The Elder Scrolls IV
Elküldve: 2006. 04. 07. 08:39
Elvileg egy komolyabb cure disease varázslat is megteszi, de egyébként érdemes vámpírnak lenni, egy nagyon fasza küldit kapsz cserébe
És egyáltalán nem hátrány a vampirizmus, ha szipojozod a vért
Elküldve: 2006. 04. 07. 08:46
Fhu, ma hajnalban még egy romot kitakarítottam, lopakodva öltem a trollokat, leszívtam a zsírukat, majd sütök belőle tepertőt. Találtam rengeteg constantos cuccot, emberem minden porcikája halványan fluoreszkál, főleg a kardja (fire dmg elven l.sword). Hiányolom a repülő ellenfeleket
Mekkora fílngje volt mikor a semmiből üt valami veszettül, és nagy nehezen rájössz hogy a fejed fölül érkezik az áldás
Elküldve: 2006. 04. 07. 08:53
Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. ápr. 7., péntek - 9:46
Hiányolom a repülő ellenfeleket
Mekkora fílngje volt mikor a semmiből üt valami veszettül, és nagy nehezen rájössz hogy a fejed fölül érkezik az áldás 
Jah, kb két órája játszhattam oblival, amikor felharsant mögöttem egy madár. Látni kellett volna azt az egérrángatást és F-hez kapást, amit lerendeztem.
Szerkesztette: gazdi 2006. 04. 07. 08:53 -kor
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)
Elküldve: 2006. 04. 07. 09:45
Kis seggítség aki Nimroot hiányban szenved.
Nézz el Leyawiin és Bravil közti tópart részeket nézze végig kb 8m ként van egy db.
Nézz el Leyawiin és Bravil közti tópart részeket nézze végig kb 8m ként van egy db.
Elküldve: 2006. 04. 07. 10:00
Nah! Érdekes cuccot szereztem. Levágtam egy ártatlan zöldruhás mandrót (köcsög volt, beszólt, hogy nem beszél parasztokkal, én meg számon kértem rajt, hogy ki is a paraszt
, majd jött a dark bh-s fickó. Dumáltunk, kaptam tőle küldetést, nyírjak ki egy öreget. F**zt! Mondtam, és agyhelyen vertem a ficsúrt. A ruha, ami rajt volt 6 skillhez ad 15-öt (köpeny 11, csukja 4). Ha belépsz, ezeket akkor is megkapod? Azóta nem is használok páncélt, védeni pajzs (még az elején a kwach-i kapunál esett el egy őr, azé van nálam...), ütni katana+silver bow, enyhe varázslatokkal megtámogatva (persze mindkettőt enchantoltam a kapuknál szerzett kövekkel), és ha nincsenek túl sokan, bárkit leszedek. Sőt, egy kis méreg meg sneak, és első lövésre leszedem a dremorákat.
Pedig nem is figyelek különösebben, hogy mennyit kapok bónusznak a szintlépéskor. Nehézség alapon (50%).
Háznak megvettem a kísértetkastélyt, megcsináltam a küldijét... Hát én is féltem tőle, hogy nem lesz érdekes a ház, de szerintem iszonyat feelinges. Rendesen hazajárok küldetésenként, mindennek van saját szekrény, asztal, telepakoltam virágokkal... Majd ha lesz energiám, csinálok pár screenshot-ot, betenni. Szerintem a legjobb választás. Olcsó és hatalmas, minden elfér, és még szép is. Na meg Anvil sem egy utolsó hely, bár Cheyandale jobban tetszett. Ha hazamegyek átöltözök, lepakolom a cuccaim, templomba, boltba fegyvertelenül megyek utcai ruhában (kék bársony kisestélyiben szaladgál a kislány
. Lassan haladok ugyan, még mindig csak 13. szinten vagyok, de Dark Messiah csak nyáron jön, addig ráérek. Szerintem kár ezt a játékot tápolásokkal, cheatmodokkal meg egyebekkel elrontani, így tökéletes ahogy van. Amúgy Kwatch-al szenvedőknek. Ha jó az akrobatikád, vagy könnyűpáncélos vagy, a templom mellett fel tudsz ugrani a falra, oszt hajrá!
Nekem az a bajom, hogy páncél nélkül, csak pajzzsal, közelharcban egyszerre max 2-3 enemy, a többit nem tudom védeni. Akkor jön a szaladgálás, a szintek között ugrálás, falak, stb...
