HWSW Informatikai Kerekasztal: Valaki töröljön... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (4 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Valaki töröljön... Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   skeeter 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 25. 20:20

Sziasztok,

az elmúlt pár napban egyszerűen megcsömörlöttem a "jajj ezt a topicot minek nyitottad", "jaj most ezt miért ide írtad", "jaj ez miért nem fért el itt" típusú hozzászólásoktól, amiből mostanában elég sokat sikerült olvasnom.

Nagyon szomorúnak tartom, hogy a nem kifejezetten pörgős témacsoportokban is leginkább mindenki azzal foglalkozik, hogy úristen ez a topic minek nyílt, minek írtál be, stb. Okát nem tudom, biztosan pénzbe kerül egy új téma, vagy hasznos sávszélességet vesz el.

Mindenesetre mára már ez olyan szintén nevetségessé vált, hogy szeretném valamelyik moderátort megkérni, hogy töröljön ki a fórumról, mert ami itt folyik, az már inkább idegesítő, semmint szórakoztató.

Bye
skeeter

#2 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 20:34

csak így törölni nem fognak. nincs elég izgalom? csinálj! valami olyat amitől tuti kitiltanak :lol:
JóSebesség

#3 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 20:45

Most legyek g*ci?

Elég lett volna a megfelelő helyen, a "javaslatok, bírálatok modokról, modoknak" topicba beírni. :omg:
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#4 Felhasználó inaktív   skeeter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 20:59

Idézet: freeone - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 19:45

Most legyek g*ci?

Elég lett volna a megfelelő helyen, a "javaslatok, bírálatok modokról, modoknak" topicba beírni. :omg:

Nem feltétlenül a moderátorokról van szó, sőt főleg nem róluk. De hát tudom, itt mindennek megvan a helye. Esetleg lehetne javasolni igy utoljára, hogy az egész fórum menjen 1 topiccal? Abban is elfér minden...szánalmas :(

#5 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 25. 21:09

Igazad van.

#6 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 21:31

én régebben azon idegesedtem fel qvára amikor sokan iyleneket irtak: "keress", használd a keresőt, guglizzál bazze, stb ilyen destruktív hozzászólásokat  :omg:

az ilyen postok akkor mennek el amikor már jó ideje folyik vmiről egy topic és akkor vki nem olvassa végig csak a végén belekérdez ami az első odallon le lett irva

ha olyan uj topicot nyit valaki amiről már van szó, mittomén a harmadik sp2-s topic akkor ne csak annyit berakni hogy keress, mert valszeg keresett csak a nem megfelelő kulcsszavakkal, szal berakni neki egy linket ami a helyes kulcsszavas keresésre megy

multkor láttam egy topicot, ahol vki kérdezett valamit, és az első aki hozzászólt dobott egy linket hogy abba a témába irjad oda való és irta hogy szerinte törölhető a topic
1. egy user csak a saját topcjára mondja hogy törölhető máséra ne, mjad a modok összevonják valamivel vagy törlik vagy marad
2. a poén az volt, hogy a beirt link olyan témára vezetett amit szintén a topicindító indított hasonló témában de lényeges más kérdéssel

#7 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 09:19

Igen, előpördül az ilyen. Azért a modok igyekeznek bizonyos elvek szerint közreműködni ilyen esetekben, tehát csakúgy azért, mert valaki írta, hogy ismételt témafelvetés etc., még nem feltétlen záródik egy topik. Jópár példa van erre is. :)
Ugyanakkor van egy necces határ, ahol nem igazán lehet eldönteni, egyedi lesz-e a probléma, ami megér egy külön topikot, vagy nem. Itt fordulhat elő, hogy 2 vagy több oldal után zárul egy téma.
És persze a tévedés és az egyéni megítélés jogát fenntartva előfordulhat téves topikzárás, ilyenkor meg lehet vitatni, indokokkal, érvekkel, aztán vagy kinyílik a téma, vagy zárva marad.
Szal' összetett kérdés ez, nem csak olyan tegnap esti "Igazad van!", ahogy beírtam érintőlegesen gondolkodva.

