az ok amiért felhoztam legkedvesebb topikomat a süllyesztőből, az az, hogy néhány napja a drímkeccsölő fórum felé jártam, és ott láttam, hogy csináltak a loony parkhoz is modot. SYS már tud róla, de gondoltam hátha mást is érdekel.
letöltöttem felraktam és mosolyogva ragadtam újra karóvetőt, főleg, hogy a loony az egyik kedvenc pályám és már többször bebarangoltam a hatalmas külső tereket, egyrészt vadászva az objektekre, hogy a hullámvasúton már ne kelljen velük foglalkozni, másrészt azon gondolkodva, hogy kár ekkora területet parlagon hagyni, kicsit ki kéne bővíteni a pályát.
Nos ezt most DashW megvalósította. Igaz az én szám íze szerint még nagyobb részt be lehetett volna vonni a(legálisan) bejárható terek közé, de így is elnyerte a tetszésemet.
A monszták számát felduzzasztotta 293 (!)-ra, így van egy két helyzet, ahol igen csak meg kell markolni az egeret, főleg az új helyszíneken vannak igen szenyó helyek.
Sajna öt csillagra nem lehet megcsinálni (szerintem), mert 4 ammo bekerült a szerpentines fába. igaz kettőt fel lehet szedni ha ráugrasz a fatörzsre, de a másikakat sehogy sem sikerült.
Összeségében igen hangulatos kis modot sikerült összerakni, jó volt ismét daniel bőrébe bújni.

a modot letölthetitek varus oldaláról, innen.
és még valami, sokaknak biztos nem újdonság de én még csak most fedeztem fel. van az a kártya amivel ha megsebzel egy szörnyet nó a health-ed.
a loony pályán az egyik körhinta tetején van egy villamosszékes csöki, akit nem lehet kinyírni. viszont arra tökélétesen alkalmas, hogy a hullámvasút előtt felvidd maxra az életed.
igazából nem nagy trükk, pláne hogy ha emlékeim nem csalnak, ezt a kártyát csak a loony után lehet megszerezni. így nem sok értelme van, csak érdekesség.