F.E.A.R. (II) First Encounter Assault Recon
Elküldve: 2006. 09. 28. 20:30
Nekem most nincs kedvem, de 1ébként szoktam napi rendszereséggel játszani.
Elküldve: 2006. 09. 28. 20:34
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2006. szept. 28., csütörtök - 20:30
Nekem most nincs kedvem, de 1ébként szoktam napi rendszereséggel játszani. 
Köszi a játékot.
Elküldve: 2006. 09. 28. 20:53
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2006. szept. 28., csütörtök - 20:40
Igazán nincs mit, jó volt

Mindenki jelen volt, csak a játék nem.
Elküldve: 2006. 09. 29. 10:34
Háp háp háp!
Mondjátok azt ,h ti minden játékot megvesztek!
Nekem mindet meg kellet krekkelnem! :Đ
ÉS?!Végigtolom párnap alat azt kuka ezért vegyem meg?!Butaság!
Hozzám meg ugyse jut el semilyen FBI mert wifin szedem a netet töb utcával arrébrol és több ruteröl azaz több emberröl!
Nincs saját net nincs sirás!
Csumpi
Hozzám meg ugyse jut el semilyen FBI mert wifin szedem a netet töb utcával arrébrol és több ruteröl azaz több emberröl!
Csumpi
Ki érti ezt?
Elküldve: 2006. 09. 29. 10:39
Jajj!
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Elküldve: 2006. 09. 29. 11:25
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2006. szept. 29., péntek - 11:19
Súlyos eset a srác.

Sztem még az áramot is a szomszédból lopja.
Elküldve: 2006. 09. 29. 12:17
Idézet
Sztem még az áramot is a szomszédból lopja. biggrin_2.gif icon_ohmygod.gif
Azt simán az utcárol!
Na kapjátok be a puncimat!
Ki érti ezt?
Elküldve: 2006. 09. 29. 13:18
Idézet: 128bit - Dátum: 2006. szept. 29., péntek - 12:17
Azt simán az utcárol!
Csókoltatom a puncidat. :Đ
Elküldve: 2006. 09. 29. 13:50
Idézet: 128bit - Dátum: 2006. szept. 29., péntek - 11:34
Háp háp háp!
Csumpi
Csumpi
Nem, csak ami érdekel. Ami meg nem azt annyira se sz*rom le, hogy letöltsem...
Nem azért kell megvenni a játékot, hogy ne csukjanak le, hanem hogy a készitői ne menjenek csődbe és legyen miből újat csinálni nekik.
Egyébként nem azért szóltak be, hogy krekkeled a játékokat, igen van aki nem teheti meg, hogy megvegyen mindent, van ki olyan életformát él, hogy minden kijövő sz*rt, beleértve a tucat f*st is leszedi és végigjátsza, mert nemtom... jó neki? vagy ennyire unatkozik? A probléma az tudod, hogy itt nem dijjazzák, ha megvitatjuk a törési formákat, mert az üzemeltetők nem szeretnék, hogy problémájuk legyen belőle.
Meg esetleg, aki megvesz egy játékot, annak sem esik éppen jól, amikor ovis benyögések közepedte konstatálja pár emberke, hogy még hány perc van hátra a letöltésből a ftp.f*sz.hu-ról, és eztán percenként új postban helyzetjelentést tart, mintha valakit érdekelne... Ebből is volt már balhé.
Lehet ezeket a dolgokat kultúráltan is csinálni.
Szerkesztette: BoGab 2006. 09. 29. 13:58 -kor
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
Elküldve: 2006. 09. 29. 14:29
Idézet: BoGab - Dátum: 2006. szept. 29., péntek - 13:50
Nem, csak ami érdekel. Ami meg nem azt annyira se sz*rom le, hogy letöltsem...
Nem azért kell megvenni a játékot, hogy ne csukjanak le, hanem hogy a készitői ne menjenek csődbe és legyen miből újat csinálni nekik.
Egyébként nem azért szóltak be, hogy krekkeled a játékokat, igen van aki nem teheti meg, hogy megvegyen mindent, van ki olyan életformát él, hogy minden kijövő sz*rt, beleértve a tucat f*st is leszedi és végigjátsza, mert nemtom... jó neki? vagy ennyire unatkozik? A probléma az tudod, hogy itt nem dijjazzák, ha megvitatjuk a törési formákat, mert az üzemeltetők nem szeretnék, hogy problémájuk legyen belőle.
Meg esetleg, aki megvesz egy játékot, annak sem esik éppen jól, amikor ovis benyögések közepedte konstatálja pár emberke, hogy még hány perc van hátra a letöltésből a ftp.f*sz.hu-ról, és eztán percenként új postban helyzetjelentést tart, mintha valakit érdekelne... Ebből is volt már balhé.
Énsem írhattam volna szebben... :o
Elküldve: 2006. 10. 14. 02:46
Idézet: 128bit - Dátum: 2006. szept. 29., péntek - 11:34
Csumpi
Csumpi
Elküldve: 2006. 10. 17. 12:43
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2006. 10. 17. 19:41
Idézet: Necros - Dátum: 2006. okt. 17., kedd - 13:43
Nem volt semmi sex benne. :confused: :Đ A társunk egész jól lát (amíg él) töksötétben is
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 10. 17. 19:50
Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. okt. 17., kedd - 20:41
Nem volt semmi sex benne. :confused: :Đ A társunk egész jól lát (amíg él) töksötétben is 
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 10. 17. 19:55
Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. okt. 17., kedd - 20:50
:o Meg is kaptad érte a magadét.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Súgó
A téma zárva.