HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed : Most Wanted (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed : Most Wanted (II.)

#1891 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 15. 17:22

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. dec. 15., csütörtök - 17:04

kép

Gyorsabban nem megy, akármit csinálok  :)

Nohát, ekkora sz/rt! Csak 396km/h. Dobd ki a fenébe! :down:  :D
Semper Fi

#1892 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 15. 17:32

Idézet: joshua7 - Dátum: 2005. dec. 15., csütörtök - 17:22

Nohát, ekkora sz/rt! Csak 396km/h. Dobd ki a fenébe! :down:  :D

:D

Amúgy nekem dragban is hajszálra annyi a top speed mint sima versenyben  :rolleyes:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1893 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 15. 17:33

manual? :)
JóSebesség

#1894 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 15. 17:35

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. dec. 15., csütörtök - 17:33

manual? :)

Dragban mi más? :D
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1895 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 15. 17:37

Idézet: zseko - Dátum: 2005. dec. 15., csütörtök - 17:54

Úgy indult, hogy unokatesómnak meg akartam mutatni a játékban az üldözési szinteket..

Eddig ez a legjobb nekem :)

Azannya! :eek: Nem semmi! Gratula! :up:

#1896 Felhasználó inaktív   Rlaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 16. 09:10

Csoda történt tegnap! Catch up ide vagy oda, de sikerült leköröznöm az egy körversenyen az ellenfeleket. Úgy beakadtak a pálya egyik pontján, hogy mire kiszabadultak már rájuk vertem egy kört. Figyeltem, hogy milyen sebességgel hozza fel a gép őket, hogy esetleg utolérjenek, de nem történt semmi extra. Normális sebességgel fejezték be a versenyt.

#1897 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 16. 09:27

Mitnem adnék egy fullsize 1 megabites divx-ért a 8 milliós bounty-ról :omg:
Én akkora :lama: -r vagyok, négyszázezret alig bírok összerakni....
Kicsit el sem hiszem ezt a fenti összeget.
Tegnap spanommal karöltve a viperes wckefe fejű fekát nyomtuk le.
Autója megvan :smoke: Megy mint állat de kanyarodni nem szeret.
Az impreza ami van az meg kevés lassan! Mit vegyek fiúk? A Porsche szimpatikus de melyiket érdemes?
<b>OO = [||] [||] = OO </b>   Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>

#1898 Felhasználó inaktív   UseR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 16. 09:50

Idézet: ReeChee - Dátum: 2005. dec. 16., péntek - 10:27

Mitnem adnék egy fullsize 1 megabites divx-ért a 8 milliós bounty-ról :omg:
Tegnap spanommal karöltve a viperes wckefe fejű fekát nyomtuk le.
Autója megvan :smoke: Megy mint állat de kanyarodni nem szeret.
Az impreza ami van az meg kevés lassan! Mit vegyek fiúk? A Porsche szimpatikus de melyiket érdemes?

Lambo a te kocsid :) Én még mindig a Gallardoval megyek, bármire megfelel... és egész jól dobálja a zsarukat is... nem nyertél egyet sem? Mert összerakni drága lesz.... :(

Tegnap lenyomtam 4,5 perc alatt a Challenge 69-et :D ebből 2,5 percig vártam a Cooldownra egy mellékutcában. Ezek a rendőrök igazán okosak :p

Heat 5-ön egyébként elég kellemesen pörög a bounty, ne félj, csak juss el addig :) én most már a második ellen mennék, ha meglenne a bounty és nem is lépkedne kifelé mindig :reklamacio: , a versenyek megvannak...

Szerkesztette: UseR 2005. 12. 16. 09:52 -kor

#1899 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 16. 09:51

Idézet: Rlaci - Dátum: 2005. dec. 16., péntek - 10:10

Csoda történt tegnap! Catch up ide vagy oda, de sikerült leköröznöm az egy körversenyen az ellenfeleket. Úgy beakadtak a pálya egyik pontján, hogy mire kiszabadultak már rájuk vertem egy kört. Figyeltem, hogy milyen sebességgel hozza fel a gép őket, hogy esetleg utolérjenek, de nem történt semmi extra. Normális sebességgel fejezték be a versenyt.

Ez emgint egy újabb hülyesége a játéknak. :( Ha már beakadnak, miért ne mtudnak kijönni belőle fél órán belül? Bezzeg, ha normál közúti autót fognak,5 mp alatt feljönnek simán.

