HWSW Informatikai Kerekasztal: Covysoft Story - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Covysoft Story avagy a nagy kitálalás, a nagy balhé... Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 15. 23:02

Sziasztok!

Sokáig gondolkodtam hogy megírjam e ide a fórumra, de aztán döntöttem és megírom. Hadd tudja meg mindenki hogy milyen cég is ez. Szóval 2004. március 8án indított nevezett szolgáltató fél év szervezés után falumba "szélessávú" internet. 50-70 ember lett volna rá, a horror áraikon is. 64k 6e 128k 10e, 384k 16e, 512k 25e, lett 1db 512; 6db 384;  5 db 128k; és ilyen 40 db 64k. Ez még nem éri meg nekik nagyjából 0ás mondták!  :D Elindult a szolgáltatás GTS Datanettel. 2megás bérelt vonallal. Először nem volt senkinek semmi korlát, gondolhatjátok mi volt. Aki mer az nyer alapon tudtunk netezni. Hol 1 megával jött hol semmivel. Szóltam cseszegettem őket hogy állítsuk már be a sávot. Én voltam a helyi szervező, én tartottam a kapcsolatot a "céggel", illetve a falumbeli ügyfelekkel is. Végigjártam ügyfeleket 100x, fix IP, MAC cím felírás, adjuk már meg annak a 15 embernek akinek kellene a sávot. Nem történt hónapokig semmi. Mindenki szenvedett a 64k-val és a csekk persze a 128k-ról 384k-ról jött. Aztán júliusba eljöttem falumból magam mögött hagyva a gondokat és nem is foglalkoztam a céggel. A problémák tornyosodtak, akinél nem ment a net beszólt nekik 3 hétig még válasz se, volt hogy 2 napig se ment a net, nem válaszolt senki semmire, smtp szerver behalások meg hasonló dolgok jellemezték a működést. Aztán augusztus végén eljött az ADSL településemre. Az emberek főleg a nagy sávszélességűek akik csak 64et kaptak mondogatták le, de ugye 3 évet írtunk alá. Covy ígért nekik fűt, fát, de nem kellett már köszöni szépen mindenki fél év alatt kellett volna beállítani dolgokat és hagyták lemondani ügyfeleket... a sebesség nagyon rossz volt továbbra is, GTS Datanet helyett műholdra (HDT) szerelték át a falut, amivel azt érték el hogy a pingek nagyon rosszak lettek, illetve így lagzott az egész! Van akinek 1 hónapja se ment a nete, senki nem foglalkozott vele, mindenki csak panaszkodott, erre mit ad ISTEN kb 3 hete telefonál öcsém (mivel Ő is felhasználó volt vagyis családom) hogy nem megy a net egész faluba. Utána érdeklődtem gyorsan hogy mi lehet, szeretett cégünkkel. Elmondjam?:) Tartozás kérlekszépen! Nem fizetett a HDT-nek ezért Ő pedig lekapcsolta a netet! És most már 3 hete nincs kb 50 ügyfélnek internete a Covysoft miatt. Állítólag HIF-nél van az ügy, többen is feljelentették Őket. Na most aki 6.000 ft-ot fizetett a Covynak nagyon sokan nem kötettnek ADSL-elt, mert számít a pár ezer forint, Ők nagyon szomorúak. És azért 21edik századba ilyet, nagy cég, sok pénz, pályázat, szabolcs megye, bunkó pesti surmókok. Amikor a cég vezetőnek mondtam hogyha mindenki csak 64et bír kapni jöjjön le és mondja el ő az ügyfeleknek hogy miért 64et kap mikor 384et fizet. Erre a válasz: "Nem megyek le parasztgyűlésre!" Ez komoly hozzáállás ugye? Nyugodtal elolvashatják Ők is, és fenyegethetnek hogy feljelentenek hírnévrontásért (volt ilyen is) mindenre amit itt leírtam bizonyítékom van! Ehhez szóljatok hozzá! :)

üdv

#2 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 03. 15. 23:13

Naja, ezt nem értik a tiger.hu-s topikban, hogy ilyenek voltak már errefelé dögivel, aztán csodálkoznak mikor defaultban csúnyán nézünk rá, egy új cég meg nem bír befutni az ilyern birkák miatt.
Make love not Wor.

