HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed : Most Wanted (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed : Most Wanted (II.)

#1451 Felhasználó inaktív   UseR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 01. 23:10

Idézet: -=Neo=- - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 20:29

Nemtom mit szerettek annyira ebben a Gallardo-ban, se nem gyors, se nem kanyarodik jól... Én próbáltan az összes autót ami a Most Wanted-ben elfordul, de ezeket (Gallardo, Murciélago) a 32 kocsiból össszeállított toplistán a 31-32. helyre raknám... Lehet gey kicsit fanatiks vagyok de mióta kipróbáltam a Porsche 911 TurboS-t azóta nem létezik más autó:) ....bár ízlések és pofonok.

a lambo-k négykerekesek, ezért ha megcsúszik is, egy pillanatnyi gázelvételre (uram bocsá fékre) egyből kiemeli az orrát a "dugóhúzóból" és lehet vele tépni tovább. Hátsókerekes autóval ezt én nem tudom megcsinálni. Persze a sztereotípia szerint hátsókerék rulz, viszont pl a Corvette akkora takony az úton, h irányítani alig lehet (értsd: számomra). A caymánnal voltak emiatt nagyon kellemetlen pillanataim, amikor csak egy picit számoltam el a kanyarsebességet, és megpöccent az eleje a belső ív felé... na ott én csak gázelvétellel tudtam kijönni, az meg nem ideális, ugye :)

Colin4/5-ben sem bírtam mit csinálni a Cosworthokkal, a Xsara meg az Impreza meg hardon is ment még egész jól. franc se érti, ízlések és pofonok :)

Porsche egyébként a legszebb, az biztos :respect:

Szerkesztette: UseR 2005. 12. 01. 23:14 -kor

#1452 Felhasználó inaktív   UseR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 23:15

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 22:44

1mp? Az lasúúúúú! :Đ
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

ez milyen gép? hátulról olyan, mint egy bodykites Nissan 200SX :D

#1453 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 23:42

Idézet: UseR - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 23:15

ez milyen gép? hátulról olyan, mint egy bodykites Nissan 200SX :D

Azért olyan, mert ez pont az! :Đ
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1454 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 02. 00:37

240sx... ;)

nem birtam ki muszaj volt jatszani... :Đ
38%.. :) evonal jobban szeretem a caymant. clk500at kiprobaltam, elég gyatra...rx7 semmi xtra....
még mindig nem merem rányaomni a + performance cuccokat, pedig 250k körül van a lóvém ha eladnam a 2-3 fölös kocsimat :Đ ja és kivételesen nem nyertem pink slippel meg a mustangot.. igaz nem is banom nem volt jo kiprobaltam nem tetszett :cool:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#1455 Felhasználó inaktív   crescent 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 02. 00:41

Kezdem elveszteni a türelmem. :mad:
A black-listes max. 5-ös heat még úgy-ahogy rendben volt, de a Razor utáni hajsza kezd felettébb felidegesíteni.
Eddig kb. 10-15 próbálkozásból 2x eljutottam odáig, hogy Mia bemondta, hogy menjek a ságra pont felé a térképen...próbáltam...
Namármost, kérdésem, hogy ha eljutok addig, akkor ott lesz vége a játéknak?
Kapok valami bónuszt majd?
Mert ha csak annyi a lényeg, hogy ezt teljesíteni kell, és akkor congratulation, stb...akkor talán szenvedek még vele, csak kérdés megéri-e időt és idegeskedést még rápazarolni.
Merida TFS 300D@Rock Shox Reba Race@Full SLX

#1456 Felhasználó inaktív   inter15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 02. 07:55

Idézet: crescent - Dátum: 2005. dec. 2., péntek - 0:41

Kezdem elveszteni a türelmem. :mad:
A black-listes max. 5-ös heat még úgy-ahogy rendben volt, de a Razor utáni hajsza kezd felettébb felidegesíteni.
Eddig kb. 10-15 próbálkozásból 2x eljutottam odáig, hogy Mia bemondta, hogy menjek a ságra pont felé a térképen...próbáltam...
Namármost, kérdésem, hogy ha eljutok addig, akkor ott lesz vége a játéknak?
Kapok valami bónuszt majd?
Mert ha csak annyi a lényeg, hogy ezt teljesíteni kell, és akkor congratulation, stb...akkor talán szenvedek még vele, csak kérdés megéri-e időt és idegeskedést még rápazarolni.