Háznak megvettem a kísértetkastélyt, megcsináltam a küldijét... Hát én is féltem tőle, hogy nem lesz érdekes a ház, de szerintem iszonyat feelinges. Rendesen hazajárok küldetésenként, mindennek van saját szekrény, asztal, telepakoltam virágokkal... Majd ha lesz energiám, csinálok pár screenshot-ot, betenni. Szerintem a legjobb választás. Olcsó és hatalmas, minden elfér, és még szép is. Na meg Anvil sem egy utolsó hely, bár Cheyandale jobban tetszett. Ha hazamegyek átöltözök, lepakolom a cuccaim, templomba, boltba fegyvertelenül megyek utcai ruhában (kék bársony kisestélyiben szaladgál a kislány
Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!
-=Oldalam=-
-=Oblivion mod=-
ABIT AN9 Fatality 32x, AMD Athlon64 4000+ Dual Core, 2x1 GB Apacer DDR2 800MHz, Samsung 160 GB SATA2 8MB + Samsung 500 GB SATA2 16MGB, 2 x INNO3D geForce 7600GT 256MB SLI + VF900Cu, Ultra Power AT-T460AP 460W ATX, Genius SW Home Theater 5.1 Deluxe
-=Oldalam=-
-=Oblivion mod=-
ABIT AN9 Fatality 32x, AMD Athlon64 4000+ Dual Core, 2x1 GB Apacer DDR2 800MHz, Samsung 160 GB SATA2 8MB + Samsung 500 GB SATA2 16MGB, 2 x INNO3D geForce 7600GT 256MB SLI + VF900Cu, Ultra Power AT-T460AP 460W ATX, Genius SW Home Theater 5.1 Deluxe
Elküldve: 2006. 04. 07. 11:41
Hazat hol, es hogy lehet venni? Erdemes egyaltalan? Amugy en Cheydinhalban neztem ki magamnak az elado hazikot... tetszik az a falucska.
Egyvalami furcsa... Morrowind varosai nem voltak kicsit nepesebbek? Nekem most pl Balmora jut eszembe... ott mintha tobben laktak volna mint az Imperial Cityben... vagyhat Balmoratol elnezem, hogy kis falu... de egy fovaros miert ilyen pici, kihalt, falusi jellegu csak sok ko"?
Egyvalami furcsa... Morrowind varosai nem voltak kicsit nepesebbek? Nekem most pl Balmora jut eszembe... ott mintha tobben laktak volna mint az Imperial Cityben... vagyhat Balmoratol elnezem, hogy kis falu... de egy fovaros miert ilyen pici, kihalt, falusi jellegu csak sok ko"?
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!
Elküldve: 2006. 04. 07. 11:51
Idézet: Nec - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 21:16
ehehe, detto
"brother"
amugy is assassint inditottam az tetszett meg hirtelen, plane joljon amit ott kaphatok
amugy is assassint inditottam az tetszett meg hirtelen, plane joljon amit ott kaphatok
Én mát Listener vagyok.
Mókás cuccokat lehet ott szerezni.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet
Elküldve: 2006. 04. 07. 12:15
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2006. 04. 07. 12:24
Arghhh... NV-hez mikor jon ilyen?! Bar nekem felesleges... HDR + 1280*960 is mar szaggat.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!
Elküldve: 2006. 04. 07. 12:35
Idézet: Boba - Dátum: 2006. ápr. 7., péntek - 13:24
Arghhh... NV-hez mikor jon ilyen?! Bar nekem felesleges... HDR + 1280*960 is mar szaggat. 
az nv hardver nem képes rá elvileg...de mondjuk ki lehetne okoskodni, mint a lost coastban
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2006. 04. 07. 12:52
Gamespot Hardware Performance Guide - elég részletes. 
Gamespot Game Guide
Gamespot Game Guide
Szerkesztette: Necros 2006. 04. 07. 12:57 -kor
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2006. 04. 07. 13:34
Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 7., péntek - 12:52
hat tokjo hogy 300ezres procival tesztelnek, ezekkel az eredmenyekkel mi a tokomet kezdjek most?
Elküldve: 2006. 04. 07. 13:44
Idézet: FragMaster - Dátum: 2006. ápr. 7., péntek - 13:15
Kijött a peccs, amivel at Ati X1*00 kártyákon használható HDR és AA egyszerre.
>klatty<
>klatty<
1280*1024, 4096*4096 hires text. pack, 0*AA, 16*AF, HDR
1280*1024, 4096*4096 hires text. pack, 4*AA, 16*AF, HDR
Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H
Elküldve: 2006. 04. 07. 14:04
Idézet: Frosty - Dátum: 2006. ápr. 7., péntek - 14:44
Kabe
De legalább jó szar kardod van
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye
Elküldve: 2006. 04. 07. 18:34
Állítólag az a hír járja, hogy a hónap végére már lesz magyarítás
Meg nemtom volt-e, de letölthető a magyar nyelvű intro meg outro a http://www.jatekszinkron.hu/ oldalról
Meg nemtom volt-e, de letölthető a magyar nyelvű intro meg outro a http://www.jatekszinkron.hu/ oldalról
Elküldve: 2006. 04. 07. 20:15
Idézet: gazdi - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 11:58
Vki írta régebben, hogy bepakolta a gyakran használt skilljeit minorba, míg majorba olyanok mentek, amikkel el tudta játszani, hogy akkor növekedjenek, ha ő akarja. Ezzel biztosítva volt a +5/lvl a főbb statokra. Elgondolkodtató, de RP szempontból mocskos dolog.