#3 Felhasználó inaktív   Anteris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 23:33

ez a banda engem is szopatott vagy egy évig a hitegetésükkel, hogy ne izguljak lesz hamarosan net. Baszki ahányszor mentem érdeklödni az irodájukba annyiszor kellett újra regisztrálni, mert az apjuk faszába elkeverte mindig a jelentkezésmet az a két nyálasszájú kiskölök aki ott vergődött az irodában!  :mad: Rohadtul utáltam őket, mert pont az az időszak volt amikor megszünt a matávkedvezmény de a dsl még pangott, ezek meg szépszopattak az etetésükkel. Persze semmi nem lett a dologból természetesen, azóta sem szóltak, hogy mi van, érdekel-e még a net vagy mijafasz.

#4 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 23:38

De azért ilyet hogy így megszűnjön és falumbeliekkel szemben engem hagytak szarba! Nagy pesti cég. Csak felvették a lóvékat aztán semmi! Ilyen szemét egy hozzáállás. Nem? És a HIF meg csak van. Mondjuk Covyék ellen most folyik állítólag az eljárás! Majd meglátjuk! Nem lesz sima ügy! Meg is érdemlik!

#5 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 00:15

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 23:38

És a HIF meg csak van.

Nincs.

#6 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 00:17

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 23:02

...bunkó pesti surmókok..

ez most a covysoft vezetőire mondod vagy úgy általában  :confused:
jó lenne ,ha visszavennél
HP Pavilion DV-5 1160eh

#7 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 00:44

Idézet: Avicularia - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 0:17

ez most a covysoft vezetőire mondod vagy úgy általában  :confused:
jó lenne ,ha visszavennél

Szerintem a szövegkörnyezet alapján kimondottan rájuk mondta, és nem általában. Akárhogyan is, mindenkit megfontoltságra intek - a topiknyitót is! - , mielőtt vélt vagy valós sérelmek mentén elindulna valami flame.

#8 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 00:55

Na szemezgetek nektek a honlapukrol picit. :D

Idézet

A belépési díj tartalmazza a szerelést és a díjmentes kiszállás költségeit is.

Idézet

Idézet

Elnöki köszöntő

Kedves Látógatónk!

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek a megújult céges honlapunkat mely hűen kifejezi a cégünk életében bekövetkett változásokat illetve az elmúlt pár év dinamikus fejlődését.

Aztat szeretnem kerdezni hogy milyen elnok?

Idézet

Cégünk immáron 7 éves tapasztalattal a háta mögött segíti ügyfeleit abban, hogy eligazodhasson az információs társadalomban. Egy cégnél ma már számít, hogy milyen gyors a cégen belüli kommunikáció és a dinamikus reakció idő.

Idézet

Lehet, hogy Ön gépelt el valamit. Ez esetben kérjük ellenőrizze a beírt címet, különös tekintettel arra, hogy a rendszer Linux alapú, így a kis- és nagybetűk között különbség van.

Ebben az a lenyeg hogy egy menüpontra klikkeltem (volna).

Mondjuk en johogy szörözök az oldalukkal, a miénk nincs kész 3 hónapja (csak részeiben). :D

#9 Felhasználó inaktív   Nezelodo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 06:00

Nnno, en ugyan csak nemreg vagyok forumtag, de a cegrol jot meg eddig sehol nem olvastam... Ooo, mielott bevallalnam, hogy helyi felelosse lepek elo, tuti olyan alaposan ellenoriznem a ceget, aminek a bizniszt viszem, hogy 3 napig csak veletlenszeruen valaszott referencia helyekre jarnek ki, es felrevontan informalodnek nehany szemmel lathatoan nem tul elegedett ugyfeltol...

