HWSW Informatikai Kerekasztal: Battlefield 2 (II) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Battlefield 2 (II)

#2021 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 07. 19:01

Idézet: FireShadow - Dátum: 2008. júl. 4., péntek - 19:12

statpaddingrol kösz az irast, asszem hanyagolom

Hi

A hack szerver tényleg  :down:  de stat paddingban semmi kivetni valót nem találok, ha amit akarsz a játékban nem tudod semmiképp megszerezni.

Pár oldallal korábban pont arról volt szó, hogy újoncként becsatlakozni az évek óta játszók közé nem könnyű.
Mikor a játék megjelent és egy csomó dolog (aknák, claymore, anti air stb) újdonság volt sokkal könnyebb volt összeszedni a különböző ribbon, badge és medal dolgokat igy akik akkor kezdtek játszani viszonylag gyorsan megszedték magukat.

Megnézve egy régi játékos statját láthatod, a játék kezdete és az érmek megszerzése között viszonylag rövid az idő, nekik ezeket összeszedni viszonylag könnyű dolog volt.
Ezek az emberek az évek alatt profik lettek és tele vannak velük a szerverek, mivel a játék minden részét jól ismerik mellettük neked újoncként a komolyabb érmeket megszerezni nem sok esélyed van.

Én például ha rákkatintok egy szerverre és látom, hogy az első embernek van 40 killje és mellette alig pár death míg az utána következő emberke jó ha 10 killel követi és a többség inkább deathből birtokol sokat akkor oda be sem megyek játszani mert tudom, hogy egy régi motoros rászabadult a szerverre.
Sajnos nem veszi észre, hogy mire vége a játéknak a többi játékos vagy 3x cserélődött mert senki nem tud mellette játszani igazából ezek a profi játékosok nemcsak a többi játékost de az egész játékot megölik.

Vannak kezdők számára fenntartott szerverek itt egész jó lenne, csak időnként ide is betéved egy profi és azon élvezkedik, hogy halomra gyilkolja a többieket.

Mikor leértékelték a játékot 4e forintra négyen vettük meg, de mán csak én játszogatok.
Többiek visszamentek vietnámot játszani, ott nem érvényesül annyira ki milyen régen játssza a játékot.

Szóval ne zavarjon ha stat paddinggal szedsz össze egy két dolgot, gondolj arra, hogy a régi motorosoknak kb ilyen könnyű dolguk volt mikor a játék megjelent.  ;)

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#2022 Felhasználó inaktív   MaskimX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 07. 20:00

Idézet: szabi - Dátum: 2008. júl. 7., hétfő - 19:01

gondolj arra, hogy a régi motorosoknak kb ilyen könnyű dolguk volt mikor a játék megjelent.  ;)

Vagy arra, hogy a régi motorosok mindent maguktól fedeztek fel, ma meg már tele van a net bf2-es leírásokkal, tippekkel, csak ell kell őket olvasni  ;)

Semmivel nem nehezebb most érmeket szerezni, mint amennyire régen az volt. A kérdés inkább az, hogy az érmekért, rangokért játszik-e valaki, vagy csak azért, mert élvezi a játékot?

Egyébként meg nem kellenek évek, hogy valaki profi legyen bfben. Ismerni kell a pályákat meg a fegyverek tulajdonságait, és ennyi. A legtöbb "profi" amúgy is csak a basecamp miatt öl olyan sokat, nem azért, mert tényleg annyira jó. Gondolj csak bele, pl wake islandon a j10-el a kezdők is tudnak aratni, mert nincs, ami le tudná lőni  :rolleyes:

Bf2 guide-ok

#2023 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 07. 20:45

Pont ezért például régen egy robbantós érmet könnyű volt össze szedni mert aknára clayre mindenki ráfutott. Az újdonság hatása.
Ma ez már nem igy van.
Söt a leginkább hatásos helyekre (flagekhez) a legtöbb szerver szabályzata tiltja.

Sajnos nehéz sikerélmények nélkül élvezni a játékot márpedig a profik ebben nagyon jók miképp ne legyen a kezdőknek sikerük, mint azt már fentebb irtam a profik megölik a játékot főképp a repülős profik.

Jártam már többször úgy, két repülő és két helis gamer úgy lefogta a pályát, hogy a saját bázisunkról sem tudtunk kijönni. Igy telt az egész játék végül vmi 250-0 eredménnyel kikaptunk.
Ezzel a négy "hűdejóvagyok" ember az összes többi játékát tönkreteszi.
Mi nem jutottunk ki a játéktérre igy nem játszunk az ő csapattársai akik nem tudtak velünk összefutni szintén nem játszottak. Igy teszi tönkre 4 ember 20-30 másik játékát.

