Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. dec. 2., péntek - 0:42
Need for Speed : Most Wanted (II.)
Elküldve: 2005. 12. 02. 11:02
Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. dec. 2., péntek - 8:16
Ez nitrós, vagy tiszta rajt volt?
Nitros. Tudom az nem számít, az UG2-es topicban is leírtad már
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2005. 12. 02. 11:05
Idézet: -=Neo=- - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 18:29
Nemtom mit szerettek annyira ebben a Gallardo-ban, se nem gyors, se nem kanyarodik jól... Én próbáltan az összes autót ami a Most Wanted-ben elfordul, de ezeket (Gallardo, Murciélago) a 32 kocsiból össszeállított toplistán a 31-32. helyre raknám... Lehet gey kicsit fanatiks vagyok de mióta kipróbáltam a Porsche 911 TurboS-t azóta nem létezik más autó
....bár ízlések és pofonok.
Egyetértek, egyértelműen a 911 Turbo megy a legjobban, gyorsulásban legalábbis tuti, überdurva!
Ez a game is olyan, mint az UG volt, hogy a 3 kis csík nem igazán mérvadó... ha jól emlékszem a Murcielago-nál marhára fennt van az acceleration vonalkája, mégis sokkal lomhább, mint a Porsche.
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.
Elküldve: 2005. 12. 02. 11:16
Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. dec. 2., péntek - 7:26
...
Ami viszont ezzel szemben meglepő, hogy ott van a carrera gt, ami hátsókerekes és az úgy megy az úton mintha sinen húznák, se alul, se túlkormányzottság, csak kanyarodik mint egy állat. A caymannal is hasonló volt az érzésem amíg azt használtam, hogy hiába hátsókerekes csak akkor csúszott meg a fara, ha kimondottan azért nyúztam. Szóval itt a porschék nagyon jól tapadnak.
Ami viszont ezzel szemben meglepő, hogy ott van a carrera gt, ami hátsókerekes és az úgy megy az úton mintha sinen húznák, se alul, se túlkormányzottság, csak kanyarodik mint egy állat. A caymannal is hasonló volt az érzésem amíg azt használtam, hogy hiába hátsókerekes csak akkor csúszott meg a fara, ha kimondottan azért nyúztam. Szóval itt a porschék nagyon jól tapadnak.
Olvasgattam a minap a Carrera GT-ről, nagyon durva sportkocsinak csinálták, az F60-as vagy melyik Ferka ellenfelének. Überbrutál technikákkal nagyon levitték valahogy a motort, ezzel együtt a súlypontot, és állítólag tényleg "ragad" az aszfalthoz!
A Kajmánnak meg nem hátul van a motorja, mint a 911-nek, hanem középen, és állítólag iszonyú jól eltalálták nála a súlyelosztást, úgyhogy az is ragad!
Szerkesztette: bega 2005. 12. 02. 11:17 -kor
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.
Elküldve: 2005. 12. 02. 11:32
Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. dec. 2., péntek - 8:18
A tartozósdi miatt egy 10 másodperces járgánnyal lógott a srác diesel-nek. És az lett a supra.
Nem a Suprára gondoltam, hanem Diesel fekete szuper járgányára, amit elüt a vonat a film végén.
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2005. 12. 02. 12:42
Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. dec. 2., péntek - 12:02
Nitros. Tudom az nem számít, az UG2-es topicban is leírtad már 
Az egy másik kategória valóban így van.
A saját erőt többre becsülöm, mert egnem az jobban izgatott. Ja mekkora linkelgetések mentek annak idején az ug2-es topicban, hogy ki mit tudott gyorsulni (400m-en, 100-ra) és az nagyon függött magától a kocsi egyedi finom tuningjától.
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 12. 02. 12:43
Idézet: bega - Dátum: 2005. dec. 2., péntek - 12:05
Ennyire szarul megy a Lamborghininek, hogy már akármilyen jöttment-nek eladnak kocsit. :confused:
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 12. 02. 12:46
Idézet: Cadaver - Dátum: 2005. dec. 2., péntek - 12:32
Nem a Suprára gondoltam, hanem Diesel fekete szuper járgányára, amit elüt a vonat a film végén.
Jaaa az a draxter az lehetett 8 másodperces kocsi. Milyen hangja volt már!
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 12. 02. 12:49
Idézet: -=Neo=- - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 22:52
Muszáj volt ezt a beszólást beirnod ugye? Amúgy megnéznélek 1v1-ben hány km-t vernék rád... 
1. ez nem beszolas volt hanem poen
2. biztos hogy jobban nyomod mivel en mar pentek ota nem jatszok vele
3. sajnalom hogy veled nem lehet poenkodni...
4. flame off.
