HWSW Informatikai Kerekasztal: kenyérsütö - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (40 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

kenyérsütö süssek otthon? Értékeld a témát: -----

#501 Felhasználó inaktív   Jaca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 21. 08:08

Sziasztok én pék vagyok ha gondoljátok akkor hétvégén tudok egy pár receptet mondani.
De ha csak akarjátok!
Közmondás: Hülyékkel ne állj le veszekedni, mert ha lealacsonyodsz az Ö szintjükre akkor ott megvernek a rutinjukkal!

Csajozasi Tanacsok!

Dolgozz Magadnak, Ne Másnak! Építsd a Saját Üzletedet! Kezdd el itt:
http://www.onlinevallalkozas.hu/70347

#502 Felhasználó inaktív   Tomi Filth 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 21. 08:18

Idézet: Jaca - Dátum: 2006. ápr. 21., péntek - 8:08

Sziasztok én pék vagyok ha gondoljátok akkor hétvégén tudok egy pár receptet mondani.
De ha csak akarjátok!

Szia!

Természetesen engem érdekelnek a receptek! Nagyon is!  :respect: Szeressek konyhálkodni mindenféle mennyiségben!  :) Örömmel várom a recepteket! Egy igazi kenyér recept és egy kalács recept nagyon fedobna!  :)

para Tomi Filth

#503 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 21. 17:55

Idézet: Jaca - Dátum: 2006. ápr. 21., péntek - 9:08

De ha csak akarjátok!

Csatlakozom Tomihoz.
Örömmel várjuk a fini recepteket. :)

Jah, tegnap sütöttem megint olyan kalácsot, csak sima élesztővel (budafoki), nagyon jó lett, sokkal könnyebb így a tészjája, bár tény, hogy jól fel is jött, egy része még az üveghez is hozzá ragadt. :D
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#504 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 21. 18:16

Én egyszer sütöttem olyan sonkás-olivás kenyeret, hogy a csodájára jártak. Amikor már a barátnőm anyja is a recept után érdeklődött, akkor tudtam hogy kitaláltam valamit.
Akadt egy kis angol szalonna, meg egy kis olajbogyó. Fogtam az előre gyártott Backerei brot vagy milyen nevű tökmagos kenyérport, megkelesztettem, majd belenyomtam a felkockázott angol szalonnát és olajbogyót (1-1dl-es pohárral).

Érdemes kipróbálni! Nagyon finom.

/off
Olyan mint a paradicsom leves mozzarella golyókkal. Ez nem saját ötlet, de akinek eddig mondtam az nagyon imádja.Egy akármilyen paradicsom levesbe be kell nyomni egy zacsi mozzarella golyócskát. Nagyon fini....
/on

#505 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 22. 09:26

Engem  teljes kiörlésű és magvas kenyér receptek érdekelnének :rolleyes:

#506 Felhasználó inaktív   MiniMara 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 07:01

Valami oknál fogva ha teljes kiörlésű lisztet használok
akkor pocsékabb kenyeret a világ se látott.
Mindig szép volt a kenyerem akármit tettem bele de a teljeskiörlésű lisztnél valami nem stimm!
:reklamacio:
"Ha kérdeznek mindig a szembe nézz,
őszinte légy, ez nem nehéz.
Igazat mondj s ha vétkezel,
ne hallgass soha semmit el..."

#507 Felhasználó inaktív   Tomi Filth 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 07:21

Idézet: FőDudu - Dátum: 2006. ápr. 21., péntek - 18:16

Én egyszer sütöttem olyan sonkás-olivás kenyeret, hogy a csodájára jártak. Amikor már a barátnőm anyja is a recept után érdeklődött, akkor tudtam hogy kitaláltam valamit.
Akadt egy kis angol szalonna, meg egy kis olajbogyó. Fogtam az előre gyártott Backerei brot vagy milyen nevű tökmagos kenyérport, megkelesztettem, majd belenyomtam a felkockázott angol szalonnát és olajbogyót (1-1dl-es pohárral).