A j10-eshez szinte lehetetlen hozzájutni mindenki repülni akar vele.
A basecampot nem tudom micsoda.  :smoker:

Egyébként milyen rangban vagy, hogy ennyire nem érted a kezdők gondjait?  :cool:

Üdv
szabi
BF2 / Kép / BF3

#2024 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 07. 23:40

hát a clay az ma is vicces. én is allandoan belefufutok de az enyémekbe is ám mindenki :D sniper vok azzal kezdem h lerakom a 2-t mig elérem a helyem. sikatorba,, sarkokra. allandoan belemegy minden jött ment. szerintem a helikopter alegkegyetlenebb. a támadó! soför löhet ilyen raketakat a masodpilotanak meg van iylen sima lövege meg a tv-s rakéta. na ha valami hozzáértö páros rászabadul arra akkor van nemulass:D amugy van nekem sikerélményem, csak néha meg nincsen. de nem is a statér jatszom hanem a vicces meg kellemes killekre. volt hogy követtem valakit neki elfogyott a sprintje nekem még volt utolértem sés lekéseltem. ahelyett hogy a fő fronton mediceskedtem volna igy elmókáztam egy arccal igy a sikatorba.. meg megkeresem a snipereket és lekéselem öket vagy a seggük alá rakok egy aknát aztan csodalkoznak h hogy került oda..

na amit gyülölök mikor a supportos arcok végtelenitett gránát dobálást csinálnak... ilyenkor milyen jó az unlockos sniper ami átló a vason :D csak par shot a vasba és kill assist vagy killed :D az úgy mókás.

bocs h iylen értelmetlenül irok most nincs eröm javitgatni csak fosom a szót

Szerkesztette: FireShadow 2008. 07. 08. 00:29 -kor

It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!

#2025 Felhasználó inaktív   MaskimX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 08. 13:38

Idézet: szabi - Dátum: 2008. júl. 7., hétfő - 20:45

Egyébként milyen rangban vagy, hogy ennyire nem érted a kezdők gondjait?  :cool:

Ilyenben, én az vagyok, aki helivel szokta "elrontani" az ellenség játékát :cool:
A basecamp az, amikor a nem elfoglalható bázist támadják, pl waken az anyahajót. Jobb szervereken ez tiltva van.
A kezdők gondjait én is értem, voltam én is kezdő az elején.  Tényleg vannak olyanok, akiket lehetetlen lelőni, de ha az ellenség összefog, akkor csapatjátékkal meg lehet verni a profikat is.
Sokszor láttam ilyet, egyik oldalon csupa magas rangú arc, másikon max századosok, de mivel a magas rangúak csak a saját pontjaikat tartották szem előtt, a másik oldalnak meg mindegy volt, próbálkoztak és meg is nyerték a kört.
Persze ha van pár ember, akik tapasztaltak is, meg együtt is működnek, na őket sehogy nem lehet megállítani :)
Ezt csináljuk mostanában poéban, alap bfet már nagyon ritkán nyomom, elegem lett  a kiegyenlítetlen oldalakból.

Kedvcsináló videó, ilyen a mi24-hind harci helikopter :smoker:

#2026 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 08. 15:49

Már az alap játékban is irreálisan erősek a repülők, helik, látom ezt itt még fokozták.
Egyébként is nem a gyalogos profi hanem a helis, repülős profik akiktől élvezhetetlenné válik a játék, ha nincs megfelelő helis repcsis ellenfél számára a mi csapatunkban.
A gyalogost még csak le tudja gyürni a többi ha csapatban dolgoznak, de egy heli repcsi ellen szinte semmit nem lehet tenni, csak apritás az egész.
Vagy amit fentebb irtam: egy heli lefogja a pályát igy az ellen nem jut ki a játéktérre ergo senki más számára (az ellenséges és baráti játékosoknak egyaránt) nem szorakoztató a játék csak a helisnek.

Üdv
szabi
BF2 / Kép / BF3

#2027 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 08. 16:01

Idézet: MaskimX - Dátum: 2008. júl. 8., kedd - 13:38

Ilyenben
Kedvcsináló videó, ilyen a mi24-hind harci helikopter :smoker:

öhöm nyehemm erre nekem szükségem van! :D miylen insane mmár a manöverezése is.. poe az ugy mi? mod/kieg? a alap bf2-s statjaimmal megyek oda ha azzal akarok jatszani? ez abban egy teljesen alap heli? juj
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..

