Idézet: Cadaver - Dátum: 2005. dec. 4., vasárnap - 19:12
Bountyt gyűjtögettem, amikor egyszercsak véletlenül sikerült elhúznom a gumibotos bácsiktól, és átkerültem cooldown módba. Na gondoltam ez így nem jó, keressünk egy rendőrautót, és folytatódjék az üldözés. Meg is láttam eggyet, de az hirtelen nem vett észre, így hát a nyomába eredtem befordutam a sarkon, a rendőr 20 méterrel előttem robog, de még mindig nem vesz észre! Gondoltam jól belemegyek hátulról, akkor csak feltűnik neki, hogy engem kéne üldöznie.
Szerintetek feltűnt neki?? Hát nem
Kvezcsön: hány heat level van?
Az 5 a max, vagy még van magasabb is?
Ilyen nekem is rendszeresen van. Betoppanok egy bountyba, Heat1-en, az a zsaru elmarad egy fél perc után. Aztán megfordulok, megyek vissza 250-el és _nincs ott_! :Đ
A másik kedvencem, amikor elvesztenek, akkor elkezdenek visszafelé menni 300-zal. A minap alig bírtam utolérni a zsarut hátulról, az összes nitróm ráment.
Pink slip miatt meg ne aggódjatok. Challenge Rival előtt alt-tab, My Doc / NFSMW / <profilename> alól kihúzni a mentést, ha nem sikerül, Alt-F4, visszatölt, challenge rival megint. Szerencsére még nem kellett ehhez folyamodnom egyszer sem, de menteni mindig mentek...
A hétvége kimaradt síelés miatt, de majd ma este meglesz az 5. is!
Szerkesztette: UseR 2005. 12. 05. 10:00 -kor

Súgó
A téma zárva.