Idézet: skeeter - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 9:24
Azért a HWSW messze nem egy átláthatatlan méretű fórum, kicsit indokolatlannak tűnik mindez...
Nah most ratapintottal a lenyegre. Epp ezaz, hogy nem olyan meretu ez a forum, hogy a keresessel ne lehetne meg talalni a megoldast.
De mutatok is egy peldat: Megkert egy ismerosom, hogy segitsek mar neki osszekotni a TV-t es a szamitogepet. Mivel meg eddig en sem fogalkoztam ezzel, igy elkezdtem olvasgatni
>>> ezt <<< a kiemelt topikot. Rengeteg info van benne, ezek alapjan vettem meg a kabeleket, es allitottam be a szoftvereket is a masinan. (Szerencsere elbol ment minden, szoval nem volt semmi gaz.) De mig a topikot olvastam, egy ido utan azthittem, hogy falnak megyek, mivel kb. 800x600-an tettek fel azt a kerdest, hogy "Miert fekete-feher a kep a TV-n?", valamint kb 640X480-an azt, hogy "Miert nem jelenik meg a video a TV-n?". Persze a topik cimeben is meg van emlitve hogy kerdezzetek nyugodtan, de nagyon-nagyon-nagyon sokan meg a topik epp aktualis oldalat sem olvassak vegig, nem meg az elozmenyeket. (Ebben is talalsz olyat hogy 500-adjara is elmondjak valakinek, hogy milyen beallitast nezzen meg, es 2 (ketto) hozzaszolassal kesobb valaki mas feldobja ugyanazt a kerdest....)
Szoval szerintem nem baj az ha nem nyilik naponta 100 topik, csak arra kell(-ene) talan jobban odafigyelni, hogy az eligazitas ne legyen bunko. Pl.:
>>> ez <<< egy teljesen jo pelda arra, hogy szepen kulturaltan is el lehet iranyitani valakit a megfelelo topikba.