#2028 Felhasználó inaktív   MaskimX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 08. 16:36

Idézet: FireShadow - Dátum: 2008. júl. 8., kedd - 16:01

öhöm nyehemm erre nekem szükségem van! :D miylen insane mmár a manöverezése is.. poe az ugy mi? mod/kieg? a alap bf2-s statjaimmal megyek oda ha azzal akarok jatszani? ez abban egy teljesen alap heli? juj

Point of Existence mod, aláírásomban a link. Ingyenes mod a bf2-höz, kb 2 giga. Ha felrakod, a bftől függetlenül indítható, de kell hozzá az alap játék.

Alapban van benne 30 akárhány map, de van hozzá pár mappack, azokkal együtt kb 100 map van.
Külön ranked rendszer van, mi az mrs ranked szervereken nyomjuk, így néz ki egy stat.
Unlockok nincsenek, van viszont minden pályán egy csomó felvehető kit.
A heliken van aa rakéta, meg úgy általában a légvédelem sokkal hatékonyabb, mint bfben, sokkal jobban ki vannak egyensúlyozva az egyes oldalak.

Itt van még egy videó, ez az eurotiger harci heli, én meg szólózok benne ezerrel  :)
Sajnos elég kevés szerver van, de emiatt basecamp sincs. Általában sokkal több jármű van a pályákon, mint bfben, jut mindenkinek. Sokkal nagyobb hangsúly van a csapatjátékon, mint bfben, kevesebb az idióta teamkiller. Cheatert, hackert még nem láttam, pedig már pár hónapja nyomom.
Jópár magyar is van, a www.poe2.hu oldalon megtalálod a ts címét is.

#2029 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 08. 16:53

na körbeszagolom majd minenképpen mert nagyon tetszik!

élvezeti bottal iranyitod a gépet amúgy?
jo a zene. miert kell iylen sürün nézetet váltani? őőő valami azt sugja hogy te átülsz a masodpilota székébe?  :eek:  ja hogy eztérted szólózás alat ahaa  ;)

Szerkesztette: FireShadow 2008. 07. 08. 16:56 -kor

#2030 Felhasználó inaktív   MaskimX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 08. 16:58

Idézet: FireShadow - Dátum: 2008. júl. 8., kedd - 16:53

na körbeszagolom majd minenképpen mert nagyon tetszik!

élvezeti bottal iranyitod a gépet amúgy?
jo a zene. miert kell iylen sürün nézetet váltani?

Bill+egér mindig, mindenhez  :)
A nézetváltás meg ahhoz kell, hogy kövessem mindig a célpontot, meg észrevegyem, ha valaki mögöttem van.

#2031 Felhasználó inaktív   koshmar 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 13. 17:36

Hy All!Segítségeteket kérném!A problémám a követk:
Nos,utoljára kb. 2 éve játszottam "Battlefield 2"-vel.Most két év után felraktam a játékot (eredeti természetesen!)Special Forces nélkül(mármint nincsen meg).Az installálás során semmiféle problémám nem adódott.Letöltöttem a 1.41-es Patchet(EA official server)-röl.Letöltöttem,semmi probléma.Föl is telepítettem természetesen.Ezek után eljött a várva várt pillanat,mikor is elindítottam a game-t.Beloggoltam az Account-ommal.Minden rendben haladt.Megnéztem a job fölsö sarokban a "Game Version" számot ami a követk: '1.1.2965-797.0' ami megegyezik a 1.41-es Patchel.
Lényeg:Mikor elkezden "search"-ni a servereket,kb rankedben 5-öt talál azokra,se lehet föl "connectelni",mivel azt írja,hogy forduljak az internet szolgálltatómhoz(természetesen internet van),nem tudom mit tegyek.

Uninstall,reinstall,újra Patch...mindent megtettem,de semmi nem sikerül.
Légyszives segítsetek! :confused:

#2032 Felhasználó inaktív   gyalogstuka 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 16. 11:22

Idézet: koshmar - Dátum: 2008. júl. 13., vasárnap - 16:36

Hy All!Segítségeteket kérném!A problémám a követk:
Nos,utoljára kb. 2 éve játszottam "Battlefield 2"-vel.Most két év után felraktam a játékot (eredeti természetesen!)Special Forces nélkül(mármint nincsen meg).Az installálás során semmiféle problémám nem adódott.Letöltöttem a 1.41-es Patchet(EA official server)-röl.Letöltöttem,semmi probléma.Föl is telepítettem természetesen.Ezek után eljött a várva várt pillanat,mikor is elindítottam a game-t.Beloggoltam az Account-ommal.Minden rendben haladt.Megnéztem a job fölsö sarokban a "Game Version" számot ami a követk: '1.1.2965-797.0' ami megegyezik a 1.41-es Patchel.
Lényeg:Mikor elkezden "search"-ni a servereket,kb rankedben 5-öt talál azokra,se lehet föl "connectelni",mivel azt írja,hogy forduljak az internet szolgálltatómhoz(természetesen internet van),nem tudom mit tegyek.

Uninstall,reinstall,újra Patch...mindent megtettem,de semmi nem sikerül.
Légyszives segítsetek! :confused:

Hali.

Ellenörizd hogy szerverkeresésnél,nem jelölöd be feltételnek az azonos verziót !
Ha igy megjelennek a serverek,akkor valamilyen patch hiba valószinü.

#2033 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 18:12

Hi

Már korábban javasoltátok, hogy használjam az xfire-t mert az olyan jó.
Fel is raktam, de nem találtam hasznosnak, igy nem használom.
Viszont most szeretnék megtalálni egy játékost, de nem tudom hogy kell.
Itt már korábban volt rá példa, hogy Taranis megtalált engem vele, de nem értem hogy kell?
Előre is köszi.

SZERK: Megnézek itt egy szervert, kiválasztok egy játékost, majd megprobálom xfire megtalálni, de természetesen semmi.
Van amit megtalál, de többnyire nem.

Üdv
szabi

Szerkesztette: szabi 2008. 07. 17. 18:33 -kor

BF2 / Kép / BF3

#2034 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 21:56

Idézet: szabi - Dátum: 2008. júl. 17., csütörtök - 19:12

Hi

Már korábban javasoltátok, hogy használjam az xfire-t mert az olyan jó.
Fel is raktam, de nem találtam hasznosnak, igy nem használom.
Viszont most szeretnék megtalálni egy játékost, de nem tudom hogy kell.
Itt már korábban volt rá példa, hogy Taranis megtalált engem vele, de nem értem hogy kell?
Előre is köszi.

SZERK: Megnézek itt egy szervert, kiválasztok egy játékost, majd megprobálom xfire megtalálni, de természetesen semmi.
Van amit megtalál, de többnyire nem.

Üdv
szabi

Az XFire-höz külön accountnév van, és tudtommal csak azon a néven vagy kereshető/felvehető barátlistára. Ennek semmi köze a BF2 accountodhoz, bár lehet, hogy valaki ugyanazt a nevet használja.

Én téged a bf2s.com-oldalon adtalak hozzá a MyLeaderBoard-omhoz, ahol 10-20 perces késéssel ugyan, de kiírja, hogy melyik szerveren játszol. Olyankor érdemes megnézni a game-monitor.com-on, hogy valóban azon a szerveren van-e még az illető. A game-monitor-on nem tudom, hogyan lehet játékosnévre keresni, talán regelni kell hozzá, vagy egyáltalán nem is lehet.

#2035 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 18. 07:42

Hi

Köszi az infót akkor nem erőlködök ezzel az xfire-el.
Ugyan én nem a felső keresőre gondoltam, az valóban csak xfire accountra keres.
Mikor kiválasztod a játékot akkor az oldalt megjelenő ablakban lehet játékosra keresni.
Erre irtam, hogy nem túl hatékony.
A game monitoron látott játékosok közül jó ha a kiprobált kereseések felében sikeres volt.
Egyébként itt az advanced search fül alatt lehet playerre keresni négy különböző módon.
Viszont ezt a leader board dolgot nem tudtam. Köszi.  ;)

Ma vagy holnap esetleg megtalálhatlak vmerre?  :shoot: :paci: :bologat: :cool2:

Üdv
szabi
BF2 / Kép / BF3

#2036 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 18. 13:38

Idézet: szabi - Dátum: 2008. júl. 18., péntek - 8:42

Hi

Köszi az infót akkor nem erőlködök ezzel az xfire-el.
Ugyan én nem a felső keresőre gondoltam, az valóban csak xfire accountra keres.
Mikor kiválasztod a játékot akkor az oldalt megjelenő ablakban lehet játékosra keresni.
Erre irtam, hogy nem túl hatékony.
A game monitoron látott játékosok közül jó ha a kiprobált kereseések felében sikeres volt.
Egyébként itt az advanced search fül alatt lehet playerre keresni négy különböző módon.
Viszont ezt a leader board dolgot nem tudtam. Köszi.  ;)

Ma vagy holnap esetleg megtalálhatlak vmerre?  :shoot:   :paci:   :bologat:   :cool2:

Üdv
szabi

Nem nagyon játszok mostanában, szóval valószínűtlen.

