HWSW Informatikai Kerekasztal: Mindent a nyomtatásról - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mindent a nyomtatásról Nyomtatók, kellékanyagok, meghibásodások Értékeld a témát: -----

#2371 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2008. 03. 24. 17:59

Helló!

Az családi gépen lévő Xerox Phaser jet-et látja az én gépemen szereplő frissen települt win, le is szedi hozzá a drivert, azonban ha nyomtatni akarok a saját gépemről, akkor az explorer.exe és a  drwtsn32.exe hibát észlel és leáll.

Szerintetek mi lehet a gond ?

Arra gondoltam, hogy http://hu.wikipedia.org/wiki/UPnP
Upnp biztonsági okokból (http://www.grc.com/UnPnP/UnPnP.htm ahogy a grc ajálja) történő letiltása is közbe játszhat.

#2372 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 03. 27. 14:01

Valakinek van valami ötlete azzal kapcsolatban, hogy Kyocera FS-1020D nyomtató miért csinál olyat kb. hónapok óta, hogy egyszerűen nem hajlandó rá nyomtatni a Windows egy bizonyos idő után, csak ha egyszer ki és bekapcsolom?

Hibajelenség: "hiba-nyomtatás" a nyomatási sorban, előtte 2 évig sose csinált ilyet. Hiába próbálom újrandítani a nyomtatást vagy kapcsolatnélkülibe állítani, akkor se nyomtat, ki kell kapcsolni a nyomtatót vagy vissza, vagy újraindítani a gépet. Esetleg ha sokáig próbálkozik az ember ráveheti hogy nyomtasson (offline-ba ki, sor újraindítása, kikapcsolás, bekapcsolás).

USB-n van összekötve, párhuzamoson most perpill nem tudom tesztelni. Teljesen véletlenszerű, van hogy bekapcsolásnál már csinálja van hogy órákig nem, de mintha a stand by-hoz lenne köze  :think:

Driver több is volt próbálva, legújabb 4.1 (?), 3.1 is (eredeti CD-ről). KM USB monitor-on keresztül (ezt a telepítő rakja fel, az USB-s eszközök közé települ, rettentő bizalomgerjesztő 0.03-as verzóval) és sima Windows USB nyomtató támogatással is. Kipróbáltam már másik gépen, másik Windows-al, ott is előjött a gond.

Szerkesztette: Kory 2008. 03. 27. 14:05 -kor

#2373 Felhasználó inaktív   Dchris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 28. 20:17

Segítségeteket kérném, mégpedig szükségem lenne toner betöltő nyílás záró kupakra illetve tintapatron lezáró klipszre.

2 hónappal ezelőtt találtam a neten olyan céget, aki ezekkel foglalkozik, de nem vettem fel könyvjelzők közé és mostanra nem találom.

Aki tud segíteni, kérem, küldjön egy privit. Köszönöm
"Tapasztalat a bölcsesség kezdete." - Alkman

Travian meghívó

#2374 Felhasználó inaktív   cocogirl 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 04. 11:28

hello!Hp nyomtatóba vettem fekete patront.kompatibilis utángyártottat-Victoria márkájút-kérdésem:mennyire éri meg,milyen minőségű ez a változat?láttam itt már írtak 1-2 dolgot a victoriáról de konkrétan tud vki vmit mondani róla?előre is köszi a választ. :cool:  :cool:

#2375 Felhasználó inaktív   PcCave 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 04. 15:45

Idézet: Dchris - Dátum: 2008. márc. 28., péntek - 21:17

Segítségeteket kérném, mégpedig szükségem lenne toner betöltő nyílás záró kupakra illetve tintapatron lezáró klipszre.

2 hónappal ezelőtt találtam a neten olyan céget, aki ezekkel foglalkozik, de nem vettem fel könyvjelzők közé és mostanra nem találom.