Érdemes kipróbálni! Nagyon finom

Én egy kis vöröshagymán gondlkodom, hogy azt teszek majd bele, mert eccer ettem ilyet, és nagyon ízlett! Persze a baconos olivás is nagyon rulla, sztem akkor fogom kipróbálni, amikor megyünk ki olaszba (ha minden jól összejön), és kivisszük magunkkal, mert ahhoz semmi feltét sem kell, magában is fincsesz! :hungry:

#508 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 07:26

Idézet: Tomi Filth - Dátum: 2006. ápr. 26., szerda - 8:21

Én egy kis vöröshagymán gondlkodom, hogy azt teszek majd bele, mert eccer ettem ilyet, és nagyon ízlett! Persze a baconos olivás is nagyon rulla, sztem akkor fogom kipróbálni, amikor megyünk ki olaszba (ha minden jól összejön), és kivisszük magunkkal, mert ahhoz semmi feltét sem kell, magában is fincsesz! :hungry:

Simán felvágva beleteszed a hagymát, egy kis vízminusszal, mert a hagyma is enged levet. Van, aki megfuttatja olajon, én nem szoktam.

szerk.: már csak zsír kell rá, és  :hungry:

Szerkesztette: bigsee 2006. 04. 26. 07:27 -kor

GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#509 Felhasználó inaktív   Tomi Filth 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 11:11

Idézet: bigsee - Dátum: 2006. ápr. 26., szerda - 7:26

Simán felvágva beleteszed a hagymát, egy kis vízminusszal, mert a hagyma is enged levet. Van, aki megfuttatja olajon, én nem szoktam.

szerk.: már csak zsír kell rá, és  :hungry:

Okksa, meglesz! :) Meg majd sajtot is dobok beléje, jó keményet :)

#510 Felhasználó inaktív   MiniMara 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 13:27

Idézet: Tomi Filth - Dátum: 2006. ápr. 26., szerda - 12:11

Okksa, meglesz! :) Meg majd sajtot is dobok beléje, jó keményet :)

Valóban finom a hagymás és én még apróra vágott
kisütött szalonnát is tettem bele.
Isteni íze van!  ;)
"Ha kérdeznek mindig a szembe nézz,
őszinte légy, ez nem nehéz.
Igazat mondj s ha vétkezel,
ne hallgass soha semmit el..."

#511 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 13:44

Idézet: MiniMara - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 14:27

Isteni íze van!  ;)

Leírnád hozzá a recept többi részét is?
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#512 Felhasználó inaktív   Tomi Filth 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 12:35

Eztet a könybet ismeri valaki? megvan valakinek?  :think:

Kép

#513 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 06. 14:24

Idézet: MiniMara - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 14:27

Isteni íze van!  ;)

nah ezt majd én is kipróbálom :)

amúgy ha nem sütöd ki a szalonnát előtte megsülne a kenyérben? :think:
"A legjobb barát az aki a legszebb mosolyodat látja az arcodon és tudja, hogy valami baj van."

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

#514 Felhasználó inaktív   Merlot 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 06. 14:40

Timmmmy~~~!!!!
Kép
'owz anyone out there meant to restecpa each otha, if you lot in'ere, don't even start restecpa-ing one anotha?
Blog

#515 Felhasználó inaktív   Tomi Filth 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 06. 20:11

Idézet: Merlot - Dátum: 2006. jún. 6., kedd - 14:40

Timmmmy~~~!!!!

:Đ  :Đ  :Đ

#516 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 17:17

Sziasztok! Van egy kis gondom: egy családtagnak vettünk a Metróban egy Aviga XBM1089 nevezetű, kétlapátos gépet. Ma elvittük, és ha már ott vagyunk, ki is próbáltuk. A gép azt csinálta, hogy nem csinált semmit... Beletettük a lapátokat, a keveréket, vizet, be az edényt a gépbe, majd áram alá helyeztük. Az óra 3:30-at mutatott, közepes sütést állítottunk be, és 1-es programot (Basic). Start/Stop megnyomva éééééés semmi... nem indulnak el a lapátok (ugye kevernie kéne rögtön). Kihúz-bedug, semmi... Lekapcs-bekapcs, semmi... Egy dolgot hajlandó csinálni, 2-es programra állítva azonnal elkezdi keverni a mischungot és megsüti a kenyeret. De ezen kívül egyik program sem hajlandó a lapátokat elindítani.
Olyan az egész, mintha előzőleg beállítottam volna neki 3:30-as késleltetést, és úgy húztam volna ki a konnektorból, azaz a program beragadt annál a beállításnál, aminél áramtalanítva lett. Alaphelyzetben (1-es program, medium sütés, közepes méret) ha a time+/time- gombokat nyomogatom, az óra változik, a minimum késleltetési idő 3:30, a maximum 13 óra.
Most a gép rossz, vagy mi rontottunk el valamit? Az otthoni egylapátos gondolkodás nélkül - ha nem nyúlok az időzítőhöz - elkezd dolgozni, kever/kavar, keleszt, dagaszt, süt, stb...
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#517 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 17:20

Egy up, meg egy témakövetés... :jump:

#518 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 07:13

Idézet: bigsee - Dátum: 2006. okt. 29., vasárnap - 18:17

Sziasztok! Van egy kis gondom: egy családtagnak vettünk a Metróban egy Aviga XBM1089 nevezetű, kétlapátos gépet. Ma elvittük, és ha már ott vagyunk, ki is próbáltuk. A gép azt csinálta, hogy nem csinált semmit... Beletettük a lapátokat, a keveréket, vizet, be az edényt a gépbe, majd áram alá helyeztük. Az óra 3:30-at mutatott, közepes sütést állítottunk be, és 1-es programot (Basic). Start/Stop megnyomva éééééés semmi... nem indulnak el a lapátok (ugye kevernie kéne rögtön). Kihúz-bedug, semmi... Lekapcs-bekapcs, semmi... Egy dolgot hajlandó csinálni, 2-es programra állítva azonnal elkezdi keverni a mischungot és megsüti a kenyeret. De ezen kívül egyik program sem hajlandó a lapátokat elindítani.
Olyan az egész, mintha előzőleg beállítottam volna neki 3:30-as késleltetést, és úgy húztam volna ki a konnektorból, azaz a program beragadt annál a beállításnál, aminél áramtalanítva lett. Alaphelyzetben (1-es program, medium sütés, közepes méret) ha a time+/time- gombokat nyomogatom, az óra változik, a minimum késleltetési idő 3:30, a maximum 13 óra.
Most a gép rossz, vagy mi rontottunk el valamit? Az otthoni egylapátos gondolkodás nélkül - ha nem nyúlok az időzítőhöz - elkezd dolgozni, kever/kavar, keleszt, dagaszt, süt, stb...

Nem kell keverni egyből! Van neki kb. 20 perc pihenési ideje meg felfűti magának langyosra a cuccot és ez után kezd el kavarni ! Várd ki a 20 percet és láss csodát !
Jó sütögetést! ;) 

#519 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 09:51

Idézet: Yep - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 8:13

Nem kell keverni egyből! Van neki kb. 20 perc pihenési ideje meg felfűti magának langyosra a cuccot és ez után kezd el kavarni ! Várd ki a 20 percet és láss csodát !
Jó sütögetést! ;)

Az egylapátos nem így csinálta, az rögtön kavart... Akkor ez miért kezd el pl. visszaszámolni? Mondjuk nem ismerem a kétlapátosokat, azok máshogy működnek? Úgy tom, hogy fűtenie akkor kellene, amikor a kelesztésnél nem megfelelő a hőmérséklet, ez pedig egy panel konyhája, ott elég meleg van ahhoz, hogy akár kelesztés közben elinduljon a fűtés.

De, köszi, megpróbáljuk ezt is!

#520 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 09:54

Idézet: bigsee - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 10:51

Az egylapátos nem így csinálta, az rögtön kavart... Akkor ez miért kezd el pl. visszaszámolni? Mondjuk nem ismerem a kétlapátosokat, azok máshogy működnek? Úgy tom, hogy fűtenie akkor kellene, amikor a kelesztésnél nem megfelelő a hőmérséklet, ez pedig egy panel konyhája, ott elég meleg van ahhoz, hogy akár kelesztés közben elinduljon a fűtés.

De, köszi, megpróbáljuk ezt is!

Mindenképpen kell neki az a húsz perc amíg megfelelő hőmérsékletű lesz a cucc, addig számol vissza és a huszas letelte után kezdi keverni, előbb kicsit ide-oda, aztán jóóóól megdolgozza az anyagot!

Téma megosztása:

• (40 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.