u.i. nem kene biztosra venned hogy mindenkinel jobban jatszol...
Szerkesztette: evone 2005. 12. 02. 12:52 -kor
macbook air 2014
Elküldve: 2005. 12. 02. 12:53
Idézet: bega - Dátum: 2005. dec. 2., péntek - 12:16
Olvasgattam a minap a Carrera GT-ről, nagyon durva sportkocsinak csinálták, az F60-as vagy melyik Ferka ellenfelének. Überbrutál technikákkal nagyon levitték valahogy a motort, ezzel együtt a súlypontot, és állítólag tényleg "ragad" az aszfalthoz!
A Kajmánnak meg nem hátul van a motorja, mint a 911-nek, hanem középen, és állítólag iszonyú jól eltalálták nála a súlyelosztást, úgyhogy az is ragad!
(Mondjuk ettől függetlenül nekem a 911 Turbo irányíthatósága jobb, mint a Cayman-é, bár nem sokkal.)
Hát igen a GT-ben kicsit azt érezni, hogy hosszú idő után megint egy szupersportkocsit akart csinálni a porsche, olyat mint annak idején a 911 gt1 volt. Csak míg a gt1 az V6-os turbo motoron alapult ez V10-es szívó. De maga a koncepció ugyanaz. A hátsó tengely elé a motor, igazi versenyautónak tervezett felépítés, tele versenytechnikával. Bár a GT-n nincs repülőgépnyi szárny, de ezekszerint megoldották máshogy az úton tartás kérdését.
Azt egyébként nem értem, ha már ilyen gazdag gyerekek játékszerei jellegű autók (aston, lamborghini, slr, gt) is vannak a gamában akkor a ferrari miért maradt ki? Mindegy így is van elég gép.
Az a furi, hogy minél jobb autók vannak annál kevesebb optikai részt lehet úgy cserélni a kocsin, hogy ízléses maradjon. Pl.: nekem a gamában a GT-n egyik bodykit sem tetszik a stock a legjobb és ez igaz az slr-re is. Inkább a kocsi vonalaival kellett volna foglalkozniuk nem azzal, hogy az amúgy is 2m széles kocsiból 2,5m-eset csináljanak.
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 12. 02. 13:15
Idézet: UseR - Dátum: 2005. dec. 2., péntek - 0:10
Colin4/5-ben sem bírtam mit csinálni a Cosworthokkal, a Xsara meg az Impreza meg hardon is ment még egész jól. franc se érti, ízlések és pofonok 
A Colin 4/5 fizikája köbö a béka segge alatt van úgy 10000 km-el!
Elküldve: 2005. 12. 02. 13:19
Idézet: Agrakos - Dátum: 2005. dec. 2., péntek - 13:15
A Colin 4/5 fizikája köbö a béka segge alatt van úgy 10000 km-el!
pokolbeka
macbook air 2014
Elküldve: 2005. 12. 02. 13:19
Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. dec. 2., péntek - 13:53
Az a furi, hogy minél jobb autók vannak annál kevesebb optikai részt lehet úgy cserélni a kocsin, hogy ízléses maradjon. Pl.: nekem a gamában a GT-n egyik bodykit sem tetszik a stock a legjobb és ez igaz az slr-re is. Inkább a kocsi vonalaival kellett volna foglalkozniuk nem azzal, hogy az amúgy is 2m széles kocsiból 2,5m-eset csináljanak. 
Én az A4-nél érzem ugyanezt, de nagyon! Ezért is mondom azt, hogy verjék telibe az édesanyjukat, mert, miért nem hagyják, hogy eldöntsem, milyen első, hátsó lökhárítót, illetve küszöböt rakok rá? Ha én egyszer nem akarok fos body kit-et, akkor nem akarok, punktum.
Elküldve: 2005. 12. 02. 13:41
Kicsit odaléptem a Gallardonak 
Most vagyok 3. , és van két olyan verseny, ahol jó hosszú padlógázas szakaszok vannak. Remélem lesz még ilyen

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Itt tényleg nem lesz jó kis gyorsulgatás, linkelgetés, ha végigviszem a játékot, egyszerűen "nem lesz mit csinálni"
Jó, ott van a challenge, de annak is már a fele megvan. Talán az UG3-ban
Most vagyok 3. , és van két olyan verseny, ahol jó hosszú padlógázas szakaszok vannak. Remélem lesz még ilyen

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Itt tényleg nem lesz jó kis gyorsulgatás, linkelgetés, ha végigviszem a játékot, egyszerűen "nem lesz mit csinálni"
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2005. 12. 02. 19:04
Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2005. dec. 2., péntek - 18:59
Na ilyennel én is találkoztam párszor !!!
<b><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:#FF8C00'>Gigabyte P35-DS3 , C2D E8200 475x8, Gigabyte 9600 GT , 2 X DDR2 2048MB 1066Mhz Kingmax , 2X 750 GB Samsung Sata II hdd , FSP 500W , Samsung 223BW" Wide TFT LCD monitor </span></span></b>
Elküldve: 2005. 12. 02. 19:06
Nekem még nem fagyott, nem lépett ki egyszer sem. Esetleg tuningoltok, és most jön ki, hogy nem stabil a cucc?
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.

Súgó
A téma zárva.