HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed : Most Wanted (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed : Most Wanted (II.)

#2321 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 25. 20:07

Idézet: joshua7 - Dátum: 2006. jan. 25., szerda - 19:49

Következő rész? 3x ugyanaz nem volt elég?  :)  :rolleyes: Ez a MW sem az igazi. Egy rohadt város az egész terep, nagyon utálom ezt.

Mi a baj a városi kocsikázással?
Utcai versenyezni hol máshol lehetne, mint az utcán :confused: ?
Faster! Harder! Cadaver!

#2322 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 25. 20:10

Idézet: joshua7 - Dátum: 2006. jan. 25., szerda - 19:49

Következő rész? 3x ugyanaz nem volt elég?  :)  :rolleyes: Ez a MW sem az igazi. Egy rohadt város az egész terep, nagyon utálom ezt.

mi legyen? 2 város? :D

nekem az elején nagyon nem tetszett az MW, de utána egyre jobban bejött.
persze ezzel nem azt mondom, hogy tökéletes. lehetne sorolni az általatok is írt dolgok után még órákig a hiányosságokat, de összeségében kellemes lett. nekem alig okozott bosszantó és/vagy unalmas perceket, ami ezekre a játékokra igen jellemző...

ps: majd feldobom a trainer vhova...

#2323 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 25. 20:14

Idézet: vipisrac - Dátum: 2006. jan. 25., szerda - 20:10

Mondjuk a szekrény tetejére?  :D  :D
Faster! Harder! Cadaver!

#2324 Felhasználó inaktív   peba0706 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 25. 20:27

Valaki jöjjön multizni!!! :) fentebb írtam, nem sokkal :)
Amúgy az elején nekem se jött be, de az a legjobb mikor 25 rendőr üldöz... az nagyon fíling
[ changemydesk.net ] - oszt' nézzedmánmeg!

#2325 Felhasználó inaktív   Shane 54 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 25. 20:34

Idézet: vipisrac - Dátum: 2006. jan. 25., szerda - 19:10

mi legyen? 2 város? :D

nekem az elején nagyon nem tetszett az MW, de utána egyre jobban bejött.
persze ezzel nem azt mondom, hogy tökéletes. lehetne sorolni az általatok is írt dolgok után még órákig a hiányosságokat, de összeségében kellemes lett. nekem alig okozott bosszantó és/vagy unalmas perceket, ami ezekre a játékokra igen jellemző...

ug 2 után nekem is pozitív csalódás, bár kicsit hosszú... ahhoz képest hogy már corvette-el nyomom és alig van számszakilag gyorsabb autó ahhoz képest még csak 60%-nál járok :(
rendőrök is lehetnének kicsit agresszívvabbak ha üldözésről van szó, mert csak jönnek mellettem semmi leszorítás....
Találjuk meg együtt az AIDS ellenszerét!!
Csatlakozz a magyar csapathoz!!

"...nehogy már a fika egye meg az óvodást..." Andro, részlet

Gondolkodtál ma már?

#2326 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 25. 21:29

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. jan. 25., szerda - 20:14

Mondjuk a szekrény tetejére?  :D  :D

csak a levegőbe gondoltam. ti meg lecsaphatjátok :)

Idézet: Shane 54 - Dátum: 2006. jan. 25., szerda - 20:34

ug 2 után nekem is pozitív csalódás, bár kicsit hosszú... ahhoz képest hogy már corvette-el nyomom és alig van számszakilag gyorsabb autó ahhoz képest még csak 60%-nál járok :(
rendőrök is lehetnének kicsit agresszívvabbak ha üldözésről van szó, mert csak jönnek mellettem semmi leszorítás....

hát nem tudom. engem azért szorítottak le. 4-5-ös szinten már 3-4 rendőrautó elég gyorsan lenyom az útról. főleg ha kicsit lassítasz kanyarban, vagy megfordulni próbálsz. engem ha elkaptak az úgy sikerült mindig, hogy lassításnál belémjöttek/körbevettek és utána a 12 rendőrautót körülöttem már nem bírtam eltolni :D :D :D

na akkor pár pics! a kezdő autóm és az első "rendőrgyilkos" :D

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Kép
Kép
Kép
Kép

#2327 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 25. 22:42

Szép verda :up:
Most találtam egy +12 Trainert, van itt minden ami kell :]
- Where are we going?
- Let's go find out.

#2328 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 25. 23:03

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. jan. 25., szerda - 22:42

Szép verda :up:
Most találtam egy +12 Trainert, van itt minden ami kell :]

thx!

a megnyert Cayman kis átalakítás után és az RX7  :cool:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

#2329 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 25. 23:53

Van egy szinte ugyanilyen kinézetű, zöld, szerintem ugyanezzel a body kittel szerelt RX-7-em.