Kapsz 1-2 bonus autót , de ezek csak állítólag a challenge módban jön elő !!!! :rolleyes:  :rolleyes:
<b><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:#FF8C00'>Gigabyte P35-DS3 , C2D E8200  475x8, Gigabyte 9600 GT  , 2 X DDR2 2048MB 1066Mhz Kingmax , 2X 750 GB Samsung Sata II hdd , FSP 500W , Samsung 223BW" Wide TFT LCD monitor </span></span></b>

#1457 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 02. 08:11

Idézet: StLewis - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 17:27

Ide jönnek a fikázós hozzászólások a garázsba meg majd az istenítőek...remélem nem lesz igazam...csak nehogy a falra fessem az ördögöt

:evil2:

Lehet. Szerintem ha a képberakósak átszoknak a másikban akkor annyi erővel az egyéb dolgaikat is már oda írogatják és akkor meg minek ez a topic.
De felőlem lehet lehet off-nak nevezni azt is, ha a témával kapcsolatos személyes sikerek és képek kerülnek be valahova, csak én nem értek vele egyet. Nem mintha ez számítana bármit is.  :)
My photos

#1458 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 02. 08:16

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 22:44

1mp? Az lasúúúúú! :Đ
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Ez nitrós, vagy tiszta rajt volt?
My photos

#1459 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 02. 08:18

Idézet: Cadaver - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 23:39

:eek:  :eek:
:respect:  :respect:
Huhh ez elég konkrét :up:
Az NfS-t nem is valósághűsége miatt szeretjük.

:think: Nem emléxik valaki hogy volt a fast and the furous 1-ben Vin Diesel-nek hány másodperces kocsija volt?
:think: 8 mp alatt zúzta a negyedmérföldet??

A tartozósdi miatt egy 10 másodperces járgánnyal lógott a srác diesel-nek. És az lett a supra.
My photos

#1460 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 02. 08:26

Idézet: UseR - Dátum: 2005. dec. 2., péntek - 0:10

a lambo-k négykerekesek, ezért ha megcsúszik is, egy pillanatnyi gázelvételre (uram bocsá fékre) egyből kiemeli az orrát a "dugóhúzóból" és lehet vele tépni tovább. Hátsókerekes autóval ezt én nem tudom megcsinálni. Persze a sztereotípia szerint hátsókerék rulz, viszont pl a Corvette akkora takony az úton, h irányítani alig lehet (értsd: számomra). A caymánnal voltak emiatt nagyon kellemetlen pillanataim, amikor csak egy picit számoltam el a kanyarsebességet, és megpöccent az eleje a belső ív felé... na ott én csak gázelvétellel tudtam kijönni, az meg nem ideális, ugye :)

Colin4/5-ben sem bírtam mit csinálni a Cosworthokkal, a Xsara meg az Impreza meg hardon is ment még egész jól. franc se érti, ízlések és pofonok :)

Porsche egyébként a legszebb, az biztos :respect:

Ez nagyon érdekes. Szintén azt figyeltem meg a lambokkal kapcsolatban, amit te írsz, hogy annak ellenére, hogy 4 kerekes kanyarban mégis túlkormányzottá tud válni, de gázpumpálással ez az előnyödre fordítható és nagyon gyors kanyarban.