Aki tud segíteni, kérem, küldjön egy privit. Köszönöm

mail ment

#2376 Felhasználó inaktív   PcCave 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 04. 15:47

Idézet: cocogirl - Dátum: 2008. ápr. 4., péntek - 12:28

hello!Hp nyomtatóba vettem fekete patront.kompatibilis utángyártottat-Victoria márkájút-kérdésem:mennyire éri meg,milyen minőségű ez a változat?láttam itt már írtak 1-2 dolgot a victoriáról de konkrétan tud vki vmit mondani róla?előre is köszi a választ. :cool:  :cool:

Általában jó. Mint szinte minden ilyen típus ez sem utángyártott, hanem az egyszer használt gyári eredeti patron utántöltése. Van más márka alatt olcsóbban is.

#2377 Felhasználó inaktív   PcCave 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 04. 15:48

Debaj:
Írtam levelet, de nem válaszoltál.
Mi legyen a tonereddel?

Szerkesztette: PcCave 2008. 04. 04. 15:49 -kor

#2378 Felhasználó inaktív   fegaf 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 04. 19:21

Helló!
A Xerox 3117-es számolja a nyomtatott oldalakat. Lehet valahogy "nullázni" ezt a számlálót?

#2379 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 09:11

Üdv!

Láma kérdés..

Mi az a fényhenger? S milyen szerepe van? Ha az tönkremegy mi nem fog működni? Talán a szkenner?  :think:

#2380 Felhasználó inaktív   Jumi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 06:07

Sziasztok !

Van egy öreg HP DeskJet 970Cxi nyomtatóm, kifogyott a fekete patronja .

Eddig mindig eredeti HP patront vettem bele, de most nagyon sürgősen kellett helyette másik, és a környéken csak utángyártott Victoria TJVH45 tudtam venni .

A kérdésem az, hogy van-e valakinek tapasztalata a Victoria termékekkel kapcsolatban ?

Általánosan jók ezek ?

A boltos azzal agitált, hogy a Victoria TJVH45 2400HUF, és van rá garancia, ha bármi gondja lenne azonnal tudja cserélni, míg a gyári HP 51645A 5500-6000HUF, és semmilyen garancia nincs rá .

Ha beválik ez a Victoria, esetleg vennék szines Victoria TJVH78 patront is .

Szerintetetek ajánlható ?

Üdv.

Jumi

#2381 Felhasználó inaktív   PcCave 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 09:27

Idézet: Jumi - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 7:07

A kérdésem az, hogy van-e valakinek tapasztalata a Victoria termékekkel kapcsolatban ?

Általánosan jók ezek ?

5 hozzászólással EZELŐTT már válaszoltam a kérdésedre !!!

#2382 Felhasználó inaktív   PcCave 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 09:32

Idézet: Yep - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 10:11

Mi az a fényhenger? S milyen szerepe van? Ha az tönkremegy mi nem fog működni? Talán a szkenner?  :think:

Lámán megfogalmazva:
Lézernyomatókban ezen alakul ki a nyomtatnivaló képe. Ahol kell ott festékpor tapad rá. Ezután ezt a port rávarázsolják töltéssel a papírra és beleolvasztják a papírba.
Ha tönkremegy nem lehet nyomtatni. Multis gépeknél (szkenner, fax,másoló) a nyomtatás nem működik (fax kinyomtatása, másolás gyengébbek kedvéért) de szenner, fax leadás, fogadás (nyomtatás nélkül) megy/mehet.

#2383 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 11:21

Idézet: PcCave - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 9:32

Lámán megfogalmazva:
Lézernyomatókban ezen alakul ki a nyomtatnivaló képe. Ahol kell ott festékpor tapad rá. Ezután ezt a port rávarázsolják töltéssel a papírra és beleolvasztják a papírba.
Ha tönkremegy nem lehet nyomtatni. Multis gépeknél (szkenner, fax,másoló) a nyomtatás nem működik (fax kinyomtatása, másolás gyengébbek kedvéért) de szenner, fax leadás, fogadás (nyomtatás nélkül) megy/mehet.

Köszi...bár eltünt az előzö hozzászólások, amiben belinkeltem egy képet! Na mindegy.

