HWSW Informatikai Kerekasztal: Valaki töröljön... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (4 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Valaki töröljön... Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   skeeter 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 30. 09:24

Idézet: Jim DiGriz - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 6:50

Melóhelyen/iskolában/otthon általában kénytelen vagy ottlenni, míg itt a kijelentkezés+jobb fölső X elég sok problémától távoltarthat. És a fent említett helyeken sem kérsz meg senkit, hogy lőjön le azért, mert nem bírod a környezetet.

Oké, vettük a lapot, bosszant a fórum színvonala, de ugyanúgy nem tudlak megérteni, mint azt, aki a parlament előtt leönti benzinnel, és felgyújtja magát. Hja, látványos, csámcsogható, de nem ér el semmit. Ha konstruktív fórumtag maradsz, azzal többre jutsz :). Ha meg eleged van, a fenti kombináció (mármint a kijelentkezés+X, nem pedig a benzin+gyufa) még mindig ott van :).

Nem, igazából nem a színvonal bosszant, hanem az, hogy majdnem minden topic azzal keződik, hogy magukat önkéntes moderátoroknak képzelők kiakadnak, hogy jaj ez már megint miért ide, miért van, stb. Azért a HWSW messze nem egy átláthatatlan méretű fórum, kicsit indokolatlannak tűnik mindez. Na de mindegy, mostmár tényleg elhúztam, még akkor is ha nem hajlandóak kitörölni. Sziasztok.

#42 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 09:27

Idézet: skeeter - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 10:24

Nem, igazából nem a színvonal bosszant, hanem az, hogy majdnem minden topic azzal keződik, hogy magukat önkéntes moderátoroknak képzelők kiakadnak, hogy jaj ez már megint miért ide, miért van, stb. Azért a HWSW messze nem egy átláthatatlan méretű fórum, kicsit indokolatlannak tűnik mindez. Na de mindegy, mostmár tényleg elhúztam, még akkor is ha nem hajlandóak kitörölni. Sziasztok.

Na bumm, te meg kiakadsz az önkéntes moderátorokon. Tudok ajánlani egy légmentesen záródó plexibuborékot, ott el leszel választva a szociális konfliktusoktól.

#43 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 09:32

Idézet: skeeter - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 10:24

Sziasztok.

ezzel elismered, hogy az önkétes modjelölteknek van igazuk. grat.
JóSebesség

#44 Felhasználó inaktív   Öregördög 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 03. 30. 09:33

Idézet: Jim DiGriz - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 10:27

Na bumm, te meg kiakadsz az önkéntes moderátorokon. Tudok ajánlani egy légmentesen záródó plexibuborékot, ott el leszel választva a szociális konfliktusoktól.

Te, hagyd már szegényt a sokkterápiáddal. Fél - mint az összes dohányos - a leszokástól. :)
Sokkal jobb ha betiltják, mert akkor lehet hivatkozni.
FAUST
(Creation in Théatre-Lyrique, on March 19, 1859)

#45 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 09:36

Idézet: Öregördög - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 10:33

Te, hagyd már szegényt a sokkterápiáddal. Fél - mint az összes dohányos - a leszokástól. :)
Sokkal jobb ha betiltják, mert akkor lehet hivatkozni.

:D

(Úgyse olvassa, ugye, Skeeter? :D)

#46 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 03. 30. 09:45

Idézet: Öregördög - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 9:04

A kiemelt és a pörgő nem összetartozó, sőt. A pörgő témát felesleges kiemelni, amúgyis fenn van, és legtöbbször egy Blikk hír színvonalát éri el.

Általánosítasz, nincs igazad.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#47 Felhasználó inaktív   Öregördög 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 03. 30. 09:53

Idézet: didyman - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 10:45

Általánosítasz, nincs igazad.

Természetesen :)  de mégis csak jobb lenne, ha valamivel alátámasztanád.

valamint valaki mindjárt beszól, hogy offtopik. :p

(Ezt csak azért tettem hozzá, hogy ne legyen az. :) )

Szerkesztette: Öregördög 2005. 03. 30. 09:55 -kor

FAUST
(Creation in Théatre-Lyrique, on March 19, 1859)

#48 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 03. 30. 10:51

:omg: ez a topik.

Minek a mártírkodás?