No mindenesetre sajnalkodom, hogy ilyen megesett, de sok korrekt budapesti szolgaltato alapjan szerintem ne is tekintsuk altalanositani a pesti izebize megjegyzest, nyilvanvalo, hogy a covy pesti illetosege sarkallta csak ilyenre a topicinditot :)

Sajna az NHH-t nem azert tartjak el busas fizetesek mellett az adoonkbol, hogy tegyen az erdekunkben akarmit is ugyhogy szerintem hozzanak letre az erintettek egy csoda perkozosseget, fogadjanak egy ugyvedet, aztan nosza. Lehet, hogy talan a netert.hu tud tanacsot esetleg jogaszt is adni a dologhoz.

jelige: az ilyen ceg monnyonle!
Udv: Nezelodo

#10 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 07:38

Elnézést kérek MINDEN PESTITŐL! Semmi bajom veletek! Csak is kizárólag a cégre gondoltam! "nem megyek le parasztgyűlésre" c. kijelentésért! Én minden megfontoltsággal írtam ezt, ugyanis mindenre amit itt írtam van bizonyítékom és hangsúlyozom nem lejáratás csak elkeseredés. De mondjuk engem már nem érdekel csak szarba maradtam falum előtt. Egyébként 2003 szeptemberébe mikor először találkoztam velük, engem nem érdekelt hogy rosszakat írnak róla, mivel amit ígértek nekem teljesítették. településemen akkor SEMMI net lehetőség nem volt és elegem volt már a 20-30ezres telószámlákból + isdn-ből. nekem akkor mennyország volt, ja és 2 hónapig én+haverom használtuk a 2megás teljes vonalat amíg ügyfelekhez nem lett bekötve! tehát volt jó is csak ez a kevés! és hihetetlennek tartom hogy ilyen megtörténhet! Nem szitkozódni csak beszélgetni szeretnék hangsúlyozom! köszi!

#11 Felhasználó inaktív   Old_Mumus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 16. 08:21

Nos, az emlitett cegrol tenyleg nem lehet "kamu" az inkorrektseg.
Nekem egy volt kollegista evfolyam tarsam dolgozott nekik. O otthagyta
a teamet mar vagy ketto es fel eve. Meselt nekem par erdekes dolgot, de
roviden akkor mar azt vontam le, hogy nem eppen egy korrekt team.

Sajnos eleg gyenge meg a piac szabalyozasa az NHH es mas felugyeleti
szerver altaluk sulyosnak mondhato ugyek eseteben probalnak valamit tenni.

A legsajnalatosabb teny az, hogy az adofizetok, azaz a mi penzunkbol nyernek
foleg IHM meg mas palyazatok reven olyan cegek akik v. kokler modon
szolgaltatnak, vagy amugy is van mit a tejbe apritani.  Igy diszkriminalt modon
kimaradnak azok a kezdo v. kisebb -nem olyan hires cegek- akik tisztessegesen
nem megkopasztva a masikat akarnak ervenyesulni.

Javaslom, esteleg a fogyasztovedelmet es nagy cirkuszt lehet csapni
a TV Ugyvedje musoraval - Juszt Laszlo.
V63 a legjobb mozdony
Olyan mint a CISCO router ;-)

#12 Felhasználó inaktív   Old_Mumus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 16. 08:24

Idézet: Nezelodo - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 5:00

Nnno, en ugyan csak nemreg vagyok forumtag, de a cegrol jot meg eddig sehol nem olvastam... Ooo, mielott bevallalnam, hogy helyi felelosse lepek elo, tuti olyan alaposan ellenoriznem a ceget, aminek a bizniszt viszem, hogy 3 napig csak veletlenszeruen valaszott referencia helyekre jarnek ki, es felrevontan informalodnek nehany szemmel lathatoan nem tul elegedett ugyfeltol...

No mindenesetre sajnalkodom, hogy ilyen megesett, de sok korrekt budapesti szolgaltato alapjan szerintem ne is tekintsuk altalanositani a pesti izebize megjegyzest, nyilvanvalo, hogy a covy pesti illetosege sarkallta csak ilyenre a topicinditot :)

Sajna az NHH-t nem azert tartjak el busas fizetesek mellett az adoonkbol, hogy tegyen az erdekunkben akarmit is ugyhogy szerintem hozzanak letre az erintettek egy csoda perkozosseget, fogadjanak egy ugyvedet, aztan nosza. Lehet, hogy talan a netert.hu tud tanacsot esetleg jogaszt is adni a dologhoz.

jelige: az ilyen ceg monnyonle!

