Sziasztok!
Sokáig gondolkodtam hogy megírjam e ide a fórumra, de aztán döntöttem és megírom. Hadd tudja meg mindenki hogy milyen cég is ez. Szóval 2004. március 8án indított nevezett szolgáltató fél év szervezés után falumba "szélessávú" internet. 50-70 ember lett volna rá, a horror áraikon is. 64k 6e 128k 10e, 384k 16e, 512k 25e, lett 1db 512; 6db 384; 5 db 128k; és ilyen 40 db 64k. Ez még nem éri meg nekik nagyjából 0ás mondták!

Elindult a szolgáltatás GTS Datanettel. 2megás bérelt vonallal. Először nem volt senkinek semmi korlát, gondolhatjátok mi volt. Aki mer az nyer alapon tudtunk netezni. Hol 1 megával jött hol semmivel. Szóltam cseszegettem őket hogy állítsuk már be a sávot. Én voltam a helyi szervező, én tartottam a kapcsolatot a "céggel", illetve a falumbeli ügyfelekkel is. Végigjártam ügyfeleket 100x, fix IP, MAC cím felírás, adjuk már meg annak a 15 embernek akinek kellene a sávot. Nem történt hónapokig semmi. Mindenki szenvedett a 64k-val és a csekk persze a 128k-ról 384k-ról jött. Aztán júliusba eljöttem falumból magam mögött hagyva a gondokat és nem is foglalkoztam a céggel. A problémák tornyosodtak, akinél nem ment a net beszólt nekik 3 hétig még válasz se, volt hogy 2 napig se ment a net, nem válaszolt senki semmire, smtp szerver behalások meg hasonló dolgok jellemezték a működést. Aztán augusztus végén eljött az ADSL településemre. Az emberek főleg a nagy sávszélességűek akik csak 64et kaptak mondogatták le, de ugye 3 évet írtunk alá. Covy ígért nekik fűt, fát, de nem kellett már köszöni szépen mindenki fél év alatt kellett volna beállítani dolgokat és hagyták lemondani ügyfeleket... a sebesség nagyon rossz volt továbbra is, GTS Datanet helyett műholdra (HDT) szerelték át a falut, amivel azt érték el hogy a pingek nagyon rosszak lettek, illetve így lagzott az egész! Van akinek 1 hónapja se ment a nete, senki nem foglalkozott vele, mindenki csak panaszkodott, erre mit ad ISTEN kb 3 hete telefonál öcsém (mivel Ő is felhasználó volt vagyis családom) hogy nem megy a net egész faluba. Utána érdeklődtem gyorsan hogy mi lehet, szeretett cégünkkel. Elmondjam?

Tartozás kérlekszépen! Nem fizetett a HDT-nek ezért Ő pedig lekapcsolta a netet! És most már 3 hete nincs kb 50 ügyfélnek internete a Covysoft miatt. Állítólag HIF-nél van az ügy, többen is feljelentették Őket. Na most aki 6.000 ft-ot fizetett a Covynak nagyon sokan nem kötettnek ADSL-elt, mert számít a pár ezer forint, Ők nagyon szomorúak. És azért 21edik századba ilyet, nagy cég, sok pénz, pályázat, szabolcs megye, bunkó pesti surmókok. Amikor a cég vezetőnek mondtam hogyha mindenki csak 64et bír kapni jöjjön le és mondja el ő az ügyfeleknek hogy miért 64et kap mikor 384et fizet. Erre a válasz: "Nem megyek le parasztgyűlésre!" Ez komoly hozzáállás ugye? Nyugodtal elolvashatják Ők is, és fenyegethetnek hogy feljelentenek hírnévrontásért (volt ilyen is) mindenre amit itt leírtam bizonyítékom van! Ehhez szóljatok hozzá!
üdv