Egyébként felvettem videora 24 full-tuningos kocsinak a végsebességét, a maradék 8 (+1 BMW)-hez nincsen sok kedvem. Nomeg feltölteni sincs kedvem, mer' sok. Talán majd egyszer. :)

Szerkesztette: Taranis 2006. 01. 26. 00:34 -kor

#2330 Felhasználó inaktív   Shane 54 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 00:21

Idézet: vipisrac - Dátum: 2006. jan. 25., szerda - 20:29

csak a levegőbe gondoltam. ti meg lecsaphatjátok :)

hát nem tudom. engem azért szorítottak le. 4-5-ös szinten már 3-4 rendőrautó elég gyorsan lenyom az útról. főleg ha kicsit lassítasz kanyarban, vagy megfordulni próbálsz. engem ha elkaptak az úgy sikerült mindig, hogy lassításnál belémjöttek/körbevettek és utána a 12 rendőrautót körülöttem már nem bírtam eltolni :D :D :D

naja...4-5ös szinten, addig viszont nem szoktam elmenni, inkább változtatok ezt azt az autón :Đ
általában 4esről már nem mindig tudok elmenekülni, most a corvette-em már 3/2-őn áll, úgyhogy a porche turboval kell veretnem, nem rossz, de kevés a kraft a corvihoz képest :(
Találjuk meg együtt az AIDS ellenszerét!!
Csatlakozz a magyar csapathoz!!

"...nehogy már a fika egye meg az óvodást..." Andro, részlet

Gondolkodtál ma már?

#2331 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 08:09

Idézet: vipisrac - Dátum: 2006. jan. 25., szerda - 20:16

legutóbb (2. helyezett előtt) épp úgy nyertem meg egy versenyt, hogy a start után options-ben állítgattam. akkor indultam el, mikor az első helyezettre kb. -30sec-et írt ki. :D

Akkor te ritka szerencsés vagy. Engem nagyon durván szivatott a gép, amikor már abbahagytam. Ilyen apróságokat csinált, hogy indultam a gallardoval, erre a 3 ellefnélből egy egyiknek carrera gt-je volt. Na azt a rajtál láttam először és utoljára út otthagyott, hogy csak lestem és soha utól sem értem pedig nem hibáztam és az időkülönbség méterről méterre csak nőtt. Ilyet többször is eljátszott a gép velem. Már csináltam mindent nitrózás stb, de a carrera csak távolodott, gyorsabb egyenesben és kanyarban is a végén kaptam től 25 sec-et.  :reklamacio:

Inkább visszamentem a garázsba és újra beléptem a versenybe, hogy ne legyen az ellenfelek között carrera gt.

Részemről ennyit a könnyű játékról.
My photos

#2332 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 10:27

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. jan. 25., szerda - 20:07

Mi a baj a városi kocsikázással?
Utcai versenyezni hol máshol lehetne, mint az utcán :confused: ?

Unalmas már ez a Fast 'n' Furious klisé.  :o
Semper Fi

#2333 Felhasználó inaktív   gregpowy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 14:07

Na nekem asszem ez a rekordom  :cool:

4.920.000 Bounty  :smoker:

http://gregpower.atw.hu/bounty2.JPG

#2334 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 14:08

Idézet: joshua7 - Dátum: 2006. Jan. 26., Thursday - 10:27

Unalmas már ez a Fast 'n' Furious klisé.  :o

naigen

hianyoznak a regi nfsbol megszokott valtozatos palyak. nemtom emlekszik-e valaki az nfs4ben a snowy ridgere :D na az nagyon ott volt. vagy a kindiak park..

viszont ilyen palyak nem nagyon lesznek ha csak egy varost csinalnak meg. reszemrol inkabb p2p racing mint varos. dehat en mar csak ilyen degeneralt alkat vagyok ;)
JóSebesség

#2335 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 16:24

Szerintem jó ez a városi móka. De lehetnének közben pályaversenyek is. Például nagyobb pénzdíjakért viadalok, amelyek külön versenyre épített pályákon mennének. Tehát hasonló, mint a NFS:U-ban a viadalok, csak több pályával, mert az szánalmas, hogy van 4 pálya és azt variálják állandóan. Minimum 10 ilyen pálya kellene. Meg az autó külalakjának a tuningjához is sokkal több cucc kellene. Főleg több festés, minta, színvariáció, esetleg, a játékos is tervezhetne valamit. Vagy legyen bármi újítás, mert ez így tényleg unalmas lesz már. Remélem a köv. rész már másabb lesz.  :omg:
Hamarosan kipróbálom ezt a Hamachi cuccot.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2336 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 17:03

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 14:08

naigen

hianyoznak a regi nfsbol megszokott valtozatos palyak. nemtom emlekszik-e valaki az nfs4ben a snowy ridgere :D na az nagyon ott volt. vagy a kindiak park..

viszont ilyen palyak nem nagyon lesznek ha csak egy varost csinalnak meg. reszemrol inkabb p2p racing mint varos. dehat en mar csak ilyen degeneralt alkat vagyok ;)