Ami viszont ezzel szemben meglepő, hogy ott van a carrera gt, ami hátsókerekes és az úgy megy az úton mintha sinen húznák, se alul, se túlkormányzottság, csak kanyarodik mint egy állat. A caymannal is hasonló volt az érzésem amíg azt használtam, hogy hiába hátsókerekes csak akkor csúszott meg a fara, ha kimondottan azért nyúztam. Szóval itt a porschék nagyon jól tapadnak. Utána áttértem az imrezára ami kicsit túlkormányzott volt, de az 4 kerék miatt a rajtjaim jobbak vele és rendőri szorongatásnál is jobb az összkerék. Amit imádok benne nagy rally rajongóként, hogy lehet vele olyan aszfalt wrc-s stílusban kanyarodni, tehát íven és csak néha kicsit megcsusziztatva ha úgy kell áttolni valahol szépen ívre lehet rakni.
Ehhez képest a gallardó sokkal jobban dobálja a seggét, de összességében valamiért mégis gyorsabb. Nyilván a lambok-nál azért a 4 kerék hajtás más jellegű és nem 50-50%-os az erőmegosztás hanem több megy hátra (65-35, vagy 60-40 lehet talán) ezért ilyen a viselkedése.
My photos

#1461 Felhasználó inaktív   UseR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 02. 08:47

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. dec. 2., péntek - 0:42

Azért olyan, mert ez pont az! :Đ

:omg: ez nem is a MW :omg:

:lama:

#1462 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 02. 11:02

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. dec. 2., péntek - 8:16

Ez nitrós, vagy tiszta rajt volt?

Nitros. Tudom az nem számít, az UG2-es topicban is leírtad már :)
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1463 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 02. 11:05

Idézet: -=Neo=- - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 18:29

Nemtom mit szerettek annyira ebben a Gallardo-ban, se nem gyors, se nem kanyarodik jól... Én próbáltan az összes autót ami a Most Wanted-ben elfordul, de ezeket (Gallardo, Murciélago) a 32 kocsiból össszeállított toplistán a 31-32. helyre raknám... Lehet gey kicsit fanatiks vagyok de mióta kipróbáltam a Porsche 911 TurboS-t azóta nem létezik más autó:) ....bár ízlések és pofonok.

Egyetértek, egyértelműen a 911 Turbo megy a legjobban, gyorsulásban legalábbis tuti, überdurva!  :respect:
Ez a game is olyan, mint az UG volt, hogy a 3 kis csík nem igazán mérvadó... ha jól emlékszem a Murcielago-nál marhára fennt van az acceleration vonalkája, mégis sokkal lomhább, mint a Porsche.

:offtopic:  Láttátok a Showder-t? Győzikének nem gyenge a verdája, csak nem tudom hogy fér bele!  :think: (Meg úgy mellesleg kiváncsi lennék az adóbevallására is...)
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1464 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 02. 11:16

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. dec. 2., péntek - 7:26

...
Ami viszont ezzel szemben meglepő, hogy ott van a carrera gt, ami hátsókerekes és az úgy megy az úton mintha sinen húznák, se alul, se túlkormányzottság, csak kanyarodik mint egy állat. A caymannal is hasonló volt az érzésem amíg azt használtam, hogy hiába hátsókerekes csak akkor csúszott meg a fara, ha kimondottan azért nyúztam. Szóval itt a porschék nagyon jól tapadnak.

Olvasgattam a minap a Carrera GT-ről, nagyon durva sportkocsinak csinálták, az F60-as vagy melyik Ferka ellenfelének. Überbrutál technikákkal nagyon levitték valahogy a motort, ezzel együtt a súlypontot, és állítólag tényleg "ragad" az aszfalthoz! :respect:
A Kajmánnak meg nem hátul van a motorja, mint a 911-nek, hanem középen, és állítólag iszonyú jól eltalálták nála a súlyelosztást, úgyhogy az is ragad!  ;)  (Mondjuk ettől függetlenül nekem a 911 Turbo irányíthatósága jobb, mint a Cayman-é, bár nem sokkal.)

Szerkesztette: bega 2005. 12. 02. 11:17 -kor

F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1465 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 02. 11:32

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. dec. 2., péntek - 8:18

A tartozósdi miatt egy 10 másodperces járgánnyal lógott a srác diesel-nek. És az lett a supra.

Nem a Suprára gondoltam, hanem Diesel fekete szuper járgányára, amit elüt a vonat a film végén.
Faster! Harder! Cadaver!

