Battlefield 2 (II)
Elküldve: 2009. 08. 11. 17:36
Idézet: Taranis - Dátum: 2009. aug. 6., csütörtök - 13:46
http://ubar.bf2s.com/badges.php
IAR: 5 kills with a Pistol
In A Round, tehát egy körben. Meg lehet közben halni. Ha nem adja meg, akkor nem a te hibád.
IAR: 5 kills with a Pistol
In A Round, tehát egy körben. Meg lehet közben halni. Ha nem adja meg, akkor nem a te hibád.
Hi
Veled nagyon rég nem futottam össze, nem játszol már?
Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 /
/ BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs
BF2 /
/ BF31103hrs / 1042hrs / 66hrs
Elküldve: 2009. 08. 11. 17:59
Idézet: szabi - Dátum: 2009. aug. 11., kedd - 18:36
Hi
Üdv
szabi
Üdv
szabi
Nem igazán. Van más a terítéken.
Elküldve: 2009. 08. 11. 18:16
Pedig volt egy két jó körünk Dragon Walley-n illetve Kharkad-ban.
Azóta is fenn vagy a listámon, ha esetleg játszanál.
Üdv
szabi
Azóta is fenn vagy a listámon, ha esetleg játszanál.
Üdv
szabi
BF2 /
/ BF3
BF2 /
Elküldve: 2009. 08. 15. 07:16
Tegnap estére vártam az előléptetésemet.
De már késő volt ezért befejeztem és mentem aludni.
Erre mennyi pontom van 59999.
1 pont hiányzik.
Üdv
szabi
De már késő volt ezért befejeztem és mentem aludni.
Erre mennyi pontom van 59999.
1 pont hiányzik.
Üdv
szabi
BF2 /
/ BF3
BF2 /
Elküldve: 2009. 09. 01. 17:52
Nah ehhez az 1 ponthoz kellett 2 hét.
Ennyi kihagyás után tegnap felmentem egy szerverre lőttem egy mókust és meglett.

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Amúgy 1.5 évig tartott mire eddig jutottam.
Kérdésedre válaszoljak Highway Tampa..
Üdv
szabi
Ennyi kihagyás után tegnap felmentem egy szerverre lőttem egy mókust és meglett.