Nálam egyszer kétszer volt, olyan hogy nitrózva kiautóztam a kocsi végét, épp 300 körül vanaz EVO vége, még nem fullos, a gép pedig a hasonló tuningszintű kocsikkal csinált 329-et. :(

#1900 Felhasználó inaktív   UseR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 16. 09:54

Idézet: Rlaci - Dátum: 2005. dec. 16., péntek - 10:10

Kecsap csak akkor van, ha nem kell az autót meg a forgalmat láthatóan kirenderelni. Még UG1-ben volt olyan, h 330-al mentünk és a gép kicsit elszámolta a kecsapot, és laza 400 körüli sebességgel elénk durrantott, ott meg már nem bírta bevenni az AI a kanyart, és egyenesen belement a falba :)

Szerkesztette: UseR 2005. 12. 16. 09:54 -kor

#1901 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 16. 09:59

Idézet: UseR - Dátum: 2005. dec. 16., péntek - 10:54

Még UG1-ben volt olyan, h 330-al mentünk és a gép kicsit elszámolta a kecsapot, és laza 400 körüli sebességgel elénk durrantott, ott meg már nem bírta bevenni az AI a kanyart, és egyenesen belement a falba :)

Csak ezt akkor nem gazán tudtam díjazni, amikor a cél előtt 150m-el tette. :( Mármint azt, hogy beelőzött 400-al.

#1902 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 16. 10:09

Igen, ez engem is nagyon tud idegesiteni... meg a sajat hibam. Ha az utolso korben rontok el egy kanyart pl egy knockout-ban es vesztettem...:s

A masik dolog... Nekem mindig bajom van a forgalommal! Rossz oldalon kozlekednek az autok! :D

Most en Caymannal es Rx8al tolom... Rx8as hajszallal de kicsit jobb mint a Cayman, tok szeretem. Bar semmi extra nincsen rajta... most mennek a 8ik ellenfel ele... de egyre inkabb unalmas a jatek. Full ugyan az vegig... nagyon kozelit az uninstall fele.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#1903 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 16. 16:39

forgalom??? bááhh :omg:
olyan debil nyomorult fos az egész, pl megyek a füvön kb 200-al, erre a szembe jövö civil sárga szutyok lekanyarodik a fűre, pont elém. durr bele. :mad:  :reklamacio:
és ezt bármilyen szituban eljátszák, 8 sávos autopályán, keresztbe 3 sávot vált az a retardált talicska... :omg:
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#1904 Felhasználó inaktív   -=Neo=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 16. 19:13

Idézet: acu - Dátum: 2005. dec. 16., péntek - 17:39

forgalom??? bááhh :omg:
olyan debil nyomorult fos az egész, pl megyek a füvön kb 200-al, erre a szembe jövö civil sárga szutyok lekanyarodik a fűre, pont elém. durr bele. :mad:  :reklamacio:
és ezt bármilyen szituban eljátszák, 8 sávos autopályán, keresztbe 3 sávot vált az a retardált talicska... :omg:

Nekem olyan szokott lenni, hogy épp egy vékony kis mellékúton kell áttérnem és mikor kiszélesedik az egész bevillan előttem vagy egy kukásautó, vagy egy kamion keresztbe fordulva... Na most erre mit mondjak! :reklamacio:  Egyébként haver egyszer csinálta a milestone-os küldetéseket, már épp kész volt mindegyikkel és meglátott egy úttorlaszt, póbált letérni a főűtról, bevillant egy kamion ami alá persze becsúszott az autója és az szépen átvitte egy szöges úttorlaszon, na itt volt az a pillanat amikor annyira röhögtem, hogy majdnem megfulladtam a sok szotyitól :nevet2:  :nevet2:  :nevet2:
...ja, amit elfelejtettem: ne tudjátok meg milyen arckifejezéssel illusztrálta érzéseit!! :nevet2:

Szerkesztette: -=Neo=- 2005. 12. 16. 19:16 -kor

Progressive Trance 4eva!

#1905 Felhasználó inaktív   zseko 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 16. 19:39

Idézet: ReeChee - Dátum: 2005. dec. 16., péntek - 10:27

Mitnem adnék egy fullsize 1 megabites divx-ért a 8 milliós
bounty-ról :omg:

Eleinte nehezen jött össze, de 5-ös heat-en azért már jól pörgött a bounty. Sikeresen le is késtem a buszomat  :D
De jó pár malac is szaladgált arrafelé  :) , mert a legocsmányabb húzása az volt a gépnek, mikor berakta elém a szöges akadályt kocsik nélkül, csak úgy az út közepére... az alagútban... :mad: legalább háromszor volt, hogy az utólsó pillanatban tudtam csak kikerülni a szögeket.