Én Kakukk mártírkodását és nagy csinnadrattával való levonulását se értettem...

Mire jó ez?

Bizonyos dolgokban igaza van a topikindítónak, de nem így kell ezt lereagálni.

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#49 Felhasználó inaktív   Mono 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 30. 12:41

Idézet: td - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 10:51

Minek a mártírkodás?

Én Kakukk mártírkodását és nagy csinnadrattával való levonulását se értettem...

Mire jó ez?

Bizonyos dolgokban igaza van a topikindítónak, de nem így kell ezt lereagálni.

Üdv: Dan

Csssss, hagyd, még a végén téged is meg akar verni :omg:
Adjon az Isten, szebb jövőt!

#50 Felhasználó inaktív   L 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 12:49

Idézet: td - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 11:51

Minek a mártírkodás?

Az az igazán  :omg: , mikor az utolsó észreveszi, hogy magával beszélget.  :D  :D  :D
Szó bennszakad, hang fennakad,
Lehellet megszegik

#51 Felhasználó inaktív   KennyMcCormick 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 12:54

Idézet: skeeter - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 9:24

Azért a HWSW messze nem egy átláthatatlan méretű fórum, kicsit indokolatlannak tűnik mindez...

Nah most ratapintottal a lenyegre. Epp ezaz, hogy nem olyan meretu ez a forum, hogy a keresessel ne lehetne meg talalni a megoldast.
De mutatok is egy peldat: Megkert egy ismerosom, hogy segitsek mar neki osszekotni a TV-t es a szamitogepet. Mivel meg eddig en sem fogalkoztam ezzel, igy elkezdtem olvasgatni  >>> ezt <<< a kiemelt topikot. Rengeteg info van benne, ezek alapjan vettem meg a kabeleket, es allitottam be a szoftvereket is a masinan. (Szerencsere elbol ment minden, szoval nem volt semmi gaz.) De  mig a topikot olvastam, egy ido utan azthittem, hogy falnak megyek, mivel kb. 800x600-an tettek fel azt a kerdest, hogy "Miert fekete-feher a kep a TV-n?", valamint kb 640X480-an azt, hogy "Miert nem jelenik meg a video a TV-n?". Persze a topik  cimeben is meg van emlitve hogy kerdezzetek nyugodtan, de nagyon-nagyon-nagyon sokan meg a topik epp aktualis oldalat sem olvassak vegig, nem meg az elozmenyeket. (Ebben is talalsz olyat hogy 500-adjara is elmondjak valakinek, hogy milyen beallitast nezzen meg, es 2 (ketto) hozzaszolassal kesobb valaki mas feldobja ugyanazt a kerdest....)
Szoval szerintem nem baj az ha nem nyilik naponta 100 topik, csak arra kell(-ene) talan jobban odafigyelni, hogy az eligazitas ne legyen bunko. Pl.: >>> ez <<< egy teljesen jo pelda arra, hogy szepen kulturaltan is el lehet iranyitani valakit a megfelelo topikba.

#52 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 13:25

Idézet: didyman - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 9:16

Káosz így is helyenként megtalálni valamit (a fórum keresője sokszor erre valóban nem alkalmas, egy szót egy 40 oldalas témában megkeres, na de melyik oldalon???)

:think:

Idézet

Szerkesztette: FakeJack 2005. 03. 30. 13:26 -kor

#53 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 14:46

Idézet: hagyo - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 20:21

Nemtudom miért szúrtad ide a képet, de komment nélkül, furcsa gondolataim támadnak veled kapcsolatban.

Részemről gratulálok a magyar csapatnak és minden résztvevőnek,  a spec. olimpián mutatott teljesítményéért.

Sok fórumozó példát vehetne a hasonló emberek gondolkodásmódjáról. ( a "papiron" értelmifogyatékosokra gondolok)

Az előtte lévő hozzászólásra volt válasz, a vitáról.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#54 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 31. 08:30

Idézet: FakeJack - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 13:25

:think:

:omg: :respect: :)
Mer ugye az ember az oldal tetején lévőt használja.