Sajnos lenezik es hulyenek nezik a videket az szent. En meg kezdokent 1999-ben voltam egy akkori TOP5-os ISP teruleti kepviseloje (meg akkor a dial-up) volt a slager. Eloszor minden jol ment, aztan egyre vacakabb cuccokkal jottek, szolgaltatassal gondok voltak, stb.

Mindenfele hulyeseggel leszereltek az embert. En beszerveztem egy csomo mindenkit, aztan majdnem en voltam a hibas. Na ekkor fogadtam meg ennek vege tobbet nem leszek mas kapcaja. Majd boldogulok a magam utjan.
V63 a legjobb mozdony

#13 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 09:43

Old_Mumus: ezzel én is így vagyok. Én maradtam szarba, és még én vagyok fenyegetve! A cég vezetője valószínű látta ezt a topicot mivel most csnegett a telefonom!:) De én se veszem fel mivel Ő se vette fel ha nekem/nekünk problémánk volt! csumi

#14 Felhasználó inaktív   Richardka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 09:55

én felvenném a telefont, és elbeszélgetnék vele.

Semmit nem tud csinálni. ha meg ugat akkor meg kapja be.

A lényeg hogy ha felveszed nyugodtan beszélj vele, semmi idegeskedés, mert neked veszteni valod nincs.

Ja és ird ide mi a fejlemény , mert kiváncsi vagyok :)
Már van nettem :)

#15 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 10:02

Tudom de nem akarok vele beszélgetni:)! 1x hívott nem érdekel! Én nem vagyok ideges semmi, én már tavaly augusztus óta nem foglalkozom az üggyel, csak most tetőzött be megint Nálam. Hál Isten ügyfelek se hivogatnak meg semmi, élem a nyugodt életem, csak gondoltam elmesélem hogy ilyenek is történtek! :)

#16 Felhasználó inaktív   Old_Mumus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 10:04

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 8:43

Old_Mumus: ezzel én is így vagyok. Én maradtam szarba, és még én vagyok fenyegetve! A cég vezetője valószínű látta ezt a topicot mivel most csnegett a telefonom!:) De én se veszem fel mivel Ő se vette fel ha nekem/nekünk problémánk volt! csumi

Nalam egy gyules szeru utan az ugyfelek rajottek, hogy en nem tehetek rola, ha a szolgaltato olyan amilyen. Aztan leszalltak rolam, es szepen elmentek onnan. Ma mar semmit nem lehet hallani ugy a cegrol mint anno (pozitiv ertelemben), csak elvan a fennmaradasert.
V63 a legjobb mozdony

#17 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 10:05

Idézet: andrej - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 0:55

Aztat szeretnem kerdezni hogy milyen elnok?

milyen, milyen... hát banánköztársasági!  :banana:
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#18 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 10:41

"Ja láttam a topikot kíváncsi leszek a folytatásra" jött nekem smsbe a vezetőségtől!

Én nem vagyok kíváncsi semmi folytatásra én elkeseredtem hogy most megint én leszek a szemétláda! Mindenkinek én vagyok a rossz! Én ezzel csak tudatni akartam hogy ilyen is van! sajnos :(

#19 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 10:58

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 10:41

"Ja láttam a topikot kíváncsi leszek a folytatásra" jött nekem smsbe a vezetőségtől!

Én nem vagyok kíváncsi semmi folytatásra én elkeseredtem hogy most megint én leszek a szemétláda! Mindenkinek én vagyok a rossz! Én ezzel csak tudatni akartam hogy ilyen is van! sajnos :(

Figy, van neked barmilyen szerzodeses -kiveve egy esetleges net elofizu- viszonyod ezzel a csodaceggel? Ellenkezo esetben  :kma:  :fuck:  es tarsai a cegnek ;) Szanalmasak...
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#20 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 11:05

Dehogy! Sose voltam se alkalmazottjuk, se alvállalkozójuk se semmilyük! Egy helyi szervező voltam aki bízva a net elérésbe szerveztem az embereket , én voltam a helyi kapcsolattartó!:) szánalmas ez van!

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó