F.E.A.R. (II) First Encounter Assault Recon
Elküldve: 2006. 03. 17. 17:53
Vegyé' sok RAM-ot!
Jobb tippem nincs.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2006. 03. 17. 19:04
a FRAPS-ot már ismerem
csak kicsit gáz lenne ugy multizni hogy az fps kb 15-35 között ugrál
:D
Elküldve: 2006. 03. 18. 11:21
Í níd a litöl help! 
Gondoltam miután végigtoltam a játékot jólenne ökörködni egyet. Godmode, meg fegyverek meg ilyenek.
Namármost, sajna a godmode nem müxik. Benyomom a Talk gombot és a SAY: után beirom, h god. a jobbfelső sarokban megis jelenik a kis szöveg hogy god mode: on, viszont ugyanúgy le tudnak gyilkolni. A fegyver és health kódok tökéletesen működnek. csak ez az egy nem megy vmiért.
Tapasztalt már vki ilyet? Vagy esetleg vmi ötlet hogy mit ronthattam el?
thx
Gondoltam miután végigtoltam a játékot jólenne ökörködni egyet. Godmode, meg fegyverek meg ilyenek.
Namármost, sajna a godmode nem müxik. Benyomom a Talk gombot és a SAY: után beirom, h god. a jobbfelső sarokban megis jelenik a kis szöveg hogy god mode: on, viszont ugyanúgy le tudnak gyilkolni. A fegyver és health kódok tökéletesen működnek. csak ez az egy nem megy vmiért.
Tapasztalt már vki ilyet? Vagy esetleg vmi ötlet hogy mit ronthattam el?
thx
Elküldve: 2006. 03. 18. 11:27
Talán az előző mentésnél is be volt kapcsolva és ezért, ha ismét beírod, akkor csak kikapcsolod. Hiába írja ki, hogy god mode on, ez ilyen... Ez megesett velem is.
Ha alapból nem kapcsolja be, tehát még legelőször írtad be, akkor viszont nem tudom mi lehet a gond.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Elküldve: 2006. 03. 18. 13:36
Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 17., péntek - 16:50
Nem látsz vérfelhőt? Ha nem, akkor gond van...
Nálam úgy néz ki, miután közelről a képébe adagolom az ólmot. Olyankor szoktam egy időlassítást nyomni néha és körbejárom.
De az is megesik, hogy csak a feje röpül le vagy egy-két testrész szakad le.
Vagy kettélövöm, ilyenkor a felsőteste elválik az alsótestétől és egyik erre, másik arra repül. 
szerk.: csak most vettem észre, hogy GeForce 3-ad van. Lehet, hogy az a gond, az nem tudja megjeleníteni ilyen esetben a vérfelhőt. Esetleg driver update, de nem hinném, hogy az segítene. Úgy tűnik ez neked kimarad. Ahhoz az erős géphez kicsit kevés az a GF3, nem? Ha játékra is kell a gép, nem ártana fejleszteni.
Nálam úgy néz ki, miután közelről a képébe adagolom az ólmot. Olyankor szoktam egy időlassítást nyomni néha és körbejárom.
szerk.: csak most vettem észre, hogy GeForce 3-ad van. Lehet, hogy az a gond, az nem tudja megjeleníteni ilyen esetben a vérfelhőt. Esetleg driver update, de nem hinném, hogy az segítene. Úgy tűnik ez neked kimarad. Ahhoz az erős géphez kicsit kevés az a GF3, nem? Ha játékra is kell a gép, nem ártana fejleszteni.
Nem! Eltűnik az ellenfél és kész!
Gf3-on nem néztem (minek
Maga a játék v1.0.
Semper Fi
Elküldve: 2006. 03. 18. 13:54
Idézet: joshua7 - Dátum: 2006. márc. 18., szombat - 13:36
Egyébként úgy emlékszem, kezdetben jó volt, aztán mintha a magyarítás fölrakása után kezdte volna csinálni. De nem biztos.
Lehet, hogy nálad ez kavart be. Nem tudom, de dani83-nak mintha nem lett volna ilyen gondja, pedig neki is van/volt fenn magyarítás. Érdekes hiba, én még nem találkoztam ilyennel. Esetleg próbáld meg magyarítás nélkül, ha úgy is ilyen lesz, akkor passz...
Ez a magyarítás a falon lévő szövegeket is átírja, tehát nem csak a feliratokat magyarítja? Ha babrál a textúrákkal is, talán azzal van gond. Talán dani többet tudna erről mondani.
Elküldve: 2006. 03. 18. 14:22
Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 18., szombat - 13:54
Lehet, hogy nálad ez kavart be. Nem tudom, de dani83-nak mintha nem lett volna ilyen gondja, pedig neki is van/volt fenn magyarítás. Érdekes hiba, én még nem találkoztam ilyennel. Esetleg próbáld meg magyarítás nélkül, ha úgy is ilyen lesz, akkor passz...
Ez a magyarítás a falon lévő szövegeket is átírja, tehát nem csak a feliratokat magyarítja? Ha babrál a textúrákkal is, talán azzal van gond. Talán dani többet tudna erről mondani.
Mindent átír. Nagyon komoly munka.
Semper Fi
Elküldve: 2006. 03. 20. 21:56
Valaki tudna nekem segíteni?
Amikor megtalálom az egyik irodában térdelve Alison Wade-t, utána meg kéne találnom az apja Laptopját. Már bejártam az egész emeletet, de nem találom a laptopot. Azt mondja a telefonon hagyott üzenet, hogy a 9. emeleten van a laptop, de azt sem tudom, én hányadik emeleten vagyok:) Ki tudja merre kéne mennem, vagy mit kéne csiálni?
Köszi, ha valaki tud segíteni.
Amikor megtalálom az egyik irodában térdelve Alison Wade-t, utána meg kéne találnom az apja Laptopját. Már bejártam az egész emeletet, de nem találom a laptopot. Azt mondja a telefonon hagyott üzenet, hogy a 9. emeleten van a laptop, de azt sem tudom, én hányadik emeleten vagyok:) Ki tudja merre kéne mennem, vagy mit kéne csiálni?
Köszi, ha valaki tud segíteni.
-:-MSI 865 Neo2 Platinum -:- P4 3,2EE +Zallman -:- 4*512DDR400 Samsung -:- MSI NX7800GS-TD 256MB AGP8x -:- LG L1919S Flatron -:-
Elküldve: 2006. 03. 20. 22:19
>>Itt<< megtalálod, ha az angol nyelv nem gond.
De úgy emlékszek, és itt is úgy írják, a lifttel kell visszamenni pár szintet. De a lift majd megakad, ki kell ugrani belőle, onnan megint egyértelmű lesz az út.
De úgy emlékszek, és itt is úgy írják, a lifttel kell visszamenni pár szintet. De a lift majd megakad, ki kell ugrani belőle, onnan megint egyértelmű lesz az út.
Elküldve: 2006. 03. 20. 22:45
Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 23:19
>>Itt<< megtalálod, ha az angol nyelv nem gond.
Na puff. Sajna valami gebasz van a linkkel, amit beraktál.
De a legnagyobb gond, hogy csak 1 db liftet találtam, üzemen kívűl:)
Azért köszi a gyors választ. Keresek egy működő liftet:)
-:-MSI 865 Neo2 Platinum -:- P4 3,2EE +Zallman -:- 4*512DDR400 Samsung -:- MSI NX7800GS-TD 256MB AGP8x -:- LG L1919S Flatron -:-
Elküldve: 2006. 03. 20. 22:53
Ha letöltöd, akkor el tudod olvasni, txt file. 
De itt van 3 végigjátszás: http://www.gamefaqs....ame/920744.html
Amúgy a GameFAQS oldalt ajánlom mindenkinek. Szinte mindenhez van végigjátszás.
Elküldve: 2006. 03. 24. 10:02
Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 23:53
Ha letöltöd, akkor el tudod olvasni, txt file. 
Necros köszi a helpet.
Sikerült megoldani a dolgot.
Elküldve: 2006. 03. 24. 13:36
Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 17., péntek - 16:50
Nem látsz vérfelhőt? Ha nem, akkor gond van...
De az is megesik, hogy csak a feje röpül le vagy egy-két testrész szakad le.
Vagy kettélövöm, ilyenkor a felsőteste elválik az alsótestétől és egyik erre, másik arra repül. 
te beteg vagy....
...everybody lies...
Elküldve: 2006. 03. 24. 14:07
A játék beteg.
Mondjuk nekem is tetszik. 
(Csak így zárójelben, ha igazán beteg játékot akarsz, akkor próbáld ki a Call of Cthulhu-t, nagyon jó horror game
)
(Csak így zárójelben, ha igazán beteg játékot akarsz, akkor próbáld ki a Call of Cthulhu-t, nagyon jó horror game
Elküldve: 2006. 03. 24. 14:17
CoC -ot majd ma kiprobalom, melohelyen is csak jot mondtak rola
::: <a href='http://www.keksz.net' target='_blank'>www.keksz.net</a>
Elküldve: 2006. 03. 24. 15:24
Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 24., péntek - 14:07
A játék beteg.
Mondjuk nekem is tetszik. 
)
Megvan...
...everybody lies...
Elküldve: 2006. 03. 25. 23:58
Sziasztok!
Lehet hogy nem egészen a legjobb helyen kérdezem, de nem tudja valaki hogy hol merre lehet leszedni vagy megvenni a játék zenéjét? Már az is nagy segítség lenne, ha a címlistát láthatnám..
Köszi előre is!
Lehet hogy nem egészen a legjobb helyen kérdezem, de nem tudja valaki hogy hol merre lehet leszedni vagy megvenni a játék zenéjét? Már az is nagy segítség lenne, ha a címlistát láthatnám..
Köszi előre is!
Elküldve: 2006. 03. 26. 08:29
Idézet: pojzon - Dátum: 2006. márc. 25., szombat - 23:58
Sziasztok!
Köszi előre is!
Köszi előre is!
keress rá, h fear soundtrack. amúgy én tok 1 oldalt, ahonnan lehet ilyeneket szedni, csak nem jut eszembe...
...everybody lies...
Elküldve: 2006. 03. 26. 18:05
Idézet: Botinho - Dátum: 2006. márc. 26., vasárnap - 8:29
keress rá, h fear soundtrack. amúgy én tok 1 oldalt, ahonnan lehet ilyeneket szedni, csak nem jut eszembe... 
Kár pedig jó lenne ha eszedbe jutna.
Köszi!
Elküldve: 2006. 03. 26. 18:11
Nekem is jöhetne egy PÜ erről.

Súgó
A téma zárva.