A tépolás művészete: Így kell optimálisan fejlődni...
http://www.oblivionhq.hu/modules.php?name=...megmutat&pid=69
Elküldve: 2006. 04. 07. 20:27
Idézet: Jareth - Dátum: 2006. ápr. 4., kedd - 23:47
Ismét játszottam a játékkal egy kicsit, de egyszerűen nem fog meg a hangulata!
Úgy döntöttem, hogy újrakezdem a Morrowindet és végignyomom a kiegészítőkkel együtt...
Az alapjátékot már kétszer megcsináltam, de a kiegek eddig kimaradtak. Hangulatban messze az Oblivion felett van a Morrowind, persze lehet, hogy kiröhögtök, de ez a véleményem...
Úgy döntöttem, hogy újrakezdem a Morrowindet és végignyomom a kiegészítőkkel együtt...
Az alapjátékot már kétszer megcsináltam, de a kiegek eddig kimaradtak. Hangulatban messze az Oblivion felett van a Morrowind, persze lehet, hogy kiröhögtök, de ez a véleményem...
Ja, kiröhögünk. A Morrowind a sok mászkálással egyáltalán nem fogott meg. A grafika nagyon szép volt, a harc is jó, de a sztori sehol (ugye, nem beszéltek a szereplők, nem szóltak hozzád az utcán, nem beszélgettek). Mászkáltam a vadonban pár órát, aztán amikor véglegesen eltévedtem, és órákra voltam valamelyik várostól, letöröltem.
Az Oblivion viszont... Van Fast Travel, van ló, a karakterek élethűek, csinálják a dolgukat, beszélgetnek egymással... A lehetőségek végtelenek, Oblivion kapuk, alkímia, tolvajlás, érdekes sidequestek(amikor Quill-Weave-et kell követni, észrevétlen, és látod, amint leszórja a másik nő pincebejárata elé a Venisonokat, hogy a patkány dögeit kicsalja, te meg rajtakapod...)
Elküldve: 2006. 04. 07. 20:35
Idézet: chris77 - Dátum: 2006. ápr. 5., szerda - 15:18
Volna egy kérdésem ezzel kapcsolatban.
Ha felrakom például ezt a víz mod-ot ,akkor újra kell kezdenem a játékot vagy sem? :confused:
Ha felrakom például ezt a víz mod-ot ,akkor újra kell kezdenem a játékot vagy sem? :confused:
Nem kell.
Elküldve: 2006. 04. 07. 20:53
Idézet
The Elder Scrolls IV: Oblivion patch közeleg
[2006. április 07. @ 17:32 - Mantis]
A The Elder Scrolls IV: Oblivion hivatalos weboldala jelenti, hogy a nemrégiben megjelent alkotáshoz hamarosan megérkezik az első patch. A javítások az eddig felfedezett pontatlanságokat érintik majd, valamint azokat a hibákat, amelyeket a játékosok jelentettek. A Bethesda először egy bétapatchet ad majd kí, így ajánlja mindenkinek, hogy készítsen másolatot a mentett játékairól. Kevéssel eztán megérkezik majd a teljes tapasz is, később pedig a külön nyelvi támogatással ellátott javítások is. Továbbiak itt.
[2006. április 07. @ 17:32 - Mantis]
A The Elder Scrolls IV: Oblivion hivatalos weboldala jelenti, hogy a nemrégiben megjelent alkotáshoz hamarosan megérkezik az első patch. A javítások az eddig felfedezett pontatlanságokat érintik majd, valamint azokat a hibákat, amelyeket a játékosok jelentettek. A Bethesda először egy bétapatchet ad majd kí, így ajánlja mindenkinek, hogy készítsen másolatot a mentett játékairól. Kevéssel eztán megérkezik majd a teljes tapasz is, később pedig a külön nyelvi támogatással ellátott javítások is. Továbbiak itt.
Végre!!!
Oblivion topless mod
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Elküldve: 2006. 04. 07. 21:04
Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. ápr. 7., péntek - 1:08
No, kijott a Jarrod gyerek textura modjanak elso adagja.
Te - és ez neked megy max. részletességgel, 1280-ban, X800XL-lel?
Szerintem mondjuk nem sokkal szebb...
Szerkesztette: spidey 2006. 04. 07. 21:06 -kor

Súgó
A téma zárva.