Azt írta itt valaki, hogy megy feljebb is a heat. Nekem 5-től feljebb nem ment semmit.
Az élet harc. Délelőtt az éhséggel, délután az álmossággal.

#1906 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 16. 20:04

Idézet: zseko - Dátum: 2005. dec. 16., péntek - 19:39

Eleinte nehezen jött össze, de 5-ös heat-en azért már jól pörgött a bounty. Sikeresen le is késtem a buszomat  :D
De jó pár malac is szaladgált arrafelé  :) , mert a legocsmányabb húzása az volt a gépnek, mikor berakta elém a szöges akadályt kocsik nélkül, csak úgy az út közepére... az alagútban... :mad: legalább háromszor volt, hogy az utólsó pillanatban tudtam csak kikerülni a szögeket.

Azt írta itt valaki, hogy megy feljebb is a heat. Nekem 5-től feljebb nem ment semmit.

Lehet olyan szintre tuningolni a fékeket, hogy amikor meglátod, hogy a g*ci gép autó nélkül csak szögesdrótot húz eléd keresztbe az úton, akkor amikor észreveszed, akkor satufékkel meg tudj még állni előtte? Egyébként én gyakran csinálok ilyet: ha látom, hogy baj van, akkor egy kézifékes fordulóval keresztbe rakom a kocsit, vagy megfordítom, és padlógáz az ellenkező irányba. Sőt, utána ismét megfordulok, és full nitróval másodjára, vagy harm,adjára áttöröm az úttorlaszt. Heat 1 meg 2-őn meg az úttorlasz áttörése után megfordulok, ha nincs szög, és addig töröm az ott álló rendőrkocsikat, amíg fel nem dobja a talpát az összes.

#1907 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 16. 20:44

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. dec. 16., péntek - 20:04

Lehet olyan szintre tuningolni a fékeket, hogy amikor meglátod, hogy a g*ci gép autó nélkül csak szögesdrótot húz eléd keresztbe az úton, akkor amikor észreveszed, akkor satufékkel meg tudj még állni előtte? Egyébként én gyakran csinálok ilyet: ha látom, hogy baj van, akkor egy kézifékes fordulóval keresztbe rakom a kocsit, vagy megfordítom, és padlógáz az ellenkező irányba. Sőt, utána ismét megfordulok, és full nitróval másodjára, vagy harm,adjára áttöröm az úttorlaszt. Heat 1 meg 2-őn meg az úttorlasz áttörése után megfordulok, ha nincs szög, és addig töröm az ott álló rendőrkocsikat, amíg fel nem dobja a talpát az összes.

Hát nemtom te hol jársz a játékban, de a végefele annyi rendőr van, hogy ez kész öngyilkosság lenne, ráadásul olyan durva géped van, hogy 1-es fokozatban úgy kipörgeti a hátsó kereket, hogy alig bírsz elindulni
Faster! Harder! Cadaver!

#1908 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 16. 22:31

Egyedul vagyok azzal a hianyerzettel, hogy a vasalok potkocsija ala nem lehet "beallni" menet kozben?
Egyszer valaki megpróbált elmondani Jack Bauernek egy „kip-kopp, ki kopog?” viccet. Jack megtudta ki az, kinek dolgozik, és hogy hol van a bomba...

#1909 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 16. 23:24

Idézet: PeppeR - Dátum: 2005. dec. 16., péntek - 22:31

Egyedul vagyok azzal a hianyerzettel, hogy a vasalok potkocsija ala nem lehet "beallni" menet kozben?

Szerintem be lehet, csak macerás. :)

Fulltuning kocsival ugyanis nem egyszerű tartani a 60-as tempót a pótkocsi alatt. Ha meg nekimész, akkor megáll.

#1910 Felhasználó inaktív   pitius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 17. 03:49

Sokan panaszkodtak a "ragadós" autókra stb.. én is beállok a sorba.

Kép

Áhhh kicsit sem voltam mérges...majd' 3 milla csoki veszett oda, mert az a szar rámesett, és nem tudtam mozdulni.

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.