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Amúgy 1.5 évig tartott mire eddig jutottam.
Kérdésedre válaszoljak Highway Tampa..
Üdv
szabi
BF2 /
/ BF3
BF2 /
Elküldve: 2009. 09. 01. 18:09
Melyik új Battlefield fog megjelenni legközelebb amit PC-re is kiadnak?
AMD X2 7750, 3GB RAM, HD4850 512MB, Windows XP x64 és Windows 7 Pro
Elküldve: 2009. 09. 01. 19:29
Kinn van a végleges 1.5 patch. klikk.
SZERK: Ha fenti link nem menne: még több link.
Üdv
szabi
SZERK: Ha fenti link nem menne: még több link.
Üdv
szabi
Szerkesztette: szabi 2009. 09. 01. 19:34 -kor
BF2 /
/ BF3
BF2 /
Elküldve: 2009. 09. 01. 23:29
áááááááááááááááá köszi el se hiszem végre
Elküldve: 2009. 09. 02. 07:03
A leírás szerint van wide támogatás.
Tegnap este már nem fogtam neki a letöltésnek most szedem.
Majd meglátom mi lesz.
A szokásos szerverek kb 1/3-át láttam csak tegnap este verzió inkompatibilitás miatt.
Gondolom mára ez még inkább változik, szóval mindenképp fel kell tenni.
Viszont a project reality mod csapat jelezte az ő modjuk nem kompatibilis az új patch-el.
Aki ezzel játszik annak várni kell amíg megoldják.
AIX és POE2-ről nem tudom.
Változások listája:
Üdv
szabi
Majd meglátom mi lesz.
A szokásos szerverek kb 1/3-át láttam csak tegnap este verzió inkompatibilitás miatt.
Viszont a project reality mod csapat jelezte az ő modjuk nem kompatibilis az új patch-el.
Változások listája:
The full change log for Update 1.50 is as follows: Features * Additional support for Windows Vista. * Added Highway Tampa as a required map. * Added a new map called Operation Blue Pearl. * Added Euro Force and Armored Fury as free to play content for all Battlefield 2 players. * Added Widescreen support * Allowed BF2.exe to use more than 2Gb RAM * Added support for the Novint Falcon controller (NOVINT). Gameplay Tweaks * Changes made to both the J10 and F35B to make them more balanced. * AA targeting tweaked to make it more effective. * Added checks to prevent "runway grieving". * Various changes made to prevent cheating. * Tweaked the hit detection, hits will be more accurate to the model. * Occasional connection drops after being on a server a couple of minutes - Fixed * Prevented use of mouse wheel to provide speed boost to vehicles * Prevented use of mouse wheel to exploit parachutes * Players can now pass claymores by going prone * Update the HUD on TV Guided missiles to increase visibility on maps like Dragon Valley * Added Battlefield 2142 style prone deviation (going prone will now cause reduced accuracy for a brief period) Bug Fixes * Fixed the issue where picking up a players kit would cause CTD * Updated BF2OpenAL.dll from version 1.1.1.0 to version 2.1.8.1 * Updated ch_gas_station collision mesh on Dragon Valley to be consistent with other gas station buildings * Fixed the issue where MEC artillery piece on Operation Clean Sweep changes to the USMC's control when they capture the Airfield flag * Updated the Challenger2 HUD to show the correct icon instead of the M1A2 HUD icon * Changed a PLA FAV to MEC FAV on Road to Jalalabad * Tweaked the artillery respawn time on Dragon Valley for to 360 seconds as other artillery uses * Included a delay after weapon switch for the Bizon (PP-19) to 0.666 * Updated the F35B's lock delay to 1 second instead of 1.5 seconds to match other aircraft * Changed the Humvee camo on Taraba Quarry to be the correct design * Increased the splash damage of the UH-60 (Black Hawk) guns from 0.25 to 1.5 * Updated the G36E HUD to react the same as other weapons during sprint
Üdv
szabi
BF2 /
/ BF3
BF2 /
Elküldve: 2009. 09. 02. 08:03
Idézet: szabi - Dátum: 2009. szept. 1., kedd - 20:29
Végre
GoodSpeed
https://www.youtube.com/gsprof
Elküldve: 2009. 09. 02. 10:18
Idézet: szabi - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 7:03
A leírás szerint van wide támogatás.
Majd meglátom mi lesz.
Változások listája:
Üdv
szabi
Majd meglátom mi lesz.
Változások listája:
The full change log for Update 1.50 is as follows: Features * Additional support for Windows Vista. * Added Highway Tampa as a required map. * Added a new map called Operation Blue Pearl. * Added Euro Force and Armored Fury as free to play content for all Battlefield 2 players. * Added Widescreen support * Allowed BF2.exe to use more than 2Gb RAM * Added support for the Novint Falcon controller (NOVINT). Gameplay Tweaks * Changes made to both the J10 and F35B to make them more balanced. * AA targeting tweaked to make it more effective. * Added checks to prevent "runway grieving". * Various changes made to prevent cheating. * Tweaked the hit detection, hits will be more accurate to the model. * Occasional connection drops after being on a server a couple of minutes - Fixed * Prevented use of mouse wheel to provide speed boost to vehicles * Prevented use of mouse wheel to exploit parachutes * Players can now pass claymores by going prone * Update the HUD on TV Guided missiles to increase visibility on maps like Dragon Valley * Added Battlefield 2142 style prone deviation (going prone will now cause reduced accuracy for a brief period) Bug Fixes * Fixed the issue where picking up a players kit would cause CTD * Updated BF2OpenAL.dll from version 1.1.1.0 to version 2.1.8.1 * Updated ch_gas_station collision mesh on Dragon Valley to be consistent with other gas station buildings * Fixed the issue where MEC artillery piece on Operation Clean Sweep changes to the USMC's control when they capture the Airfield flag * Updated the Challenger2 HUD to show the correct icon instead of the M1A2 HUD icon * Changed a PLA FAV to MEC FAV on Road to Jalalabad * Tweaked the artillery respawn time on Dragon Valley for to 360 seconds as other artillery uses * Included a delay after weapon switch for the Bizon (PP-19) to 0.666 * Updated the F35B's lock delay to 1 second instead of 1.5 seconds to match other aircraft * Changed the Humvee camo on Taraba Quarry to be the correct design * Increased the splash damage of the UH-60 (Black Hawk) guns from 0.25 to 1.5 * Updated the G36E HUD to react the same as other weapons during sprint
Üdv
szabi
Köszi, akkor lehet visszanézek 1-2 ranked lövöldözésre
"Spartans... The finest soldiers the world has ever known."
"We will stand and fight... and die!"
Blogom
"We will stand and fight... and die!"
Blogom
Elküldve: 2009. 09. 02. 10:30
Hmm..
A vista jobb támogatása több mint 2giga ram esetén nálam nem jött be továbbra is összeomlik multi esetén.
Mindegy úgyis hamarosan lecserélem.
Jobb AA-ra kíváncsi vagyok rég nem játszottam ilyen pályánl mert a helik csak elb@szták a játékot de most megnézem.
Üdv
szabi
A vista jobb támogatása több mint 2giga ram esetén nálam nem jött be továbbra is összeomlik multi esetén.
Mindegy úgyis hamarosan lecserélem.
Jobb AA-ra kíváncsi vagyok rég nem játszottam ilyen pályánl mert a helik csak elb@szták a játékot de most megnézem.
Üdv
szabi
BF2 /
/ BF3
BF2 /
Elküldve: 2009. 09. 02. 17:51
"Added Euro Force and Armored Fury as free to play content for all Battlefield 2 players."
Ez hogy működik a gyakorlatban? Ezek a modok egyből benne is vannak a patchben?
Elküldve: 2009. 09. 02. 19:26
Idézet: Visormail - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 18:51
"Added Euro Force and Armored Fury as free to play content for all Battlefield 2 players."
Igen.
GoodSpeed
Elküldve: 2009. 09. 03. 13:13
Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 20:26
Igen.
Ez tök jó, legalább nem lesznek üresek a szerverek. A szopás az, hogy én megvettem őket

Súgó
A téma zárva.