egyikét aztán már olvasgatam is őket. Végül már nem birtam ki hogy ne osztjam meg veletek
saját nem túl pozitív élémenyemet a U.P.C. -ről.
kb 1 ével ez előtt megrendeltem a Chellot akkor volt újdonság a plusz. A havi díja alig ugye 16.990 volt.
Nem volt ez zsákba macska mert senkinek nem volt ilyen net szolgáltatása , pláne nem enyiért. ez sajna ma így van. Tehát ugye megkötöttem a szerződést két évre. Kaptam egy nyomtatott ami szerintük 50.000 Ft persze nekem 12.000 -et nem ért meg ( Hp deskjet 5652) - persze lehet hogy enyi volt valoban ,de nekem anyira kellet mint kecskének a kés - szóval minden ok persze az első modem xar volt miért is ne igy az átlagos két hét helyet volt 3 - 4 hét mire minden jó volt. 15 Gb helyet nekem lehet 20 Gb leszedni. Na mondom anyám enyit soha nem fogok leszedni. (ismertem 3 oldalt
hát egy hónap múlva 22 Gb adatforgalom volt, de senki nem tiltott le. a következő hónapban 36 Gb. még mindig és azóta sem. persze a barátaimat már 15.322 GB forgalom után korlátozták, de nekem szerencsém lehetett. Szóval nem volt bajom vele. A lényeg hogy alig egy hónapja MAJDNEM felbontották velem a szerződést és így került fény azzokra a dolgokra amit soha nem tudtam volna:
1. U.P.C. a szerződés bontás miatt VISSZA kért:
- minden kifizetett hónap útán járó kedvezmények ( valódi ára : 27.990) amit nekem fizetni kellet volna 11.000 Ft / hó azaz 11.000 * 12 = 132.000 Ft
- Az "50.000" Ft Nyomtató
- A bekötési Díj : 25.000.,-Ft
Na hát eldöntöttem hogy soha többet UPC mert egy hétel később rendeztem a kurva lovét és már szerződésbontás. ( info : két hónapig nem fizetek és kijelöltek egy napot amikor fizethetek legkésőbb csak hát ugye anyagi csőd meg minden ugyhogy egy héttel később ugyan de leraktam 50.000 Ft -ét)
Miútán és már fizetem több mint egy éve reméltem valami pozitívabb hozzáállást.
Ügyfélszolgálatott minden alaklommal 22 perces várakoztatással tudtam elérni akik mindig azt mondta nincs mit tenni, iroda pontosan ezt mondta : "Hát én nem tudom , de szerintem nincs mit tenni".
Mivel dolgoztam a UPC -nél gondoltam megkeresek egy ismerőst aki segithet nekem. Így is volt szerenécsre nem bontoták fel a szerződést de nekem nagyon tanulásgos volt.
Kicsit olyan ez mint egy hitel amig fizeted minden ok, de probáld meg nem fizetni akkor nekem anyi!!!!
gondoljátok csak át : 132.000 + 50.000 + 25.000 = 207.000 és mind ezt miért ??? mert megrendeltem és CSAK TÖBB mint egy évig fizetem kető helyet!!! Köszönöm, de igazán.
Szóval nekem ez elég is volt ahhoz hogy megtanuljam : Hűségnyilatkozatott SOHA ha csak nincs meg rá előre a lovém !!!!
egyébként ha nem szervert akkarsz üzemeltettni akkor nem kell korlátlan letöltési lehetőség , de ha már itt tartunk nagyobb baj az hogy folyamatosan változik az IP cim
na mind1 otthonra több mint JÓ
60 GB egy hónapra elégnek kell lenni ha csak olyanokat szedsz le amit tényleg használsz...
Na mentem sörözni
Tisztelettel :
Douglas

Súgó
A téma zárva.