Idézet: Cadaver - Dátum: 2005. nov. 28., hétfő - 23:57
Alapvetően ez a játék másról szól.
Még az UG-ben (különösen a kettőben) a tuning volt a lényeg, a többi csak kerítés, addig itt a rendőrökkel való hajszán van a hangsúly.
Én meértem hogy kivették a tuning nagy részér, hiszen itt pl nem fényképezkedünk újság címlapra, hanem felvesz a trafipax, hogy mennyivel megyünk. Itt mi közellenséget alakítunk, aki időről-odőre lebontja a fél várost,amit mágikus gyorsasággal újra építenek

, hogy lerombolhassuk újra.
Szerintem épp nincs rendeben a kocsi paletta mintha, hol a skyline, meg az MX-5-ös, nem hittem a szememnek amikor nem találtam őket sehol sem.
Az rendben van, hogy ez másról szól, mint az UG2, de ha már volt egy jól működő része a játéknak, és ráadásul még használják is a következő részben, akkor azt miért nem lehet teljes értékén használni?
Engem mondjuk zavart az UG-kben a csillaggyűjtés. Most sem amiatt hiányolom a cuccokat, hanem mert nagyon imádtam autókat csinálni, azokat szépen kishotolni, és berakni képernyőkímélőnek.
Szóval, imádtam, hogy lehet neon-t is tenni a kocsira, én határozhatom meg külön a készletből, hogy milyen első-, hátsó lökháíritót, oldalsó küszöböt szeretnék. Most meg van 4 vide body, oszt ammen.
Viszont, a felnik jobban tetszenek, mint az UG-ben, számomra inkább valók autóra, bár volt pár jó régi is, ami tőlem maradhatott volna. Aminek szintén örülök, hogy végre nem lehet ugráltatni a kocsit, nincs forgó felni, tehát erre a részre kicsit sikerült leszokniuk a készítőknek az USA majmolásáról.
A közellenség egyébként rendben van, de ha lehet, akkor vagy stock kocsival kelljen menni vagy akkor tuningolhassam szénné a gépemet.
Engem személy szerint nem izgat az MX5 és a Skyline hiánya, de ez ugye mindenkinek az ízlésén múlik. Nálam a favorit az EVO, az Impreza, az M3.