HWSW Informatikai Kerekasztal: Battlefield 2 (II) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Battlefield 2 (II)

#121 Felhasználó inaktív   vatom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 22. 13:32

Repül valaki gamepad-dal? Gondoltam inkább azt vennék joy helyett és az NFS-ben is tudnám használni. Csak az a kérdés, hogy BF2-ben ez mennyire életképes, mert valójában ez a fő irányvonal.  :respect: Egy Rumplepad II-re gondoltam.  :confused:

#122 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 09:46

Idézet: vatom - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 13:32

Repül valaki gamepad-dal? Gondoltam inkább azt vennék joy helyett és az NFS-ben is tudnám használni. Csak az a kérdés, hogy BF2-ben ez mennyire életképes, mert valójában ez a fő irányvonal.  :respect: Egy Rumplepad II-re gondoltam.  :confused:

Nem kell gamepad, se joy...most semmi nagyképűség, de 3 nap single-ben gyakorlás elég volt, szerintem tök jó megtanultam repülni billenytűvel - igaz még csak az op. clean sweep pályán volt módom többet gyakorolni  :cool:

#123 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 01. 23. 11:12

Nem rossz, ha az ember tud billentyűvel repülni, mind a repülőkkel, mind a heliopterrel. Ezt akkor vontam le, mikor a megjelenés után volt a nagy hivatalos lanparty, és nem akartak működni a joyok, meg nem lehetett saját cuccot használni. Ott csak azok a repülősök nem haltak be, akik a bilenytűzettel nyomták.
Haver nagyon jó pilóta...a saját joyával. Szegény végén beült inkább elém a helikopterbe lövésznek, mert annyira nem ment neki.  :D
KomposztWC

#124 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 12:49

Hát igen...én is akartam venni joy-t, de nem hiszem, hogy fogok...a helikopter viszont már nehezebb, a csapatszállítóval még elmanőverezek, de a harci heli már kifog rajtam, lehet, hogy nem lesz elég 3 nap single-ben gyakorlás :D

#125 Felhasználó inaktív   vatom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 12:58

Idézet: =Oli= - Dátum: 2006. jan. 23., hétfő - 9:46

Nem kell gamepad, se joy...most semmi nagyképűség, de 3 nap single-ben gyakorlás elég volt, szerintem tök jó megtanultam repülni billenytűvel - igaz még csak az op. clean sweep pályán volt módom többet gyakorolni  :cool:

én már fél éve nyomom billentyűvel de azért néhány -szerintem - joyos állat tud rendesen meglepetést okozni
amúgy faszán elrepülük bármelyik harci kávédarálóval is, csak a célzásra nem marad energiám  :rolleyes:

#126 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 13:04

Idézet: vatom - Dátum: 2006. jan. 23., hétfő - 12:58

én már fél éve nyomom billentyűvel de azért néhány -szerintem - joyos állat tud rendesen meglepetést okozni
amúgy faszán elrepülük bármelyik harci kávédarálóval is, csak a célzásra nem marad energiám  :rolleyes:

Akkor majd ha lesz egy kis feles zseton, kipróbálom ;)  :cool:  :D

#127 Felhasználó inaktív   vatom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 14:51

Pont az előbb sikerült a legjobb eredményemet elérnem pilótaként. Gulf Of Oman, arab oldal. Beugrottam a Szuhojba - ugye az? - aztán 54 pontig ki sem szedtek belőle. Már azt sem tudtam, hogy hogy tartsam az ujjaimat.  :D Ja! Akkor sem lőtt ki senki, csupán kínomban véletlenül az 'E' billentyűt volt szerencsém egy erős bal kanyarban megpöccinteni, így a fizika szabályai szerint a leírandó ívet a kör érintőjének nyílegyens vonalában hagytam el, majd a szabadesés végeredményeként foltot hagytam arab hazám anyaföldjén :omg:

#128 Felhasználó inaktív   Running Wild 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 15:36

Kedden 19:00-20:00-ig SG-n késparty!!!!

193.202.85.198:16567

Amit tudni kell a KÉSPARTYRÓL!
- Mashturr 16-os mapra megyünk fel és ott a hosszabb hídon lesz a buli.
- Két csapat késekkel felszerelkezve indul egymásnak a híd két végéről és az a csapat győz amelyik hamarabb leszorítja a másikat a hídról.
- A csapat tagjai mediccel mennek mivel a késpárbajok közepette éleszteni és gyógyítani lehet, habár veszélyes.
- Felvételt készítünk a mérkőzésről ha sokan jönnek.