Lehet ezeket jó árban cserélni?
Most egy Sharp AL 840- be nézegetek cuccot... :respect:

#2384 Felhasználó inaktív   PcCave 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 11:49

Idézet: Yep - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 12:21

Lehet ezeket jó árban cserélni?
Most egy Sharp AL 840- be nézegetek cuccot... :respect:

HP, Canon, Samsung, Lexmark, Xerox, Epson típusokhoz (a felsorolás sorrendjében) sokféle fényhengez van. A többihez elég esélytelen vagy kizárólag 1-2 konkrét típushoz van (a sokszáz fajtából). Esetleges megoldás, ha megegyezik méretben ÉS felületben valamelyik általánosabb típussal.
Konkrétan a Sharp AL840-re elég esélytelen az eredetit kivéve, DEEEE eredetis is nagyon kevés helyen fogsz hozzá kapni !!!
Irányárként = aranyárként: AL 100/AL 1000 utángyártott Drum unit: 20eFt

Szerkesztette: PcCave 2008. 04. 06. 12:00 -kor

#2385 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 12:25

Ez elég kellemetlen, mert a tonert 5000 pénzért utántöltik, de a fényhengert ezek szerint nehéz lesz pótolni, írtam szervíznek, gondolom holnap válaszolnak.
Elég sok mindent kell figyelembe venni a nyomtatók vásárlásakor.  Ki tud ennyi mindenre gondolni... :omg:

Bár ahogy látom a vásárlóknak nem a nyomtató gyártókat hanem a patron, toner stb. készítő üzemeket kell eltartaniuk.

#2386 Felhasználó inaktív   PcCave 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 14:58

Idézet: Yep - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 13:25

Elég sok mindent kell figyelembe venni a nyomtatók vásárlásakor.  Ki tud ennyi mindenre gondolni... :omg:

Költségérzékenységnél elsődleges kiválasztási szempont a megfelelő minőségű, de olcsó üzemeltetés, szvsz.

#2387 Felhasználó inaktív   isti1968 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 09. 20:13

A segitségeteket kérem : Anélkül hogy vissza kelljen olvasni 80 oldalt, meg tudná valaki mondani, hogy ha literes tintát akarok venni Canon nyomtatóhoz (IP4000, a BCI-6-os sorozat) akkor van különbség a minőségben a különféle tintaforgalmazók közt és melyik a jó ?
Isti

#2388 Felhasználó inaktív   Csirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 10. 08:36

Idézet: isti1968 - Dátum: 2008. ápr. 9., szerda - 21:13

A segitségeteket kérem : Anélkül hogy vissza kelljen olvasni 80 oldalt, meg tudná valaki mondani, hogy ha literes tintát akarok venni Canon nyomtatóhoz (IP4000, a BCI-6-os sorozat) akkor van különbség a minőségben a különféle tintaforgalmazók közt és melyik a jó ?

Csak az adott patronhoz való tintát vegyél, és meg ne próbálj 'általános' tintát venni!
Nálunk Inktec, Inknara tinták jöttek be, bár most hirtelen nem találtam iP4000-eshez.
Ezeknél biztos van olcsóbb is, de...
"In my self righteous suicide
I cry when angels deserve to die"
/System Of A Down - Chop Suey!/

#2389 Felhasználó inaktív   Jumi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 14:47

Hahó !

Senki sem használt még Victoria festékpatront ?  :reklamacio:

Üdv.

Jumi

#2390 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 16. 12:43

Idézet: PcCave - Dátum: 2008. ápr. 4., péntek - 16:47

Általában jó. Mint szinte minden ilyen típus ez sem utángyártott, hanem az egyszer használt gyári eredeti patron utántöltése. Van más márka alatt olcsóbban is.

B+ jumi... igyál több jümölcslevet, és olvass vissza!!!!!

Más.

Valami über mindentvisz öszvér gólemet akarok venni ( Nyomi- Copy- Scan- Fax- (utóbbi nem nagyon fontos)), de nem tudom melyik lenne a jó választás.
Canon-t nézegetem, m ócsó hozzá a patron, meg az ára is baráti. :)
Ti mit ajánlotok ezek közül, ami a 30e pénzt már nem haladja meg, és elvan, nem szárad be, nem döglik meg gari lejárta után 1 nappal? :think:

Köszi  a helpet előre is!  :respect:

Szerkesztette: carr 2008. 04. 16. 12:44 -kor

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Utolsó »