#1466 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 02. 12:42

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. dec. 2., péntek - 12:02

Nitros. Tudom az nem számít, az UG2-es topicban is leírtad már :)

Az egy másik kategória valóban így van.
A saját erőt többre becsülöm, mert egnem az jobban izgatott. Ja mekkora linkelgetések mentek annak idején az ug2-es topicban, hogy ki mit tudott gyorsulni (400m-en, 100-ra) és az nagyon függött magától a kocsi egyedi finom tuningjától.  :)  Ez sajnos itt nem fog megtörténni. Kár.
My photos

#1467 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 02. 12:43

Idézet: bega - Dátum: 2005. dec. 2., péntek - 12:05

:offtopic:  Láttátok a Showder-t? Győzikének nem gyenge a verdája, csak nem tudom hogy fér bele!  :think: (Meg úgy mellesleg kiváncsi lennék az adóbevallására is...)

Ennyire szarul megy a Lamborghininek, hogy már akármilyen jöttment-nek eladnak kocsit.  :confused:
My photos

#1468 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 02. 12:46

Idézet: Cadaver - Dátum: 2005. dec. 2., péntek - 12:32

Nem a Suprára gondoltam, hanem Diesel fekete szuper járgányára, amit elüt a vonat a film végén.

Jaaa az a draxter az lehetett 8 másodperces kocsi. Milyen hangja volt már!  :eek: 
My photos

#1469 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 02. 12:49

Idézet: -=Neo=- - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 22:52

Muszáj volt ezt a beszólást beirnod ugye? Amúgy megnéznélek 1v1-ben hány km-t vernék rád... :think:

1. ez nem beszolas volt hanem poen
2. biztos hogy jobban nyomod mivel en mar pentek ota nem jatszok vele
3. sajnalom hogy veled nem lehet poenkodni...
4. flame off.

u.i. nem kene biztosra venned hogy mindenkinel jobban jatszol...

Szerkesztette: evone 2005. 12. 02. 12:52 -kor

macbook air 2014

#1470 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 02. 12:53

Idézet: bega - Dátum: 2005. dec. 2., péntek - 12:16

Olvasgattam a minap a Carrera GT-ről, nagyon durva sportkocsinak csinálták, az F60-as vagy melyik Ferka ellenfelének. Überbrutál technikákkal nagyon levitték valahogy a motort, ezzel együtt a súlypontot, és állítólag tényleg "ragad" az aszfalthoz! :respect:
A Kajmánnak meg nem hátul van a motorja, mint a 911-nek, hanem középen, és állítólag iszonyú jól eltalálták nála a súlyelosztást, úgyhogy az is ragad!  ;)  (Mondjuk ettől függetlenül nekem a 911 Turbo irányíthatósága jobb, mint a Cayman-é, bár nem sokkal.)

Hát igen a GT-ben kicsit azt érezni, hogy hosszú idő után megint egy szupersportkocsit akart csinálni a porsche, olyat mint annak idején a 911 gt1 volt. Csak míg a gt1 az V6-os turbo motoron alapult ez V10-es szívó. De maga a koncepció ugyanaz. A hátsó tengely elé a motor, igazi versenyautónak tervezett felépítés, tele versenytechnikával. Bár a GT-n nincs repülőgépnyi szárny, de ezekszerint megoldották máshogy az úton tartás kérdését.

Azt egyébként nem értem, ha már ilyen gazdag gyerekek játékszerei jellegű autók (aston, lamborghini, slr, gt) is vannak a gamában akkor a ferrari miért maradt ki? Mindegy így is van elég gép.

Az a furi, hogy minél jobb autók vannak annál kevesebb optikai részt lehet úgy cserélni a kocsin, hogy ízléses maradjon. Pl.: nekem a gamában a GT-n egyik bodykit sem tetszik a stock a legjobb és ez igaz az slr-re is. Inkább a kocsi vonalaival kellett volna foglalkozniuk nem azzal, hogy az amúgy is 2m széles kocsiból 2,5m-eset csináljanak.  :omg:
My photos

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.