Idézet: UseR - Dátum: 2005. dec. 2., péntek - 0:10
a lambo-k négykerekesek, ezért ha megcsúszik is, egy pillanatnyi gázelvételre (uram bocsá fékre) egyből kiemeli az orrát a "dugóhúzóból" és lehet vele tépni tovább. Hátsókerekes autóval ezt én nem tudom megcsinálni. Persze a sztereotípia szerint hátsókerék rulz, viszont pl a Corvette akkora takony az úton, h irányítani alig lehet (értsd: számomra). A caymánnal voltak emiatt nagyon kellemetlen pillanataim, amikor csak egy picit számoltam el a kanyarsebességet, és megpöccent az eleje a belső ív felé... na ott én csak gázelvétellel tudtam kijönni, az meg nem ideális, ugye
Colin4/5-ben sem bírtam mit csinálni a Cosworthokkal, a Xsara meg az Impreza meg hardon is ment még egész jól. franc se érti, ízlések és pofonok
Porsche egyébként a legszebb, az biztos

Ez nagyon érdekes. Szintén azt figyeltem meg a lambokkal kapcsolatban, amit te írsz, hogy annak ellenére, hogy 4 kerekes kanyarban mégis túlkormányzottá tud válni, de gázpumpálással ez az előnyödre fordítható és nagyon gyors kanyarban.
Ami viszont ezzel szemben meglepő, hogy ott van a carrera gt, ami hátsókerekes és az úgy megy az úton mintha sinen húznák, se alul, se túlkormányzottság, csak kanyarodik mint egy állat. A caymannal is hasonló volt az érzésem amíg azt használtam, hogy hiába hátsókerekes csak akkor csúszott meg a fara, ha kimondottan azért nyúztam. Szóval itt a porschék nagyon jól tapadnak. Utána áttértem az imrezára ami kicsit túlkormányzott volt, de az 4 kerék miatt a rajtjaim jobbak vele és rendőri szorongatásnál is jobb az összkerék. Amit imádok benne nagy rally rajongóként, hogy lehet vele olyan aszfalt wrc-s stílusban kanyarodni, tehát íven és csak néha kicsit megcsusziztatva ha úgy kell áttolni valahol szépen ívre lehet rakni.
Ehhez képest a gallardó sokkal jobban dobálja a seggét, de összességében valamiért mégis gyorsabb. Nyilván a lambok-nál azért a 4 kerék hajtás más jellegű és nem 50-50%-os az erőmegosztás hanem több megy hátra (65-35, vagy 60-40 lehet talán) ezért ilyen a viselkedése.