Bár kicsit késve de végre megszereztem a teljes változatot. De legalább a demoval rendesen betudtam melegíteni rá, csütörtök este kezdtem és már most kihívhatnám a 3. helyezettet. De inkább még bonty-it gyűjtök.
Most 11 milla van, ez elég lesz az utolsó versenyre is?
Először rohadtul szarnak tűnt 5 körözési szinten nyomni de mivel már ebbe is belejöttem gondoltam inkább most beszerzem amit lehet minthogy később szopjak vele.
Az ellenfelek elég durván nyomják, ha igen lemaradnak, bemennek a lezárt területre, vagy csak simán átmennek mindenen egyenesen felém. A legjobb az volt, amikor a tenger felöl jött az egyik mint állat, persze a vízen, és ez semmi mert kipördült(biztos csúszott a víz) és utána tolatva jött vagy 300-zal

. Milyen jók voltak az első NFS-ek amikben le lehettet körözni az ellenfeleket, nem úgy mint most.
Az elég furcsa volt hogy mindig figyeltem ezt a topikot és sokan panaszkodtak, hogy nehéz, meg nincs elég bounty, vagy pénz, meg a régen megnyert versenyeket játszották vissza, hogy legyen lé. Nem tudom mit rontottak el de én a 6. helyig szinte mindent esőre nyertem, a pénzt sosem tudtam elkölteni(alig cseréltam autót), a bounty meg pörög mint állat.
Ahol a versenytípusok vannak van egy BOUNTY rész és benne választható üldözések, azok mire jók? Csak lerak a térképre üldözés közben, hogy gyűjthessem a bountyt? Vagy valamit ott is lehet teljesíteni?
A játék maga elég király az NFS sorozaton kívül semmilyen autóversennyel nem játszok, de ez végre az előző két (számomra) szar rész után újra jó lett

, hála a zsaruknak

. Az ellenfelek csalása meg kurva idegesítő, főleg mert mindig elhúzok tőlük erre visszajönnek a hülye módszerükkel mögém, és mindig az figyelem nem akarnak e előzni.
Szerkesztette: do3oM 2005. 12. 03. 20:56 -kor
Abit KV8pro 3rd eye / 3000+ athlon64 / Thermaltake silent tower 4in1 / 2x512 Mb corsair 4000PT / His Excalibur X800XT PE Iceq II / Maxtor 80 Gb 7200/8Mb / Sb live 5.1 /Logitech Z-2300 2.1 200W / Samsung combo / Pioneer 108 / Thermaltake VM3000A / 480W Thermaltake táp / Samsung 957MB