#129 Felhasználó inaktív   asimov 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 23. 16:25

Shock-paddles-el ölni ér?

#130 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 17:57

Idézet: asimov - Dátum: 2006. jan. 23., hétfő - 16:25

Shock-paddles-el ölni ér?

A legjobb. :D
Jobb, mint késelni. :)

#131 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 01. 23. 18:35

Hú, ha nem felejtem el, akkor megyek, jó bulinak tűnik :)
KomposztWC

#132 Felhasználó inaktív   Running Wild 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 24. 14:30

Ma lesz szóval várunk mindenkit. Lehet, volt is rá példa valaki azzal ölte a népet. :)))

#133 Felhasználó inaktív   Running Wild 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 14:34

FIGYELEM SRÁCOK!!!

A huncup után két Kupa fog indulni (nem egyszerre), amire lehet jelentkezni. A jelentkezési lapot tőlem kell kérni, vagy majd a www.bf2huncup oldalról lehet letölteni. A többi infó is itt lesz majd. Addig beszúrom ide.

I. Razor-Thin Smile Cup:

Szabályok:

- Minden jelentkezett csapat játszik egymással.
- Csapatok lehetnek klánok, public csapatok, illetve vegyes klán csapatok. Egy ember több csapatban is részt vehet, a lényeg hogy a jelentkezési lapon szerepeljen. Ha egy klán indul a meccsen, attól még vegyes kláncsapatot is szervezhet.
- A war során, csak késsel és sokkolóval lehet ölni, de bármelyik kaszt választható. Járművekkel közlekedni és alkalmazni őket tilos.
- Csak 16-os városi pályák lehetnek:
  Mashtuur City
  Sharqi Peninsula
  Strike at Karkand
- Minden csapat választ egy mapot magának. Egy war során két map fog szerepelni, mindegyik mapon 2 kört kell lejátszani.

- 15 perces köridő
- 200 ticket
- 15 mp spawntime
- Friendly Fire: On
- Auto Balance: Off
- Punkbuster: On
- bc mehet
- kommander lehet, de csak uav-ot, scan-t használhatja
- 12 vs 12 -es meccsek
- Szerver megegyezés szerint.
- Besorolások és időpontok a jelentkezések után. A war csúszhat csak ne maradjon el.
- Az a csapat amelyik vét a szabályok ellen, az automatikus veszti aktuális csatáját és büntetőpontot kap.
- Győzelem 2 pont, egyenlő meccs 1-1 pont, vesztett meccs:0 pont, bünti pont: -2 pont

II. Scream  of Bulletstorm Cup:

Szabályok:

- Minden jelentkezett csapat játszik egymással.
- Csapatok lehetnek klánok, public csapatok, illetve vegyes klán csapatok. Egy ember több csapatban is részt vehet, a lényeg hogy a jelentkezési lapon szerepeljen. Ha egy klán indul a meccsen, attól még vegyes kláncsapatot is szervezhet.
- A war során bármelyik kaszt választható de járművekkel közlekedni és alkalmazni őket tilos.
- Csak 16-os városi pályák lehetnek:
  Mashtuur City
  Sharqi Peninsula
  Strike at Karkand
- Minden csapat választ egy mapot magának. Egy war során két map fog szerepelni, mindegyik mapon 2 kört kell lejátszani.

- 20 perces köridő
- 200 ticket
- 15 mp spawntime
- Friendly Fire: On
- Auto Balance: Off
- Punkbuster: On
- bc mehet
- kommander lehet, de csak uav-ot, scan-t és a supply-t használhatja
- 12 vs 12 -es meccsek

- Szerver megegyezés szerint.
- Besorolások és időpontok a jelentkezések után. A war csúszhat csak ne maradjon el.
- Az a csapat amelyik vét a szabályok ellen, az automatikus veszti aktuális csatáját és büntetőpontot kap.
- Győzelem 2 pont, egyenlő meccs 1-1 pont, vesztett meccs:0 pont, bünti pont: -2 pont

#134 Felhasználó inaktív   Bizo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 03. 23:50

lenne egy problémám!:)
amikor elinditom a játékot egy darabig lesem a fekete  képernyöt és egy idö után újra inul a gép.
valaki tundna valami okoságot mondani?

#135 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 04. 08:08

...és az miért van, hogy x szerveren játszok 5 kört, végig jó a pingem(60-80), majd a hatodik körben 1000 lesz, majd peszre bann :D  :think: Ilyenkor miben van a hiba? Az én kapcsolatomban?  :confused:

#136 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 04. 13:26

Idézet: Bizo - Dátum: 2006. febr. 3., péntek - 23:50

lenne egy problémám!:)
amikor elinditom a játékot egy darabig lesem a fekete  képernyöt és egy idö után újra inul a gép.
valaki tundna valami okoságot mondani?

Huszonnyolszor kérdezték már.

Megoldást itt találsz.

Ha nem, akkor elkezded visszaolvasni az előző topic első néhány oldalát.

#137 Felhasználó inaktív   Bizo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 04. 23:10

remek

#138 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 17:50

Nem frissül a bf2s.com...nálatok?  :reklamacio:  :think:

#139 Felhasználó inaktív   Bizo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 18:03

Idézet: Taranis - Dátum: 2006. febr. 4., szombat - 14:26

Huszonnyolszor kérdezték már.

Megoldást itt találsz.

Ha nem, akkor elkezded visszaolvasni az előző topic első néhány oldalát.

nemtudnál valami konkrét választ adni mert most, vonalasnetem van és sok ideö mire viszaolvasgatok.

#140 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 18:29

Idézet: Bizo - Dátum: 2006. febr. 6., hétfő - 18:03

nemtudnál valami konkrét választ adni mert most, vonalasnetem van és sok ideö mire viszaolvasgatok.

Ott a link a hozzászólásban, azt kellett volna elolvasni, de akkor most már beszúrom.

Idézet

ATI problémák

Egyes ATI kártyák az 5.5 driverrel nem futtatják a BF2-t. Az 5.6 és a késobbi driverekkel már ok.
ATI driver letöltés

Fekete képernyő
A problémám fekete képernyő volt, a játék ment csak éppen nem láttam semmit, de nem dobott vissza a desktopra (asztalra) csak ha kiléptem (jobb felső sarokra kattintva a homályba :)
AGP FAst Write-ot ajálja az ea fórum szerint egy ea-s csóka, de valaki kinyomozta hogy az agp sebesség visszavétele 8x-ról 4x-re segít, és láss csodát, nállam az utóbbi müködött (AGP visszavételéhez kell a ATI Control Panel vagy ATI Control Center, azon belül is a smartgar beálítási fülnél található).
Forrás: ftp2.sly.hu

A fekete képernyőt okozhatja az is, hogy fut valami képernyőfrissítést befolyásoló program. Ennek kikapcsolása segíthet. Megoldás lehet továbbá a Battlefield 2 Demo/Mods/bf2/Settings könyvtárban a 'VideoDefault.con' file utolsó sorának (renderer.allowAllRefreshRates 1) 0-ra állítása (renderer.allowAllRefreshRates 0).

NVIDIA problémák

Fekete képernyő, vagy egyszerűen desktopra visszadob a játék inditásakor
Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate.

A BF2-ben így jó a refresh rate, de a 3rd party program hiányában az összes többi program a desktop frekvenciáján, vagy 60Hz-en fut csak.
Másold a következő szöveget notapadba, és mentsd el akármi.reg néven:

REGEDIT4

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NVTweak]
"NvCplDisableRefreshRatePage"=dword:00000000

Ezután nyomj entert rá, és engedd neki hogy betelepüljön a registrybe. Utána menj az nvidia control paneledre, és ott vár a régi-új refresh rate felülbíráló tab. Itt beállítva a rateket a BF2, meg minden más is jól működik.

Az árnyékok csak nagy fekete négyzetek a földön
Megoldás: 77.30 vagy 77.50 driver. Ezzel a ketto"vel bizonyítottan jók a dinamikus árnyékok. A 77.30-al ráadásul minden más is jól fut, a 77.50-ro"l azért hallani még némi problémát.
Az egyszerűség végett a 77.30 driver hozzá is csomagolták a BF2 demo telepítőjéhez. Ha nem raktad fel a drivert a játék telepítésekor, akkor most így tudod megodlani:
START menü --> Programok --> EA GAMES. Itt válaszd az 'Install NVIDIA Drivers' menűpontot, és elindul a telepítés.
Szükség esetén a driver beszerezhető az NVIDIA honlapon is.

Küldte: borg

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.