#2037 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 18. 14:54

Majd valamikor máskor.  :smoker:

Üdv
szabi
BF2 / Kép / BF3

#2038 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 27. 07:10

Idézet: Taranis - Dátum: 2008. júl. 18., péntek - 14:38

Nem nagyon játszok mostanában, szóval valószínűtlen.

Azért tegnap egész jól adtad nekik.  :cool:
Leszámítva az első meccset mikor a 90 killes gyerek J10-el letarolta a pályát.
Viszont neked is egész jól megy a repülés.
Azt elárulnád, repülővel, hogy kell helit lelőni?
Sosem akar összejönni.
Befogom akkor eldobja az infracsabdát, mire újra befognám már túlrepülök rajta.

Amúgy a türelmed igazán figyelemreméltó.  ;)
Mit el bénáztam a tv guide rakétával.
Ellenséges heliket nem igazán tudom vele leszedni, de apc és tank 70-80% sikerülni szokott.
Tegnap szörnyen ment.
Ehhez képest egész sokáig kitartottál, remélve egyszer majd csak jobban megy.  :)
Vagy vmi ilyesmi, gondolom.  :smoker:

Mindent összevetve, jó volt.  :D

Üdv
szabi
BF2 / Kép / BF3

#2039 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 27. 11:22

Idézet: szabi - Dátum: 2008. júl. 27., vasárnap - 8:10

Azért tegnap egész jól adtad nekik.  :cool:
Leszámítva az első meccset mikor a 90 killes gyerek J10-el letarolta a pályát.
Viszont neked is egész jól megy a repülés.
Azt elárulnád, repülővel, hogy kell helit lelőni?
Sosem akar összejönni.
Befogom akkor eldobja az infracsabdát, mire újra befognám már túlrepülök rajta.

Amúgy a türelmed igazán figyelemreméltó.  ;)
Mit el bénáztam a tv guide rakétával.
Ellenséges heliket nem igazán tudom vele leszedni, de apc és tank 70-80% sikerülni szokott.
Tegnap szörnyen ment.
Ehhez képest egész sokáig kitartottál, remélve egyszer majd csak jobban megy.  :)
Vagy vmi ilyesmi, gondolom.  :smoker:

Mindent összevetve, jó volt.  :D

Üdv
szabi

Az első körben még érződött a játékhiányom, 5-17-el indítottam. :)

Én repülővel úgy lövök helit, hogy bombázó módban géppuskával. Akkor ugyanis nem csipog a helikopternek, nem kezd egyből manőverekbe. Meg persze nem árt lelassítani így sem 4-5-600-ra. Mondjuk én billentyűzettel irányítom, úgyhogy vannak gondjaim a célzással.

A Dragon Valley amúgy is egy olyan map, hogy a TV raksi célkeresztjét nem lehet látni az égen. Helit lőni nagyon nehéz itt. Amúgy tényleg vacakul lőttél. :D Még a földi járművekre is, de mindig épp csak annyival, hogy... fél méterrel, vagy annyival se. Az embereknek dettó. Futó embernek végiglőni a lába nyomát :D

Meg volt egy olyan gyanúm, hogy te sem látsz el olyan messzire, mint én. Mikor én kényelmesen rárepültem valami emberre, és vártam, hogy lőj géppuskával a heliből, és csak nem, csak nem, még mindig nem. Mire megszólalt a fegyver, szinte már időd sem lehetett célozni.

Szerkesztette: Taranis 2008. 07. 27. 11:23 -kor

#2040 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 27. 12:25

Hi

A terepet elég messzire belátom, de gyalogosokat nagyon nehezen veszem észre túlságosan aprók.
Illetve az is megesett néha, hogy lővészként nézelődök jobbra-balra, igy lemaradok arról amit te kiszúrtál.
Iyen volt mikor négy ember haladt az uton gyalog rájuk repültél, de én meg a templom felé néztem.
Mire visszafordultam már olyan közel voltunk, hogy mindössze egyet sikerült leszednem.
Ekkor egy fordulót csináltál, de olyan közel, hogy rövid időm volt csak célozni az meg mint láttad nekem kevés. Rövid kapáslővésekkel nem tudok leszedni senkit.
Néha egy emberre is annyi elmegy, hogy felforrósodik a cső.  :cool:
Van még mit fejlődnöm.

Sajan az sem sült el jobban, mikor én voltam a pilóta.
Engem könnyedén leszednek.  :(    :smoker:

Üdv
szabi
BF2 / Kép / BF3

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 100
  • 101