Szerkesztette: didyman 2005. 03. 31. 08:31 -kor

(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#55 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 31. 08:33

Idézet: Öregördög - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 9:53

Természetesen :)  de mégis csak jobb lenne, ha valamivel alátámasztanád.

valamint valaki mindjárt beszól, hogy offtopik. :p

(Ezt csak azért tettem hozzá, hogy ne legyen az. :) )

Én is gondoltam, hogy hiányzik az indoklás, de ez olyan szubjektív. Amit írtál, nem általános jellemzője a fórumnak szerintem. Valaki már példát is írt.

#56 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 31. 10:07

Idézet: FakeJack - Dátum: 2005. márc. 28., hétfő - 12:56

:offtopic:
Neked kínozta már meg? Nekem igen. 2 hétig köpni-nyelni nem tudtam.

De mégsem haltál bele...  szerencsére.  Mert azért a paracetamol eléggé közisert dolog. És a példa is, amit mondott, ha emlékeim nem csalnak, Nyíregyházán történt diáklányokkal ilyesmi.
Ez olyasmi, mint mikor valaki vadul mutogatja, hogy felvégja az ereit, előkaja a kést, és vadul reszelgeti a késpenge hátával.

Bár, most így belegondoltam, a két hétig köpnyi-nyelni nem tudás valóban lehet halálos is. Pláne a köpés.  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#57 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 31. 10:10

Idézet: hagyo - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 20:21

Sok fórumozó példát vehetne a hasonló emberek gondolkodásmódjáról.

És az élniakarárusokról, kitartásukról.
Persze, most magamra is mutogathatnék, de én nem is igyekszem kérkedni a hibáimmal...

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#58 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 31. 10:16

Idézet: Jim DiGriz - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 7:50

Oké, vettük a lapot, bosszant a fórum színvonala, de ugyanúgy nem tudlak megérteni, mint azt, aki a parlament előtt leönti benzinnel, és felgyújtja magát. Hja, látványos, csámcsogható, de nem ér el semmit.

Kérem szépen, dicsérjük meg az urat, kitől eme nemes bölcselkedés beböffentése származik. Mert ebben benne van minden. Régebben, egyszer én is kértem Krinyo magánban, hogy töröljön innen. Ő elküldött aludni, hogy majd holnap gondoljam végig... és igaza lett (mint sokszor)....  :)

Aki valóban el akar menni, az nem veri nagydobra, nem nyit neki külön topicot, mint ahogy a hídról leugró öngyilkos sem hívja oda elötte a tévéseket. Aki így tesz, az azt szeretné, hogy mondjuk el Neki, hogy Ő milyen jó ember, mennyire fog hiányozni nekünk, stb. Nos, mondja a fene...  :)

És senki ne menjen el, csak ha élvezi, és a partnere is... sőt, az a jó, ha ketten, egyszerre. De ez már egy másik történet...  :)

Idézet

[link]

#59 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 31. 12:00

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. márc. 31., csütörtök - 11:07

De mégsem haltál bele...  szerencsére.  Mert azért a paracetamol eléggé közisert dolog. És a példa is, amit mondott, ha emlékeim nem csalnak, Nyíregyházán történt diáklányokkal ilyesmi.
Ez olyasmi, mint mikor valaki vadul mutogatja, hogy felvégja az ereit, előkaja a kést, és vadul reszelgeti a késpenge hátával.

Bár, most így belegondoltam, a két hétig köpnyi-nyelni nem tudás valóban lehet halálos is. Pláne a köpés.  :)

Hát nem. De nem volt jó érzés. Mondjuk az nem paracetamoltol volt, hanem több hetes bivalyerős antibiotikum kúrától.
Asszem félreérthető voltam. Nem akartam öngyilkolni, ellenkezőleg!

Csak a "csak a májat kinozza meg" -re reagáltam, hogy a vegyszeres bántalomtól történő májmegnagyobbodás annyira nem "csak".

Szerkesztette: FakeJack 2005. 03. 31. 12:03 -kor

#60 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 31. 13:17

Idézet: FakeJack - Dátum: 2005. márc. 31., csütörtök - 12:00

Csak a "csak a májat kinozza meg" -re reagáltam, hogy a vegyszeres bántalomtól történő májmegnagyobbodás annyira nem "csak".

Persze, ebben igazat is adok Neked, csak érzem az eredeti hozzászólás (jogos) iróniáját is...  :)

Idézet

[link]

Téma megosztása:

• (4 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó