Battlefield 2 (II)
Elküldve: 2008. 08. 09. 15:40
Aki úgy érzi jól helizik, és szeret is, azt várjuk ma a HeliWar szerveren egy hatalmas helicsatára.
Ez moddolt szerver, csak cobra van, rengeteg.
A szerver címe: 80.99.185.109:16567
Elküldve: 2008. 08. 12. 08:27
Idézet: MaskimX - Dátum: 2008. aug. 9., szombat - 16:40
Aki úgy érzi jól helizik, és szeret is, azt várjuk ma a HeliWar szerveren egy hatalmas helicsatára.
Szerintem kipróbálom
Elküldve: 2008. 08. 12. 17:44
Nem az... A moddolt szerverek amúgy is csak max. a "szervertulaj" klánnál lehetnének ranked-ek, valami saját rendszerrel megoldva.
Elküldve: 2008. 08. 13. 19:32
Idézet: NeoPampalini - Dátum: 2008. aug. 12., kedd - 17:44
Nem az... A moddolt szerverek amúgy is csak max. a "szervertulaj" klánnál lehetnének ranked-ek, valami saját rendszerrel megoldva. 
Így van, nem ranked a helis szerver. És nem is fut 24/7, csak általában délután indítom el. Múlt hétvégén nagyon jó köröket nyomtunk, remélem ez most is így lesz. Viszont előre szólok, hogy ez nem heli gyakorló szerver, és bár jöhet akárki, csak az fog jól szórakozni, aki helizni is tud. Szólózás nem feltétel, de mindenképp előny.
Szerkesztette: MaskimX 2008. 08. 13. 19:33 -kor
Elküldve: 2008. 08. 14. 09:19
Idézet: MaskimX - Dátum: 2008. aug. 13., szerda - 20:32
Így van, nem ranked a helis szerver. És nem is fut 24/7, csak általában délután indítom el. Múlt hétvégén nagyon jó köröket nyomtunk, remélem ez most is így lesz. Viszont előre szólok, hogy ez nem heli gyakorló szerver, és bár jöhet akárki, csak az fog jól szórakozni, aki helizni is tud. Szólózás nem feltétel, de mindenképp előny.
Nagyon sokat repültem helivel, de nem neten. Általában nem találtam jó lövész, aztán hamar meguntam a céltábla szerepét
Elküldve: 2008. 08. 14. 16:46
Idézet: =Oli= - Dátum: 2008. aug. 14., csütörtök - 9:19
Nagyon sokat repültem helivel, de nem neten. Általában nem találtam jó lövész, aztán hamar meguntam a céltábla szerepét 
A múlt hétvégén ott volt a magyar helis elit, most sem lesz másképp szerintem. Én is éreztem néha céltáblának magam, pedig azért van helis múltam.
Szerencsére általában ment a csapatmunka, és amíg egyikünk harcolt a prokkal, a másik oldalbalőtte őket
Lövészt fogsz találni, bár többnyire egyedül megy mindenki, úgy nagyobb a tűzerő, gondolom a szólózás nem okoz gondot, ha sokat heliztél. Azt mondjuk nem értem, hogy hogy repültél, ha nem neten? Botok ellen, vagy haverokkal lanba?
Elküldve: 2008. 08. 14. 20:14
Idézet: MaskimX - Dátum: 2008. aug. 14., csütörtök - 17:46
Azt mondjuk nem értem, hogy hogy repültél, ha nem neten? Botok ellen, vagy haverokkal lanba?
Botok ellen...
Elküldve: 2008. 08. 14. 21:54
Idézet: =Oli= - Dátum: 2008. aug. 14., csütörtök - 20:14
Botok ellen...

Na akkor kösd fel a gatyád, ha jössz, mert itt bizony csak úgy ömlenek a tv raksik
Elküldve: 2008. 08. 15. 21:48
64 bites Vistan normal fiókon fut vagy rendszergazda kell a játéknak ?
GoodSpeed
https://www.youtube.com/gsprof
https://www.youtube.com/gsprof
Elküldve: 2008. 08. 21. 14:41
Idézet: FireShadow - Dátum: 2008. júl. 7., hétfő - 14:21
ez a b.lvanyos mi volt? mert ez a vezeteknevem!
nickem az FrissFirsh és gondolom 1.41-el jatszom mert van egy rakas szerver.
olynaokon tolom hogy infantry, leglabb 40-50 ember és karkand vagy wake island a 2 kedvenc. de mashtuur city és a sharqi peninsula is jó ja és ping 150 alatt.
nickem az FrissFirsh és gondolom 1.41-el jatszom mert van egy rakas szerver.
olynaokon tolom hogy infantry, leglabb 40-50 ember és karkand vagy wake island a 2 kedvenc. de mashtuur city és a sharqi peninsula is jó ja és ping 150 alatt.
a B.Ivanyos a nicknevem... vagyis igazából ez az igazi nevem (Iványos Barnabás)... és igen... ahogy leírtad azok a legjobb pályák...
Processzor: Intel Dual Core E2160 1,80 GHz (Overdrived: 2,5 GHz)
RAM: Buffalo 2 Gb DDR2 667 MHz
Videókártya: ATi Radeon HD 2400 (256 Mb) (Overdrived: 600 MHz / 445 MHz)
Winchester: Samsung 250 Gb SATA
RAM: Buffalo 2 Gb DDR2 667 MHz
Videókártya: ATi Radeon HD 2400 (256 Mb) (Overdrived: 600 MHz / 445 MHz)
Winchester: Samsung 250 Gb SATA
Elküldve: 2008. 08. 26. 09:36
Tegnap shoppingoltam, megvettem cimborának is és magamnak is a játékot, így most nyúználak titeket pár kérdéssel.
Onlány játéknál van vmi iratlan szabály, amit illik betartani?
Merre találhatok ilyesmit, hogy a fegyverek feloldásához mi szükséges?
Sniper-el elhelyezett claymore mitől függ, hogy meddig marad meg?
<b><span style='color:blue'>Andersen meghalt...Mese nincs...</span></b>
Elküldve: 2008. 08. 26. 15:57
Idézet: Lendova - Dátum: 2008. aug. 26., kedd - 10:36
Pontot szerezni=rangot lépni=fegyvereket unlockolni
Én úgy vettem észre, hogy halálod után kb fél perc után eltűnik.
Elküldve: 2008. 08. 26. 16:09
Idézet: =Oli= - Dátum: 2008. aug. 26., kedd - 16:57
gondolom valami olyasmire gondolt mint pl a cod4-ben ahol nem illik gl-ezni,martyrdomozni stb...
Elküldve: 2008. 08. 26. 16:46
Idézet: =Oli= - Dátum: 2008. aug. 26., kedd - 16:57
Pontot szerezni=rangot lépni=fegyvereket unlockolni
Én úgy vettem észre, hogy halálod után kb fél perc után eltűnik.
úgy értettem, hogy pl 3 rangonként választhatok-e egy új fegyvert, vagy pl sniper-nél 100 gyilok után elérhető egy másik fegyver stb
iratlan szabálynál meg ilyesmire gondoltam, hogy pl bázis foglalásnál vagy foglaljam el, vagy nem, de ne álljon be az ember tankal a zászlóhoz és a spawn-oló embereket gyakja non stop
Elküldve: 2008. 08. 26. 20:42
Idézet: Lendova - Dátum: 2008. aug. 26., kedd - 17:46
úgy értettem, hogy pl 3 rangonként választhatok-e egy új fegyvert, vagy pl sniper-nél 100 gyilok után elérhető egy másik fegyver stb
iratlan szabálynál meg ilyesmire gondoltam, hogy pl bázis foglalásnál vagy foglaljam el, vagy nem, de ne álljon be az ember tankal a zászlóhoz és a spawn-oló embereket gyakja non stop
Minden rangnál választhatsz min egy(de lehet 2, már régen volt) fegyvert. Esetleg megveszed az SF kieget, akkor rögtön választhatsz új fegyvert
Tankkal be lehet állni zászlóhoz foglalni, és öldökölni, ezzel nem lesz gond
Elküldve: 2008. 08. 27. 02:07
Idézet: =Oli= - Dátum: 2008. aug. 26., kedd - 21:42
Minden rangnál választhatsz min egy(de lehet 2, már régen volt) fegyvert. Esetleg megveszed az SF kieget, akkor rögtön választhatsz új fegyvert
Most más nem jut eszembe, kérdezz... :Đ
Nah, úgy tűnik sniper és claymore kérdés megoldva, úgy lesz vhogy, ahogy te mondtad, elesés után kb 0.5-1 percig van még a helyén. Viszont egyszerre csak 2-t lehet lerakni, kipróbáltuk cimborával, hogy rakja én meg töltöm után neki support-al
2. rangnál végre választhattam 1 fegyvert
SF kieg megvan, BF2 Deluxe Edition-t vettük meg, ez 4k volt kieggel együtt, ámbár a kieg csicsikál egyenlőre, mert az alapban majd 10x annyi szerver van
bár lehet kellene arra is vetni egy pillantást
amúgy köszi!
Elküldve: 2008. 08. 27. 05:57
Idézet: Lendova - Dátum: 2008. aug. 27., szerda - 3:07
Nah, úgy tűnik sniper és claymore kérdés megoldva, úgy lesz vhogy, ahogy te mondtad, elesés után kb 0.5-1 percig van még a helyén. Viszont egyszerre csak 2-t lehet lerakni, kipróbáltuk cimborával, hogy rakja én meg töltöm után neki support-al
, mert amint lekerül egy 3. , az első lerakott eltűnik.
SF kieg megvan, BF2 Deluxe Edition-t vettük meg, ez 4k volt kieggel együtt, ámbár a kieg csicsikál egyenlőre, mert az alapban majd 10x annyi szerver van
amúgy köszi!
amúgy köszi!
Az SF-t külön kell elindítani, hiába látod a szervereket.
Elküldve: 2008. 08. 31. 18:45
Sorry, tud valaki segíteni??
A fiam nyomja a BF2 project reality modját. Amikor szervert váltana "handshaking faild" hibaüzenetet kap.
A játék orig, van patch. A PunkBuster is frissítve van rendszeresen. Víruskergető kilőve, firewall-ban engedélyezve a kommunikáció (de ha kilövi a firewallt, akkor is megvan a probléma). Rákerestem a neten, úgy tűnik mások is szívnak vele, de a PunkBuster úgy csinál, mintha minden OK volna és kliens oldali hibára hivatkoznak.
(Volt újrhúzva a játék, a punkbuster. Előtte ki lett takarítva a registry is)
Hm??????
A fiam nyomja a BF2 project reality modját. Amikor szervert váltana "handshaking faild" hibaüzenetet kap.
A játék orig, van patch. A PunkBuster is frissítve van rendszeresen. Víruskergető kilőve, firewall-ban engedélyezve a kommunikáció (de ha kilövi a firewallt, akkor is megvan a probléma). Rákerestem a neten, úgy tűnik mások is szívnak vele, de a PunkBuster úgy csinál, mintha minden OK volna és kliens oldali hibára hivatkoznak.
Hm??????
Halálom napjáig birtokolom az öröklétet.
Elküldve: 2008. 09. 01. 02:07
Idézet: =Oli= - Dátum: 2008. aug. 27., szerda - 6:57
Az SF-t külön kell elindítani, hiába látod a szervereket.
Jó az is, próbáljátok ki 
Majd mondom cimborának, hogy akkor essünk neki annak is
Elküldve: 2008. 09. 03. 18:47
Idézet: Limonade Joe - Dátum: 2008. aug. 31., vasárnap - 18:45
Sorry, tud valaki segíteni??
Hm??????
Hm??????
Töltsd le ezt a fájlt és mentsd a bf2 pb könyvtárába, majd indítsd újra a gépet. Nekem is sokszor volt ez a handshaking hiba, amit csak így tudtam megoldani. Ez lényegében a pb frissítése, csak kicsit máshogy.

Súgó
A téma zárva.