kenyérsütö süssek otthon?
#501
Elküldve: 2006. 04. 21. 08:08
De ha csak akarjátok!
Csajozasi Tanacsok!
Dolgozz Magadnak, Ne Másnak! Építsd a Saját Üzletedet! Kezdd el itt:
http://www.onlinevallalkozas.hu/70347
#502
Elküldve: 2006. 04. 21. 08:18
Idézet: Jaca - Dátum: 2006. ápr. 21., péntek - 8:08
De ha csak akarjátok!
Szia!
Természetesen engem érdekelnek a receptek! Nagyon is!



para Tomi Filth
#503
Elküldve: 2006. 04. 21. 17:55
Idézet: Jaca - Dátum: 2006. ápr. 21., péntek - 9:08
De ha csak akarjátok!
Csatlakozom Tomihoz.
Örömmel várjuk a fini recepteket.

Jah, tegnap sütöttem megint olyan kalácsot, csak sima élesztővel (budafoki), nagyon jó lett, sokkal könnyebb így a tészjája, bár tény, hogy jól fel is jött, egy része még az üveghez is hozzá ragadt.

<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>
#504
Elküldve: 2006. 04. 21. 18:16
Akadt egy kis angol szalonna, meg egy kis olajbogyó. Fogtam az előre gyártott Backerei brot vagy milyen nevű tökmagos kenyérport, megkelesztettem, majd belenyomtam a felkockázott angol szalonnát és olajbogyót (1-1dl-es pohárral).
Érdemes kipróbálni! Nagyon finom.
/off
Olyan mint a paradicsom leves mozzarella golyókkal. Ez nem saját ötlet, de akinek eddig mondtam az nagyon imádja.Egy akármilyen paradicsom levesbe be kell nyomni egy zacsi mozzarella golyócskát. Nagyon fini....
/on
#506
Elküldve: 2006. 04. 23. 07:01
akkor pocsékabb kenyeret a világ se látott.
Mindig szép volt a kenyerem akármit tettem bele de a teljeskiörlésű lisztnél valami nem stimm!

őszinte légy, ez nem nehéz.
Igazat mondj s ha vétkezel,
ne hallgass soha semmit el..."
#507
Elküldve: 2006. 04. 26. 07:21
Idézet: FőDudu - Dátum: 2006. ápr. 21., péntek - 18:16
Akadt egy kis angol szalonna, meg egy kis olajbogyó. Fogtam az előre gyártott Backerei brot vagy milyen nevű tökmagos kenyérport, megkelesztettem, majd belenyomtam a felkockázott angol szalonnát és olajbogyót (1-1dl-es pohárral).
Érdemes kipróbálni! Nagyon finom
Én egy kis vöröshagymán gondlkodom, hogy azt teszek majd bele, mert eccer ettem ilyet, és nagyon ízlett! Persze a baconos olivás is nagyon rulla, sztem akkor fogom kipróbálni, amikor megyünk ki olaszba (ha minden jól összejön), és kivisszük magunkkal, mert ahhoz semmi feltét sem kell, magában is fincsesz!

#508
Elküldve: 2006. 04. 26. 07:26
Idézet: Tomi Filth - Dátum: 2006. ápr. 26., szerda - 8:21

Simán felvágva beleteszed a hagymát, egy kis vízminusszal, mert a hagyma is enged levet. Van, aki megfuttatja olajon, én nem szoktam.
szerk.: már csak zsír kell rá, és

Szerkesztette: bigsee 2006. 04. 26. 07:27 -kor
#509
Elküldve: 2006. 04. 26. 11:11
Idézet: bigsee - Dátum: 2006. ápr. 26., szerda - 7:26
szerk.: már csak zsír kell rá, és

Okksa, meglesz!


#510
Elküldve: 2006. 05. 01. 13:27
Idézet: Tomi Filth - Dátum: 2006. ápr. 26., szerda - 12:11


Valóban finom a hagymás és én még apróra vágott
kisütött szalonnát is tettem bele.
Isteni íze van!

őszinte légy, ez nem nehéz.
Igazat mondj s ha vétkezel,
ne hallgass soha semmit el..."
#511
Elküldve: 2006. 05. 01. 13:44
Idézet: MiniMara - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 14:27
kisütött szalonnát is tettem bele.
Isteni íze van!

Leírnád hozzá a recept többi részét is?
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>
#513
Elküldve: 2006. 06. 06. 14:24
Idézet: MiniMara - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 14:27
kisütött szalonnát is tettem bele.
Isteni íze van!

nah ezt majd én is kipróbálom

amúgy ha nem sütöd ki a szalonnát előtte megsülne a kenyérben?

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."
#515
Elküldve: 2006. 06. 06. 20:11
Idézet: Merlot - Dátum: 2006. jún. 6., kedd - 14:40
:Đ :Đ :Đ
#516
Elküldve: 2006. 10. 29. 17:17
Olyan az egész, mintha előzőleg beállítottam volna neki 3:30-as késleltetést, és úgy húztam volna ki a konnektorból, azaz a program beragadt annál a beállításnál, aminél áramtalanítva lett. Alaphelyzetben (1-es program, medium sütés, közepes méret) ha a time+/time- gombokat nyomogatom, az óra változik, a minimum késleltetési idő 3:30, a maximum 13 óra.
Most a gép rossz, vagy mi rontottunk el valamit? Az otthoni egylapátos gondolkodás nélkül - ha nem nyúlok az időzítőhöz - elkezd dolgozni, kever/kavar, keleszt, dagaszt, süt, stb...
#517
Elküldve: 2006. 10. 29. 17:20

#518
Elküldve: 2006. 10. 30. 07:13
Idézet: bigsee - Dátum: 2006. okt. 29., vasárnap - 18:17
Olyan az egész, mintha előzőleg beállítottam volna neki 3:30-as késleltetést, és úgy húztam volna ki a konnektorból, azaz a program beragadt annál a beállításnál, aminél áramtalanítva lett. Alaphelyzetben (1-es program, medium sütés, közepes méret) ha a time+/time- gombokat nyomogatom, az óra változik, a minimum késleltetési idő 3:30, a maximum 13 óra.
Most a gép rossz, vagy mi rontottunk el valamit? Az otthoni egylapátos gondolkodás nélkül - ha nem nyúlok az időzítőhöz - elkezd dolgozni, kever/kavar, keleszt, dagaszt, süt, stb...
Nem kell keverni egyből! Van neki kb. 20 perc pihenési ideje meg felfűti magának langyosra a cuccot és ez után kezd el kavarni ! Várd ki a 20 percet és láss csodát !
Jó sütögetést!

#519
Elküldve: 2006. 10. 30. 09:51
Idézet: Yep - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 8:13
Jó sütögetést!

Az egylapátos nem így csinálta, az rögtön kavart... Akkor ez miért kezd el pl. visszaszámolni? Mondjuk nem ismerem a kétlapátosokat, azok máshogy működnek? Úgy tom, hogy fűtenie akkor kellene, amikor a kelesztésnél nem megfelelő a hőmérséklet, ez pedig egy panel konyhája, ott elég meleg van ahhoz, hogy akár kelesztés közben elinduljon a fűtés.
De, köszi, megpróbáljuk ezt is!
#520
Elküldve: 2006. 10. 30. 09:54
Idézet: bigsee - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 10:51
De, köszi, megpróbáljuk ezt is!
Mindenképpen kell neki az a húsz perc amíg megfelelő hőmérsékletű lesz a cucc, addig számol vissza és a huszas letelte után kezdi keverni, előbb kicsit ide-oda, aztán jóóóól megdolgozza az anyagot!