NfS4-et sokat nyomtam. Valami olyasmi kéne modern köntösben.
Semper Fi

#2337 Felhasználó inaktív   cyrusv10 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 27. 19:29

Megint neki álltam a játéknak (tudom nem vagyok normális) mert a multkori LAN partyn nagyon csúnyán vert el mindenkit a Carrera GTvel a haver. A szépen tuningolt  Cobalt SSel a kicsi végsebesség miatt nem volt esélyem ellene (azért az Aston Martinnal megszorítottam). Hogy holnap ez ne ismétlődhessen meg ezért, álltam neki megint.(tudom egyszerübb lett volna csalni)  minden backroom tuning cuccot félreraktam, pénzt csak akkor kölltöttem ha nagyon kellet, és az elnyert autókkal mentem (nem is rossz a Cayman!). eljuttottam addig, hogy kinyílt a Carrera és volt kb. 700ezrem. Akkor vettem észre van 3 felfüggesztés tuningom, De nincs egy motor és nitro tuning se! Megcsináltam azért az autót. A gépnek esélye sincs mindent elsőre nagy előnyökkel nyerek lényegében nem is játszok a single playerben tovább. Hogy majd multiban holnap mit mutat az lesz az érdekes. De az is biztos hogy a csaló szemét gép miatt soha többet nem állok neki! :mad: ! Azt tudja valaki mit kapok az autókon kívül ha kiviszem az összes kihívást, kapok még valamit(extra body esetleg matrica ,felni stb..) mert ha semmi LANpartyn hasznosítható akkor nem csinálom tovább.
Windows NT összeomlott. Én vagyok a Halál Kék Képernyője. Senki nem hallja sikoltásod.

#2338 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 19:38

Idézet: joshua7 - Dátum: 2006. Jan. 26., Thursday - 17:03

NfS4-et sokat nyomtam. Valami olyasmi kéne modern köntösben.

en is igy gondolom  ;)  micsoda kiralysag volt, hogy fizetni kellett a kocsijavitasert... vigyazni kellett az autora, na :cool:
JóSebesség

#2339 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 20:15

Halott otlet. Ma mar nem mennek annyira a komplex jatekok, arcade fele kell huzni ami 10 perc alatt is ad valami elvezetet plusz a kis hometown Joey is tud jatszani vele.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#2340 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 20:40

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 8:09

Akkor te ritka szerencsés vagy. Engem nagyon durván szivatott a gép, amikor már abbahagytam. Ilyen apróságokat csinált, hogy indultam a gallardoval, erre a 3 ellefnélből egy egyiknek carrera gt-je volt. Na azt a rajtál láttam először és utoljára út otthagyott, hogy csak lestem és soha utól sem értem pedig nem hibáztam és az időkülönbség méterről méterre csak nőtt. Ilyet többször is eljátszott a gép velem. Már csináltam mindent nitrózás stb, de a carrera csak távolodott, gyorsabb egyenesben és kanyarban is a végén kaptam től 25 sec-et.  :reklamacio:

Inkább visszamentem a garázsba és újra beléptem a versenybe, hogy ne legyen az ellenfelek között carrera gt.

Részemről ennyit a könnyű játékról.

nekem is volt, mikor elhúzott és nem láttam többet, de legalább konstans volt a lemaradás.
és kb 3x volt ilyen a játék alatt. nem nyertem, restart és a köv. verseny már megvolt.
viszont mint írtam fordítva gyakrabban előfordult: számtalanszor marad le a gép. forgalom vagy hibák miatt. (nemcsak folyamatosan maradt le, hanem néha meg is állt a kis ikonja :D)
de olyan is volt, mikor elhúzott, vezetett végig. nagyon nehezen sikerült kicsit visszahoznom, de már esélytelen lett volna nyerni, erre elhúzok mellette fél körrel a vége előtt, mert a forgalom kifogott rajta :D :D :D

Idézet: Shane 54 - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 0:21

naja...4-5ös szinten, addig viszont nem szoktam elmenni, inkább változtatok ezt azt az autón
általában 4esről már nem mindig tudok elmenekülni, most a corvette-em már 3/2-őn áll, úgyhogy a porche turboval kell veretnem, nem rossz, de kevés a kraft a corvihoz képest

hm. nálam szinte mindig 1-esen volt. átfestés nélkül.
az aktuális versenyek végeztével nyomtam le a milestone-okat egyben és mindig 1-esről indultam.
alig tudtam felnyomni legalább 3-asig, hogy pörögjön a bounty meg amit még meg kellett csinálni

szal én ezzel küzdöttem :D
meg azzal, hogy 1-2-es szinten még csak 1-2 rendőr követ és az is bénán. vigyáznom kellett, hogy ne maradjanak le, vagy ha elvesztettek és elindultak a másik irányba, akkor én üldöztem a rendőrautót :D :D :D

a Murcival a vége felé 5-6-os fokozaton se volt gond :D

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.