Minden esetre ezért nem kell elrohanni a Fórumról. ;)

Szerkesztette: Omega 2005. 03. 26. 09:20 -kor

#8 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 10:21

Idézet: Omega - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 9:19

Minden esetre ezért nem kell elrohanni a Fórumról. ;)

ja
a fórumozók egy közösséget alkotnak és (szinte) minden közösségben megtalálható a nagy társadalom minden eleme, osztálya csak kicsiben
szal egyetemes népszerűség nehéz dolog, mindig van aki beszól (általánosan mondom, nem a "zárdbeatopicot" emberekre)

#9 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 11:08

Idézet: skeeter - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 20:59

Nem feltétlenül a moderátorokról van szó, sőt főleg nem róluk. De hát tudom, itt mindennek megvan a helye. Esetleg lehetne javasolni igy utoljára, hogy az egész fórum menjen 1 topiccal? Abban is elfér minden...szánalmas :(

Nem róluk van szó, viszont ott éred el őket leghamarabb. Persze valójában nem töröltetni akartad magad, mert akkor írtál volna egy privit egy moderátornak- ez a topic inkább olyan mint mikor a tinédzserlány megpróbál rubophen-el öngyilkos lenni. Tudja hogy nem sikerül neki, nem is az a célja, csak a figyelemfelkeltés.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#10 Felhasználó inaktív   Mono 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 12:01

Idézet: skeeter - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 20:20

...
Mindenesetre mára már ez olyan szintén nevetségessé vált, hogy szeretném valamelyik moderátort megkérni, hogy töröljön ki a fórumról, mert ami itt folyik, az már inkább idegesítő, semmint szórakoztató.

...

Sosem értettem ezt a fajta hozzáállását egy-egy usernek. Nem az első ilyen, amit látok és komolyan mondom, nem értem.

Bevágja a hisztit, mert valami nem úgy történt az életben, mint ahogy szerette volna. Megsértődik és vagy a saját topikjában, vagy egy direkt erre nyitott topikban (!) megkéri a moderatúrát, töröljék a hozzáférését a fórumról.

De könyörgöm, miért :confused: Minek itt csinálni a fesztivált :confused: Mi van akkor, ha nem törlik a hozzáférését, de szépen csöndben odébbáll :think: "Kísértésbe" esik netán később és megint beirogat egy holdkóros éjszakán, ha nincs törölve :think: Vagy akkor nem vonhatja magára a figyelmet, hogy "yáy, olyan rosszak voltak velem a többi fórumozók, miattuk most el kell menjek innen...." :confused:

Menjen el az ilyen szépen csöndben, minek kell ezt nagydobra verni :think: :reklamacio:
Adjon az Isten, szebb jövőt!

#11 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 03. 26. 12:07

Idézet: skeeter - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 20:20

Sziasztok,

az elmúlt pár napban egyszerűen megcsömörlöttem a "jajj ezt a topicot minek nyitottad", "jaj most ezt miért ide írtad", "jaj ez miért nem fért el itt" típusú hozzászólásoktól, amiből mostanában elég sokat sikerült olvasnom.
...

Bye
skeeter

Pedig ez sem az első ilyen téma!!! :D  :D  :D

Lásd: Kérhetnék itt is ban -t ?, Nem vicc !!!

Egyébként, én az olyan hozzászólásokat nem értem, mint a tied: ha nem tetszik a fórum, akkor ne látogasd.

A magam részéről sokkal jobbnak tartom, ha egy témakörrel kapcsolatban kevés topic van, mert akkor elég (lenne) egyet-kettőt átnézni.

Félreértés ne essék: vannak olyan dolgok, amik nekem sem tetszenek (nem vagyunk egyformák), de ez egy ingyenes és nyilvános fórum, úgyhogy három dolgot tehetsz:
- örülsz, hogy van egyáltalán ilyen és elfogadod úgy, ahogy van,
- ha valami nem tetszik, tőled telhetően megpróbálod megváloztatni,
- ha nem tetszik, nem jössz ide.

