Idézet: brd - Dátum: 2007. jún. 20., szerda - 21:37
Nagyon magas FSB-t nem próbáltam, 250 biztosan megy. Ennek a lapcsaládnak két revíziója van, a 2.0-kon már fixálható az AGP/PCI órajel (66/33-ra ill. 75/37-re). Tudtommal nagyon régóta csak 2-es szerezhető be, szóval emiatt nem kell aggódnod. Más gyártók K8T800Pro-s lapjaival nem tudom mi a helyzet. Valószínűleg nem húzható olyan jól, mint az nF3, de mint írtam, a motivációm más volt a cserénél. Az okról itt olvashatsz részleteket.
Idézet
Ha körülnézel a www.viaarena.com-on, láthatod hogy rendszeresen jön az unified driver (all chipset & all OS) szinte mindenhez, a legújabb Hyperion pl. 2007. május 30-as. Konkrétan a GART driver verzióját nem tudom, majd megnézem otthon.
Idézet
Sajnos a SATA támogatással valóban gondjaim voltak/vannak. Valamiért a 250 gigás WD-ről nem tud bootolni... feltelepül az OS, majd az első újaraindulás után olvasási hibát ír ki, pedig a vinyónak bizonyosan semmi baja. Viszont a 120GB-os Samsungnál (ami szintén SATA) nem jelentkezik a hiba. PATA-val minden rendben, mérettől függetlenül. Ja, nekem sima modell van, a Deluxe állítólag jobban húzható. Eredetileg olyat kerestem volna a dupla LAN miatt, de végül megoldottam máshogy (igaz, tele az összes* PCI-slotom). *A legalsó (5-ös) PCI-slot nem használható, mivel bármit is rakok bele, CPU-terheltsége azonnal 30-50%-ra ugrik (miközben az Idle Process végig 99%
Idézet
Hűtőborda van az NB-n, csak passzív (majd megtapizom), SpeedFant nem próbáltam (a ventijeimet "kézzel" vezérlem, vagy alapból halkak), ClockGent nem ismerem. A CPU hűtő fordulatszámát az alaplap vezérli (Q-Fan), bár a megoldás nem olyan fejlett mint a Neo2-n.
Ugyan nem volt kérdés, de a legzavaróbb probléma a C'n'Q-val van: nem kapcsolhatom be mivel rejtélyes csontrafagyásokat okoz (legalábbis x64 alatt). XP-re már nem térek vissza, Vista meg még nem kell.

Súgó
A téma zárva.