HWSW Informatikai Kerekasztal: Battlefield 2 (II) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Battlefield 2 (II)

#2001 Felhasználó inaktív   barnus1993 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 25. 18:34

Idézet: FireShadow - Dátum: 2008. jún. 25., szerda - 18:17

hali

regen nekem is jobbrabalra elszallt meg kilepett, eredeti csak neha kidob az asztalra...
a memory error az vagy a ramod, fizikailag szar, memtest-et futtass
vagy ami még valoszinü hogy az a vinyód ahol a pagefile van badsectoros.
ha utobbi 2vel van baj akkor máshol is érzödik pl torrent letöltesk utan nyomsz rajuk force rechecket és 99.9% lesz a letöltöttség. vagy más játékban is elöfordul ilyesmi. Ha nem akkor vedd meg..

Kössz!  :respect:

De más játéknál nem csinál ilyet!  :confused:  Szóval most nem értem!  :think:  Az az egy biztos, hogy megveszem még a hétvégén, de ha akkor sem lesz jó, akkor csak felesleges pénzkidobás!  :mad: Vagy lehet, hogy az a baj, hogy másolt a játék, vagy már alapból rosszúl írták ki a DVD-t.  :think:  Na mindegy, köszönöm a segítséget, de ha tudsz/tudtok ezzel kapcsolatban valamit, azt örömmel meghallgatom!

Üdv.: BeeG
Processzor: Intel Dual Core E2160 1,80 GHz (Overdrived: 2,5 GHz)
RAM: Buffalo 2 Gb DDR2 667 MHz
Videókártya: ATi Radeon HD 2400 (256 Mb) (Overdrived: 600 MHz / 445 MHz)
Winchester: Samsung 250 Gb SATA

#2002 Felhasználó inaktív   barnus1993 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 26. 20:01

Ismét itt!

Megvan a probléma kulcsa, és azért írok most ide, hogyha valakinek is ilyen fajta problémája van, akkor az tudja mi a teendő!

1. lépés: Ha feltelepítetted a játékot, akkor utána ne Crack-eld meg, mert ez miatt is lehet Crash! Crack helyett töltsd le ezt, és rakd be a Daemon Tools-ba képfájlként!

2. lépés: Át kell állítani a lapozófájl méretét, mert nem szereti a játék az alacsony lapozófájl méretet! Itt egy példa: 512 Mb RAM = Min.:  768 / Max.: 1024  ||  1 Gb RAM = Min.: 1536 / Max.: 2048  ||  2 Gb RAM = Min.: 3072 / Max.: 4096

#2003 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 26. 20:04

:omg:

Szerkesztette: djculture 2008. 06. 26. 20:12 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#2004 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 27. 04:03

igen az mondjuk alap hogy mini imaget kell hasznalni de errol ne beszeljunk mert nem szabad.
siman vedd meg, ha nem megy ugy se akkor elrakhatod késöbbre vagy el is tudod adni.. mondjuk 3000-3500-ér és már mindenkinek megéri mert a boltban 4k. vateran vagy aproneten pl.. meg lehet sabadulni töle attol nem kell felni hogy penzkidobas

de anynira jo online, latod hogy van ertelme annak amit csinalsz meg akkor is ha nincs épp sikerélményed mert minden pont globalis statisztikahoz megy es aszerint unlockolhatsz.

egyebkent olyan rankom van mar 2nap jatek alatt hogy most szereztem meg a második olyan szintet ahol van unlock (sergeant talan) szoval a kiegnek köszönhetöen 4 unlockolt fegyom van. medicnél 2 és snipernél 2. Mivel ezt a 2-t jatszom legsürübben gondoltam ezekre nyomok. Ezutan mire lenne érdemes? Amit szinte sose jatszom aza support és az engi meg talan az assault.. Antitank shotgunjan gondolkozom az ugy kellemes lehet. Ja meg egy kerdes: van oylan unlock fegyo ami reflex sight-al rendelkezik? (piros pöttyös celzoka)

Szerkesztette: FireShadow 2008. 06. 27. 04:05 -kor

It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!

#2005 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 27. 22:02

Idézet: FireShadow - Dátum: 2008. jún. 27., péntek - 5:03

igen az mondjuk alap hogy mini imaget kell hasznalni de errol ne beszeljunk mert nem szabad.
siman vedd meg, ha nem megy ugy se akkor elrakhatod késöbbre vagy el is tudod adni.. mondjuk 3000-3500-ér és már mindenkinek megéri mert a boltban 4k. vateran vagy aproneten pl.. meg lehet sabadulni töle attol nem kell felni hogy penzkidobas

de anynira jo online, latod hogy van ertelme annak amit csinalsz meg akkor is ha nincs épp sikerélményed mert minden pont globalis statisztikahoz megy es aszerint unlockolhatsz.

egyebkent olyan rankom van mar 2nap jatek alatt hogy most szereztem meg a második olyan szintet ahol van unlock (sergeant talan) szoval a kiegnek köszönhetöen 4 unlockolt fegyom van. medicnél 2 és snipernél 2. Mivel ezt a 2-t jatszom legsürübben gondoltam ezekre nyomok. Ezutan mire lenne érdemes? Amit szinte sose jatszom aza support és az engi meg talan az assault.. Antitank shotgunjan gondolkozom az ugy kellemes lehet. Ja meg egy kerdes: van oylan unlock fegyo ami reflex sight-al rendelkezik? (piros pöttyös celzoka)

2 olyan unlockolható fegyver van, ami "piros pöttyös" (SCAR L, P90), meg egy, aminek fekete szálkeresztje (F2000) van.
Nyilván azt érdemes  amúgy unlockolni, amivel játszol, de hosszabb távon úgyis minden kittel kell majd játszanod, különben nem fogsz rangot lépni.

#2006 Felhasználó inaktív   MaskimX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 17:35

Idézet: FireShadow - Dátum: 2008. jún. 27., péntek - 4:03

Gondolom mostanában kezdted, így megosztok veled egy kis infót. Aki eredeti bf-el játszik és van esze, az csak az install alatt használta a bolti dvd-t, onnantól mini image. Igaz, hogy nem drága a játék, de minek karcoltassam szét az eredeti lemezt?
És miért ne szabadna? Nem crack, játék fájlokat nem változtat meg, csak megóvja a dvd-t. Így nem csak, hogy szabad, hanem kötelező  :)
Kétlem egyébként, hogy túl sokan warezolnák, szinte ingyen van. Ha a bf2s.com -os stat oldalon megnézed, ott van, hogy mennyibe kerül egy óra játék, 50 dolcsis árat feltételezve.  Nekem ez most 2.7 cent, nem tudom, mi ilyen olcsó még óránként  :)

#2007 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2008. 06. 28. 22:22

Maskimx, az nem biztos :)

Szerkesztette: GoodSpeed 2008. 06. 28. 22:35 -kor

#2008 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 10:56

igazabol elsö eredeti jatekom ami ker dvd-t gondolom erre értetted a most kezdted-et. jó akkor beujitpm a mini imaget...  :)
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..

#2009 Felhasználó inaktív   barnus1993 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 21:30

Már megvettem a játékot KEMÉNY 4.000 Ft-ért... - De egy dolgot nem értek!  :think:  Letöltöttem az 1.41-es patch-et, és természetesen felrakrtam!  :Đ  Majd mikor belépek a játékba, akkor a jobb felső sarokban nem olyasmi van írva, hogy "1.4.xxxx.xxx" (Az X a többi szám, amit nem tudok pontosan h mi), hanem az, hogy "1.1.2xxx.xxx". Lehet, hogy ez nem is a verzió szám? :think:  Vagy rossz a patch?  :think:

#2010 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 01:42

Idézet: barnus1993 - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 22:30

Már megvettem a játékot KEMÉNY 4.000 Ft-ért... - De egy dolgot nem értek!  :think:  Letöltöttem az 1.41-es patch-et, és természetesen felrakrtam!  :Đ  Majd mikor belépek a játékba, akkor a jobb felső sarokban nem olyasmi van írva, hogy "1.4.xxxx.xxx" (Az X a többi szám, amit nem tudok pontosan h mi), hanem az, hogy "1.1.2xxx.xxx". Lehet, hogy ez nem is a verzió szám?   :think:  Vagy rossz a patch?  :think:

Megkerestem, még nagyon rég leírtam, hogy van a számozás. Első oszlop a patch száma, második a hozzá tartozó játékverziószám.

1.0  ->  1.0.2442.0
1.01 -> 1.1.2475.0
1.02 -> 1.1.2484.0

Tehát nem igazán tükrözi a patch verziószámát a játék verziószáma. Az 1.3-hoz és 1.4-hez nem tudom, az 1.41-ét most néztem meg, ami 1.1.2965-797.0  :) .

#2011 Felhasználó inaktív   barnus1993 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 10:02

Köszi! Tényleg az van odaírva nekem!  :Đ

De van itt még egy különös dolog!  :Đ  :think:  Ha magába a játék Multiplayer menüpontjéba keresem meg a szervereket, akkor csak 19-21-et talál!  :eek:  Ezért feltettem az Xfire-t, hogy majd azzal talál több szervert. Talált is, de a legtöbbjénél azt írja, hogy: "You hava an older version than the server." - Na de ez hogy lehet?  :reklamacio: Ha én az 1.41-es patch-et (a legújjabbat..szerintem  :Đ )  töltöttem le és raktam fel, akkor hogy lehet a szerver verziója újjabb?  :reklamacio:

#2012 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 10:54

Idézet: barnus1993 - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 21:30

Már megvettem a játékot KEMÉNY 4.000 Ft-ért... - De egy dolgot nem értek!  :think:  Letöltöttem az 1.41-es patch-et, és természetesen felrakrtam!  :Đ  Majd mikor belépek a játékba, akkor a jobb felső sarokban nem olyasmi van írva, hogy "1.4.xxxx.xxx" (Az X a többi szám, amit nem tudok pontosan h mi), hanem az, hogy "1.1.2xxx.xxx". Lehet, hogy ez nem is a verzió szám? :think:  Vagy rossz a patch?  :think:

ugyanez van nálam is nyugi. elöször mintha behaluztam volna és atalcan 1.4-et irt, de jatekban 1.1-et lattam felraktam ujra, de meg mindig ez. ez valami oylasmi lehet mint a crysisnal is a server/client verzio szam különbözö mint az exe verziója... lényeg h ez sztem normalis és amig tudsz jatszani official ranked szerveren akkor tuti jo mert sztem legalább azokat frissitik mindig.. marmint valoszinüsithetö hogy a legujabb patch van fenn neked is meg a szerveren is ha be tudsz ra lepni..

kérdés: mikor nyerek egy kört és bonus 2x-van irva, az a global score-ba is belekalkulalodik vagy csak az 1x-ese?

#2013 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 20:33

commanderkedem, és a score mindig medguplazodik mikor a kör végén nezem a tablazatot. de addig a tab-bal nézve mindig afele. és még ezt is megduplazza a win, szoval amennyi pontot elérek commanderként amit látok menet közbe annál 4x annyi lesz a végéra kalkulalva? nagyon ködös :D

commander miért kap pontot? nyomogatom ezerrel a spottedet, vagy azert hogy a supplymból hányan "fogyasztanak"? kiadok egy parancsot és hogy teljesiti e a squad? eddig csak az volt nyilvanvalo hogy ha arty eltalal valakit akkor az pont.

#2014 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 02. 21:55

küzbe utananeztem a pontszerzésnek, a kérdések tárgytalanok

egyben UP is a topiknak. már 3500 pontom van, jelentem :)

uj "idiota" elképzelésem van:
szükségünk van haverommal (~700 g.score, de együtt vettük a gamet) 2 önkent jelentkezöre, hogy a következöt megcsinaljuk:
hozzavalok: 1 üres szerver, 4 ember
mindkét oldal igy néz ki: 1 medic 1 random.
az egyik random kit-ű player lelövi a masik hozza hasonlót az ellenkező csapatból, a tuloldalon a medic felkelti a hullát.
Ezt követöen a másik oldal tamadöja az itteni emberkét, és az itteni medic felkelti a mi halottunkat. Mindenkinek van 2 pontja. Ezt unalomig ismételve lehetne pontot "farmolni". Főleg kezdőknek jó (mármint amikor még csak a pont számit), hogy legyen valami ésszerü rang hamar.  VAGY esetleg a hiányzó medálok / badgek megszerzeseert. Pl knifeolás, vagy éppen egy basic assault cucc, vagy ami kell. Csak poénkodásból is, de légyszi jelentkezzen valaki, móka lenne kipróbálni! Nem mintha rászorulnék, körönként megvan 50+, csak érdekes lenne ezt kipróbálni!

#2015 Felhasználó inaktív   MaskimX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 02. 22:09

Idézet: FireShadow - Dátum: 2008. júl. 2., szerda - 21:55

Ezt unalomig ismételve lehetne pontot "farmolni". Főleg kezdőknek jó (mármint amikor még csak a pont számit), hogy legyen valami ésszerü rang hamar. 

Ezt hívják statpaddingnak, vannak direkt ilyen szerverek, ahol egész nap csak ez megy. Ez viszont nem szabályos, tehát ha összepaddolsz magadnak egy kétcsillagos tábornoki rangot, akkor azt az accot az EA resetelheti. Más kérdés, hogy szarnak rá :(

Még egyszerűbb az ún. rank hack szerverek használata, itt általában egy kill után kapsz meg egy teljes rangot, így pár perc alatt eljuthatsz a három csillagig. Ezért ha jól tudom, pénzt kérnek a szerver tulajdonosai, és ugyanúgy resetet vonhat maga után.

Ennél is egyszerűbb, ha felmész az ebayre és veszel egy magas rangú accot, ha már ilyen fontos az "ésszerű rang", ami csak annyival jobb, hogy a kör elején a commandernek jelentkező játékosok közül a legmagasabb rangú kapja meg a pozíciót.

A fent említett rangszerzési módokat a legtöbb játékos elítéli, lenézi és csalásnak tekinti. Sok sikert hozzá  :rolleyes: 

#2016 Felhasználó inaktív   barnus1993 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 04. 11:25

Hey all ismét!  :)
Ti milyen patch-en nyomultok? Mert az nem lehet, hogy 19-21 szervert talál a játék, pedig "elvileg" az 1.41-es patch van fent.  :mad:  És ha Xfire-el csatlakozok egy szerverhez, akkor ezt írja ki: "You have an older version than the server." Na most erre mit lépjek?  :think:

Üdv.: BeeG  :respect:

#2017 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 04. 18:12

tuti felment az a patch? van külön 1.4 to 1.41 patch meg 0ról egyböl 1.41re patch ha jol tévedek

statpaddingrol kösz az irast, asszem hanyagolom

#2018 Felhasználó inaktív   barnus1993 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 06. 14:23

:omg:

#2019 Felhasználó inaktív   barnus1993 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 06. 14:27

Az 1.4-es patch volt fent... - tehát csak ezért talált kb. 19-21 szervert!  :Đ  Szerintem nem is annyira jó játszani az 1.41-es szervereken, mert valahogy más... - nem tudom megmondani, hogy miben, de valamiben más!  :Đ  Amikor az 1.4-es patch volt fent, akkor én jobban élveztem a játékot, de nem tudom miért.  :Đ  Ott találtam 3-4 olyan szervert, ahol tényleg élmény volt a játék.

FireShadow, te milyen nicknéven nyomulsz, és milyen patch-en?  :Đ

Üdv.: BeeG (B.Ivanyos  :Đ )

#2020 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 07. 14:21

Idézet: barnus1993 - Dátum: 2008. júl. 6., vasárnap - 14:27

Az 1.4-es patch volt fent... - tehát csak ezért talált kb. 19-21 szervert!  :Đ  Szerintem nem is annyira jó játszani az 1.41-es szervereken, mert valahogy más... - nem tudom megmondani, hogy miben, de valamiben más!  :Đ  Amikor az 1.4-es patch volt fent, akkor én jobban élveztem a játékot, de nem tudom miért.  :Đ  Ott találtam 3-4 olyan szervert, ahol tényleg élmény volt a játék.

FireShadow, te milyen nicknéven nyomulsz, és milyen patch-en?  :Đ

Üdv.: BeeG (B.Ivanyos  :Đ )

ez a b.lvanyos mi volt? mert ez a vezeteknevem!
nickem az FrissFirsh és gondolom 1.41-el jatszom mert van egy rakas szerver.
olynaokon tolom hogy infantry, leglabb 40-50 ember és karkand vagy wake island a 2 kedvenc. de mashtuur city és a sharqi peninsula is jó ja és ping 150 alatt.

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.