Üdv+:respect:  :respect:  :respect: : scaurus

u.i.: megjegyzem, általam nyitott topicot is zártak be téma újrafelvetése miatt, tehát én is voltam "szenvedő" alanya a téged zavaró jelenségnek...
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#12 Felhasználó inaktív   skeeter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 13:21

Idézet: Mono - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 11:01

Sosem értettem ezt a fajta hozzáállását egy-egy usernek. Nem az első ilyen, amit látok és komolyan mondom, nem értem.

Bevágja a hisztit, mert valami nem úgy történt az életben, mint ahogy szerette volna. Megsértődik és vagy a saját topikjában, vagy egy direkt erre nyitott topikban (!) megkéri a moderatúrát, töröljék a hozzáférését a fórumról.

De könyörgöm, miért :confused: Minek itt csinálni a fesztivált :confused: Mi van akkor, ha nem törlik a hozzáférését, de szépen csöndben odébbáll :think: "Kísértésbe" esik netán később és megint beirogat egy holdkóros éjszakán, ha nincs törölve :think: Vagy akkor nem vonhatja magára a figyelmet, hogy "yáy, olyan rosszak voltak velem a többi fórumozók, miattuk most el kell menjek innen...." :confused:

Menjen el az ilyen szépen csöndben, minek kell ezt nagydobra verni :think: :reklamacio:

Szia,

rendben van, megfogadom igen kedves tanácsod, ez volt az utolsó hozzászólásom az egész HWSW fórumon.

Sziasztok!

#13 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 13:34

Idézet: Mono - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 12:01

...

Mert nem akar elmenni, csak egy kis sajnálgatást szeretne kicsikarni. :(

#14 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 13:41

Idézet: skeeter - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 13:21

Szia,

rendben van, megfogadom igen kedves tanácsod, ez volt az utolsó hozzászólásom az egész HWSW fórumon.

Sziasztok!

hejj, de milyen ironikusak próbálunk lenni..
JóSebesség

#15 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 14:58

Idézet: freeone - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 11:08

... Tudja hogy nem sikerül neki, nem is az a célja, csak a figyelemfelkeltés.

Így van, de ez nem sorolható a negatív tulajdonságok közé. Inkább elfogadott emberi tulajdonság.

#16 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 15:38

Arrol nem is beszelve, hogy talan van egy keves igazsag is abban amit mond. Persze, ez senkinek sem jut eszebe, csak az, hogy menjen a picsaba ha valami nem tetszik neki :)

#17 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 26. 15:40

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 15:38

Arrol nem is beszelve, hogy talan van egy keves igazsag is abban amit mond. Persze, ez senkinek sem jut eszebe, csak az, hogy menjen a picsaba ha valami nem tetszik neki :)

Kép

#18 Felhasználó inaktív   LLaci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 08:51

Idézet: freeone - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 12:08

ez a topic inkább olyan mint mikor a tinédzserlány megpróbál rubophen-el öngyilkos lenni. Tudja hogy nem sikerül neki, nem is az a célja, csak a figyelemfelkeltés.

/OFF
Poénnak se túl jó, de inkább olyanból gyárts ilyesmit, amihez értesz is!
Bocs! De nekem ez súlyos!
/ON

szabinar: :respect:

#19 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 18:21

Idézet: LLaci - Dátum: 2005. márc. 27., vasárnap - 8:51

/OFF
Poénnak se túl jó, de inkább olyanból gyárts ilyesmit, amihez értesz is!
Bocs! De nekem ez súlyos!
/ON

szabinar: :respect:

Meg kéne tanulni mi a különbség a poén, meg a hasonlat között.

#20 Felhasználó inaktív   LLaci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 28. 11:01

Idézet: freeone - Dátum: 2005. márc. 27., vasárnap - 19:21

Meg kéne tanulni mi a különbség a poén, meg a hasonlat között.

Meg kéne tanulni néhány dolgot különböző anyagok emberi szervezetre gyakorolt hatásáról és nem oltári nagy baromságokat irkálni hasonlatként.
Többit max email-en.

Téma megosztása:

• (4 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó