. 07. 12:28
idézet:
Ezt írta *Iguana*:
Nnyémáinnen![/quote]
Nyugsi...csak a maradékokból szemezgetnék
...
Elküldve: 2004. 01. 07. 12:36
Meló után irány egy könyvesbolt/antikvárium
[ 2004. január 07.: Sztee szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 07. 12:42
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Nyugsi...csak a maradékokból szemezgetnék
...[/quote]
Mint írtam néhány, azért nincs meg S.K. összes 3 példányban![]()
Elküldve: 2004. 01. 07. 12:45
idézet:
Ezt írta DzsiAr:
Mint írtam néhány, azért nincs meg S.K. összes 3 példányban[/quote]
Nadehátha...
Elküldve: 2004. 01. 07. 13:05
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Nadehátha...[/quote]
Tudomásom szerint nekem nem kell túl sok...
Elküldve: 2004. 01. 07. 13:09
idézet:
Ezt írta *Iguana*:
Tudomásom szerint nekem nem kell túl sok...[/quote]
Nekem még hibádzik egy-kettő...bár szintén nem túl sok...
Elküldve: 2004. 01. 07. 14:38
Elküldve: 2004. 01. 07. 17:12
A sárkány szeme és a Rémálmok és licércek novelláskötetet megtaláltam 2 példányban. A holtsáv és A tűzgyújtó egy példánya egy haveromnál van néhány DVD-mel együtt. Elméletileg hétvégén ezeket visszahozza. (Most beszéltem vele
Elküldve: 2004. 01. 07. 17:14
idézet:
Ezt írta DzsiAr:
Itt felizgatlak benneteket, aztán semmi
A sárkány szeme és a Rémálmok és licércek novelláskötetet megtaláltam 2 példányban. A holtsáv és A tűzgyújtó egy példánya egy haveromnál van néhány DVD-mel együtt. Elméletileg hétvégén ezeket visszahozza. (Most beszéltem vele) Még le kellene menni a garázsba oda vittem le sok könyvet, mert már nem fértek el a polcon. Majd megnézem azokat is.[/quote]
Egy Sárkány szeme rendel (csak angolul van meg). Nnyi sör?
Elküldve: 2004. 01. 07. 17:46
idézet:
Ezt írta *Iguana*:
Egy Sárkány szeme rendel (csak angolul van meg). Nnyi sör?[/quote]
Küldj egy mailt (gombosr@mailbox.hu) a neveddel, címeddel és elküldöm. Vagy ha Siófok közelében jársz a közeljövőven személyesen is.
Elküldve: 2004. 01. 07. 18:16
idézet:
Ezt írta *Iguana*:
Egy Sárkány szeme rendel (csak angolul van meg). Nnyi sör?[/quote]
Kicsit OFF es kicsi SEM baszogatas, de mennyi ido alatt olvastad ki angol eredetiben?
Egy Agatha Christie konyvet angolul kivegzek a kadban mielott kihulne a viz, de S K konyveivel mindig nehezen haladok, kesz szenvedes pedig imadom :confused:
Elküldve: 2004. 01. 07. 18:25
idézet:
Ezt írta szabinar:
Kicsit OFF es kicsi SEM baszogatas, de mennyi ido alatt olvastad ki angol eredetiben?
Egy Agatha Christie konyvet angolul kivegzek a kadban mielott kihulne a viz, de S K konyveivel mindig nehezen haladok, kesz szenvedes pedig imadom :confused:[/quote]
Őszinte leszek: többet kellett lapozgatnom a szótárt és kérdezgetnem az asszonyt, mint amennyit ebből elolvastam. Na de majd... viszont sokat segített a megértésben az, hogy magyarul már olvastam.
Elküldve: 2004. 01. 16. 13:02
idézet:
Ezt írta DzsiAr:
Itt felizgatlak benneteket, aztán semmi
A sárkány szeme és a Rémálmok és licércek novelláskötetet megtaláltam 2 példányban. A holtsáv és A tűzgyújtó egy példánya egy haveromnál van néhány DVD-mel együtt. Elméletileg hétvégén ezeket visszahozza. (Most beszéltem vele) Még le kellene menni a garázsba oda vittem le sok könyvet, mert már nem fértek el a polcon. Majd megnézem azokat is.[/quote]
Nem akarlak sürgetni, de...
[ 2004. január 16.: *Iguana* szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 16. 13:30
idézet:
Ezt írta *Iguana*:
Nem akarlak sürgetni, de...
[ 2004. január 16.: *Iguana* szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Jóvanna'
A sárkány szemét megkaptad egyébként?
Elküldve: 2004. 01. 16. 13:45
idézet:
Ezt írta DzsiAr: